مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

منکه یدونه rx 5700xt خریدم مدل ازراک 3 فن که کولینگ عالی داره.
بسیار تمیز و کم کار حدود 5 تومن افتاد. برای خودم که بیشتر بتلفیلد بازی میکنم اونم توی 1080 بهترین گزینه هست.
مبارک باشه ازراک چلنجر معرکه هست، آره 5700xt عملا با 6600xt یکیه فقط یه ری تریسینگ نداره که اونم روی 6600 کلا مشکل دار اجرا میشه، برای 1080 کامل جوابه، پارسال همین کارتو 30 میلیون تومنم میخواستی فروشنده ناز میکرد برات. 5 تومن واقعا عالیه.
دوستان من قصددارم در اینده نزدیک یه pc هم جمع کنم
تو دیوار اقتصادیترین گزینه ممکن RX 580 هست میشه بعنوان یه کار راه بنداز متوسط بهش نگاه کرد؟ با توجه به قیمت پایینش ارزش داره؟
580 قیمتش حدود 2 تومن هست ولی توجه داشته باش که ماینی هستن، نیاز به تعویض خمیر باکیفیت دارن حتما. از لحاظ پرفورمنس تو اون رنج کارت واقعا خوبی هست برای 1080 و تنظیمات High حداقل 30 فریمو میگیری که کارتو راه میندازه.
اگر امکانشو داری تا 4 تومنم هزینه کنی در حال حاضر کارتایی مثل 1070 و 1660 سوپر هم هستن.

مبارک باشه ازراک چلنجر معرکه هست، آره 5700xt عملا با 6600xt یکیه فقط یه ری تریسینگ نداره که اونم روی 6600 کلا مشکل دار اجرا میشه، برای 1080 کامل جوابه، پارسال همین کارتو 30 میلیون تومنم میخواستی فروشنده ناز میکرد برات. 5 تومن واقعا عالیه.

580 قیمتش حدود 2 تومن هست ولی توجه داشته باش که ماینی هستن، نیاز به تعویض خمیر باکیفیت دارن حتما. از لحاظ پرفورمنس تو اون رنج کارت واقعا خوبی هست برای 1080 و تنظیمات High حداقل 30 فریمو میگیری که کارتو راه میندازه.
اگر امکانشو داری تا 4 تومنم هزینه کنی در حال حاضر کارتایی مثل 1070 و 1660 سوپر هم هستن.
پشمام چقد 580مفت شده.
من یه 570 4g asus rog دارم چقد ازم میخرن؟

کرش میکنه دیگه Stop Working میده کامل. به 2 شکل این اتفاق میافته حالت اول داخل بازی هست که وسط بازی ناگهان بازی کرش میکنه و برمیگردی صفحه دسکتاپ و اونجا با ارور نرم افزار آدرنالین (معادل Geforce Experience) مواجه میشی که درایورت کرش کرد و دوباره ریکاور کرد. این نوع اول کم اتفاق میافته اما نوع دوم روزانه اتفاق میافته و جالب که توی بازیها اصلا پیش نمیاد برام ولی تو محیط ویندوز به دفعات زیاد گاهی روزی چند بار داری مثلا کاری میکنی صفحه کلا سیاه میشه و تصویر میره بعد باید بین 30 ثانیه تا یک دقیقه بشینی تا تصویر برگرده و باز دوباره با همون ارور درایور آدرنالین مواجه میشی. البته این کرش نوع 2 گاهی اوقات لطف میکنه کلا تصویر برنمیگرده باید ریستارت کنی تا درست بشه. از روز اول همینطور بوده و به نظرم میاد AMD اصلا توانایی فیکس کردنش نداره.
البته من با درایور به یه مشکل دیگه هم برخوردم یه شبیه ساز فضا هست Space Engine من زیاد استفاده میکنم حضرت AMD لطف کرده تو درایورهای جدیدش این شبیه ساز رو کاملا غیر قابل استفاده کرده و تا الان که اهمیتی نداده. من زیاد از این برنامه استفاده میکردم و الان یه مشکل محسوب میشه برام.
این پرش تصویر رو منم دارم یهو صفحه فلیک میشه بعد بصورت خودکار رزولیشن چنج میشه

