مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خیلی زیاده
اگه گارانتی نداره عوض کن
بلوور
گارانتی داره.چیکارکنم
البته اولش که سیستمو روشن میکنم ۴۴ درجست اروم اروم وسط گیم میشه ۸۳
رو نرم غفزار افتربرنر temp. limit رو گذاشتم ۷۹-۸۰
دیگه بالاتر از ۷۹ یا ۸۰ نمیره

گارانتی داره.چیکارکنم
البته اولش که سیستمو روشن میکنم ۴۴ درجست اروم اروم وسط گیم میشه ۸۳
رو نرم غفزار افتربرنر temp. limit رو گذاشتم ۷۹-۸۰
دیگه بالاتر از ۷۹ یا ۸۰ نمیره
عادی نیست دیگه
اگه گارانتی که بفرست براشون
اگر هم ماین شده باشه کاری نمیکنن
خودت خمیر بخر تمیز کن عوض کن

عادی نیست دیگه
اگه گارانتی که بفرست براشون
اگر هم ماین شده باشه کاری نمیکنن
خودت خمیر بخر تمیز کن عوض کن
تو نت سرچ میکردم،این کارت دماش رو ۸۰ الی۸۳ هست برای همه.حتا خارجیا
خودتونم میتونین سرچ کنین disired temp. for rtx 2060 super
و اینکه تو وبسایت انویدیای دمای در نظر گرفته شده برای اینکارت ۸۸ الی۸۹ درجه در نظر گرفته شده

تو نت سرچ میکردم،این کارت دماش رو ۸۰ الی۸۳ هست برای همه.حتا خارجیا
خودتونم میتونین سرچ کنین disired temp. for rtx 2060 super
و اینکه تو وبسایت انویدیای دمای در نظر گرفته شده برای اینکارت ۸۸ الی۸۹ درجه در نظر گرفته شده
اونا یچیزی میزنن داداش
تبلیغاته،شاید کارتت بتونه توی این دما مدتها برات کار کنه ولی مطمئن باش زود فرسوده خواهد شد

اونا یچیزی میزنن داداش
تبلیغاته،شاید کارتت بتونه توی این دما مدتها برات کار کنه ولی مطمئن باش زود فرسوده خواهد شد
من نمیخام خمیر عوض کنم چون پلمپش باز میشه و ارزشش کم میشه.گارانتی هم میدونم کاری نمیکنه.
تنها راهش اینه تمپرچر لیمیت رو تنطیم کنم رو ۸۰ که بالا نره دماش و رو اون دما استفاده کنم از کارت‌.
ولی تو فروم‌های خارجی کسایی بودن که این مسئله رو داشتن و همه هم دماشون ۸۰ الی ۸۴ بود.
دوستم چنسال پیش rx 5700xt. اکبند خرید دماش ۹۵ بود

آخرین ویرایش:
  • Poker Face
Reactions: GameMasterr
من نمیخام خمیر عوض کنم چون پلمپش باز میشه و ارزشش کم میشه.گارانتی هم میدونم کاری نمیکنه.
تنها راهش اینه تمپرچر لیمیت رو تنطیم کنم رو ۸۰ که بالا نره دماش و رو اون دما استفاده کنم از کارت‌.
ولی تو فروم‌های خارجی کسایی بودن که این مسئله رو داشتن و همه هم دماشون ۸۰ الی ۸۴ بود.
دوستم چنسال پیش rx 5700xr. اکبند خرید دماش ۹۵ بود
خو عزیز چرا سوال میکنی دیگه :D
همه میگن زیاده شما خودت میگی عادیه
انشالله که چیزی نیست

سلام من یه گرافیک evga 3090 ftw3 ultra دارم واتر بلک نصب کردم دماش هم تو سنگین ترین بازیها به 60 میرسه نرمال بدونه کار 29 تا 35 هستش چند وقت سیستم روشن میکنم بار اول که که برنامه سنگین اجرا میکنم سیستم رسیت میشه بعد که دوباره روشن میشه دیگه نرمال کار میکنه تمام قطعات هم چک کردم شکم به پاور و زیاد به گرافیک هستش کسی میتونه کمک کنه پاور هم asus 1200 thor هستش

