مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

درود
کارت 3070 منم کویل واین داره، تو بعضی از بازیها شدیدتره ولی تو دسکتاپ نداره و نباید داشته باشه مگه اینکه برنامه چیزی اون پشت در حال لود کارت باشه! کلا وقتی کارت مصرفش از 100 وات بیشتر میشه صدا شنیده میشه و هرچی مصرف بالا میره بیشتر میشه! ولی جایی ندیدم در حال بیکاری هم صدا بده! حالا شاید بوده من جایی ندیدم! عجیبه یکم!:-?
حالا جالبیش اینه امروز تو بازی صدا نمیداد :D

مطمئنه صدا از کارت میاد؟ ولی بعضی از کارتهای نو که کویل واین دارن بعد چند روز اوکی شدن!و برعکسش بعضیا بدتر شده! ولی بیشتر وقتا ثابته! دیگه به شانس طرفه!
آره از کارته،دو سه روز اول کلا صدایی نداشت،دیروز تو گیم بود و امروز تو دسکتاپ

حالا جالبیش اینه امروز تو بازی صدا نمیداد :D

کویل واین بیشتر از مصرف برق به میزان FPSـی که می‌گیری بستگی داره. بعضی وقت‌ها به مرور زمان بهتر می‌شه و بعضی وقتا بدتر. من خودم 1080ti داشتم، بعد از دو سال مشکل کویل واین پیدار کرد. فریم بالای 70-80 می‎رفت (تو هر بازی‌ای، حتی بازی‌ای که 10% از توان کارت استفاده نمی‎کرد) شروع می‌کرد به جیغ زدن :D
البته توی دسکتاپ هم اگه مانیتور هرتز بالا استفاده می‎کردم همین اتفاق رُخ می‎داد. خلاصه یه تست کن، رفرش ریت و فریم بازیتو روی 60 قفل کن، ببین صداش کمتر می‎شه یا نه.

• Like
Reactions: jetalpha
کویل واین بیشتر از مصرف برق به میزان FPSـی که می‌گیری بستگی داره. بعضی وقت‌ها به مرور زمان بهتر می‌شه و بعضی وقتا بدتر. من خودم 1080ti داشتم، بعد از دو سال مشکل کویل واین پیدار کرد. فریم بالای 70-80 می‎رفت (تو هر بازی‌ای، حتی بازی‌ای که 10% از توان کارت استفاده نمی‎کرد) شروع می‌کرد به جیغ زدن :D
البته توی دسکتاپ هم اگه مانیتور هرتز بالا استفاده می‎کردم همین اتفاق رُخ می‎داد. خلاصه یه تست کن، رفرش ریت و فریم بازیتو روی 60 قفل کن، ببین صداش کمتر می‎شه یا نه.
خیلی صداش مورد نظر نیست چون هدست میزنه بازی می‌کنه و نمیشنوه،بیشتر نگران اینه که آسیبی به کارت وارد شه

خیلی صداش مورد نظر نیست چون هدست میزنه بازی می‌کنه و نمیشنوه،بیشتر نگران اینه که آسیبی به کارت وارد شه
اگه واقعاً کویل واین باشه مشکلی نداره. کاری که گفتم رو انجام بده، اگه توی فریم ریت پایین صداش رفت یعنی همون کویل واینه و جای نگرانی نیست.

• Like
Reactions: SleepyTurtel
اگه واقعاً کویل واین باشه مشکلی نداره. کاری که گفتم رو انجام بده، اگه توی فریم ریت پایین صداش رفت یعنی همون کویل واینه و جای نگرانی نیست.
هنوز تو بازی تست نکردم ولی توی دسکتاپ با پایین آوردن هرتز هم تفاوتی ایجاد نشد

خب ،بعد اینکه کارت 1080ti منو تعزیرات به راحتی ضبط کرد ،بنده تصمیم گرفتم یه 3080 بگیرم ،فقط یه سوالی که دارم این کارتای بدون گارانتی ،ایشالله قانونی وارد شدن دیگه ؟و اینکه یه CPU اقتصادی و خوش قیمت برا رزلوشین 4k در کنار این کارت معرفی کنید همچنین یه مادربورد،واینکه پاور هم 750 دارم که بنظرم کفایت کنه،ممنون

• Sad
Reactions: robot.boy81
بالاخره پس از مدت های بسیار رفتم و یک دونه 3080 palit gamerock خریدم
بسیار زیبا و خوش ساخته و فوق العاده کم صدا و باید به این شرکت آفرین گفت
گرافیک رو از دست خریدم در حد نو بود گرفتم 35 تومن با 2 سال و هشت ماه گارانتی داخلی
فقط یک موضوعی من دو تا هشت پین بیشتر نداشتم و باید برم کابل بگیرم
یک تبدیل دارم یکی از 6 پین ها رو تبدیل زدم و و تا هشت پین کردم مشکلی پیش نمیاد
ممنون میشم دوستان خبره جواب بدن :D

