قیمت پایین بخاطر اینه که دیگه فروش نمیره بخوان خیلی بالا بزنن حالا چه ماین شده چه نشده، مخصوصا 3090 که تفاوت پرفورمنسش خیلی شدید نیست نسبت به 3080 از اونطرف اگه طرف بخواد 50 تومن مثلا پول کارت گیمینگ بده میره سراغ سری 4000 که جدید تره.
6 ماه ماینم زیاد نیست اگه درست ماین شده باشه، یک موردی که خیلیا توجه نمیکنن اینه که درسته تو ماینینگ تقریبا کارت همیشه روشنه اما از نظر دما اغلب تو شرایط خوبی نگه داری میشه یعنی اون ماینری که کل سرمایشو گذاشته پای کارت اگه قدر پولشو بدونه همه نکاتو رعایت میکنه، دما رو پایین ترین حالت ممکن نگه میداره و بجا اینکه کولینگو بندازه رو دوشه کارت، هوا اتاقو سرد نگه میداره و تهویه مناسب میزاره چون میخواد کمترین فشار روی کارت و فناش بیاد و چندین سال واسش کار کنه.
من تو این چند وقت دوتا 3080 دسته دو معامله کردم که جفتش اوکی بوده، اولین چیزی که باید دقت کنی کارتو بگیر دستت همه سوراخاشو نگاه بنداز تر و تمیز باشه
حتما مطمئن شو پلمپ باشه پشتش (برچسب پلمپش باشه رو یکی از پیچاش) درسته اینو هم میتونن فیک بزنن اما به شخصه ندیدم خیلی رو این مورد حساسیت نشون بدن چون زیاد دیدم خودشون میگن مثلا سرویسش کردیم و ... واسه همین باز شده. یک تکون ریزی هم بده ببین چیزی توش صدا نمیکنه مثل همون ویدئوی لاینس تک
حتما حتما تست در محل داشته باشه که همونجا بشینی بنچمارک بگیری دما کارت و مموریشو چک کنی نرمال باشه (واسه این مدلو نمیدونم تا چقد نرماله رو نت سرچ بزن) Power Draw ـشم چک کن نرمال باشه.
بعد بنچمارک یک ربع بیست دقیقه حداقل بازی بگو تست کنه واست رو بالاترین حالت مثلا 4k/8k الترا MSI Afterburner هم باز باشه که دما و مصرف و ... رو ببینی اوکی باشه.
حداقل 2 روز هم بگو مهلت تست بده که بری تو خونه یک سره باهاش رندر و گیم بزنی تو اون دوروز تا اگه مشکلی داشته باشه خودشو نشون بده.
در مورد رندرم خودمم یک سره رندر دارم میگیرم باهاش بسیار عالیه از همه نظر، تو بنچمارکا و گیمینگ اگه اوکی باشه دیگه تو رندرینگم اتفاق خاصی واسش نمیوفته.