مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با درود
می خواستم بدونم با 25 تومن بهترین کارت 3080 ( بدون گارانتی ) که میتونم بگیرم چی هست ؟
و پاورم رو تازه عوض کردم ( 750 گلد ایسوس ) و cpu هم 12700 می خواستم بدونم برای 3080 کافیه ؟

دوستان من توی اویل ویلیج وی رمی که داشتم استفاده میکردم نزدیک به ۶ گیگ بود در صورتی که کارتم فقط ۴ گیگ داره و بدون افت فریم شدید که صد در صد از رم سیستم داشت کمک میگرفت. الان این تستایی که نشون میدن وی رم یه کارت کم میاره مگه قابلیت شیر کردن رم سیستم رو غیر فعال میکنن؟

• Like
Reactions: SHAYAN1999
درود

تو سایت های مختلف پاور 750 وات بعنوان حداقل ذکر شده.
ولی برای احتیاط همیشه مقدار توصیه شده رو تهیه کنید که در سایت های مختلف در خصوص کارت 3080 پاور 850 وات توصیه شده.

View attachment 273372

کارت گرافیک Palit 3080 GameRock 12GB که بتازگی در آترین کالا موجود شده گزینه خوبیه.
ترکیب 3080 و 12 گیگ Video Ram کمک زیادی به اجرای روون بازی های مدرن در رزلوشن های بالا میکنه.
قیمت 26 میلیونش هم تقریبا مناسبه و ریسک زیادی هست اگه صبر کنید که بخواد مثلا 2 الی 3 تومن ارزون تر بشه.
ممنون خودتون میدونید قیمت قطعات کامپیوتری ناجوانمردانه زیاده عملا یک پاور 100 وات قویتر باید 500 تومن تا 800 تومن بیشتر پول بدی که من متاسفانه با توجه به اینکه کل سیستمم رو ارتقا دادم دیگه بودجه نداشتم برای 850 وات
از طرف دیگه چشمم این MSI 3080 Z TRIO رو گرفته بود که نوشته بود 750 وات نیاز داره

پالیت چند مورد داره اولا که برند خیلی شناخته شده ای نیست در برابر ایسوس و گیگا و حتی MSI و کیفیت قطعاتش هم پایین تره مثلا توی 3070 اش پلیت پشتش فلزی نیست و حالت پلاستیک داره که نشون میده سازندش رو این نکات ریز ولی مهم دقت نکرده از طرف دیگه هم خنک کننده هاش و صداش متوسط هست و از همه مهمتر موقع فروشش در آینده احتمالا به مشکل میخورم چون بازار دست دوم دست برند های مطرح مخصوصا ایسوس هست و این مدلی هم که معرفی فرمودید 850 وات می خواد که پاور من 750 گلد ایسوس هست

پس فکر کنم توی 3080 ها فقط همین MSI 3080 Z TRIO هست که پاور 750 می خواد و انتخاب دیگه ای ندارم . درسته ؟

ممنون خودتون میدونید قیمت قطعات کامپیوتری ناجوانمردانه زیاده عملا یک پاور 100 وات قویتر باید 500 تومن تا 800 تومن بیشتر پول بدی که من متاسفانه با توجه به اینکه کل سیستمم رو ارتقا دادم دیگه بودجه نداشتم برای 850 وات
از طرف دیگه چشمم این MSI 3080 Z TRIO رو گرفته بود که نوشته بود 750 وات نیاز داره

پالیت چند مورد داره اولا که برند خیلی شناخته شده ای نیست در برابر ایسوس و گیگا و حتی MSI و کیفیت قطعاتش هم پایین تره مثلا توی 3070 اش پلیت پشتش فلزی نیست و حالت پلاستیک داره که نشون میده سازندش رو این نکات ریز ولی مهم دقت نکرده از طرف دیگه هم خنک کننده هاش و صداش متوسط هست و از همه مهمتر موقع فروشش در آینده احتمالا به مشکل میخورم چون بازار دست دوم دست برند های مطرح مخصوصا ایسوس هست و این مدلی هم که معرفی فرمودید 850 وات می خواد که پاور من 750 گلد ایسوس هست

پس فکر کنم توی 3080 ها فقط همین MSI 3080 Z TRIO هست که پاور 750 می خواد و انتخاب دیگه ای ندارم . درسته ؟
اگر 750 گلد از برند خوب دارید براش کافیه پردازنده شما سری کا نیست و زیاد نیست مصرفش و بهتره که لیمیتش هم زیاد نکنید از تنظیمات مادربردتون

اگر 750 گلد از برند خوب دارید براش کافیه پردازنده شما سری کا نیست و زیاد نیست مصرفش و بهتره که لیمیتش هم زیاد نکنید از تنظیمات مادربردتون
ممنون یعنی میتونم از هر مدل 3080 که توی ایران هست خریداری کنم با خیال راحت ؟
پاور هم ROG STRIX ASUS 750 GOLD هست و تازه هم خریدم ( فکر کنم بهترین 750 بازار هست )

