مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

داداش این مشکل تو کارت های انویدیا هم پیش میاد. دلیلش اینه ویندوز اتومات میخواد درایور اپدیت کنه فایل های درایور رو خراب میکنه. اول این کار رو بکن

بعدش چیپست درایور رو پاک کن. سیستم رو ریستارت کن.
با ddu درایور رو پاک کن بعدش درایور کارت و چیپست درایور رو نصب کن. ترجیحا wqhl recommended رو بریز هرچند درایور اخر amd مشکلی نداره.
این ویدیو رو حتما ببین طبق همین انجام بده

من 6600xt و 5600x دارم دقیقا همین مشکل خودتو داشتم بعد اینکه با ddu درایور پاک دیگه هیچوقت کرش نکرد. حتی بعد اینکه چند بار درایور اپدیت کردم.
برای من اصلا ارور Blue Screen of Death نمیده و چیزی که ایشون میگه اتفاقی نیست که برای من میافته. این نوع ارور رو من اصلا نمیگیرم و اروری که میگیرم مستقیم از آدرنالین هست که میگه درایور شما کرش کرد و ریکاور کرد. بالاتر توضیح دادم دقیقا چه اتفاقی میافته.

• Sad
Reactions: Arash-S212
کرش میکنه دیگه Stop Working میده کامل. به 2 شکل این اتفاق میافته حالت اول داخل بازی هست که وسط بازی ناگهان بازی کرش میکنه و برمیگردی صفحه دسکتاپ و اونجا با ارور نرم افزار آدرنالین (معادل Geforce Experience) مواجه میشی که درایورت کرش کرد و دوباره ریکاور کرد. این نوع اول کم اتفاق میافته اما نوع دوم روزانه اتفاق میافته و جالب که توی بازیها اصلا پیش نمیاد برام ولی تو محیط ویندوز به دفعات زیاد گاهی روزی چند بار داری مثلا کاری میکنی صفحه کلا سیاه میشه و تصویر میره بعد باید بین 30 ثانیه تا یک دقیقه بشینی تا تصویر برگرده و باز دوباره با همون ارور درایور آدرنالین مواجه میشی. البته این کرش نوع 2 گاهی اوقات لطف میکنه کلا تصویر برنمیگرده باید ریستارت کنی تا درست بشه. از روز اول همینطور بوده و به نظرم میاد AMD اصلا توانایی فیکس کردنش نداره.
البته من با درایور به یه مشکل دیگه هم برخوردم یه شبیه ساز فضا هست Space Engine من زیاد استفاده میکنم حضرت AMD لطف کرده تو درایورهای جدیدش این شبیه ساز رو کاملا غیر قابل استفاده کرده و تا الان که اهمیتی نداده. من زیاد از این برنامه استفاده میکردم و الان یه مشکل محسوب میشه برام.
داداش من ۶۷۰۰xt دارم اصلا این مشکلات را ندارم شاید گرافیکتون مشکل داره البته یکی دو بار تو محیط ویندوز اون مشکل صفحه سیاه پیش امد ولی چیز خاصی نبود با یه ریستارت حل شد ولی تو بازی اصلا ارور و کرش نمیکنه حتی یک بار کارت شما خیلی عالیه مخصوصا که ۱۲ گیگ هست اشتباهه عوض کردن کارت ولی باز هر چی میگیری کلا دور ۸ گیگ خط بکش به هیچ وجه نمیتونی الترا با ۸ گیگ بازی کنی من فرق الترا ۸ گیگ با الترا ۱۲ گیگ از نزدیک دیدم اصلا کیفیت بافتها فرق داشت و نرمی بازی اویل ۴ و بازیهای گرافیکی اینده راحت ۱۲ گیگ میخان برای بافت الترا

• Like
Reactions: jetalpha
برای من اصلا ارور Blue Screen of Death نمیده و چیزی که ایشون میگه اتفاقی نیست که برای من میافته. این نوع ارور رو من اصلا نمیگیرم و اروری که میگیرم مستقیم از آدرنالین هست که میگه درایور شما کرش کرد و ریکاور کرد. بالاتر توضیح دادم دقیقا چه اتفاقی میافته.
پستت رو کامل خوندم الان. نه این راه حل فقط برای بلو اسکرین نیست خودم هم بلو اسکرین نداشتم وسط بازی سیستم ری استارت میکرد با این درست شد. بعضی ها هم مشکل flicker داشتن با همین راه حل درستش کردن.
ببین ارور اولت درایور های optional هستش.
دومی هم خودم از شهریور این مشکلو داشتم سیستم یهو فریز میکرد. بعد یک دقیقه درست میشد بعضی وقتا هم نه مجبور بودم ریست بزنم. همین مشکل رو تو لپتاپ کار هم داشتم اون gpu cpu انویدیا و اینتله. بعد اپدیت ویندوز واسه جفتشون درست شد. سیستم گیم رو ویندوز ۱۱ لپتاپ رو ویندوز ۱۰. ولی هیچوقت ارور آدرنالین نداشتم اینو بگم.
حالا که ۳۰۸۰ خریدی مبارکه دیر شد دیگه ولی ای کاش یبار راه حل منو تست میکردی شاید درست میشد :D پست هم میذارم بمونه شاید بدرد یکی بخوره. آها ddu یک اپشن داره پاک کردن درایور برای عوض کردن کارت گرافیک قبل اینکه کارت گرافیک جدید رو نصب کنی با این اپشن درایورهای amd رو پاک کن. رو safemode. طبق ویدیوی جیس انجام بده فقط اخرش اپشن delete driver for installing new gpu رو بزن