Amd تو درایور ضعف شدیدی داره.
شایدم گرافیک من مشکل داره

دوستان من قصددارم در اینده نزدیک یه pc هم جمع کنم
تو دیوار اقتصادیترین گزینه ممکن RX 580 هست میشه بعنوان یه کار راه بنداز متوسط بهش نگاه کرد؟ با توجه به قیمت پایینش ارزش داره؟
میصرفه نسبت به قیمتش، الان با پول چند کیلو تخمه میتونی کارت گیمینگ که 1080 ـو فعلا خوب جواب میده بگیری، هیچ وقت اینقد مفت نبوده :D
فقط بدیش اینه شدیدا کارتای خسته ای هست، میشه گفت ماین شده ترین کارت زمان خودش بود پس اگه میخوای بگیری بنظرم یکیو پیدا کن کمتر ماین کرده باشه (ماین نشده که فک نکنم وجود خارجی داشته باشه)
یا هم بودجه رو تا 4 تومن ببر بالا 1660 Ti بگیر که هم کارت خیلی بهتریه هم جدید تره و احتمال ماینشم کمتره.

پشمام چقد 580مفت شده.
من یه 570 4g asus rog دارم چقد ازم میخرن؟
چون ROG هست بالاتر میتونی بدی ولی با توجه به اینکه 580 بهترین مدلاشم 3 بیشتر نمیخرن فک نکنم بشه بالاتر از 2 تا 2.5 فروخت 570 ـو.

داداش دلار ۵۰ تومنم بشه عمرا کارت گرافیک گرون بشه اتفاقا ارزون هم میشه یعنی با خیال راحت هر کی میتونه صبر کنه بعدا بخره

چند ماهه پیش توی تاپیک بهتون گفتم اگه اوضاع ماین درست شه، کارتی مثل 3080 زیر 20 تومن میاد (دلار 25 بود)، گفتی عمراً !!!
گفتی اگه اومد منو نقل و قول کن. اینم نقل و قول. دیروز یه کارت 3080 خریدم، با یک هفته مهلت تست. 15 تومن. تازه 10 تومنشو دادم، 5 تومنشم ماه بعد :))

چند ماهه پیش توی تاپیک بهتون گفتم اگه اوضاع ماین درست شه، کارتی مثل 3080 زیر 20 تومن میاد (دلار 25 بود)، گفتی عمراً !!!
گفتی اگه اومد منو نقل و قول کن. اینم نقل و قول. دیروز یه کارت 3080 خریدم، با یک هفته مهلت تست. 15 تومن. تازه 10 تومنشو دادم، 5 تومنشم ماه بعد :))
ای کاش قبل از نقل قول متنو قشنگ میخوندی برادر خوشگل من !!!

خب ایشون درست گفتن دیگه :))

کسایی که دنبال پاور ATX 3.0 هستن خیلی از پاورهای 2.5 هستن که سطح استاندارشون بهتر از 3 هست یعنی عملکردشون خیلی بهتره اینکه 16 پین نیتیو هست یا تبدیلی مهم نیست مهم تست های خود پاور هست
6 ماهه دنبال همین پاور نسل جدیدم برای کارت ها متاسفانه تو دبی هم نیست اصلا
پاور مناسبی هم پیدا نکردم

6 ماهه دنبال همین پاور نسل جدیدم برای کارت ها متاسفانه تو دبی هم نیست اصلا
پاور مناسبی هم پیدا نکردم
منو دوستان تور 2 خریدیم 3 سالم گارانتی اصلی داره تنها پاوری هم هست تا 600 وات فنش خاموشه کلا صدا بی صدا
مدل 1200 واتش بخرید که 16 پین داره
توی دوبی هست همین 15 تومن باید بدید tt بخرید بدون گارانتی چه کاریه از ایران این مدل رو ادم می خره

منو دوستان تور 2 خریدیم 3 سالم گارانتی اصلی داره تنها پاوری هم هست تا 600 وات فنش خاموشه کلا صدا بی صدا
مدل 1200 واتش بخرید که 16 پین داره
توی دوبی هست همین 15 تومن باید بدید tt بخرید بدون گارانتی چه کاریه از ایران این مدل رو ادم می خره
1200 برای من overkill عه
نظرم رو 1000 عه پاور فعلیمم corsair عه نظر خودمم رو این بود که باز کورسیر بگیرم
این ثور 2 هم یه مدل 1000 داره 12 میلیون نمیارزه :D

