مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

🔥 اینتل بازهم ناچار به کاهش قیمت پردازنده‌های نسل دوازدهمی شد

🤯بر اساس گزارش نشریه دیجی تایمز اینتل در پی کاهش تقاضا تصمیم گرفته قیمت پردازنده‌های نسل دوازدهمی خود را برای دومین بار در سال میلادی جاری کاهش دهد.
قابل توجه دوستان !!!

عزیزان بین 3060 تاف و 3060تی ای خیلی تفاوت دارن برای بازی رو 1080 فقط ؟
بله‌ نسبت به قیمت، مدل ti ارزش خیلی بالایی داره. کلا اون ۳۰۶۰ رو سعی کنید طرفش نرید. عملا معادل ۲۰۶۰ سوپر، کارت سه سال پیش هست.

سلام من دو هفتست یه کارت rtx 2060 oc tuf Asus کار کرده خریدم چون پاور هم نمی‌کشید پاور ۸۰۰ گلد گریین هم خریدم.این کارت از همون اول کار که وارد بازی میشه دور فنش کامل می‌ره بالا و دماشم زیاد میشه کسی ولی عملکرد خوبی داره کاملا بازیا بدون مشکل اجرا میشه با ray trace ولی صدای کارته خیلی زیاده؟چیکار کنم ردش کنم بره ۳۰۵۰ بگیرم؟

• Like
Reactions: hollywoodtravolta
سلام من دو هفتست یه کارت rtx 2060 oc tuf Asus کار کرده خریدم چون پاور هم نمی‌کشید پاور ۸۰۰ گلد گریین هم خریدم.این کارت از همون اول کار که وارد بازی میشه دور فنش کامل می‌ره بالا و دماشم زیاد میشه کسی ولی عملکرد خوبی داره کاملا بازیا بدون مشکل اجرا میشه با ray trace ولی صدای کارته خیلی زیاده؟چیکار کنم ردش کنم بره ۳۰۵۰ بگیرم؟
نه.3050 ضعیفتره از 2060. بخوای بفروشی سر بزاری روش که چی بشه. استفاده کن جوابم میده فعلا در حدی که بخوای.
هر موقع حس کردی کم آورده عوض کن. دماشم اگه تو محدوده مجاز هست مشکلی نیست، اگه صداشم اذیت نمیکنه مدارا کن، ارتقا 2060 حداقل 3060ti هست، پایینتر ارزش نداره.

آخرین ویرایش:
دوستان بین MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8G و MSI GeForce RTX 3050 GAMING X 8G کدوم پیشنهاد میدین کلا اگه پیشنهاد بهتری تا 15 میلیون دارین (برای گیم و رزولشن 1080 با تنضیمات نزدیک به high یا بالاتر و 60 fps و با گارانتی) خیلی ممنون میشم یک سوال دیگه هم داشتم کلا کارتهایی مثل سری 3000 rtx اگه روی مادربرد که اسلات pcie 3.0 داره استفاده بشه مشکلی ایجاد میکنه یا افت کارکرد زیادی با مادربرد دارای اسلات pcie 4.0 داره؟

آخرین ویرایش:
دوستان بین MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8G و MSI GeForce RTX 3050 GAMING X 8G کدوم پیشنهاد میدین کلا اگه پیشنهاد بهتری تا 15 میلیون دارین (برای گیم و رزولشن 1080 با تنضیمات نزدیک به high یا بالاتر و 60 fps و با گارانتی) خیلی ممنون میشم یک سوال دیگه هم داشتم کلا کارتهایی مثل سری 3000 rtx اگه روی مادربرد که اسلات pcie 3.0 داره استفاده بشه مشکلی ایجاد میکنه یا افت کارکرد زیادی با مادربرد دارای اسلات pcie 4.0 داره؟
با 15 16 تومن میشه 3060ti خرید
تفاوت آنچنانی نداره
View attachment F1.webp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or