مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مهلت تست از جایی که سفارش دادم ۲۴ ساعته ،نرم افزاری هست بشه دقیق سلامت کارتو مشخص کنه؟ یه نرم افزار بود میگفتن کارتو تحت استرس قرار میده و شاید آسیب بزنه حتی
اون اسمش Furmark هست. الان دیگه خیلی مثل قبل فشار نمیاره. همه تولید کننده ها به محض اجرای این نرم‌افزار کلاک کارت رو پایین میارن ‌(تو تنظیمات بایوس واسشون تعریف کردن).

خلاصه تستش کن دیگه‌. اور کلاک کن ببین با بالا بردن پاور لیمیت دما همچنان کنترل می‌شه؟ فن‌هاش روی ۱۰۰ در صد صدای عجیبی ندارن؟
چندین و چند بازی باهاش تست کن. سایبرپانک جز بازی‌هایی هست که اگه RT فعال باشه برا تست پایداری خیلی خوبه‌.

چند ساعت با 3D Mark درمودهای مختلف بنچمارک بگیر و همزمان با MSI Afterburner چک کن دما و کلاکه کارت نرمال باشن.

یک سوال داشتم الان من حدود ده یازده تومن میخوام هزینه کنم واس گرافیک
بعد یک rx 580 armor رو یکی بهم پیشنهاد کرد . دست دوم با این قیمت برام اوکی کنه
ولی امروز دیدم palit 3050 رو میتونم با گارانتی 11 تومن بخرم . هردوشون 8 گیگ هستن ولی پالیت ddr6 و مال 2021
به نظرتون پالیت اوکیه یا همون rx 580 بگیرم

• Like
Reactions: hollywoodtravolta
رسید دستت عکس بگذار اینجا.
IMG_20220404_161604.jpg
IMG_20220404_161634.jpg
خب کارتم امروز رسید چون تازه امروز (12400fوb660m-a)سفارش دادم برای همین این کارتو رو سیستم ذغالی (i54690k و 16 gb ddr3 )تست کردم و رو والاها رو آخرین تنظیمات رو 4k حدود 55 مکس و و پایین ترین حد 43 فریم داد و مطابق پنچمارک های معتبر بود ،فقط لگ دارم که اونم با این سیستم طبیعیه ،
اول فک کردم فنش خیلی نویز داره ولی صدا مال کولر CPU بود :D (سه ماه بود سیستم رو روشن نکرده بودم و کلا یادم رفته بود صدای کولر رو)کارت خوبیه و بر خلاف انتظارم کم صدا و نهایت دما هم 72 تجربه کردم

دوستان من که هیچی پول ندارم :‌‌))) ولی نظرتون در مورد RTX 3050 Dual OC 8GB چیه؟ تو یه سایت 13 تومنه ولی تخفیف خورده 10.9. پالیت هم هست.
هرچی در مورد پالیت سرچ می‌کنم یکی می‌گه افتضاحه یکی میگه خوبه و فرقی نداره :/
اینم بگم تقریباً هیچی سر در نمیارم از سیستم و مخصوصاً گرافیک و اینا، ولی از نظر قیمت به‌نظر خوب میاد ولی هرکی یه چیزی می‌گه. بالاخره پالیت خوبه یا نه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
یک سوال داشتم الان من حدود ده یازده تومن میخوام هزینه کنم واس گرافیک
بعد یک rx 580 armor رو یکی بهم پیشنهاد کرد . دست دوم با این قیمت برام اوکی کنه
ولی امروز دیدم palit 3050 رو میتونم با گارانتی 11 تومن بخرم . هردوشون 8 گیگ هستن ولی پالیت ddr6 و مال 2021
به نظرتون پالیت اوکیه یا همون rx 580 بگیرم
صد در صد 3050.
3050 از 590 هم 25 درصد قویتره. dlss داره ریتریس ساپورت میکنه.
580 الان کی میگیره. صرف رم گرافیک کسی کارت نمیخره که بگی این 8 گیگه اونم 8 گیگه.
دوستان من که هیچی پول ندارم :‌‌))) ولی نظرتون در مورد RTX 3050 Dual OC 8GB چیه؟ تو یه سایت 13 تومنه ولی تخفیف خورده 10.9. پالیت هم هست.
هرچی در مورد پالیت سرچ می‌کنم یکی می‌ده افتضاحه یکی میگه خوبه و فرقی نداره :/
اینم بگم تقریباً هیچی سر در نمیارم از سیستم و مخصوصاً گرافیک و اینا، ولی از نظر قیمت به‌نظر خوب میاد ولی هرکی یه چیزی می‌گه. بالاخره پالیت خوبه یا نه؟
تا منظورت از افتضاح چی باشه یه مقدار ممکنه گرمتر باشه که به مدلها بستگی داره و ممکنه کویل واین یکم شدیدتر باشه یا صدای فن بیشتر باشه و گر نه پارتنر رسمی انویدیاست، که تاثیر خاصی نداره.
برا وقتی که میخوای هزینه کمتر کنی یا کارتبا برند معروفتر تو دسترس نیست، هیچ ایرادی نداره.
بارها گفتیم تمام اینها پارتنر رسمی انویدیا هستن و انویدیا از سر دشت پارتنر پیدا نمیکنه و کلی گواهینامه باید اخذ کنن تا بتونن پارتنر بشن و خود کارتها هم کلی تست پاس کردن.

