مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام اون تاپیک سوالم رو پرسیدم کسی جواب نداد.

من قصد خرید یک کارت 3080 از برند گیگابایت سری eagle رو دارم که 12 گیگ رم داره.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟ یا از برند دیگه انتخاب کنم.
لطفاً یه پاور مناسب این کارت هم معرفی کنید.
ممنون

اینایه که تا الان اومده خب high range سری 4000 مشخصه اگه برای گیم میخواید ارزش نداره اینا برای کسایی که کار رندر طراحی دارن مناسبه ، باید دید mid range هاش چجوریه بعد تصمیم گرفت.

سلام اون تاپیک سوالم رو پرسیدم کسی جواب نداد.

من قصد خرید یک کارت 3080 از برند گیگابایت سری eagle رو دارم که 12 گیگ رم داره.
به نظرتون انتخاب خوبیه؟ یا از برند دیگه انتخاب کنم.
لطفاً یه پاور مناسب این کارت هم معرفی کنید.
ممنون
3080 به بالا میخرید حواستون به درجه حرارت vram باشه بعضیاشون 100 رد میکنه
3080 tuf بگیر امتحانشو پس داده . رفیقم 3080 گیگا خریده بود پد های vram کیفیت مناسب نبود اب شده بود

اینایه که تا الان اومده خب high range سری 4000 مشخصه اگه برای گیم میخواید ارزش نداره اینا برای کسایی که کار رندر طراحی دارن مناسبه ، باید دید mid range هاش چجوریه بعد تصمیم گرفت.
کاملا غلطه الان بازیهایی هستن که 4090 درش در بالاترین سطح چزئیات 73 فریم در 4k میده
https://s6.uupload.ir/files/cyberpunk-2077-3840-2160_who3.png

اگه دنبال بهترین عملکرد با نهایت جزئیات ممکن هستید قطعا 4090 انتخاب اول اخر شماست. مگر اینکه دنبال dlss3.0 باشید
خودم تا ده روز دیگه به ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO مجهز میشم

نکته بسیار مهم

موقع خرید سری 3000rtx انویدیا خصوصا در ایران بشدت حواستون جم باشه سریع گول قیمت پایین نخورید

همونطور که میدونید ماینرها ورشکست شدن و دارن به هر طریقی کارتهای دست دومشون میفروشن ( با توجه به اینکه کشور ما تحریم گارانتی مستقیم درش وجود نداره)
بهترین جا برای فروش این کارتهای داغون چینی کشورهای بی صاحابی مثل ایرانه . گونی گونی کارت گرافیک وارد کردن

این کارتها در شرایط وحشتناکی شسته میشن که اکثرا ایراد سخت افرازی پیدا میکنن یا مدلشون دستکاری میشه . بعضیاشون چون جعبه ندارن براشون جعبه فیک چاپ میکنن

تو ایران بشدت مواظب خرید سری 3000 باشید . حتما مهلت تست بگیرید . تست استرس FurMark انجام بدید مخصوصا دمای vram چک کنید
کارت مورد دار فرو نکنن

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20221210_144137_com.android.gallery3d_gdm5.jpg

مورد داشتیم کارت 3080 با 8 گیگ رم :))

خیلی حواستون جم باشه . مراقب باشید . مخصوصا این کانالهای تلگرام ارزون فروش . تا جای ممکن حضوری خرید کنید فیزیک کارتو چک کنید سالم باشه

یا اینکه کلا سری RTX40 بگیرید خیالتون از هفت دولت ازاد باشه

آخرین ویرایش:
750w سری پلاتینیوم گرین هست.
پاورت لب مرزه برای 3080 مخصوصا که سری 3000 اسپایک اور واتش بالاس
Spike = وات های لحظه ایی گاها در حد میکرو ثانیه که پاور باید واتهایی بسیار بالاتر از توان خودشو ارائه بده
فعلا که atx3.0 سخت گیر میاد .. یه پاور خوب 1000 وات به بالا پلاتینیوم از کورسیر یا ایسوس بگیر خیالت بابت Spike راحت باشه

مقاله زیر حتما مطالعه کن
استاندارد جدید ATX12V 3.0 اینتل چیست و چرا باید پاور جدید تهیه کنیم؟

پاورت لب مرزه برای 3080 مخصوصا که سری 3000 اسپایک اور واتش بالاس
Spike = وات های لحظه ایی گاها در حد میکرو ثانیه که پاور باید واتهایی بسیار بالاتر از توان خودشو ارائه بده
فعلا که atx3.0 سخت گیر میاد .. یه پاور خوب 1000 وات به بالا پلاتینیوم از کورسیر یا ایسوس بگیر خیالت بابت Spike راحت باشه

مقاله زیر حتما مطالعه کن
استاندارد جدید ATX12V 3.0 اینتل چیست و چرا باید پاور جدید تهیه کنیم؟
در جریان این ترنزینت اسپایک‌ها هستم.
من آندرولت می‌کنم همیشه. اجازه نمی‌دم بالای ۳۰۰ وات بره.
ولی خب نمی‌خوام هم لب مرزی باشه.

3080 به بالا میخرید حواستون به درجه حرارت vram باشه بعضیاشون 100 رد میکنه
3080 tuf بگیر امتحانشو پس داده . رفیقم 3080 گیگا خریده بود پد های vram کیفیت مناسب نبود اب شده بود
سلام مجدد.
مدل TUF با رم 12 گیگ رو پیدا نکردم.
به نظر می‌رسه تنها انتخابم در حــال حاضر همین سری eagle گیگابایت هست. به نظرتون کیفیت خوبی نداره؟

نظرتون در مورد 6600 سافایر برای 1080 چیه؟ مورد خوبی هست یا نه؟ قیمت اکبندش با گارانتی ۲ ساله اصلی 8500
آکبند اگر تهیه میکنید آره عالیه از 3050 و 2060 بهتره. وگرنه دسته دو با این قیمت میشه 6700xt و 3060ti خرید در حال حاضر که البته کارتا عمدتا ماینی هستن.
سلام با ده تومن چی میشه خرید

به این دسته دوم های توی دیوار اعتماد هست ؟
۳۰۷۰ گذاشته بودن ۱۱ تومن 😐
این کارتا ماینی هستن دیگه ولی ظاهر تمیزی دارن، 3070 غیر ماینی تمیز و کم کار بخوای حدود 13 به بالا باید پول بدی. آکبند هم که قیمتاش مشخصه. الان 3070 ماینی حدود 8800 هم هست در حال حاضر. 3070ti یازده تومنی هم داریم، حتی 6800xt یازده تومنی هم بگردی پیدا میشه.

دوستان من قصددارم در اینده نزدیک یه pc هم جمع کنم
تو دیوار اقتصادیترین گزینه ممکن RX 580 هست میشه بعنوان یه کار راه بنداز متوسط بهش نگاه کرد؟ با توجه به قیمت پایینش ارزش داره؟

دوستان من قصددارم در اینده نزدیک یه pc هم جمع کنم
تو دیوار اقتصادیترین گزینه ممکن RX 580 هست میشه بعنوان یه کار راه بنداز متوسط بهش نگاه کرد؟ با توجه به قیمت پایینش ارزش داره؟

با توجه به قیمتش بله واقعا ارزشمنده!
مثلا با بودجه 2 تا 2500 چی میتونی بخری که بهتر باشه؟
فقط ازش تست دما بگیر که دماش بین 70 تا 80 باشه. و دقت کن نویز نداشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or