مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کارت 308012 gb پلیت سفارش دادم که امروز زنگ زدن و گفتن این کارت مورد داره و مدل ۱۰ گیگ رو بردارین ،حالا من نظرم رو 3070ti هم رفته و خب اختلاف ۱۰ تومنیش با 3080
بنظرتون این اختلاف میارزه بردارم 3080 رو یا نه ،الان بین این دو تا کارت موندم
من باشم ۳۰۶۰ti برمیدادم چون چند ماه دیگه سری ۴۰۰۰ هزار معرفی میشه و هرروز هم قیمت کارت های فعلی رو به کاهشه شاید شما با همین پول بتوانید ۴۰۸۰ بگیرید.
بین اون دوتا هم ۳۰۸۰ بگیرید

مشکلش چی بوده؟ مدل 12 گیگ رو چند قرار بود بگیری؟
والا طرف گفت چند نفر تو راه اندازیش مشکل پیدا کردن و دیگه ناموجودش کردیم ،قیمتش هم 35 تومن بود و مدل ۱۰ گیگ 33 ،رفتم پنچمارک ها رو دیدم و همون ۱۰ گیگ رو سفارش دادم ،البته و بین 10 و 12 gb تو پنچمارک ها ،بعضی بازی ها مدل 10 بهتر بود بعضی بازی ها مدل 12

من باشم ۳۰۶۰ti برمیدادم چون چند ماه دیگه سری ۴۰۰۰ هزار معرفی میشه و هرروز هم قیمت کارت های فعلی رو به کاهشه شاید شما با همین پول بتوانید ۴۰۸۰ بگیرید.
بین اون دوتا هم ۳۰۸۰ بگیرید
منم به همین مورد فکر کردم و خب قیمت این مدل ۳۳ تومنه و افتش به نسبت باقی مدل های ۳۰۸۰ که چهل و خورده ای و پنجاه خورده ای هستن می‌تونه پایین تر باشه ،هر چند برند پلیت هم یه مقدار بد فروشه ،ولی خب تا سری ۴۰۰۰ بیاد و عملکردش و بازار ارز دیجیتال و ماینینگ می‌تونه خیلی اتفاقای غیر قابل پیش بینی بیفته و دقیق واقعا نمیشه گفت کدوم کار بهتره

تا پنج سال اینده اوکیه؟
تا منظور از اوکی اولا چی باشه و رو چه تنظیماتی
هنوز 1060 بیشترین کارتیه که تو استیم استفاده میشه، الانم به لطف فناوریهای dlss و fsr و .... دارن کمک میکنن به طول عمر و کارت 3060ti
دنبال جملات و سوالات کلیشه ای عمر این و اون چقدره هم نباش. وقتی کارت نکشید خودت میفههمی.
کارت 308012 gb پلیت سفارش دادم که امروز زنگ زدن و گفتن این کارت مورد داره و مدل ۱۰ گیگ رو بردارین ،حالا من نظرم رو 3070ti هم رفته و خب اختلاف ۱۰ تومنیش با 3080
بنظرتون این اختلاف میارزه بردارم 3080 رو یا نه ،الان بین این دو تا کارت موندم
بنچمارکا مشخصه. نیاز به مشخص کردن بهتر و بدتر نیست. به جیبت باید نگاه کنی و اینکه چی میخوای بازی کنی.

2022-03-26_17-05-14.jpg

اگه 4k نمیری همون 3060ti بگیر، هر چند میتونه 4k رو هم هندل کنه. با dlss ریتریس رو هم 60 میده.

منم به همین مورد فکر کردم و خب قیمت این مدل ۳۳ تومنه و افتش به نسبت باقی مدل های ۳۰۸۰ که چهل و خورده ای و پنجاه خورده ای هستن می‌تونه پایین تر باشه ،هر چند برند پلیت هم یه مقدار بد فروشه ،ولی خب تا سری ۴۰۰۰ بیاد و عملکردش و بازار ارز دیجیتال و ماینینگ می‌تونه خیلی اتفاقای غیر قابل پیش بینی بیفته و دقیق واقعا نمیشه گفت کدوم کار بهتره
مشتری اول اخرش خودتی :D چون 90% ماینرا از همین برند دیدم استفاده می کنند
همون 3060ti شما با 20 تومن هم میتونی اوکی کنی تا عرضه سری جدید کارتا که حباب قیمتشون هم بشکنه

