مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

3090 تافی که بالای 60 تومن قیمتشه رو 32 فروختی الان 25 هم نمیتونستی بفروشی بعد میگی کجاش ارزونه
کلا کمتر از نصف قیمت آکبند فروش میره
دیگه زمانی که تاف بدون گارانتی اکبند 4070ti حدود 45 می دن 32 قیمت بدی برای 3090 نیست
اینا موقتیه تا سال دیگه بازار دست دوم از حالت اشباع در میاد قیمتا درست می شه

• Like
Reactions: tokio_hotel
دیگه زمانی که تاف بدون گارانتی اکبند 4070ti حدود 45 می دن 32 قیمت بدی برای 3090 نیست
اینا موقتیه تا سال دیگه بازار دست دوم از حالت اشباع در میاد قیمتا درست می شه
امکان نداره
در ضورتی بازار دست دوم رونق میگیره که دوباره دوران ماین شروع بشه
در غیر این صورت اونقدر کارت ماین شده سری 3000 انویدیا تو بازار ریخته که اثرشو روی کارتهای سری 4000 هم میزاره
البته قبل ماین هم بازار دست دوم کارت گرافیک خوب نبود یادمه کارت گرافیکو دقیقا نصف قیمت آکبند میفروختن
کلا خواهان زیادی نداره

امکان نداره
در ضورتی بازار دست دوم رونق میگیره که دوباره دوران ماین شروع بشه
در غیر این صورت اونقدر کارت ماین شده سری 3000 انویدیا تو بازار ریخته که اثرشو روی کارتهای سری 4000 هم میزاره
البته قبل ماین هم بازار دست دوم کارت گرافیک خوب نبود یادمه کارت گرافیکو دقیقا نصف قیمت آکبند میفروختن
کلا خواهان زیادی نداره
بازار کارت گرافیک همیشه خوب بوده حداقل من از شما کلی پیراهن بیشتر پاره کردم ماین که تموم می شه ماینر سودش از کارت هاش کرده کلیم کارت داره مفت می ده می ره اما ماینرها که جمع بشن خیلی تعداد فروشنده ها کم می شه بعد برای کارت دست دوم خوب همیشه صفه با قیمت درست
الانم راحت می شه فروخت من 4 5 تا توی این دو ماه فروختم برای هر کارتم نهایت 1 هفته زمان برد یعنی کلیم سود کردم چون تا بیام 4090 بخرم هی پیشنهاد بهتر بهم می شد قبلی هم یکی پیشنهاد خوب می داد عوض می کردم پس الانم مشتریش هست خوشبختانه همه هم به شدت راضی بودن چون واقعا من خیلی حساسم روی نگهداری
حالا این مدت سر این جریانات حوصله کلیپ درست کردن نداشتم یک کلیپ برای خرید کارت دست دوم سالم می ذارم که حتی اگرم ماین شده می خرید یک کارت سالم تمیز بخرید

• Like
Reactions: hitman68
خدا نکنه قیمتا درست بشه، ایشالا همینجوری قیمتا با مغز بیان پایین 3080 کارکرده بیاد زیر 10 تومن. درستش همینه. خرجای زندگی کمرشکن شده چشم بهم میزنی میبینی اندازه یه 3070 پیاده شدی. دیگه پولی نمیمونه که مثلا بری 20 یا 30 میلیون پول کارت گرافیک میانرده بدی.

خدا نکنه قیمتا درست بشه، ایشالا همینجوری قیمتا با مغز بیان پایین 3080 کارکرده بیاد زیر 10 تومن. درستش همینه. خرجای زندگی کمرشکن شده چشم بهم میزنی میبینی اندازه یه 3070 پیاده شدی. دیگه پولی نمیمونه که مثلا بری 20 یا 30 میلیون پول کارت گرافیک میانرده بدی.
ولی تو این موقعیت من برا اونی که به ps5 حدود ۳۰ تومن پول میده به عقلش شک میکنم آخه باز گرافیک یه جوریه که بازیاش مفته کنسول برا هر بازی باید یه تومن پیاده شی

• Like
Reactions: jetalpha
کلا قیمت قطعات کامپیوتر رو به نزوله نه فقط کارت گراف.
من دنبال ی رم ۸ گیگ ۲۶۶۶ بودم تا هفته پیش زیر ۷۰۰ الی ۷۳۰ نمیدادن الان امروز میبینم با صد تومن پایینتر دارن التماست میکنن.
واقعا دلیل افت قیمت قطعاتpcچیه بااین دلار؟؟

بازار کارت گرافیک همیشه خوب بوده حداقل من از شما کلی پیراهن بیشتر پاره کردم ماین که تموم می شه ماینر سودش از کارت هاش کرده کلیم کارت داره مفت می ده می ره اما ماینرها که جمع بشن خیلی تعداد فروشنده ها کم می شه بعد برای کارت دست دوم خوب همیشه صفه با قیمت درست
الانم راحت می شه فروخت من 4 5 تا توی این دو ماه فروختم برای هر کارتم نهایت 1 هفته زمان برد یعنی کلیم سود کردم چون تا بیام 4090 بخرم هی پیشنهاد بهتر بهم می شد قبلی هم یکی پیشنهاد خوب می داد عوض می کردم پس الانم مشتریش هست خوشبختانه همه هم به شدت راضی بودن چون واقعا من خیلی حساسم روی نگهداری
حالا این مدت سر این جریانات حوصله کلیپ درست کردن نداشتم یک کلیپ برای خرید کارت دست دوم سالم می ذارم که حتی اگرم ماین شده می خرید یک کارت سالم تمیز بخرید
اون متنتو که با رنگ قرمز علامت زدمو نادیده میگیرم خودم نزدیک 25 ساله با کارت گرافیک بزرگ شدم از زمان سری کارتهای amd 6950 که اولین کارت فن دار تکی گرفته بودم قبل اونم 5440 بدون فن داشتم که زمان مموری توربو کش بود تا الان بیش از 20 تا کارت گرافیک عوض کردم
این حرفم به این معنا نیست که بگم زیاد میدونم ولی در کل منم عمرم به پای گرافیک سوخته
در کل فعلا قیمت کارت گرافیک بخاطر عرضه زیاد سری 3000 همینطوره و حتی با گرون شدن دلار هم افزایشی نداشته البته البته کارت گرافیک کارکرده

