مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

درود
من توی یوتوب نگاه کردم روی رزولیشن 2k نهایت بین ۵ تا ۱۰ فریم فرقشون بود بعد اینی که شما گذاشتی نسخه دکستاپی هستش من لپ تاب گفتم
اها. الان که دوباره خوندم فهمیدم کلا اشتباه متوجه شدم شما چی گفتی :D فک کردم شما درباره نسخه لپتاپ اطلاع داری و میخوای بدونی رو دسکتاپ چقدر تفاوت دارن. 🤦‍♂️

• Like
Reactions: гадюка
اها. الان که دوباره خوندم فهمیدم کلا اشتباه متوجه شدم شما چی گفتی :D فک کردم شما درباره نسخه لپتاپ اطلاع داری و میخوای بدونی رو دسکتاپ چقدر تفاوت دارن. 🤦‍♂️
من قبلا کیس جمع میکردم الان یه مدتی هستش که رو اوردم به لپ تاپ خوب بصرفه تر هستش از طرفی هم قابل حمل میخواستم ۳۰۸۰ بگیرم ولی اکثر مقایسه گیم هارو توی یوتیوب دیدم فرقشون بین ۵ الی ۱۰ فریم بودش دیگه ۳۰۷۰ گرفتم

• Like
Reactions: PsychoX
دوستان خمیر حرارتی کارت گرافیک تو ۴ ۵ سال استفاده نیازه عوض بشه ؟؟
پردازنده چطور بهتره بعد چه مدت عوض بشه ؟
خمیر حرارتی کارت گرافیک بستگی به فشاریه که به کارت گرافیک وارد میشه
اگه صبح تا شب در حال بازی هستی 1.5 سال یه بار عوض کن
اگه مثل من هفته ای دو سه ساعت وقت برا بازی نداری 5 سال یه بار ولی در کل کیفیت خمیر سیلیکون ضعیف میشه
cpu رو هم همینطور
من cpu رو سالی یه بار عوض میکنم چون برچسب پلمپ نداره راحته ولی کارت رو عوض کنی موقع فروش یکم اذیت میشی

• Like
Reactions: milad.ps4
درود
من توی یوتوب نگاه کردم روی رزولیشن 2k نهایت بین ۵ تا ۱۰ فریم فرقشون بود بعد اینی که شما گذاشتی نسخه دکستاپی هستش من لپ تاب گفتم
لپتاپ باید وات مصرفی کارت هم ببینی
نسخه های مختلفی دارن کارتای لپتاپ متاسفانه

• Like
دوستان یه سوال، قوی ترین کارت گرافیکی که نیاز به سوکت برق مجزا برای گرفتن برق از پاور نداره، چی هست؟

ویرایش: من خودم ۱۶۵۰ دارم سوکت برق مجزا نداره، میخوام بدونم از این قوی تر هست بدون سوکت برق؟ ۱۰۶۰ یا ۱۶۶۰ سوکت برق جدا دارن؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال، قوی ترین کارت گرافیکی که نیاز به سوکت برق مجزا برای گرفتن برق از پاور نداره، چی هست؟

ویرایش: من خودم ۱۶۵۰ دارم سوکت برق مجزا نداره، میخوام بدونم از این قوی تر هست بدون سوکت برق؟ ۱۰۶۰ یا ۱۶۶۰ سوکت برق جدا دارن؟
خدا این نسل گرافیک ها رو بیامرزه :D
RX6400 تنها گزینه دیگه هست. یکمی از 1650 قوی تره ولی باید حتما روی اسلات PCIe 4.0 گزاشته بشه.

خدا این نسل گرافیک ها رو بیامرزه :D
RX6400 تنها گزینه دیگه هست. یکمی از 1650 قوی تره ولی باید حتما روی اسلات PCIe 4.0 گزاشته بشه.
خدا واسه امثال من نگهشون داره اتفاقا. تازه دارم باهاش ریترنال میرم😅

چه برندی دارید من قبلا تاف 1650 سوپر داشتم ولی سوکت برق مجزا داشت حتی 1650 معمولی ایسوس و 1050 شم سوکت داشتن سالها خیلی قبل 560 و بعدش 960 همم سوکت داشتن کلا کارت های رده میانی به بالا انودیا از زمان خیلی قدیم سوکت برق مجزا داشتن

چه برندی دارید من قبلا تاف 1650 سوپر داشتم ولی سوکت برق مجزا داشت حتی 1650 معمولی ایسوس و 1050 شم سوکت داشتن سالها خیلی قبل 560 و بعدش 960 همم سوکت داشتن کلا کارت های رده میانی به بالا انودیا از زمان خیلی قدیم سوکت برق مجزا داشتن
خواهر زاده م سه ساله یه 1650 عادی ایسوس dual داره بدون سوکت برق با پاور350 بدون مشکل کار میکنه.
برای کارهای عادی براش گرفتیم ولی سه ساله بجز گیم زدن کار دیگه ندیدیم ازش:D قول 1070و پاور قبلی خودمو بهش دادم.
ولی اتفاقا کارت بدی نیست هنوز 1080 یا900p بالای 30فریم و حتی60جواب میده
همین الان هم داره hogwarts legacy روی high میره😎