دوستان مثل اینکه کارتهای سری 3000 کم کم تو سایتها موجودیشون کمتر شده
کارتهای دست دوم هم قیمتشون بالاتر میشه
مثلا قبلا میشد با 13 تومن کارت 3070 ماینی خرید الان اکثرا 15 میگن
فکر کنم با این روال کارتهای دست دوم هم قیمتشون به نسبت کارتهای آکبند بالانس بشه
باز اون دوستانی که تو بازار کارت گرافیک هستن میتونن از آینده کارتهای دست دوم بگن که افزایشی میشه؟
درود، والا بستگی به مدل داره، من که قیمتارو چک میکنم تو کارت های AMD نه تنها افزایشی نمیبینم بلکه یه مقدار کاهش هم داشتن تو قیمتها علی رغم تورم وحشتناک بازار. کارت های انویدیا هم تقریبا همونن با یه مقدار افزایش جزئی تو کارتای 3080 یا 3070 برند مثل همین مورد که گفتی، شاید حدود 40 روز پیش حتی 3080 ماینی هم میشد دوروبره 13 تومن خرید. الان یه مقدار کارت دسته دو کم شده ولی هنوزم مورد خوب و خوش قیمت پیدا میشه، مثلا 3070TI یازده تومنی هم تعداد موجوده از برندایی مثل پالیت و گینوارد. یا 6900XT دوازده تومنی.

درود، والا بستگی به مدل داره، من که قیمتارو چک میکنم تو کارت های AMD نه تنها افزایشی نمیبینم بلکه یه مقدار کاهش هم داشتن تو قیمتها علی رغم تورم وحشتناک بازار. کارت های انویدیا هم تقریبا همونن با یه مقدار افزایش جزئی تو کارتای 3080 یا 3070 برند مثل همین مورد که گفتی، شاید حدود 40 روز پیش حتی 3080 ماینی هم میشد دوروبره 13 تومن خرید. الان یه مقدار کارت دسته دو کم شده ولی هنوزم مورد خوب و خوش قیمت پیدا میشه، مثلا 3070TI یازده تومنی هم تعداد موجوده از برندایی مثل پالیت و گینوارد. یا 6900XT دوازده تومنی.
پالیت و گینوارد که آشغالن کلا قطعاتی که توشون به کار رفته چرته و پرته
منظورم ایسوس و. Msi هستش
کارت دست دوم خیلی کم شده

• Like
Reactions: Masood1992sdt
دوستم چنسال پیش rx 5700xt. اکبند خرید دماش ۹۵ بود
شات دون کارت گرافیک 95 درجه هست که البته در برخی از موارد کارم نمی کنه کلا بالای 85 درجه دیگه جالب نیست اما اینکه بگید مشکلیه نه مشکلی نیست و بسته به گارانتیتون ممکنه خودش براتون حاضر بشه خمیر عوض کنه یا نکنه
بر فرض گارانتی الماس می گه تا 90 درجه هم طبیعی هست و برو هر وقت سوخت بیار برات عوضش کنم
( الماس چون وارد کننده هست خودش بزرگ ترین هم هست در این زمینه ترجیح می ده به کارت دست نزنه ببره نمایندگی ایسوس کلا عوضش کنه اما بقیه گارانتی ها وارد کننده نیستن و فقط اگر بتونن تعمیرش کنن زیر بارش می رن)
این دماها هم همیشه ماین شدگی نیست الان الماس کارت براش اوردن 4090 استریکس زیر استرس تا 90 درجه هم می ره دیگه این کارت مگه چند وقته که اومده با اون ابعاد کولینگ
کلا کنترل کیفیت خارجی ها هم عین ایرانی ها شده من دیگه جدیدا 2 تا کارت نمی بینم که حتی دما نویز یکسان از یک برند با یک مدل داشته باشه یکی 75 یکی 80 یکی 65 اصلا حساب کتاب داره خیلی از گرافیک های تاف دیدم از استریکس هم نویز بهتری داشتن هم دمای بهتری
کلا گویا خمیر سیلیکون با پد حرارتی هر چی دم دستشون بیاد می زنن حالا شانستون خوبش بیاد یا بدش
ادم یاد ایرانخودرو می افته ماشین هاش کاملا شانسین یکی کیفیتش خوب می شه یکی اشغال محض