من دنبال ی رم ۸ گیگ ۲۶۶۶ بودم تا هفته پیش زیر ۷۰۰ الی ۷۳۰ نمیدادن الان امروز میبینم با صد تومن پایینتر دارن التماست میکنن.
ببین تو قطعات کامپیوتر بورس ترین قطعه همیشه هارد بوده موقع فروش هم ضرر نمیبینی نهایت با 10 الی 20 درصد افت قیمت نسبت به آکبند میتونی بفروشی
بقیه قطعات متصل به یکدیگر هستن
یکیو بخری باید اون یکی هم آپگرید کنی
کلا همیشه قطعات کامپیوتر خواهان کمی داشته البته قطعات mid end همیشه فروششون خوبه ولی قطعات high end فروش تکیشون با ضرر زیادیه البته کارکردشو میگم

یه سوال :
کارت گرافیک های جدید در حالت عادی کار با سیستم که فشار روشون نمیاد فن هاشون می ایسته کاملا ... این درست .
الان کارت من (3080 ti ) موقعی که هیچ فشاری بهش نمیاد و فن هاش ایستاده ، دماش 56 درجه هست!
عادیه ؟

Attachments

• لبلبالبا.JPG
    لبلبالبا.JPG
    53.9 KB · مشاهده: 13
یه سوال :
کارت گرافیک های جدید در حالت عادی کار با سیستم که فشار روشون نمیاد فن هاشون می ایسته کاملا ... این درست .
الان کارت من (3080 ti ) موقعی که هیچ فشاری بهش نمیاد و فن هاش ایستاده ، دماش 56 درجه هست!
عادیه ؟

نه فقط کارت گرافیک های جدید ، بلکه از حتی 4-5 نسل پیش هم این قضیه بود :D بله عادیه ، از این بابت نگران نباشید.

یه سوال :
عادیه ؟
خیر عادی نیست
من 3080 دارم و دماش تقریبا با دمای محیط یکیه وقتی هیچکار خاصی نکنه
56 درجه فقط تو بازیه که بهش میرسه و در حالت عادی نباید به همچین درجه ای برسه

عزیز احتمالا کارت شما مشکل داره چون دمای idle کارت 3080 باید حدود 50 درجه باشه و امکان نداره با دمای اتاق یکی باشه
یعنی وقتی کارت شما 1 درصد داره تو تسک منیجر نشون میده دماش 50 درجست ؟
یه مدت fan speed رو بیشتر بوده موقع بازی هم 50 55 بیشتر نمیشد
چه مشکلی میتونه داشته باشه؟
البته وقتی دیدم صدای فنش اذیتم میکنه کم کردم و تو بازی به حدود 60 تا 65 رسید

آخرین ویرایش:
یه سوال :
عادیه ؟
عادیه عزیز بسته به اینکه فضای داخل کیست با دمای محیط با خود کولینگ گرافیک چی هست اره ممکنه 56 هم باشه
بالای دمای 60 که بشه خودش کار می افته
ضمنا نگران نباشید کارت های ماین 4 5 سال در دماهای وحشتناک کار کردن هنوز سالمن این دماها اهمیتی برای کارت نداره اونم زمانی که اصلا تحت فشار نیست

این عزیزی که می گن نزدیک دمای محیط هست احتمالا فن گرافیکشون در حالت بی کاری هم کار می کنه چون اساسا توی بهترین حالت حدود 10 درجه بالای دمای محیط می شه کارت من الان همین حدوداس اما خوب 2.5 کیلو هیت سینک داره باد جلوی کیس هم یکم بهش می خوره

کاهش قیمتی در کار نیست برخی قطعات یا از مد می افتن یا مشتری نداشتن یا قدیمی شدن یا اونطرف اف حسابی خورده اینجا هم کاهش پیدا می کنن
اما قطعات به روز همگی افزایش قیمت داشتن از پردازنده های نسل جدید تا مادربرهاشون تا رم های DDR5 تا کارت گرافیک های جدید همگی افزایش قیمت داشتن دیگه اینقدر پرو شدن که استریکس 4090 قیمت 125 می دن 4070 ش قیمت 64
من اتفاقا التماسی هم ندیدم بیشتر خیلی پرو شدن و اصلا هم مشتری مداری بلد نیستن که البته عاملش خود خریدارها هستن من ببینم یکم طرف داره باهام بد حرف می زنه یا سرده می ذارم می رم یک مغازه دیگه این همه فروشنده این نشد یکی دیگه باید خیلیم نازتون بکشن که دارید پول با ارزش زحمت کشیده تون هم بهشون می دید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or