مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.دوستان بنظرتون قیمت کارت گرافیک تا چقدر دیگه امکان داره بریزه؟ قصد خرید کارت 3080 ایسوس تاف داشتم با گارانتی 3 ساله الان 29 تومن فروش میره.بنظرتون بخرم یا صبر کنم برای سری 4000؟
قیمتش خوبه. افت زیادی نمیکنه. پایه 3080 هست 700 دلار+ هزینه گمرک+ عوارض+ هزینه گارانتی+ سود فروشنده.
قیمت خوبیه. سری 4000 فقط قراره مدل 4090 امسال بیاد، طبق شایعات. تو بهترین حالت، حداقل 9 ماه فاصله داره تا خرید 4080 و 4070.
ریسک قیمت دلار هم هست.4080 میگن 16 گیگ رم داره که برا 4k خیلی خوبه ولی 18 درصد هسته بهتری داره با فرکانس بالاتر. که هنوز مشخص نیست چقدر از 3080 سریعتره و ممکه یه افزایش قیمت msrp رو ببینه نه شدید ولی ممکنه 5-10 درصد باشه، شایدم تا 20 که خیلی شانسش کمه.
تورم آمریکا احتمالا باعث افزایش قیمت قطعات میشه.

البته مثل اینکه به طور قطع چنج شبکه اتریوم به اثبات سهام تا پایان شهریور حتمی هست..
اگه اون موقع ارز دیگه ای که با گرافیک برای ماین قد علم نکنه،سیل فروش گرافیکهای ماین شده کمر بازار جهانی گرافیک رو میشکونه(البته ایران به خاطر قضیه دلار حسابش فرق میکنه)
قسمت جالب ماجرا میدونید چیه؟؟...اینه که اون موقع گرافیکهای دست دوم lhr گرونتر از hhr خواهند بود، درست عکس قضیه ای که تا حالا بوده!!
ولی خدا رو شکر که شر این ارزها از سر گیمر جماعت کنده شد..چه خونی که توی این سه سال این شت کوینها به دل گیمرها نکردند!!!!
(البته این نظر کاملا شخصی هست و به هیچ وجه جنبه مشاوره نداره...مخصوصا با اوضاع دلار توی مملکت ما!)

سلام.دوستان بنظرتون قیمت کارت گرافیک تا چقدر دیگه امکان داره بریزه؟ قصد خرید کارت 3080 ایسوس تاف داشتم با گارانتی 3 ساله الان 29 تومن فروش میره.بنظرتون بخرم یا صبر کنم برای سری 4000؟
بدون گارانتی من 24500 قیمت دارم 3080 ایسوس تاف

• Like
Reactions: hollywoodtravolta
ریسک افزایش دلار؟ :))
برادر دلار تا ۵۰ هزار تومن هم بالا بره عمرا قیمت کارت گرافیک افزایش پیدا کنه اتفاقا پایین هم میاد
یعنی بی ارزشترین قطعه کامپیوتر که اصلا بازار خوبی بعد از سقوط اتریوم نداره همین کارت گرافیکه شما الان ۴۰ تومن به کارت گرافیک بدی ۱۵ تومنم نمیتونی بعد از انباکسینگ بفروشی
الان دست دوم ۳۰۹۰ رو تو کانالهای تلگرام تا ۳۰ تومنم میفروشن کسی نمیخره
نه عزیز این خبرا نیست
مطمئن باش بزودی قیمت گرافیک بازم بالا خواهد رفت ضمن اینکه اتریوم توی این چند روز گذشته رشد 110 درصدی رو تجربه کرده و به قیمت 1600 مجدد رسیده
این پروسه هر چند سال اتفاق افتاده یادمه یک زمانی rx580 رو با منت 2100 میفروختن ولی تا 25 تومن هم رسید الان مجدد قیمت 5500 میگن
امیدوارم دیگه گرون نشه چون من دنبال گیم نت زدن با سخت افزار خیلی قوی هستم و پولم تقریبا تا دو سه ماهه آینده جور میشه