آخرین ویرایش:
آقا قیمت گرافیک 6900xt برای اولین بار تو آمریکا به MSRP رسید. بعضی از مدلهای انویدیا هم تا حدودی به MSRP نزدیک شدن. (10~30% بالاتر)

کلا بازار اصلی دست سه دسته هستش: تولید کننده ها، خرده فروشی ها، محتکرین.

یکی از یوتیوبرهای باسابقه تو لایوش میگفت بیشتر احتکارکنندگان گرافیک تو آمریکا تا یکی دو ماه دیگه تمام موجودیشون رو وارد بازار میکنن و عملا به 4~5 درصد سودهم راضی میشن.

البته در ادامه هم گفت با اومدن سری 4000 انویدیا و متوقف شدن سیستم ماین با گرافیک اتریوم قیمتها حتی به زیر msrp میرسه.

امروز رفتم 3060 ti بخرم ولی تاف گیرم نیومد.کلا شهر بزرگی مثل شیراز اونم مرکز کامپیوترش واقعا تنوع کم بود.بهترین چیزی که دیدم ونتوس 3 فن بود که گفت 23/500 با مهلت تست.ولی راستش msi نمیدونم چرا به دلم نیست.حالا گفتم بپرسم ببینم چطوره خوبه؟یا مثلا حالا که به دلم نیست حداقل برم 3070 پلیت گیمینگ پرو بگیرم اونم تقریبا باید همین قیمت ها باشه که البته اونم ندیدم کسی اونجا داشته باشه :-??

امروز رفتم 3060 ti بخرم ولی تاف گیرم نیومد.کلا شهر بزرگی مثل شیراز اونم مرکز کامپیوترش واقعا تنوع کم بود.بهترین چیزی که دیدم ونتوس 3 فن بود که گفت 23/500 با مهلت تست.ولی راستش msi نمیدونم چرا به دلم نیست.حالا گفتم بپرسم ببینم چطوره خوبه؟یا مثلا حالا که به دلم نیست حداقل برم 3070 پلیت گیمینگ پرو بگیرم اونم تقریبا باید همین قیمت ها باشه که البته اونم ندیدم کسی اونجا داشته باشه :-??
با تمام کاربر معمولی بودنم. ولی وجدانا msi رو داری با پالیت مقایسه میکنی داداش؟

سلطان پلیت رو با ام اس آی مقایسه نکن ، کاره قشنگی نیست :D

رفقا نظرتون راجع به این کارت چیه؟
PowerColor Radeon RX 6600 XT Red Devil

تو اکثر ریویو ها تعریف کردن از دما و نویز کارت. تو تست Hardware Unboxed این کارت و MSI gaming تقریبا از کارتای 3 فن مثل ROG و XFX و Giga gaming OC بهتر عمل کردن. یوزر ریویو ها هم اکثرا خوب بود ولی بعضیا میگفتم دما بالاس (برعکس ریویو ها که از بقیه مدلا پایینتره - یوتوب). یکی هم تو ردیت نوشته بود این مدل مشکل کویل واین داره.
از نظر قیمتی هم تقریبا یکم از قیمت کارتای پایین رده 3060 مثل پلیت دوال و گینوارد گوست بالاتره. 3060ti باز اختلافش بیشتره (مخصوصا این که کارتای پلیت دوال و گینوارد گوست خیلی داغ کار میکنن و از نظر من جالب نیستن)

1.png 2.png 3.png 4.png

سلطان پلیت رو با ام اس آی مقایسه نکن ، کاره قشنگی نیست :D
جسارت نباشه کاری به سری suprim ندارم ولی سری x trio جزو ضعیف ترین کارت ها بوده از لحاظ کارایی و خنک کنندگی
شما واقعا فکر میکنید پلیت سری ۳۰۰۰ خیلی کارت ضعیفی هستش
برید بررسی های hardware unbox رو ببینید تا متوجه بشید این سری پلیت گل کاشته

دوستان داشتم بنچمارک های کارت 3050 رو میدیدم واقعا عالیه بیشتر بازی هارو با تنظیمات مکزیمم و رزولیشن 2k با فریم بالا اجرا می کنه حتی عملکرد خوبی هم تو 4k داره
من قصد دارم یکی از کنسول های نسل 9 رو بخرم بنظرتون سیستم 3050 جایگزین بهتری نیست ؟

• Like
دوستان داشتم بنچمارک های کارت 3050 رو میدیدم واقعا عالیه بیشتر بازی هارو با تنظیمات مکزیمم و رزولیشن 2k با فریم بالا اجرا می کنه حتی عملکرد خوبی هم تو 4k داره
من قصد دارم یکی از کنسول های نسل 9 رو بخرم بنظرتون سیستم 3050 جایگزین بهتری نیست ؟
3050 کارت 1080 هست نه 2k و 4k!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or