شات دون کارت گرافیک 95 درجه هست که البته در برخی از موارد کارم نمی کنه کلا بالای 85 درجه دیگه جالب نیست اما اینکه بگید مشکلیه نه مشکلی نیست و بسته به گارانتیتون ممکنه خودش براتون حاضر بشه خمیر عوض کنه یا نکنه
بر فرض گارانتی الماس می گه تا 90 درجه هم طبیعی هست و برو هر وقت سوخت بیار برات عوضش کنم
( الماس چون وارد کننده هست خودش بزرگ ترین هم هست در این زمینه ترجیح می ده به کارت دست نزنه ببره نمایندگی ایسوس کلا عوضش کنه اما بقیه گارانتی ها وارد کننده نیستن و فقط اگر بتونن تعمیرش کنن زیر بارش می رن)
این دماها هم همیشه ماین شدگی نیست الان الماس کارت براش اوردن 4090 استریکس زیر استرس تا 90 درجه هم می ره دیگه این کارت مگه چند وقته که اومده با اون ابعاد کولینگ
کلا کنترل کیفیت خارجی ها هم عین ایرانی ها شده من دیگه جدیدا 2 تا کارت نمی بینم که حتی دما نویز یکسان از یک برند با یک مدل داشته باشه یکی 75 یکی 80 یکی 65 اصلا حساب کتاب داره خیلی از گرافیک های تاف دیدم از استریکس هم نویز بهتری داشتن هم دمای بهتری
کلا گویا خمیر سیلیکون با پد حرارتی هر چی دم دستشون بیاد می زنن حالا شانستون خوبش بیاد یا بدش
ادم یاد ایرانخودرو می افته ماشین هاش کاملا شانسین یکی کیفیتش خوب می شه یکی اشغال محض
داشتم تونت نظر کاربرای فروم های خارجی رو میخوندم نظیر فروم techpowerup و nvidia و...
کاربرا گزارش کردن که کارتای amd تا ۹۵-۱۰۰ درجه هم میرن.حتا یکی گفته بود rx6600xt تا۱۱۰ درجه براش نرماله.
ولی در مورد rtxهای سری ۲۰ خوندم که تا ۸۵ هیچ نگرانیی نداره.و در صورت نیاز میتونیم دور فن رو با برنامه روی ۸۰ درصد بذاریم که دما بالا نره (فقط نویز ایجاد میشه)
بقول یکی از کاربرای techpowerup گفته بود: dont worry untill you see the flame 😂

داشتم تونت نظر کاربرای فروم های خارجی رو میخوندم نظیر فروم techpowerup و nvidia و...
کاربرا گزارش کردن که کارتای amd تا ۹۵-۱۰۰ درجه هم میرن.حتا یکی گفته بود rx6600xt تا۱۱۰ درجه براش نرماله.
ولی در مورد rtxهای سری ۲۰ خوندم که تا ۸۵ هیچ نگرانیی نداره.و در صورت نیاز میتونیم دور فن رو با برنامه روی ۸۰ درصد بذاریم که دما بالا نره (فقط نویز ایجاد میشه)
بقول یکی از کاربرای techpowerup گفته بود: dont worry untill you see the flame 😂
من خودم قبلا msi داشتم hotspot بالای 94 درجه میرفت حدود 1 سالی هم باهاش کار کردم
شاید اولش برات نگران کننده باشه بعد یه مدت دیگه برات عادی میشه
کارت گرافیک بالای 100 درجه نگران کنندست تازه تا 110 درجه هم کار میکنه

• Like
Reactions: Masood1992sdt

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or