• Like
نه عزیز این خبرا نیست
مطمئن باش بزودی قیمت گرافیک بازم بالا خواهد رفت ضمن اینکه اتریوم توی این چند روز گذشته رشد 110 درصدی رو تجربه کرده و به قیمت 1600 مجدد رسیده
این پروسه هر چند سال اتفاق افتاده یادمه یک زمانی rx580 رو با منت 2100 میفروختن ولی تا 25 تومن هم رسید الان مجدد قیمت 5500 میگن
امیدوارم دیگه گرون نشه چون من دنبال گیم نت زدن با سخت افزار خیلی قوی هستم و پولم تقریبا تا دو سه ماهه آینده جور میشه
البته منم قبول دارم شاید به اون شوری که دوستمون میگن نباشه...ولی یک از دلایل اصلی رشد اتریوم همین قطعی شدن مهاجرتش به اثبات سهام و حذف پروسه ماینینگ طی دو ماه آیندس که مثلا خیر سرش میخواد ارتقا پیدا کنه(من تهش همه اینها رو پوچ و بی ارزش میدونم که جز مصرف بیهوده انرژی و تراشه های که میتونند صدها جای دیگه(خودرو،لوازم خونگی و...) به درد بخورند هیچ نفعی برای بشریت ندارند!!)...

البته منم قبول دارم شاید به اون شوری که دوستمون میگن نباشه...ولی یک از دلایل اصلی رشد اتریوم همین قطعی شدن مهاجرتش به اثبات سهام و حذف پروسه ماینینگ طی دو ماه آیندس که مثلا خیر سرش میخواد ارتقا پیدا کنه(من تهش همه اینها رو پوچ و بی ارزش میدونم که جز مصرف بیهوده انرژی و تراشه های که میتونند صدها جای دیگه(خودرو،لوازم خونگی و...) به درد بخورند هیچ نفعی برای بشریت ندارند!!)...
این ارزها و توکن ها مثل سهام شرکت ها شدن
بیشتر برای جذب سرمایه برای توسعه طرح ها استفاده میشن
اصلا تو کتم نمیره اینا قرار جای پول رو بگیره یک فکر مسخره اس

2.5 ماه پیش رفتم بازار گشتم بعد 3060ti بدون گارانتی 23 و خورده ای که لحظه آخر منصرف شدم.1 ماه پیش 3070 با گارانتی گرفتم 25 خورده ای، الان 3080 تاف بدون گارانتی همین حدود شده.حالا این دردش زیاد نیست:D ولی دیروز رفتم پروفایل دیجیکالام دیدم 2 تا سفارش لغو شده از خیلی قبل هم دارم.یکیش 3060 معمولی به قیمت 32 میلیون بود که داشتم میخریدم x_x یعنی اگه 3060 رو به این قیمت خریده بودم قطعا یه بلایی سر خودم میاوردم با قیمتهای الان :))

2.5 ماه پیش رفتم بازار گشتم بعد 3060ti بدون گارانتی 23 و خورده ای که لحظه آخر منصرف شدم.1 ماه پیش 3070 با گارانتی گرفتم 25 خورده ای، الان 3080 تاف بدون گارانتی همین حدود شده.حالا این دردش زیاد نیست:D ولی دیروز رفتم پروفایل دیجیکالام دیدم 2 تا سفارش لغو شده از خیلی قبل هم دارم.یکیش 3060 معمولی به قیمت 32 میلیون بود که داشتم میخریدم x_x یعنی اگه 3060 رو به این قیمت خریده بودم قطعا یه بلایی سر خودم میاوردم با قیمتهای الان :))
با اجازه تون من قبل تر از شما 3060ti بدون گارانتی رو خریدم 28 تومن. :D

از دیجی کالا میخواستی گرافیک بگیری؟؟!!
حداقل توی قطعات اصلی کامپیوتر معمولا با اختلاف یکی از گرون ترین جاها همین دیجی کالا هست!!
البته لیون هم دست کم از دیجی نداره مخصوصا توی این بل بشوی سه سال گذشته خودش یکی از عوامل ایجاد گرونی قطعات بود!!!...
بهترین کار اینه که بری توی ترب یا ایمالز و از یه فروشگاهی که اعتبار و سابقش طولانیه بگیری...

از دیجی کالا میخواستی گرافیک بگیری؟؟!!
حداقل توی قطعات اصلی کامپیوتر معمولا با اختلاف یکی از گرون ترین جاها همین دیجی کالا هست!!
البته لیون هم دست کم از دیجی نداره مخصوصا توی این بل بشوی سه سال گذشته خودش یکی از عوامل ایجاد گرونی قطعات بود!!!...
بهترین کار اینه که بری توی ترب یا ایمالز و از یه فروشگاهی که اعتبار و سابقش طولانیه بگیری...
اتفاقا همین کارتمم از دیجی گرفتم. کارت msi 3070 gaming x trio با 3 سال گارانتی 25 و خورده ای.هنوزم فکر نکنم جایی این کارتو با گارانتی این قیمت بدن.البته اینم نزدیک 29 تومن بود ولی من با خودم عهد کرده بودم روز تولدم باید برای خودم کادو کارت گرافیک بخرم :D خب از شانسم همون روز 3 میلیون خورده ای تخفیف زده بود.

