مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اخه کل سیستم رو از لیون میگیرم تا برام اسمبل هم کنن همین گیمینگ x رو برمیدارم فکر کنم مثل تاف و راگ عالی باشه فقط حیف 3 فنه نیست
خودت بهتر صلاحت رو میدونی ولی تاف رو ول کنی بری gaming x اونم 2 فنش رو بخری؟اونم با قیمت تقریبا برابر؟
جدای از این اصلا همه مزه سیستم بستن به اینه که خودت سرهمش کنی :D لابد پول ویندوز 10 و درایور هم میگیرن؟:))

خودت بهتر صلاحت رو میدونی ولی تاف رو ول کنی بری gaming x اونم 2 فنش رو بخری؟اونم با قیمت تقریبا برابر؟
جدای از این اصلا همه مزه سیستم بستن به اینه که خودت سرهمش کنی :D لابد پول ویندوز 10 و درایور هم میگیرن؟:))
اخه اصلا تفاوتشون در اون حد نیست در ضمن این گیمینگ ایکس فن هاش نسبتا بزرگتره
اصلا به دیجی کالا اعتماد ندارم زیر همون کارت گرافیک ها بخونی بجای 3 فن 2 فن میفرستن بجای پلمپ انپلمپ میفرستن یا اصلا پشتیبانی درست حسابی ندارن
خودم تا حالا کیس اسمبل نکردم بخوام اسمبل کنم یچیز جدید اختراع میشه
اره پولم میگیرن

اخه اصلا تفاوتشون در اون حد نیست در ضمن این گیمینگ ایکس فن هاش نسبتا بزرگتره
اصلا به دیجی کالا اعتماد ندارم زیر همون کارت گرافیک ها بخونی بجای 3 فن 2 فن میفرستن بجای پلمپ انپلمپ میفرستن یا اصلا پشتیبانی درست حسابی ندارن
خودم تا حالا کیس اسمبل نکردم بخوام اسمبل کنم یچیز جدید اختراع میشه
اره پولم میگیرن
والا من که همه قطعات کامپیوترم به جز پاور از دیجیکالا خریدم همه هم نو و پلمپ بود.اصلا کارت گرافیک که باز کردم بوی نویی میداد آدم دلش میخواست بو بکشه :Dالبته هیچ کارت گرافیک گارانتی داری فکر نکنم پلمپ باشه.چون کارت گارانتی رو میذارن داخل جعبه

ولی در کل اگه بلد نیستی خب همون بده خودشون ببندن خیالت راحت.و در آخر هم مبارک باشه امیدوارم حالش رو ببری :-bd

از زوتک که دیگه فکر کنم بهتر باشه در کل فکر کنم مناسب باشه برای چیپست 3060 ti طبق نقد هایی که ازش می خوندم
راگ بخوام بگیرم باید 3 تومن بیشتر بزارم تاف هم 3060 معمولی با گارانتی 19 تومنه الان با این قیمت یا این 3060 ti رو باید بخرم یا 3060 تاف رو
یدونه ایسوس دوال هم هست که 500 تومن از این بیشتره یدونه هم gaming x 3060 ti msi دو فنه هست با rgb اونم 200 تومن از این گرونتره
بین اینا ventus 3x رو چشمم برداشته

View attachment 273468View attachment 273467View attachment 273466View attachment 273465
گیمینگ ایکس با دوال ایسوس خوب هستن گیمینگ یکم کلاکش بالاتره در یک یکی دو فریم بهتر می شه اما یکم داغ تره

اخه کل سیستم رو از لیون میگیرم تا برام اسمبل هم کنن همین گیمینگ x رو برمیدارم فکر کنم مثل تاف و راگ عالی باشه فقط حیف 3 فنه نیست
داداش دلت به حال لیون نسوزه کل کیسم از بقیه جاها بخری وظیفشونه برات اسمبل کنن پولشو میگیره ازت
اگه msi میخای بگیری gaming x بگیر بیخیال ونتوس شو
از ایمالز قیمتا رو ببین والا من کل کیس از ایمالز بستم یه مغازه های کوچیکی پیدا میشه 10 برابر لیون و اریا صادق تر و پاک تر حالا فروشنده خرابم داره ولی خوب بگرد تحقیق کن

