مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

منم به شما توصیه میکنم بنچمارک های هاردور آنباکسد رو ببین. نمیدونم اگه Far Cry 6 و اسسین ها نبودن چی برای گفتن داشتی.
بله توی بنچمارک هاردور آنباکسد هم وضعیت 6700xt در Far Cry 6 بهتر بود ولی اینجوری بخوای تک و توک مثال بزنی میشه خیلی راحت بازی هایی رو مثال زد که در اونا وضعیت 3060ti و 3070 بهتر بوده. فکر میکنی نمیشه مثل خودت عمل کرد؟ میانگین کل مهمه. 12 گیگ درست و حسابی بخوای بگیری با هدف بازی در 4K باید بری سمت 3080 و 3080ti نه 6700xt
همونطور که اساسین و فارکرای رو گذاشتین کنار بازی رزیدنت اویل ویلیج رو هم بزارید کنار چون به وی رم بالایی نیاز دارن.
میانگین 13 بازی 6700xt قویتر از 3060ti هست.
1663191179952.png
و اون عکسی که حضرت عالی گذاشتین به عنوان میانگین کل رو براتون میزارم
1663191402989.png

20 تا بازی برای 3060ti که فریم بهتری داده. 30 تا بازی برای 6700xt که فریم بهتری داده. دیگه این کارت ها ذاتن برای 1440p ساخته شدن.پس ایرادی وارد نیست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hollywoodtravolta
تو همین عکسی که خودت گذاشتی 3060ti تونسته 8 درصد توی RE Village بهتر فریم بده.
بعد میگی "بازی رزیدنت اویل ویلیج رو هم بزارید کنار" ؟
حداقل به عکسی که خودت میزاری بیشتر دقت کن که گل بخودی نزنی.
بالای عکس رو ببین که نوشته Same Performance on Average (عملکرد یکسان بطور میانگین)

بعد شما یهو پریدی تو بحث 1440p برای فرافکنی؟
تو بحث 4K چیزی نداشتی بگی در مورد اینکه نتایج منابع techspot و hardware unboxed به نفع 3060ti بودن؟

حرف شما اولش این بود که مموری بیشتر باعث عملکرد و فریم بهتر در رزلوشن 4K و لگ نزدن بود که توی 4K حرفت ثابت نشد و پریدی توی 1440p
توی 1440p تقریبا دو کارت یکسانن و توی 1080p کارت 6700xt بهتره و اینو من قبلا هم رد نکرده بودم و از اولش هم گفته بودم 3060ti فقط توی 4K با اختلاف کمی بهتره.

تازه براتون یه یادآوری کنم که بحث از کجا شروع شد. (یعنی قبل از اینکه شما بحث 12 گیگ مموری و لگ کمتر و 4K رو شروع کنی)

اونجایی شروع شد که یکی از دوستان نوشت:
با ۱۴ میلیون الان میشه 6700xt خرید که هم قدرت ۳۰۷۰ هستش.

و شما یکی از لایک زن ها بودی. اول به من ثابت کن که قدرت 3070 با 6700xt یکیه.
اگه این کارو کنی انصافا دیگه بحث رو ادامه نمیدم. 3070 در هر سه رزلوشن 1080p ، 1440p و 4K نسبت به 6700xt برتریت داره.
100 دفعه گفتم باز هم تکرار میکنم. من نگفتم 6700xt قوی تر از 3070ئه. من گفتم چون 4 گیگ رم بیشتری داره در فارکرای 6 با رزولوشین 4k لگ نمیزنه. اما این دلیل نمیشه که تو همه بازی ها در رزولوشین 4k بیشتر از 3070 فریم بده.
والسلام تمام حرفم همین بود.
دومن منظورم از رزیدنت اویل مقایسه 3060ti با 6700xt در 4k بود که بالای 10 گیگ رم با تکسچر High نیاز داره و 3060ti با 4k لگ میزنه.
سومن شما میگی در 1440p با 3060ti یکسانه اما من میگم نیست.تو میانگین تعداد بازی ها رو بشمار 6700xt در 30 تا بازی قویتره .
اما در مقابل 3060ti در 20 تا بازی قویتره.یعنی 10 تا بازی بیشتر از 3060ti. که تو عکس نشون داده بود در بازی Metro Exodus حدود 31 درصد فریمش بیشتر از 6700xt.
این درصد هایی که زده پس برای چیه ؟ از بقیه بازی ها هم مثل فورزا و اساسین و غیره به ترتیب 13- درصد کمتر فریم میده. حدود 30تا بازی درصد منفی دارن برای 3060ti
بالا عکس نوشته Percentage diffrence