سلام دوستان
یه سوال داشتم در رابطه با نصب کارت گرافیک با رابط pci 3 روی مادربورد با pci 2 x16. معمولا گفته میشه از این لحاظ کارت‌ها سازگاری با اسلات قبلی رو دارند. در عمل هم اوکی هست؟ از لحاظ پورت و پایه ها مشکل نداره؟ همچنین از لحاظ کارکرد طبیعی؟
اون جریان ایجاد شدن گلوگاه با توجه به قدیمی بودن سیستم چقدر از این راندمان کاری رو در عمل کمتر میکنه؟ پاور سیستم قدیمی هم گرین ۴۸۵ وات هستش.
پیشاپیش سپاسگزار بابت پاسخ دهی دوستان گرامی🙏

• Like
سلام دوستان
یه سوال داشتم در رابطه با نصب کارت گرافیک با رابط pci 3 روی مادربورد با pci 2 x16. معمولا گفته میشه از این لحاظ کارت‌ها سازگاری با اسلات قبلی رو دارند. در عمل هم اوکی هست؟ از لحاظ پورت و پایه ها مشکل نداره؟ همچنین از لحاظ کارکرد طبیعی؟
اون جریان ایجاد شدن گلوگاه با توجه به قدیمی بودن سیستم چقدر از این راندمان کاری رو در عمل کمتر میکنه؟ پاور سیستم قدیمی هم گرین ۴۸۵ وات هستش.
پیشاپیش سپاسگزار بابت پاسخ دهی دوستان گرامی🙏
اگه اشتباه نکنم تاثیر سی پی یو و اینکه چه گرافیکی میخواید براش بگیرید بیشتر باشه تا رابط pci-e.مثلا الان کارتی که میخوای بخری فرضا 1050 باشه یا 3090 خب فرق میکنه تاثیرش.
به نظرم باید متناسب با سی پی یو،گرافیک مورد نظر رو بخرید

اگه اشتباه نکنم تاثیر سی پی یو و اینکه چه گرافیکی میخواید براش بگیرید بیشتر باشه تا رابط pci-e.مثلا الان کارتی که میخوای بخری فرضا 1050 باشه یا 3090 خب فرق میکنه تاثیرش.
به نظرم باید متناسب با سی پی یو،گرافیک مورد نظر رو بخرید
بسیار ممنونم
این کلیپ رو دیدم. دقیقا سیستم قدیمی من هستش (مادربورد - سی پی یو) که فقط کارت گرافیکی رو ارتقا داده:

لینک کلیپ

سلام دوستان، یه سوالی برام پیش اومده. من اینجا قبلا پرسیدم با پاور ۵۳۰ وات میشه کارت ۳۰۶۰ رو راه انداخت دوستان گفتن آره و مشکلی نیست. ولی براش پاور ۶۵۰ وات رو پیشنهاد دادن، یعنی بیشتر از ۱۰۰ وات پاور من الان کمتره مشکل ساز نیست؟

• Like
سلام دوستان، یه سوالی برام پیش اومده. من اینجا قبلا پرسیدم با پاور ۵۳۰ وات میشه کارت ۳۰۶۰ رو راه انداخت دوستان گفتن آره و مشکلی نیست. ولی براش پاور ۶۵۰ وات رو پیشنهاد دادن، یعنی بیشتر از ۱۰۰ وات پاور من الان کمتره مشکل ساز نیست؟
انتخاب پاور بستگی به سیستم داره که قطعاتت چیه.نمیشه صرف یه کارت گفت. میتونی قطعاتتو اینجا وارد کنی و یهه تخمین بهت بده .
be quiet!
https://uk.pcpartpicker.com/list/
اولا اگه نو میخوای بگیری بهتره همون 650 رو بگیری، چون پاوزر در طول زمان، قدرتش کم میشه
و اگه پاورت دسته دومه و مدت زیادی از عمرش میگذره، بهتره عوض کنی.
پاورت هم مارک معتبر باشه و 80 پلاس داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or