• Like
Reactions: milad.ps4
هنوز کسی نظری در مورد سری ۴۰۰۰ که با ۴۰۹۰ و دو مدل ۴۰۸۰ که معرفی شد نداده اینجا. از نظر قیمتی توان پردازشی ارزش ارتقا...
خوب مشخصا بسیار قویتر هستن و امروز قیمت ها رو میدیدم یک افتی در قیمت کارت های گرافیک دیدم و مشخصه سری 4 که بیاد سری 3 قیمت خوبی پیدا میکنه
اما چند نکته مهم که ارزش خرید سری 4000 رو زیاد میکنه
یکی فناوری 4 نانومتری هست که عملا امکان استفاده از هسته های پردازشی بیشتر +توان مصرفی کمتر + خنک تر کار کردن کارت رو فراهم میکنه که در کنارش میشه نویز فن کارت گرافیک رو هم کاهش داد
در کنارش نسخه جدید vulkan که فکر کنم نسخه 1.3 شده اگر اشتباه نکنم که نشون میده با یک نسل کاملا جدید از کارت کرافیک طرف هستیم و توان پردازشی 80 درصد بیشتر از نسخه ی قبلی مشابه و حدود 100 وات توان کمتر و فن های سری جدید کارت ها هم حدود 10 درصد بزرگتر شدن که به خنک تر شدن کارت کمک زیادی میکنه و نکته منفی افزایش قیمت کارت های جدید هست ( بجز 4090) که متاسفانه قدرت خرید خیلی ها رو کم میکنه ( بین 100 تا 200 دلار )

در کل اگر قیمت دلار افزایش پیدا نکنه کاملا ارزش داره صبر کنید و از سری جدید خریداری کنید که از ماه 10 به بعد توی بازار فراوان یافت میشه

آخرین ویرایش:
gaming x رو برمیدارم
ولی فکر نکنم ventus سه فنه یا دو فنه هم گزینه بدی باشه چون همون شرکتی اونو 36 ماه گارانتی کرده که گیمینگ ایکس ، راگ و تاف رو هم 36 ماه گارانتی کرده قطعا به کارکردش اطمینان دارن
فکر نکنم واسه کار های غیر ماین واسشون در هر صورت مشکلی پیش میاد
اصلا فکرش هم نکن این کارت های msi بجز بالاترین رده اش بقیه مشکل VRAM دارن مخصوصا VENTUS و دلیل قیمت کمشونم همینه
توی کارت های گرافیک از نظر دما و نویز و طول عمر و قدرت پردازشی و VRAM و اورکلاک و ... قطعا ایسوس حرف اول و آخر رو میزنه
درسته گرون تره اما هر گرونی بی دلیل نیست و پول کیفیت برتر این کارت رو میدید

خود من تا مدتی پیش می خواستم 3080 از برند MSI یا PALIT بخرم اما هرچی در بنچمارک ها و تحلیل ها خوندم دیدم ایسوس یک کلاس دیگه هست کلا و تنها برندی هست که واقعا کارت هاش بدون نقص هست تقریبا در اکثر بنچمارک ها در رده نخست هست

در ضمن توصیه هم میکنم اگر گیمری هستی که بیست و چهاری می خوای گیم بزنی و کیس ات هم فن زیاد نداره و خیلی هم بزرگ نیست از 3060TI و بالاتر رو دو فن برنداری چون دمای خیلی بالاتری دارن و صدای فنشونم در فول لود اذیتت میکنه

برای خرید قطعات هم توصیه میکنم طبقات سوم و چهارم پاساژ ایران توی ولیعصر حضوری برید و قیمت بگیرید و هرکی کمتر داد بخرید
خیلی هاشون توزیع کننده هستن قیمت خیلی خوب میدن روی یک مادربرد 7 تومنی گاهی تا 1 تومن ارزون تر پیدا میکنید اون بالا