لپتاپ باید وات مصرفی کارت هم ببینی
نسخه های مختلفی دارن کارتای لپتاپ متاسفانه
درود
دقیقا درسته باید وات مصرفی کارت ببینی ولی من به عنوان مثال مقایسه ۳۰۶۰ وات ۱۳۰ با ۱۶۰ نگاه میکردم نهایت ۵ فریم فرقشون بود الان واسه خود من ۳۰۷۰ وات ۱۰۰ هستش خیلی هم عالی بازی هارو اجرا میکنه کلا تفاوت فاحشی ندارن توی فریم

• Like
Reactions: A.M.K
برند asus, مدل ph_gtx1650_o4g هست.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
درود
دقیقا درسته باید وات مصرفی کارت ببینی ولی من به عنوان مثال مقایسه ۳۰۶۰ وات ۱۳۰ با ۱۶۰ نگاه میکردم نهایت ۵ فریم فرقشون بود الان واسه خود من ۳۰۷۰ وات ۱۰۰ هستش خیلی هم عالی بازی هارو اجرا میکنه کلا تفاوت فاحشی ندارن توی فریم

اما بنظر من این نامگذاریای nvida برای لپتاپ خیلی گمراه کننده اس... من یکی از دوستام سال پیش رفته بود هزینه زیاد کرده بود لپتاپ ۳۰۸۰ گرفته بود با این امید که پرفومنسش مثل ۳۰۸۰ دسکتاپ هست... بنظرم کارتای لپتاپ تو اسمشون باید مشخص باشه برای لپتاپ هستن مثلا اسمش باشه 3080m
دوم اینکه وات مصرفی هم باید کامل مشخص باشه. این وات مصرفی اینقدر مهم هست که من یادمه یه مدل ۲۰۷۰ لپتاپ از ۲۰۶۰ یه لپتاپ دیگه با وات بیشتر پرفومنس کمتری داشت!!!

این مشکل مثل اون ۴۰۸۰ دوازده گیگ هست که اینقدر جو دوروبرش ایجاد شد که nvidia کنسلش کرد(حتی بدتره)

• Like
اما بنظر من این نامگذاریای nvida برای لپتاپ خیلی گمراه کننده اس... من یکی از دوستام سال پیش رفته بود هزینه زیاد کرده بود لپتاپ ۳۰۸۰ گرفته بود با این امید که پرفومنسش مثل ۳۰۸۰ دسکتاپ هست... بنظرم کارتای لپتاپ تو اسمشون باید مشخص باشه برای لپتاپ هستن مثلا اسمش باشه 3080m
دوم اینکه وات مصرفی هم باید کامل مشخص باشه. این وات مصرفی اینقدر مهم هست که من یادمه یه مدل ۲۰۷۰ لپتاپ از ۲۰۶۰ یه لپتاپ دیگه با وات بیشتر پرفومنس کمتری داشت!!!

این مشکل مثل اون ۴۰۸۰ دوازده گیگ هست که اینقدر جو دوروبرش ایجاد شد که nvidia کنسلش کرد(حتی بدتره)
من یه مطلبیو بگم اولا که اینا همش کلک پول کمپانی هستش دوما از نظر اقتصادی حساب کنیم فرق قیمتی لپ تاب ۳۰۶۰ با ۳۰۷۰ خیلی نیست نهایت ۱۰ الی ۱۵ میلیون ولی از اونور اختلاف ۳۰۷۰ با ۳۰۸۰ خیلی فاحشه یچیزی حدود ۳۰ الی ۴۰ میلیون تازه من توی یوتیوب مقایسشونو دیدم نهایت بین ۵ الی ۱۰ فریم فرقشون بود اکثر بازی ها که ۵ فریم بود حالا توی یسری بازی های خاص مثل سایبرپانک میشد نهایت ۱۰ فریم
از اونورم خوب من چنتا بازم مقایسه بین نسخه دکستاپی ۳۰۵۰ و ۳۰۶۰ با نسخه لپ تاب دیدم بازم فرقش نهایت ۱۰ فریم بود البته توی نسخه های ۳۰۷۰ و ۳۰۸۰ به ۱۵ الی ۲۰ فریم هم میرسه تفاوت مخصوصا توی ۳۰۸۰ کلا خرید نسخه ۳۰۸۰ لپ تاب خیلی بصرفه نیستش

• Like
Reactions: A.M.K

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or