Masood1992sdt
کاربر سایت
فککنم ادامه جملتو ننوشتی.سلام.. من پاور قدیمی گرین gp585b دام ایا با کارت گرافیم gt1650 از نطر قدرت و همینطور کابل های اتصالش
جمله،ناقصه ک
فککنم ادامه جملتو ننوشتی.سلام.. من پاور قدیمی گرین gp585b دام ایا با کارت گرافیم gt1650 از نطر قدرت و همینطور کابل های اتصالش
منظورم این بود ایا این پاور می تونه این کارت گرافیک رو ساپورت کنه یا باید تعویض کنم؟فککنم ادامه جملتو ننوشتی.
جمله،ناقصه ک
آره پاورت خوبه، از سر 1650 زیادی هم هستمنظورم این بود ایا این پاور می تونه این کارت گرافیک رو ساپورت کنه یا باید تعویض کنم؟
خیرمن کارتم rtx 2060 superعه موقع بازی دماش میره رو ۸۲ الی ۸۴ و خیلی صدای فن هاش زیاد میشه.
بنظرتون طبیعیه؟
با کیس در بسته یا در باز؟ اگر در بسته فقط انقدر میشه ممکنه به خاطر تهویه بد کیس هم باشه. چه کیسی داری؟من کارتم rtx 2060 superعه موقع بازی دماش میره رو ۸۲ الی ۸۴ و خیلی صدای فن هاش زیاد میشه.
بنظرتون طبیعیه؟
تو حالت عادی چنده؟خمیر سیلیکون عوض کن + باد بگیر به فن هامن کارتم rtx 2060 superعه موقع بازی دماش میره رو ۸۲ الی ۸۴ و خیلی صدای فن هاش زیاد میشه.
بنظرتون طبیعیه؟
برند inno3d ولی گارانتی دار خریدم دست دوم احتمالا ماین نشده...خیر
از چه برندیه ؟ دست دوم ؟ خمیر عوض کردید ؟
در بسته.با کیس در بسته یا در باز؟ اگر در بسته فقط انقدر میشه ممکنه به خاطر تهویه بد کیس هم باشه. چه کیسی داری؟
وقتی کار گرافیکی و گیم نمیکنم مثلا وبگردی و...57 درجستتو حالت عادی چنده؟خمیر سیلیکون عوض کن + باد بگیر به فن ها
سعی کن دست دومی بگیری که حداقل از گارانتیش مونده باشه چون ماینر سمت کارت گارانتی دار نمیاد در 90 درصد مواقعسلام دوستان.
ببخشید احتمالا سوال تکراری هست ولی می خواستم بدونم که کارت گرافیک های دست دوم تا چه حد ارزش خرید دارند؟ چون با توجه به کرش بازار کریپتو واقعا قیمت خیلی از کارت های دست دوم خوب هست. برای مثال 3060 حدود 8 تومن گیر میاد در حالی که نو حدود 20 تومن هست. حتی 3090 زیر 25 تومن گیر میاد. می خواستم بدونم که چقدر خرید این کارت ها ریسکی هست؟
به تجربه شما وابسته استسلام دوستان.
ببخشید احتمالا سوال تکراری هست ولی می خواستم بدونم که کارت گرافیک های دست دوم تا چه حد ارزش خرید دارند؟ چون با توجه به کرش بازار کریپتو واقعا قیمت خیلی از کارت های دست دوم خوب هست. برای مثال 3060 حدود 8 تومن گیر میاد در حالی که نو حدود 20 تومن هست. حتی 3090 زیر 25 تومن گیر میاد. می خواستم بدونم که چقدر خرید این کارت ها ریسکی هست؟