1200 برای من overkill عه
نظرم رو 1000 عه پاور فعلیمم corsair عه نظر خودمم رو این بود که باز کورسیر بگیرم
این ثور 2 هم یه مدل 1000 داره 12 میلیون نمیارزه :D
پاور اورکیل معنا نداره شاید 2 سال دیگه نیازت شد اصلا شاید 10 سال دیگه نیازت شد این پاورها اینقدر عمر دارن که 10 تا 12 سال فقط گارانتی می شن
خوب کورسیر که گفته atx 3.0 اصلا براش معنا نداره بیاد اگر می خواید تبدیل 16 پین بخرید حقم داره پاورهاش اینقدر خوبن که استاندارد نسخه 4 هم دارن از همین الان
خوب ثور 2 نسخه 1000 بدبختیش اینکه 12 پین تبدیلش تا 450 وات بیشتر نمی ده و حتی 4090 گویا نمی تونه ران کنه
کورسیر گلد و پلتش عالیه اگه می تونید تبدیلش گیر بیارید عالی می شه قیمت پاورشم 10 تومنه برای نسخه پلت اگه نه که 15 ثور 2 می مونه

پاور اورکیل معنا نداره شاید 2 سال دیگه نیازت شد اصلا شاید 10 سال دیگه نیازت شد این پاورها اینقدر عمر دارن که 10 تا 12 سال فقط گارانتی می شن
خوب کورسیر که گفته atx 3.0 اصلا براش معنا نداره بیاد اگر می خواید تبدیل 16 پین بخرید حقم داره پاورهاش اینقدر خوبن که استاندارد نسخه 4 هم دارن از همین الان
خوب ثور 2 نسخه 1000 بدبختیش اینکه 12 پین تبدیلش تا 450 وات بیشتر نمی ده و حتی 4090 گویا نمی تونه ران کنه
کورسیر گلد و پلتش عالیه اگه می تونید تبدیلش گیر بیارید عالی می شه قیمت پاورشم 10 تومنه برای نسخه پلت اگه نه که 15 ثور 2 می مونه
منظورت این کابله ؟ https://www.corsair.com/eu/en/Categ...0-12VHPWR-Type-4-PSU-Power-Cable/p/CP-8920284
دقیقا کدوم مدل کورسیر میگی

• Like
Reactions: Deadmau5
سلام.
دوستان ی سیستم دارم جمع میکنم با کانفیگ زیر
i5-7500
gtx 1070 8g
ssd512
ram 8
power 485
قیمتش واقعا مناسبه با مهلت تست کافی.
بنظرتون تناسب دارن و باتل نک نمیکنه؟
---------------------------------
چقدر کارت گرافیکا خوش قیمت شدن. کارت ۱۰۷۰ ۸ گیگ رو با ۶ تومن دارن التماس میکنن.
تو این گرونی مفته بنظرم
سوال دیگه ای که دارم اینه که کارت 1070 اکثرا ماین نشدست؟
از کجا میشه مطمین شد ی کارتی ماین نشده؟

آخرین ویرایش:
آره درسته. کارت گرافیکا خوش قیمت شدن. همین چند روز پیش کاربری تو پرشین تولز گرافیک 1080 خودشو گذاشته بود 5 میلیون.

امروز هم استف پرشین تولز 3060ti خودشو گذاشته 8 میلیون :

Code:
https://forum.persiantools.com/threads/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-rtx3060ti-msi.993502/
بشخصه حاضرم یک ملیون بالاتر پول بدم ولی خیالم از کارت گرافیکم راحت باشه . بعد از کلی پرس و جو ی کارت گرافیک rx580 گرفتم اپن باکس و با دمای ۶۴.
۴ ملیون پول دادم ولی شرف داره به اینکه ۳ تومن بدی و دست و دلت بلرزه بابت ماین و طول عمرش و استهلاکش و...

پس 1070 رو بی خیال شدی که 6 تومن بود؟
اولش قرار بود ۱۰۶۰ بخرم بعدم ۲۰۶۰ سوپر بعدم ۱۰۷۰
۱۰۶۰ ۴۸۰۰
۱۰۷۰ ۶۲۵۰
۲۰۶۰سوپر ۶
ولی اطمینان نذاشتم از ماین نشده بودنشون و سلامت کامل و دمای پایینشون.
امروز رفتم سیستم جمع کردم با یدونه rx580 اپن باکس و واقعا کم کار که ۴ تومن گرفتم
msi

• Like
Reactions: Arash-S212

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or