سلام دوستان عذر میخوام میخواستم کارت گرافیک geforce 1050 ti stormx برای شرکت پالت رو بخرم میخواستم بدونم گرافیک خوبی هست یا نه؟ بعد ببینم به این سیستمی که من دارم میخوره یا نه؟ ممنون
motherboard: asus sabertooth 990fx 2.0
cpu : amd fx 8120 eight core 3.11
ram 8 g
power 550 green

به نظر من الان خرید کارت 3080 اشتباهه. مگر این که اصلاً مساله مالی براتون ملاک نباشه. ولی خرید یه کارتی مثل 3060ti به نظرم خیلی منطقی‌تر هست. تا 1440p به راحتی جواب می‌ده و برای 1080p هم اکثر بازی‌های رو 120 فریم می‌ده (اگه روی High بازی کنید، خیلی هم بیشتر). قطعاً با معرفی سری 4000 حباب قیمتی می‌ترکه و کارتی مثل 3080 رو با قیمت زیر 25-26 می‌تونید تهیه کنید. تازه اگه قیمت‌ها واقعی بشه و اون ور آب واقعاً 700 دلار فروش بره، تا 20 تومن هم ممکنه پایین بیاد. خیلی زور داره الان 33 بدید، 6 ماهه دیگه ارزشش 20 تومن شه. حداقل اگه 3060ti بگیرید خیلی اُفت کنه تا 15 بیاد پایین.

به نظر من الان خرید کارت 3080 اشتباهه. مگر این که اصلاً مساله مالی براتون ملاک نباشه. ولی خرید یه کارتی مثل 3060ti به نظرم خیلی منطقی‌تر هست. تا 1440p به راحتی جواب می‌ده و برای 1080p هم اکثر بازی‌های رو 120 فریم می‌ده (اگه روی High بازی کنید، خیلی هم بیشتر). قطعاً با معرفی سری 4000 حباب قیمتی می‌ترکه و کارتی مثل 3080 رو با قیمت زیر 25-26 می‌تونید تهیه کنید. تازه اگه قیمت‌ها واقعی بشه و اون ور آب واقعاً 700 دلار فروش بره، تا 20 تومن هم ممکنه پایین بیاد. خیلی زور داره الان 33 بدید، 6 ماهه دیگه ارزشش 20 تومن شه. حداقل اگه 3060ti بگیرید خیلی اُفت کنه تا 15 بیاد پایین.
آخه بدبختی اینجاست بازار کریپتو هیچیش معلوم نیست، باز دارن سیگنال میدن که قراره تا سه ماه آینده رشد زیادی داشته باشه. الان هم که چند روزه همشون سبز هستن بیت نزدیک 50 هزارتا شده.
احتمال داره باز مثل داستان نسل قبل بشه همه منتظر سری 3 هزار بودن کارتای سری 2 مثل 2080 رو به قیمتای پایین دادن رفت، ولی باز دوباره قیمت همون کارتا کشید بالا.
کلا الان بازار جی‌پی‌یو خیلی خطری شده، 10 یا 20 میلیون تومن به زبون ساده میاد الانم که فقط رمزو میزنی و پول میره ولی به صورت فیزیکی خودش یه سامسونت پوله :D هر کی قصد خرید و فروش داره باید دوتا چشم دیگه هم قرض کنه، چهار چشمی حواسش باشه.
این ساتوشی یه چی میدونس هویت خودشو مخفی کرد، من خودم گیرش بیارم با اعضای بدنش سوشی درست میکنم.

خیلی دو دل بودم مخصوصا بعد صحبت بچه ها ،آخه یه کارتی میخواستم که واقعا نسبت به 1080ti خدا بیمارزم یه تغییر و جهش بزرگ داشته باشه و نظرم رو 3080 بود آره اگه کارتمو نمیبردن و الان سیستمم گرافیک داشت قطعا (کلا تصمیم این بود)پولو ذخیره میکردم برا سری 4000 ولی چاره نداشتم ، و همون 3080 رو انتخاب کردم باقیشو هم هر چی بشه مهم نیست حداقل تا نسل ۵۰۰۰ جوابه و اون موقع میر م سراغ ۵۰۸۰

سلام دوستان عذر میخوام میخواستم کارت گرافیک geforce 1050 ti stormx برای شرکت پالت رو بخرم میخواستم بدونم گرافیک خوبی هست یا نه؟ بعد ببینم به این سیستمی که من دارم میخوره یا نه؟ ممنون
motherboard: asus sabertooth 990fx 2.0
cpu : amd fx 8120 eight core 3.11
ram 8 g
power 550 green
کاربر حرفه ای نیستم، ولی اینطور که دیدم فکر نمیکنم قطعاتت باتل نکی داشته باشن با هم. برای همون سطح معمولی و روی تنظیمات مدیوم اوکی هست سیستم. سیستم خودم تقریبا در همین حده و تا الان خفن ترین گرافیک هایی که تونستم باهاش تجربه کنم مترو اکزودوس و فورزا هورایزون ۵ بوده که واقعا خوب بودن.