در مورد فروشگاه های اینترنتی من خودم کارت گرافیک از این آترین می خواستم بخرم اما پست میکنه اونم از بانه و توی پست هم دیدید که جعبه ها رو شوت میکنن و میندازن اینکه کارت توی راه ضربه میخوره هیچ شکی توش نیست حالا شانست بگیره همچنان مثل روز اول کار کنه یا مثلا بعد مدتی فنش به صدا بیفته هم دیگه معلوم نیست
واقعا قیمت کمش خوبه ولی اگر یک دفتر داشت که حضوری کارت ها رو داشت و تحویل میداد و پست در کار نبود خیلی ارزش خرید بالایی داشت حتی بدون گارانتی

اصلا فکرش هم نکن این کارت های msi بجز بالاترین رده اش بقیه مشکل VRAM دارن مخصوصا VENTUS و دلیل قیمت کمشونم همینه
توی کارت های گرافیک از نظر دما و نویز و طول عمر و قدرت پردازشی و VRAM و اورکلاک و ... قطعا ایسوس حرف اول و آخر رو میزنه
درسته گرون تره اما هر گرونی بی دلیل نیست و پول کیفیت برتر این کارت رو میدید

خود من تا مدتی پیش می خواستم 3080 از برند MSI یا PALIT بخرم اما هرچی در بنچمارک ها و تحلیل ها خوندم دیدم ایسوس یک کلاس دیگه هست کلا و تنها برندی هست که واقعا کارت هاش بدون نقص هست تقریبا در اکثر بنچمارک ها در رده نخست هست

در ضمن توصیه هم میکنم اگر گیمری هستی که بیست و چهاری می خوای گیم بزنی و کیس ات هم فن زیاد نداره و خیلی هم بزرگ نیست از 3060TI و بالاتر رو دو فن برنداری چون دمای خیلی بالاتری دارن و صدای فنشونم در فول لود اذیتت میکنه
سلام ممنون
درست یه روز مونده به سفارشم 3060 ti از برند ایسوس و مدل tuf رو درخواست کردم موجود کنن فرداش هم موجود شد خریدم خوشبختانه
کیس optical g510 برداشتم که 4 تا فن داره تو کیس
بازی هم شاید روز 4 یا 5 ساعت اونم نه پشت سر هم
کلا سعی کردم هر از هر کدومه قطعات بهترینشون رو بردارم
dfg.GIF

امروز مشخصات این کارت های سری جدید رو میخوندم واقعا قدرتشون غیر قابل تصور شده یک نمونش اینکه 4070 از 3090TI قویتره !!! شخصا می خواستم کارت گرافیک بخرم کلا بی خیال شدم تا 4070 در بازار بیاد ( قیمتش هم 700-600 دلار هست که در حد یک 3070TI یا 3080 میشه )
4070 و 4060 اینطور که گفته شده 3 ماه دیگه وارد بازار میشه بنظرتون چند وقت بعد قیمتش در ایران واقعی میشه و ارزش خرید پیدا میکنه ؟

هنوز کسی نظری در مورد سری ۴۰۰۰ که با ۴۰۹۰ و دو مدل ۴۰۸۰ که معرفی شد نداده اینجا. از نظر قیمتی توان پردازشی ارزش ارتقا...
تمام این چیزهایی انویدیا زده جنبه مارکتینگ داره تا کارت زیر تست نره بیشتر شبیه نقاشی هست این تحلیل ها باید منتظر شد ماه دیگه بیاد ، بعد از اون نتیجه های تست هاش بیاد تازه اون موقع نمیشه نظر نداد .

