مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

یعنی وقتی کارت شما 1 درصد داره تو تسک منیجر نشون میده دماش 50 درجست ؟
یه مدت fan speed رو بیشتر بوده موقع بازی هم 50 55 بیشتر نمیشد
چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
البته وقتی دیدم صدای فنش اذیتم میکنه کم کردم و تو بازی به حدود 60 تا 65 رسید
در کارت های جدید در حالت بیکاری بدلیل کاهش نویز و همچنین افزایش عمر فن ها ، فن ها کار نمیکنن ، حتی با 1 درصد استفاده از GPU ، به همین علت دمای Gpu حدود 50 درجه هستش که کوچکترین مشکلی براش ایجاد نمیکنه ، ولی اینکه شما فرمودین با دمای اتاق یکیه ، یعنی باید حدود 20 درجه باشه که حتی با روشن شدن فن ها هم تقریبا غیر ممکنه

سلام نظرتون در مورد rx580هایی که بصورت استوک بفروش میرن چیه قیمتاشونم از ۲/۲۰۰ تا ۳تومن موجوده که همه میدونن ماین شده هستن ،میخاستم یدونه بخرم برای گیم روزی سه چهار ساعت استفاده کنم بنظر شما بدرد گیم میخورن؟
کسی هست که خریده باشه و راضی یا ناراضی باشه؟
این کارتا چند ماه یا سال میتونن برای گیم جواب بدن؟

• Like
Reactions: Taha75
دوستان ممنون میشم نظرتون رو‌‌ در مورد این‌ کارت گرافیک بگین

Asus ROG-STRIX-RX5500XT-O8G-​

از لحاظ قدرتی در حد gtx 1660 انویدیا هست حدودا 10 فریم بالاتر از 580، خود کارت هم کولینگ عالی داره و هم خیلی کم صدا هست فن هاش. قیمت چند پیدا کردید؟

سلام نظرتون در مورد rx580هایی که بصورت استوک بفروش میرن چیه قیمتاشونم از ۲/۲۰۰ تا ۳تومن موجوده که همه میدونن ماین شده هستن ،میخاستم یدونه بخرم برای گیم روزی سه چهار ساعت استفاده کنم بنظر شما بدرد گیم میخورن؟
کسی هست که خریده باشه و راضی یا ناراضی باشه؟
این کارتا چند ماه یا سال میتونن برای گیم جواب بدن؟
580 واقعا کارت سگ جونی هست، من خود ماینیش رو داشتم، مشکلی برنخوردم باهاش. دیگه تو بازه قیمتی 2 تومن کارتی به این قدرت نداریم، ارزش خریدش از 1060 قطعا بیشتره. ولی حتما باید حواست سر سالم بودن کارت جمع باشه، خمیر و پدهای حرارتی کارت باید با مدلهای باکیفیت مثل آرکتیک ام ایکس فور، ترمال گریزلی کرایونات، مسترژل پرو یا دیپ کول عوض شن تا در آینده به مشکل دمایی نخوری. 580 کارکرده دمایی دوربره 75 تا 83 درجه داره سعی کن کارتی که میگیری همین محدوده 75 تا 77 درجه باشه، یه خمیر خوب روش بزن و استفاده کن.

580 واقعا کارت سگ جونی هست، من خود ماینیش رو داشتم، مشکلی برنخوردم باهاش. دیگه تو بازه قیمتی 2 تومن کارتی به این قدرت نداریم، ارزش خریدش از 1060 قطعا بیشتره. ولی حتما باید حواست سر سالم بودن کارت جمع باشه، خمیر و پدهای حرارتی کارت باید با مدلهای باکیفیت مثل آرکتیک ام ایکس فور، ترمال گریزلی کرایونات، مسترژل پرو یا دیپ کول عوض شن تا در آینده به مشکل دمایی نخوری. 580 کارکرده دمایی دوربره 75 تا 83 درجه داره سعی کن کارتی که میگیری همین محدوده 75 تا 77 درجه باشه، یه خمیر خوب روش بزن و استفاده کن.
کدوم برند تو ماین دوامش بیشتره و خرابیش کمتره؟ البته بیشتره کارتای موجود از ایکس اف‌ ایکسه ولی چنتای دیگه هم از گیگابایت و سافایر و ام اس ای هم هست که قیمتا تقریبا یکیه و همش ماین شدس