• Like
Reactions: hollywoodtravolta
ماین اتریوم هم رسما تموم شد (حدود 2 ساعتی میشه)
سختی شبکه ETC و RVN چند برابر شده ولی قیمت ارز ها به اون صورت بالا نرفته و عملا ارزش مارکت بقیه ارز ها ظرفیت این تعداد gpu رو نداره

منتظر ورود بیشتر gpu ها به بازار دست دوم و کاهش قیمت ها باشید

در این مورد خاص درسته اما شما کل عمرتون میخواین فقط Far Cry 6 بزنین؟
توی اون لیست پنجاه تایی هاردور آنباکسد 3070 فقط در دو بازی Far Cry 6 و Doom Eternal شکست خورده بود.
توی 48 بازی بهتر بود. شما اینقدر FC6 رو دوست دارین که اون 48 بازی دیگه براتون مهم نیست؟
لگ زدن 6700xt در بازی Metro Exodus Enhanced Edition براتون مهم نیست؟ در این بازی اون 12 گیگ رمش مشغول چه کاری هستن؟
View attachment 272583

خب بالای 10 گیگ رم نیاز داره پس چرا 3070 در این عکس هاردور آنباکسد 16 درصد بیشتر فریم داده؟ (حتی 3060ti هم 2 درصد بیشتر فریم داده بود)

View attachment 272583

دقیقا 10 تا از 30 بازی که برتره رو خودت میبینی که 1 درصد و 2 درصد برتره. 1 درصد و 2 درصد برتریت رو اصلا گیمر (حتی گیمر حرفه ای) میتونه تشخیص بده؟

View attachment 272584

و بالای Percentage difference چی نوشته؟ نوشته Same Performance on Average

View attachment 272585

معنیش چی میشه؟ البته توقعی ندارم معنیشو بدونی. اونم شمایی که difference رو بصورت diffrence مینویسی.
چقد چرت میگی بنده خدا. خودتو به در و دیوار میزنی که بگی 3060ti بیشتر فریم میده تو 1440p. از یه طرف میگی گیمر حرفه ای نمیتونه 1 الی 2 درصد تشخیص بده حالا اومدی پز 3060ti رو میدی که حتی 3060ti دو درصد بیشتر فریم میده. بهت میگم 6700xt قوی تر از 3070 نیست باز اومدی با 3070 مقایسش میکنی. گفتم که دلیل نمیشه چون توFC6 بیشتر فریم میده باید تو بقیه بازی ها هم بیشتر فریم میده. حالا باز بیا طومار بنویس و بگو آنباکس هاردوار
شما برو اپلای شو اونجا قدرتو میدونن. منم از شما توقعی ندارم که بدون تعصب به این قضیه نگاه کنی. خوبه دوستان اشاره کردن که 6700xt تو 1440p بیشتر فریم میده.
تا قبلش اصلا نمیدونستی تفاوت درصدی فریم بین دو گرافیک چیه حالا اومدی غلط املایی میگیری.
البته کسی که فقط بلده از مردم غلط املایی بگیره هیچ وقت نباید ازش توقع داشت که چیز فهم باشه.
برو این چیزا رو واسه نامشخص آبادت تعریف کن.
دیگه هم رپلای نکن

آخرین ویرایش:
طبق بنچمارک های سایت notebookcheck که داشتم برسی می کردم کارت 3060 معمولی هم واسه رزولوشن 2k و تنظیمات ultra کافیه سنگین ترین بازی هایی که تا الان اومده رو میتونه تو این رزولوشن و تنظیمات با میانگین فریم 60 اجرا کنه البته بدون ray tracing و dlss
فکر نکنم که تو این 2 3 سال پیش رو هم گرافیک بازی ها تا حدی بره بالا که این کارت نتونه هندل کنه البته رفته رفته باید تنظیمات بازی ها رو کنترل کرد تا فریم بالا بمونه