پستت رو کامل خوندم الان. نه این راه حل فقط برای بلو اسکرین نیست خودم هم بلو اسکرین نداشتم وسط بازی سیستم ری استارت میکرد با این درست شد. بعضی ها هم مشکل flicker داشتن با همین راه حل درستش کردن.
ببین ارور اولت درایور های optional هستش.
دومی هم خودم از شهریور این مشکلو داشتم سیستم یهو فریز میکرد. بعد یک دقیقه درست میشد بعضی وقتا هم نه مجبور بودم ریست بزنم. همین مشکل رو تو لپتاپ کار هم داشتم اون gpu cpu انویدیا و اینتله. بعد اپدیت ویندوز واسه جفتشون درست شد. سیستم گیم رو ویندوز ۱۱ لپتاپ رو ویندوز ۱۰. ولی هیچوقت ارور آدرنالین نداشتم اینو بگم.
حالا که ۳۰۸۰ خریدی مبارکه دیر شد دیگه ولی ای کاش یبار راه حل منو تست میکردی شاید درست میشد :D پست هم میذارم بمونه شاید بدرد یکی بخوره. آها ddu یک اپشن داره پاک کردن درایور برای عوض کردن کارت گرافیک قبل اینکه کارت گرافیک جدید رو نصب کنی با این اپشن درایورهای amd رو پاک کن. رو safemode. طبق ویدیوی جیس انجام بده فقط اخرش اپشن delete driver for installing new gpu رو بزن
روش DDU رو من 3 هفته پیش توی Reddit دیدم و انجام دادم فرقی نکرد اونجا هم دیدم بعضیها جواب گرفته بودن و بعضی نه. چنتا پست قبل تر هم به راه حلهای به درد نخور اشاره کرده بودم. من نه سیستم ریستارت داشتم نه flicker مثل شما این کار هم 2 هفته ای بود تصمیم به انجامش داشتم دیگه تحملم رو تموم کرد چون یه متنی کار میکردم امروز و این بلک اسکرین مزاحمت دائمی برام ایجاد میکرد. ویندوز هم میخوام Clean Install روی SSD جدید برم دیگه درایور AMD ولش.:D همون موقع هم میخواستم انویدیا بخرم (یک سال پیش، پستهام توی همین تاپیک هست) سر این 12 گیگ وی رم رفتم 6700 گرفتم چون تو اوج بیت کوین بود و پولم به 3080 اون موقع نمیرسید چون CPU لازم هم بودم. سی پی یو AMD دارم شدید راضی هستم ولی کارت گرافیکش واسه ما که نبود حالا ایشالله فنش واسه شما بچرخه.:D

الان ارتقاء کارت گرافیک به سری 4000 واقعا اشتباه محضه
کارت گرافیک قیمتاش الان توی دوران خوبی نیست
سری 4000 رو واقعا گرون میدن بعد از اینطرف سری 2000 یا 3000 رو از شما مفت میخرن حالا سریهای amd یا زیر 2000 که بماند که اصلا خریداری نیست
شما بیای مثلا کارت 3070 رو 12 تومن بفروشی بری 4080 بخری باید حداقل 55 میلیون بزاری روش که چی بشه 10 فریم بالاتر بگیری
من این نسلو اصلا آپگرید نمیکنم نسل بعد سری 5000 اگه بیاد میرم 4080 دست دوم اون موقع میخرم که قیمت دست دومش خیلی افت میکنه که مطمینم ماین هم نمیشه چون بساط ماین چیده شده نهایت روی کارتمم 10 تومن میزارم

دوستان به نظرتون میرزه با 7 تومن سر دادن RTX 3060ti Asus Dual رو رد کنم یه 3080 بردارم؟ از دوستم می‌خوام بردارم و مهلت تست هم داره. مدلش هم Giga OC هست و از نوع 10GB.
هدفم 1080/144 هست. تو بازی‌های جدید 3060ti برام کافی نیست.

دوستان به نظرتون میرزه با 7 تومن سر دادن RTX 3060ti Asus Dual رو رد کنم یه 3080 بردارم؟ از دوستم می‌خوام بردارم و مهلت تست هم داره. مدلش هم Giga OC هست و از نوع 10GB.
به نظرم ارزش داره خرید RTX 3080 نسبت به RTX 3060Ti برای رزولوشن 1080p@144hz.
ولی این نکته رو در نظر داشته باش که CPU ات هم باید به نسبت قوی باشه که در رزولوشن 1080 فریم بده یا به عبارتی bottleneck نشه. به هر حال نمی دونم CPU حال حاضرت چیه. به نظرم حداقل باید Core i5/i7 نسل ۱۲ یا ۱۳ داشته باشید برای 1080p@144hz در بازی های جدید.

قطعا ارزش داره

به نظرم ارزش داره خرید RTX 3080 نسبت به RTX 3060Ti برای رزولوشن 1080p@144hz.
ولی این نکته رو در نظر داشته باش که CPU ات هم باید به نسبت قوی باشه که در رزولوشن 1080 فریم بده یا به عبارتی bottleneck نشه. به هر حال نمی دونم CPU حال حاضرت چیه. به نظرم حداقل باید Core i5/i7 نسل ۱۲ یا ۱۳ داشته باشید برای 1080p@144hz در بازی های جدید.

12600K دارم که اگر RT رو تو بازی‌ها فعال نکنی برای اکثر مواقع بالای 120 فریم می‌ده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or