مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

قصد ارتقای سیستم داشتم و بعد از کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که پاور و کارتمو ارتقا بدم.
یه rtx 2060 super ماین نشده بعد از چند روز گشت و گذار پیدا کردم برند inno3d.
بنظرتون برندش اوکیه؟
و اینکه پاورمو که ۵۳۰ وات قدیمی بود ارتقا دادم به ۶۵۰ وات گلد(گرین سری uk)

من کارتم rtx 2060 superعه موقع بازی دماش میره رو ۸۲ الی ۸۴ و خیلی صدای فن هاش زیاد میشه.
بنظرتون طبیعیه؟
با کیس در بسته یا در باز؟ اگر در بسته فقط انقدر میشه ممکنه به خاطر تهویه بد کیس هم باشه. چه کیسی داری؟

• Like
Reactions: Masood1992sdt
سلام دوستان.

ببخشید احتمالا سوال تکراری هست ولی می خواستم بدونم که کارت گرافیک های دست دوم تا چه حد ارزش خرید دارند؟ چون با توجه به کرش بازار کریپتو واقعا قیمت خیلی از کارت های دست دوم خوب هست. برای مثال 3060 حدود 8 تومن گیر میاد در حالی که نو حدود 20 تومن هست. حتی 3090 زیر 25 تومن گیر میاد. می خواستم بدونم که چقدر خرید این کارت ها ریسکی هست؟

• Like
Reactions: Masood1992sdt
خیر
از چه برندیه ؟ دست دوم ؟ خمیر عوض کردید ؟
برند inno3d ولی گارانتی دار خریدم دست دوم احتمالا ماین نشده...
نه اخه خمیر بخام عوض کنم مگه پیچ پلمپش باز نمیشه؟
البته اینم بگما من خودم temp limit رو گذاشتم رو83 ولی تا 84 دما میاد بالا

سلام دوستان.

ببخشید احتمالا سوال تکراری هست ولی می خواستم بدونم که کارت گرافیک های دست دوم تا چه حد ارزش خرید دارند؟ چون با توجه به کرش بازار کریپتو واقعا قیمت خیلی از کارت های دست دوم خوب هست. برای مثال 3060 حدود 8 تومن گیر میاد در حالی که نو حدود 20 تومن هست. حتی 3090 زیر 25 تومن گیر میاد. می خواستم بدونم که چقدر خرید این کارت ها ریسکی هست؟
سعی کن دست دومی بگیری که حداقل از گارانتیش مونده باشه چون ماینر سمت کارت گارانتی دار نمیاد در 90 درصد مواقع

• Like
Reactions: highergraphic
سلام دوستان.

به تجربه شما وابسته است
اگه تجربه خرید و فروش کارت گرافیک نداشته باشی , ممکن ریسکی باشه
اگه تجربه خرید و فروش / اورکلاک و اندرکلاک و اندرولت داشته باشی هیچ ریسکی نداره , اگه کارت مشکلی هم داشته باشه در چند ساعت اولیه مشخص می شه و سریع میتونی معامله رو فسخ کنی

هر چند تست کارت هم فرایند پیچیده ای نیست
با بازی / نرم افزار های مختلف چند ساعت کارت تست می کنید
دما/ کلاک / فریم با نقد سایت / کانال های یوتیوب معتبر چک می کنید
دور فن دستی روی 20 / 40 / 60 / 80 / 100 تنظیم می کنی و نویز با کانال های معتبر یوتیوب چک می کنی
اگه شبیه هم بودن و مشکلی نداشت مموری کارت اورکلاک می کنید ( بیشترین خرابی کارت های ماینی مموری )
اگه بعد از چند ساعت بازی با مموری اورکلاک شده هم مشکلی پیش نیاد , عملا کارت سالم و هیچ مشکلی نخواهد داشت

دوستان مثل اینکه کارتهای سری 3000 کم کم تو سایتها موجودیشون کمتر شده
کارتهای دست دوم هم قیمتشون بالاتر میشه
مثلا قبلا میشد با 13 تومن کارت 3070 ماینی خرید الان اکثرا 15 میگن
فکر کنم با این روال کارتهای دست دوم هم قیمتشون به نسبت کارتهای آکبند بالانس بشه
باز اون دوستانی که تو بازار کارت گرافیک هستن میتونن از آینده کارتهای دست دوم بگن که افزایشی میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• GPSY
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or