طبق بنچمارک های سایت notebookcheck که داشتم برسی می کردم کارت 3060 معمولی هم واسه رزولوشن 2k و تنظیمات ultra کافیه سنگین ترین بازی هایی که تا الان اومده رو میتونه تو این رزولوشن و تنظیمات با میانگین فریم 60 اجرا کنه البته بدون ray tracing و dlss
فکر نکنم که تو این 2 3 سال پیش رو هم گرافیک بازی ها تا حدی بره بالا که این کارت نتونه هندل کنه البته رفته رفته باید تنظیمات بازی ها رو کنترل کرد تا فریم بالا بمونه
نمیدونم تاپیک مانیتور و تلویزیون برای ps5 داخلش رفتی یا نه ولی اونجا یه مدت هر کی میپرسید که چه تلویزیونی خوبه،یکی دو نفر(که اطلاعات بالایی هم داشتن) میگفتن یا C1 یا هیچی چون از نظر امکانات و قدرت رو دستش نیست.در صورتی که 99 درصد مردم دنیا C1 ندارن و همچنان از کنسول و بازی لذت میبرن
اینجا هم هستن افرادی که اتفاقا اطلاعات خوبی دارن ولی همش با اتکا به آمار و بنچمارک و ... میگن قدرت این کارت کمه-اون کارت فلان قدر رم و...در صورتی که تو دنیای واقعی مردم همه جا دنیا هنوز دارن با 1060 و 1650 بازی میکنن.
منظورم اینه که این دوستان و کارشناس ها اشتباه نمیگن ولی بخوای بازی کنی فوقش 4 تا تنظیمات کم و زیاد میکنی و بالاخره بازیت رو میکنی حالا چه 3060 باشه چه 4090

این وی رم اغراق شده ۳۰۶۰ معمولی به نظر کاملا بدون استفاده نیست. یه ویدئو داشتم میدیدم طرف تنظیمات گرافیکی دوم اترنال رو روی حالتی قرار میداد که وی رم ۳۰۷۰ پر میشد و فریم به ۷ میرسید ولی ۳۰۶۰ با حدود ۴۵ فریم داشت ادامه میداد!😅

قطعا وی رم در حالت ultra اگر پر بشه فریم به شدت میاد پایین.
فقط در مورد گیم نیست. حتی در ادوب پریمیر که ایدتور ویدئو هست وی رم نقش پر رنگی داره مخصوصا وقتی فیلم های 4k رو ادیت و جلوه های ویژه بهش اضافه کنید وی رم اشغال میشه.
اما ادوب پریمیر بیشتر پردازنده محور هست تا گرافیک محور.

• Like
Reactions: Mohsen GT
این وی رم اغراق شده ۳۰۶۰ معمولی به نظر کاملا بدون استفاده نیست. یه ویدئو داشتم میدیدم طرف تنظیمات گرافیکی دوم اترنال رو روی حالتی قرار میداد که وی رم ۳۰۷۰ پر میشد و فریم به ۷ میرسید ولی ۳۰۶۰ با حدود ۴۵ فریم داشت ادامه میداد!😅
یکسری از تنظیمات تو pc هم مصرف بالایی دارن و هم قدرت پردازشی بالا نیاز دارن ولی تفاوت کیفیت بسیار کمه و اگه بگیم کیفیت در برابر مصرف، ارزش ناچیزی داره.
و نقد کنندگان اصلی که کمپانیها بهشون کارتها رو میدادن قبل ریلیز، با علم به این نکات، کارتها رو نقد میکنن.
12 گیگ رم 3060 استفاده خاصی نداره، چون قدرت کارت کمه. هنوز 1060 سه گیگ پره که باهاش بازی میکنن، هنوز بیشترین کارت استیم 1060 هست.
کسی که pc میخواد بازی کنه، باید یکم یاد بگیره، تنظیمات رو درست استفاده کنه و باگ تنظیمات ما رو pc زیاد داریم.

آره بیشتر شبیه به یک باگ تنظیماتی بود به نظرم تا یه جلوه تصویری تاثیر گذار. چون تفاوت خاصی ایجاد نمیکرد؛ فقط یادمه تنظیماتی در مورد تکسچر بود که انگار بیشترین مورد استفاده کننده از وی رم هست.