امروز مشخصات این کارت های سری جدید رو میخوندم واقعا قدرتشون غیر قابل تصور شده یک نمونش اینکه 4070 از 3090TI قویتره !!! شخصا می خواستم کارت گرافیک بخرم کلا بی خیال شدم تا 4070 در بازار بیاد ( قیمتش هم 700-600 دلار هست که در حد یک 3070TI یا 3080 میشه )
4070 و 4060 اینطور که گفته شده 3 ماه دیگه وارد بازار میشه بنظرتون چند وقت بعد قیمتش در ایران واقعی میشه و ارزش خرید پیدا میکنه ؟
خود بنچمارک انویدیا 4080 12 گیگش از 3090 تی ای ضعیف تر بود و در حد 3080 تی ای بود چطوری 4070 بهتر می شه؟ همش شوی نمایشی هست برای dlss 3.0 در عمل 4070 که در ارزون ترین حالت 700 دلاره می شه 3080 10 گیگ شاید حتی کمترم بشه طبق شایعات 10 گیگم هست
قیمت توی ایران این دفعه حالا حالاها فکر نکنم پایین بیاد چون دلار مدام داره می ره بالا و با این قیمت دلار عمده خرید نمی زنن ضمن اینکه کلی سری 3000 هم روی دستشون مونده نکته بعدی اینکه ماین هم جمع شده و از بانه اینا هم دیگه نمیارن چون براشون مشتری ندارن قبلا قاچاق فله ای می اوردن سود خوبیم براشون داشت با لوازم دیگه ی ماین
اینم البته بگم چند اولش اونطرف دنیا هم نایابه و به قیمت بالا پیدا می شه تا حالا چند ماهش مشخص نیست امیدوارم مشابه ps5 نشه که هنوزم قیمتش درست نشده
مورد اخرم اینکه اوضاع کشور بده همه ناراضین بهتر خیلی دیگه صبر برای چیزی نکنید

ای کاش این ماینرها کارتاشونو بفروشن تموم شه
یعنی قشنگ به قیمت کارتهای گرافیک دست دوم ری**دن
یعنی ۶۷۰۰xt رو ۱۰ تومن هم نمیخرن یعنی هم قیمت ps4 :-&:-&
یعنی الان کسی بخاد کارت بخره دست دومشو باید نصف قیمت بفروشه
بدبخت اونی که پول نیاز داشته باشه و بخاد روی کارت گرافیکش حساب باز کنه یعنی قشنگ بدبخت شد رفت
یکی از کاسبای کامپیوتر کارت گرافیک ۳۰۷۰ رو از یه بنده خدایی ۸ تومن خریده بود خودشم ۱۱ تومن فروخته بود

• Like
Reactions: Persia Tech
خود بنچمارک انویدیا 4080 12 گیگش از 3090 تی ای ضعیف تر بود و در حد 3080 تی ای بود چطوری 4070 بهتر می شه؟ همش شوی نمایشی هست برای dlss 3.0 در عمل 4070 که در ارزون ترین حالت 700 دلاره می شه 3080 10 گیگ شاید حتی کمترم بشه طبق شایعات 10 گیگم هست
قیمت توی ایران این دفعه حالا حالاها فکر نکنم پایین بیاد چون دلار مدام داره می ره بالا و با این قیمت دلار عمده خرید نمی زنن ضمن اینکه کلی سری 3000 هم روی دستشون مونده نکته بعدی اینکه ماین هم جمع شده و از بانه اینا هم دیگه نمیارن چون براشون مشتری ندارن قبلا قاچاق فله ای می اوردن سود خوبیم براشون داشت با لوازم دیگه ی ماین
اینم البته بگم چند اولش اونطرف دنیا هم نایابه و به قیمت بالا پیدا می شه تا حالا چند ماهش مشخص نیست امیدوارم مشابه ps5 نشه که هنوزم قیمتش درست نشده
مورد اخرم اینکه اوضاع کشور بده همه ناراضین بهتر خیلی دیگه صبر برای چیزی نکنید
داداش دلار ۵۰ تومنم بشه عمرا کارت گرافیک گرون بشه اتفاقا ارزون هم میشه یعنی با خیال راحت هر کی میتونه صبر کنه بعدا بخره

• Like
Reactions: dooste.man83

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or