برادر یکم اغراق نکردی برای 20 تومن شدن کارت 3080؟
الانم برندهای درستو حسابیش بالای 40 تومنه
بازار کارت گرافیک به بالا رفتن ارزش اتریوم بستگی داره اتر بالا بره شما ببین قیمتها چند میشه
والا تا زمانی که یادم میاد هر سری معرفی میشه سری قبلش گرونتر و نایابتر میشه
همین cpu رو حساب کن
یا مثلا کارتهای سری 2000
الان با اومدن سری 3000 کارتهای 2000 ارزون شدن؟

خیلی دو دل بودم مخصوصا بعد صحبت بچه ها ،آخه یه کارتی میخواستم که واقعا نسبت به 1080ti خدا بیمارزم یه تغییر و جهش بزرگ داشته باشه و نظرم رو 3080 بود آره اگه کارتمو نمیبردن و الان سیستمم گرافیک داشت قطعا (کلا تصمیم این بود)پولو ذخیره میکردم برا سری 4000 ولی چاره نداشتم ، و همون 3080 رو انتخاب کردم باقیشو هم هر چی بشه مهم نیست حداقل تا نسل ۵۰۰۰ جوابه و اون موقع میر م سراغ ۵۰۸۰
رسید دستت عکس بگذار اینجا.

برادر یکم اغراق نکردی برای 20 تومن شدن کارت 3080؟
الانم برندهای درستو حسابیش بالای 40 تومنه
بازار کارت گرافیک به بالا رفتن ارزش اتریوم بستگی داره اتر بالا بره شما ببین قیمتها چند میشه
والا تا زمانی که یادم میاد هر سری معرفی میشه سری قبلش گرونتر و نایابتر میشه
همین cpu رو حساب کن
یا مثلا کارتهای سری 2000
الان با اومدن سری 3000 کارتهای 2000 ارزون شدن
شما پست بنده رو خوندید؟

گفتم * اگه قیمت‌ها واقعی بشه و اون ور آب واقعاً 700 دلار فروش بره، تا 20 تومن هم ممکنه پایین بیاد*.

اگر قرار باشه اتر بکشه بالا که کلا همه چی کشکه. بحثه پیش بینی هست. نظر من اینه الان خرید 3080 اشتباهه. ممکنه شما پیش بینیت این باشه که بالا بکشه.

دوستان کارت با گارانتی ارزش هزینه اضافی رو داره؟
مثلا خرید 3060 ti بدون گارانتی با حدود 21-22 منطقی تره یا 3060 معمولی با گارانتی 25 حدودا؟
کلا این مسئله گارانتی مخصوصا تو گرافیکا واسه من خیلی عجیبه که به ریسک خرابیش میارزه یا نه؟!

• Like
Reactions: hollywoodtravolta
دوستان کارت با گارانتی ارزش هزینه اضافی رو داره؟
مثلا خرید 3060 ti بدون گارانتی با حدود 21-22 منطقی تره یا 3060 معمولی با گارانتی 25 حدودا؟
کلا این مسئله گارانتی مخصوصا تو گرافیکا واسه من خیلی عجیبه که به ریسک خرابیش میارزه یا نه؟!
مهلت تست بگیر. ۴-۵ روز ازش کار شدید بکش. مشکل داشته باشه قطعا خودشو نشون می‌ده

مهلت تست بگیر. ۴-۵ روز ازش کار شدید بکش. مشکل داشته باشه قطعا خودشو نشون می‌ده
مهلت تست از جایی که سفارش دادم ۲۴ ساعته ،نرم افزاری هست بشه دقیق سلامت کارتو مشخص کنه؟ یه نرم افزار بود میگفتن کارتو تحت استرس قرار میده و شاید آسیب بزنه حتی

• Like
Reactions: hollywoodtravolta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or