• Like
Reactions: Kirk-Hammedd
Coil Whine هیچ آسیبی به دستکاه نمی زنه. چه کارت گرافیک باشه چه منبع تغذیه چه هر چیز دیگه ای.
چیز جدیدی هم نیست به خاطر فراگیر بودن مشکلش روی سری 3000 خیلی سر و صدا کرده. (و در واقع اصلا مشکل نیست)
بالاخره پس از مدت های بسیار رفتم و یک دونه 3080 palit gamerock خریدم
بسیار زیبا و خوش ساخته و فوق العاده کم صدا و باید به این شرکت آفرین گفت
گرافیک رو از دست خریدم در حد نو بود گرفتم 35 تومن با 2 سال و هشت ماه گارانتی داخلی
فقط یک موضوعی من دو تا هشت پین بیشتر نداشتم و باید برم کابل بگیرم
یک تبدیل دارم یکی از 6 پین ها رو تبدیل زدم و و تا هشت پین کردم مشکلی پیش نمیاد
ممنون میشم دوستان خبره جواب بدن :D
کلا استاندارد 6 پین 75 وات هست و 8 پین 150 وات. اون Gamerock هم کارت خیلی پر مصرفیه.
ولی تقریبا همه پاور ها کانکتور های 8 پین اشون 6+2 هست. اگر پاور ات 3 تا 8 پین ساپورت می کنه مشکلی پیش نمیاد.

آخرین ویرایش:
خب ،بعد اینکه کارت 1080ti منو تعزیرات به راحتی ضبط کرد ،بنده تصمیم گرفتم یه 3080 بگیرم ،فقط یه سوالی که دارم این کارتای بدون گارانتی ،ایشالله قانونی وارد شدن دیگه ؟و اینکه یه CPU اقتصادی و خوش قیمت برا رزلوشین 4k در کنار این کارت معرفی کنید همچنین یه مادربورد،واینکه پاور هم 750 دارم که بنظرم کفایت کنه،ممنون
چرا برات مهمه قانونی بودنش؟
برا 4k حتی i3 12300 هم تفاوت زیادی نداره و جواب میده ولی میتونی i5 های سری 12 رو بگیری.
اینم یه بنچمارک، که بیشتر کمکت کنه
Intel Core i3-12300 Review - World's Fastest Quad-Core
تو رزولوشن پایین اگه فریم بالا بخوای بگیری cpu مهم میشه و گر نه تو 4k یه سی پی یو خوب جواب کارتو میده
با توجه به هزینه ای که میخوای بکنی و اینکه چه مادربوردی میگیری یه سی پی یو از سری 12 بردار به مصرف برق هم توجه کن و ضریب باز بودن سی پی یو

• Like
Reactions: NO ps3
کسی از دوستان جواب مارو نمیده که آیا کارتهای 3070 زیر 30 تومان lhr هستن یا نه
بله. اکثر کارت های سری 3000 که میبینید lhr هستن.بغیر از 3090 و 3080 ti.
اگر hhr باشن قیمتشون خیلی بالاتر هست. ولی برای گیمر هیچ تفاوتی نداره.

چرا برات مهمه قانونی بودنش؟
برا 4k حتی i3 12300 هم تفاوت زیادی نداره و جواب میده ولی میتونی i5 های سری 12 رو بگیری.
اینم یه بنچمارک، که بیشتر کمکت کنه
Intel Core i3-12300 Review - World's Fastest Quad-Core
تو رزولوشن پایین اگه فریم بالا بخوای بگیری cpu مهم میشه و گر نه تو 4k یه سی پی یو خوب جواب کارتو میده
با توجه به هزینه ای که میخوای بکنی و اینکه چه مادربوردی میگیری یه سی پی یو از سری 12 بردار به مصرف برق هم توجه کن و ضریب باز بودن سی پی یو
قانونی بودن ،منظورم بحث قاچاقه ،همین دو ماه پیش یکی از رو دشمنی گزارش داده بود ماینر دارم و اومدن کارت منو ضبط کردن ،تبرئه شدم ولی کارت رو ضبط کردن(دست دو خریده بودم و کارت گارانتی نداشت) ،به همین راحتی و مسخرگی ،منظورم اینه یه مدرکی باشه دال بر قاچاق نبودن تا یه وقت این داستان برام تکرار نشه ،البته خودم فردا یه تماس میگیرم با آترین کالادر مورد پیشنهادت هم ممنون ،خودم بیشتر 4k میزنم حالا برا 2k هم باس پیش بینی کرد که زیاد گلوگاه نکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or