ممنون یعنی میتونم از هر مدل 3080 که توی ایران هست خریداری کنم با خیال راحت ؟
پاور هم ROG STRIX ASUS 750 GOLD هست و تازه هم خریدم ( فکر کنم بهترین 750 بازار هست )
بله عزیز مشکلی نیستش اما 3080 به بالا فقط برند خوب بخرید چون مشکل دمای مموری دارن 3080ti من دماش بر فرض زیر 80 هست اما برای دوستام که پلیت راک خریدن بالای 100 هم می ره
بهتره نسخه 12 گیگ هم بخرید
بهترین نیست اما جز خیلی خوبا هست بهترین اول corsair rm750x هست بعد هم نسخه گلد سری evga
rm750x جز معدود پاورهایی هست که نوسان ولتاژ با نویز برقش 1 درصد با 10 در تمامی حالات هست فنشم کلا 1000 ار پی ام می شه مکس تا 900 وات هم می تونه بدون مشکل کار کنه یعنی عملا می شه 850 حسابش کرد
این Zotac 3060ti gaming twin edge رو کسی داره اینجا؟ وضعیت نویز فن و دماش چطوره؟ چندجا خوندم ظاهرا خیلی سر و صدا داره
کلا توی 2 فنه ها فقط ایسوس خوبه اونم چون 2 فنه ش خیلی بزرگ تره از 3 جهت و حتی وزنشم 1 کیلوگرم هست که 300 400 گرم از 3 فنه گیگا بیشتره

آخرین ویرایش:
View attachment 273439
دوستان این برند و این کارت گرافیک چطوره در مقایسه با تاف و راگ ؟؟کیفیت ساخت و عملکرد و دما
برای 3060 تی ای بد نیست قابل مقایسه که نیست تاف همین مدل 60 درجه با فن 1500 ار پی ام کار می کنه استریکس که جای خود داره
برای بالاتر از 3070 اما اصلا پیشنهاد نمی شه

برای 3060 تی ای بد نیست قابل مقایسه که نیست تاف همین مدل 60 درجه با فن 1500 ار پی ام کار می کنه استریکس که جای خود داره
برای بالاتر از 3070 اما اصلا پیشنهاد نمی شه
از زوتک که دیگه فکر کنم بهتر باشه در کل فکر کنم مناسب باشه برای چیپست 3060 ti طبق نقد هایی که ازش می خوندم
راگ بخوام بگیرم باید 3 تومن بیشتر بزارم تاف هم 3060 معمولی با گارانتی 19 تومنه الان با این قیمت یا این 3060 ti رو باید بخرم یا 3060 تاف رو
یدونه ایسوس دوال هم هست که 500 تومن از این بیشتره یدونه هم gaming x 3060 ti msi دو فنه هست با rgb اونم 200 تومن از این گرونتره
بین اینا ventus 3x رو چشمم برداشته

sdf.PNG asdf.PNG asdasf.PNG asdasd.PNG

از زوتک که دیگه فکر کنم بهتر باشه در کل فکر کنم مناسب باشه برای چیپست 3060 ti طبق نقد هایی که ازش می خوندم
راگ بخوام بگیرم باید 3 تومن بیشتر بزارم تاف هم 3060 معمولی با گارانتی 19 تومنه الان با این قیمت یا این 3060 ti رو باید بخرم یا 3060 تاف رو
یدونه ایسوس دوال هم هست که 500 تومن از این بیشتره یدونه هم gaming x 3060 ti msi دو فنه هست با rgb اونم 200 تومن از این گرونتره
بین اینا ventus 3x رو چشمم برداشته

View attachment 273468View attachment 273467View attachment 273466View attachment 273465
من از بازار خبر ندارم ولی طبق عکسی که گزاشتی Gaming X بگیر.
اون 3 فن بودن Ventus رو ول کن.

• Like
Reactions: milad.ps4
من از بازار خبر ندارم ولی طبق عکسی که گزاشتی Gaming X بگیر.
اون 3 فن بودن Ventus رو ول کن.
gaming x رو برمیدارم
ولی فکر نکنم ventus سه فنه یا دو فنه هم گزینه بدی باشه چون همون شرکتی اونو 36 ماه گارانتی کرده که گیمینگ ایکس ، راگ و تاف رو هم 36 ماه گارانتی کرده قطعا به کارکردش اطمینان دارن
فکر نکنم واسه کار های غیر ماین واسشون در هر صورت مشکلی پیش میاد

gaming x رو برمیدارم
ولی فکر نکنم ventus سه فنه یا دو فنه هم گزینه بدی باشه چون همون شرکتی اونو 36 ماه گارانتی کرده که گیمینگ ایکس ، راگ و تاف رو هم 36 ماه گارانتی کرده قطعا به کارکردش اطمینان دارن
Ventus کارت بدی نیست ولی Gaming X بهتره.

• Like
gaming x رو برمیدارم
دیجیکالا تاف 3060ti رو داره میده 19 خورده.فقط گارانتیش مال بانی نو هست.من بودم تاف رو میخریدم تا ونتوس که اگه اشتباه نکنم از نظر کیفیت رده سوم msi هست دیگه چه برسه در مقایسه با تاف

Attachments

• tuf.jpg
    tuf.jpg
    60.2 KB · مشاهده: 25
  • Like
دیجیکالا تاف 3060ti رو داره میده 19 خورده.فقط گارانتیش مال بانی نو هست.من بودم تاف رو میخریدم تا ونتوس که اگه اشتباه نکنم از نظر کیفیت رده سوم msi هست دیگه چه برسه در مقایسه با تاف
اخه کل سیستم رو از لیون میگیرم تا برام اسمبل هم کنن همین گیمینگ x رو برمیدارم فکر کنم مثل تاف و راگ عالی باشه فقط حیف 3 فنه نیست

• Like
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or