از لحاظ قدرتی در حد gtx 1660 انویدیا هست حدودا 10 فریم بالاتر از 580، خود کارت هم کولینگ عالی داره و هم خیلی کم صدا هست فن هاش. قیمت چند پیدا کردید؟

5.7 دست‌دوم هستش

کدوم برند تو ماین دوامش بیشتره و خرابیش کمتره؟ البته بیشتره کارتای موجود از ایکس اف‌ ایکسه ولی چنتای دیگه هم از گیگابایت و سافایر و ام اس ای هم هست که قیمتا تقریبا یکیه و همش ماین شدس
بنظرم سافایر و ام اس آی تو 580 ها خوب بودن، اکس اف اکس و گیگابایت هم الویتای پایین.
5.7 دست‌دوم هستش
با گارانتی؟ اگه بدون گارانتی باشه که گرونه. کارتای بهتری از 5500 میتونی بخری با این قیمت اگر بدون گارانتی بخوای. مثل 5700، 2060 معمولی و سوپر، gtx 1080 شاید 6600 هم گیر بیاد.

• Like
Reactions: Salvatoreh
بنظرم سافایر و ام اس آی تو 580 ها خوب بودن، اکس اف اکس و گیگابایت هم الویتای پایین.

با گارانتی؟ اگه بدون گارانتی باشه که گرونه. کارتای بهتری از 5500 میتونی بخری با این قیمت اگر بدون گارانتی بخوای. مثل 5700، 2060 معمولی و سوپر، gtx 1080 شاید 6600 هم گیر بیاد.
گارانتی داره هنوز یک سال
به نظرتون قیمت واقعیش با گارانتی چن بوده؟

گارانتی داره هنوز یک سال
به نظرتون قیمت واقعیش با گارانتی چن بوده؟
دیگه با گارانتی تمیز همین مدل دوروبر همین 5.5 هست، ولی باید بگردی چون کارت تو بازار زیاده، با گارانتی از برندهای دیگه احتمالا حدود 4 تومنم پیدا کنی.

سلام دوستان من دارم یه کارت گرافیک 1660ti میگیرم.

سوالم اینه که اکثرا میگن برند پلیت و گین وارد کیفیتشون اصلا جالب نیس، من دارم برند zotac میگیرم.
بنظرتون اوکیه برند zotac?

سلام دوستان من دارم یه کارت گرافیک 1660ti میگیرم.

سوالم اینه که اکثرا میگن برند پلیت و گین وارد کیفیتشون اصلا جالب نیس، من دارم برند zotac میگیرم.
بنظرتون اوکیه برند zotac?
تو این رده حقیقتا اهمیت چندانی نداره برند. ولی زوتاک کلا بهتره تو این جمع.

• Like
Reactions: hitman68
دوستان با کانفیگ من پاور ۵۳۰ وات کافیه ؟ خطر نداره؟
asus h310 m-a
rx 6600 xt
i5-9400
ssd500
ram 16
ضمنا اهل اورکلاک با افتربرنر هم هستم.
فقط میخام بدونم نمیزنه قطعاتمو ب فنا بده

دوستان با کانفیگ من پاور ۵۳۰ وات کافیه ؟ خطر نداره؟
asus h310 m-a
rx 6600 xt
i5-9400
ssd500
ram 16
ضمنا اهل اورکلاک با افتربرنر هم هستم.
فقط میخام بدونم نمیزنه قطعاتمو ب فنا بده
نه پاورت اوکیه، مدل ای یو هست دیگه؟ 6600xt خیلی کم مصرفه اگر با vsync 60hz هم بازی کنی که مصرفش بازم پایینتر میاد دوربره 120 تا 145 وات. با اسپایک های در حد میلی ثانیه هم در نظر بگیری شاید تا 200 وات اسپایک کنه. بقیه قطعاتتم کم مصرفن. اوکیه.

• Like
Reactions: River Phoenix

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or