750w سری پلاتینیوم گرین هست.چک کن پاورت رو. سی پی یوت خوبه
750w سری پلاتینیوم گرین هست.چک کن پاورت رو. سی پی یوت خوبه
3080 به بالا میخرید حواستون به درجه حرارت vram باشه بعضیاشون 100 رد میکنهسلام اون تاپیک سوالم رو پرسیدم کسی جواب نداد.
من قصد خرید یک کارت 3080 از برند گیگابایت سری eagle رو دارم که 12 گیگ رم داره.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟ یا از برند دیگه انتخاب کنم.
لطفاً یه پاور مناسب این کارت هم معرفی کنید.
ممنون
کاملا غلطه الان بازیهایی هستن که 4090 درش در بالاترین سطح چزئیات 73 فریم در 4k میدهاینایه که تا الان اومده خب high range سری 4000 مشخصه اگه برای گیم میخواید ارزش نداره اینا برای کسایی که کار رندر طراحی دارن مناسبه ، باید دید mid range هاش چجوریه بعد تصمیم گرفت.
اوکی هست.پاور بستگی به تمام قطعات داره ولی 750 کافیه750w سری پلاتینیوم گرین هست.
پاورت لب مرزه برای 3080 مخصوصا که سری 3000 اسپایک اور واتش بالاس750w سری پلاتینیوم گرین هست.
در جریان این ترنزینت اسپایکها هستم.پاورت لب مرزه برای 3080 مخصوصا که سری 3000 اسپایک اور واتش بالاس
Spike = وات های لحظه ایی گاها در حد میکرو ثانیه که پاور باید واتهایی بسیار بالاتر از توان خودشو ارائه بده
فعلا که atx3.0 سخت گیر میاد .. یه پاور خوب 1000 وات به بالا پلاتینیوم از کورسیر یا ایسوس بگیر خیالت بابت Spike راحت باشه
مقاله زیر حتما مطالعه کن
استاندارد جدید ATX12V 3.0 اینتل چیست و چرا باید پاور جدید تهیه کنیم؟
سلام مجدد.3080 به بالا میخرید حواستون به درجه حرارت vram باشه بعضیاشون 100 رد میکنه
3080 tuf بگیر امتحانشو پس داده . رفیقم 3080 گیگا خریده بود پد های vram کیفیت مناسب نبود اب شده بود
آکبند اگر تهیه میکنید آره عالیه از 3050 و 2060 بهتره. وگرنه دسته دو با این قیمت میشه 6700xt و 3060ti خرید در حال حاضر که البته کارتا عمدتا ماینی هستن.نظرتون در مورد 6600 سافایر برای 1080 چیه؟ مورد خوبی هست یا نه؟ قیمت اکبندش با گارانتی ۲ ساله اصلی 8500
این کارتا ماینی هستن دیگه ولی ظاهر تمیزی دارن، 3070 غیر ماینی تمیز و کم کار بخوای حدود 13 به بالا باید پول بدی. آکبند هم که قیمتاش مشخصه. الان 3070 ماینی حدود 8800 هم هست در حال حاضر. 3070ti یازده تومنی هم داریم، حتی 6800xt یازده تومنی هم بگردی پیدا میشه.سلام با ده تومن چی میشه خرید
به این دسته دوم های توی دیوار اعتماد هست ؟
۳۰۷۰ گذاشته بودن ۱۱ تومن
دوستان من قصددارم در اینده نزدیک یه pc هم جمع کنم
تو دیوار اقتصادیترین گزینه ممکن RX 580 هست میشه بعنوان یه کار راه بنداز متوسط بهش نگاه کرد؟ با توجه به قیمت پایینش ارزش داره؟