• Like
Reactions: TEK ZXEN
نمیدونم تاپیک مانیتور و تلویزیون برای ps5 داخلش رفتی یا نه ولی اونجا یه مدت هر کی میپرسید که چه تلویزیونی خوبه،یکی دو نفر(که اطلاعات بالایی هم داشتن) میگفتن یا C1 یا هیچی چون از نظر امکانات و قدرت رو دستش نیست.در صورتی که 99 درصد مردم دنیا C1 ندارن و همچنان از کنسول و بازی لذت میبرن
اینجا هم هستن افرادی که اتفاقا اطلاعات خوبی دارن ولی همش با اتکا به آمار و بنچمارک و ... میگن قدرت این کارت کمه-اون کارت فلان قدر رم و...در صورتی که تو دنیای واقعی مردم همه جا دنیا هنوز دارن با 1060 و 1650 بازی میکنن.
منظورم اینه که این دوستان و کارشناس ها اشتباه نمیگن ولی بخوای بازی کنی فوقش 4 تا تنظیمات کم و زیاد میکنی و بالاخره بازیت رو میکنی حالا چه 3060 باشه چه 4090
دقیقا
تنظیمات ultra رو پی سی خیلی سنگین هست و اصلا ضروری نیست به قول دوستمون تاثیرش هم در حدی نیست که بخوای قید شاید بالا 30 40 تا فریم رو بزنی . تو بازی های رقابتی هم که کلا ارزش نداره تنظیمات بالا چون اصلا بهش دقت نمیکنیم
حتی تنظیمات low رو یکم دستکاری کنی گرافیک بهتری از کنسول ها میگیری

یکسری از تنظیمات تو pc هم مصرف بالایی دارن و هم قدرت پردازشی بالا نیاز دارن ولی تفاوت کیفیت بسیار کمه و اگه بگیم کیفیت در برابر مصرف، ارزش ناچیزی داره.
و نقد کنندگان اصلی که کمپانیها بهشون کارتها رو میدادن قبل ریلیز، با علم به این نکات، کارتها رو نقد میکنن.
12 گیگ رم 3060 استفاده خاصی نداره، چون قدرت کارت کمه. هنوز 1060 سه گیگ پره که باهاش بازی میکنن، هنوز بیشترین کارت استیم 1060 هست.
کسی که pc میخواد بازی کنه، باید یکم یاد بگیره، تنظیمات رو درست استفاده کنه و باگ تنظیمات ما رو pc زیاد داریم.
اصل استفاده vram توی بازی گزینه texture quality هست.،ولی یه نکته ای هست که تقریبا توی 95 درصد بازیها تفاوت کیفیت بافت(texture quality) توی حالت ultra و very high و یا حتی high بسیار ناچیزه و گزینه ultra دراصل برای مانیتور نیست بلکه برای تلوزیونهای 4k بالای 50 اینچ هست چون توی حالت ultra معمولا رزولوشن و کیفیت بافتها در ریزترین حالت ممکن تغییر میکنه که در مانیتورهای حتی تا 28 4k هم به زور میتونید متوجه تغییرش بشید،این رو میگم خودم توی چندین بازی تاپ تست کردم و دقیقا بهش رسیدم.

اصل استفاده vram توی بازی گزینه texture quality هست.،ولی یه نکته ای هست که تقریبا توی 95 درصد بازیها تفاوت کیفیت بافت(texture quality) توی حالت ultra و very high و یا حتی high بسیار ناچیزه و گزینه ultra دراصل برای مانیتور نیست بلکه برای تلوزیونهای 4k بالای 50 اینچ هست چون توی حالت ultra معمولا رزولوشن و کیفیت بافتها در ریزترین حالت ممکن تغییر میکنه که در مانیتورهای حتی تا 28 4k هم به زور میتونید متوجه تغییرش بشید،این رو میگم خودم توی چندین بازی تاپ تست کردم و دقیقا بهش رسیدم.
قضیه سر بازی دوم اترناله که یه باگ سر وی رام داشت که بعدا حل شد

• Like
Reactions: mehdy.z
البته من به صورت کلی گفتم و کاری به یه بازی خاص نداشتم..
اون که مشخصه، تکسچر بیشترین مصرف vram رو داره ولی بحث در مورد بازی دوم بود که انویدیا با یکی از درایورهاش مشکلو رفع کرد و حتی کرش هم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or