ortegoli
کاربر سایت
قابل توجه دوستان !!!
بله نسبت به قیمت، مدل ti ارزش خیلی بالایی داره. کلا اون ۳۰۶۰ رو سعی کنید طرفش نرید. عملا معادل ۲۰۶۰ سوپر، کارت سه سال پیش هست.عزیزان بین 3060 تاف و 3060تی ای خیلی تفاوت دارن برای بازی رو 1080 فقط ؟
نه.3050 ضعیفتره از 2060. بخوای بفروشی سر بزاری روش که چی بشه. استفاده کن جوابم میده فعلا در حدی که بخوای.سلام من دو هفتست یه کارت rtx 2060 oc tuf Asus کار کرده خریدم چون پاور هم نمیکشید پاور ۸۰۰ گلد گریین هم خریدم.این کارت از همون اول کار که وارد بازی میشه دور فنش کامل میره بالا و دماشم زیاد میشه کسی ولی عملکرد خوبی داره کاملا بازیا بدون مشکل اجرا میشه با ray trace ولی صدای کارته خیلی زیاده؟چیکار کنم ردش کنم بره ۳۰۵۰ بگیرم؟
سعی کن طرفش نری.با سلام به دوستان
شما فروشگاه مقداد آی تی رو تایید میکنید یعنی مطمنه ؟
با سلام به دوستان
جدیدا خراب شده؟سعی کن طرفش نری.
با سلام به دوستان
یکمی ببر بالا 2060 بگیر. یا اگه امکانش نیست 1660tiسلام دوستان
تا مبلغ 8 میلیون چه کارت گرافیکی میشه گرفت؟
ممنون
فقط اترین کالا و کافه قیمت. تمامدوستان ممنون از جوابهاتون
نظرتون در مورد
سینگو پی سی چیه ؟
ممنون
با 15 16 تومن میشه 3060ti خریددوستان بین MSI Radeon RX 6600 ARMOR 8G و MSI GeForce RTX 3050 GAMING X 8G کدوم پیشنهاد میدین کلا اگه پیشنهاد بهتری تا 15 میلیون دارین (برای گیم و رزولشن 1080 با تنضیمات نزدیک به high یا بالاتر و 60 fps و با گارانتی) خیلی ممنون میشم یک سوال دیگه هم داشتم کلا کارتهایی مثل سری 3000 rtx اگه روی مادربرد که اسلات pcie 3.0 داره استفاده بشه مشکلی ایجاد میکنه یا افت کارکرد زیادی با مادربرد دارای اسلات pcie 4.0 داره؟