سلام دوستان
بین این چند مدل کارت 3060 ti کدوم بهتر هستش و الویت با کدومه:
Asus KO
َAsus Dual
Msi Gaming X
Gigabyte Gaming
Gigabyte Aorus Elite
Palit Dual
Zotac Twin Edge
توی این مدلها با اختلاف Gigabyte Aorus Elite از همه بهتره...
ولی یه چیز هم بگم زیاد دنبال خریدن گرافیک های برند از مدلهای تاپش نباش(مثلا همین asus dual هم کارت رو راه میندازه) چون شش ماه دیگه که ماین اتر بخوابه و اگه دلار هم همین حد و حدود بمونه و بالاتر نره گرافیکی که الان داری 22 میلیون بالاش پول میدی رو دو سال دیگه 5 تومن هم براش مشتری نیست!!!
همین 6 ماهه هم با کم شدن تب ماین قیمت گرافیک نزدیک نصف شده!!
من خرید داشتم معتبر هست با خیال راحت بخرید من یه gtx 1650 خریدم
دوستان تا به حال از سایت آترین کالا خرید داشتید؟
معتبر هست؟
اگر سایت دیگه ای برای خرید گرافیک با قیمت مناسب می شناسید، در اینجا یا خصوصی لطفا معرفی کنید.
برای خرید از یه فروشگاه اینترنتی این سه کار روبکنید:
1-به پروفایل فروشگاه توی ایمالز برین وببینید نظرها چطوره اگه با سابقه و کار درست باشند معمولا نظرات مثبت زیادی ثبت شده...
2-توی اینماد ببینید چند سال فعالیت دارند و از کی تا کی نماد رو داشتند و توی این مدت چند تا شکایت پاسخ داده نشده دارند...
اگه فروشگاه چند ساله فعالیت داره و توی اینماد و ایمالز شکایت خاصی ازشون نشده معمولا میشه با اطمینان ازشون خرید کرد..
3-سر آخر هم حتما بعد از خرید توی ایمالز تجربه خریدتون رو بگذارید تا راهنمایی برای بقیه هم باشه..
دوستان میخوام یه 3060 یا 3060ti بگیرم
برای بازی با کیفیت 1080 آیا 3060 کافیه و تا چند سال جواب میده؟
دوم من اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم و نمیدونم کدوم برند خوبه
مثلا تک فنه دو فنه، 8 پین یا 16 پین و...
خلاصه نمیدونم فرقشون چیه و کدوم بهتره
میشه منو برای خرید راهنمایی کنین و اینکه بعد خرید چطور میشه گرافیک تست کرد
من خودم یه 3060ti دارم اگه میخوای توی بازی RT رو فعال کنی برای 1080 یه 3060ti یه غول به تمام معناست...
ولی بدون RT گرافیک 3060 هم برای 1080 تا یکی دو سال آینده راحت جواب میده...اگرچه اگه بخوای RT رو فاکتور بگیری 6600XT نسبت به قیمت انتخاب معقول تریه!!
البته منظورم 60 فریم هست...
برای برند هم دو تا پست بالاتر که من در مورد مقایسه برندها گذاشتم روببین تا حساب دستت بیاد...
اگر سمت پلیت یا گینوارد میرید (که بنظرم نرید rma خیلی زیادی دارن این دو برند) حتما بالاترین مدلش رو بخرید که تو این مورد Ghost میشه
بنظرم 1-1.5 بیشتر هزینه کنید msi بگیرید اگر اشتباه نکنم میتونین gaming x trio بخرین یا گیمینگ ایکس
در واقع سه برند گالاکس،پلیت،گینوارد زیرمجموعه کمپانی مادر
Palit Microsystems هستند و هر کدوم با توجه به بازار متفاوت با اسم وبرندهای متفاوت ارائه میشندو بالای 34 ساله که فعالیت دارند.
بازار هدفشون هم بیشتر روسیه و اروپای شرقی هست...در کل اگه به نقدهای یوتیوب سر بزنید قطعاتشون هم به نسبت، کیفیت بدی ندارند مخصوصا در رده های تاپ...