مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

3080 Ti کلا LHR عرضه شد :D
منظورم این بود که ازش 2 ورژن وجود نداره

قانونی بودن ،منظورم بحث قاچاقه ،همین دو ماه پیش یکی از رو دشمنی گزارش داده بود ماینر دارم و اومدن کارت منو ضبط کردن ،تبرئه شدم ولی کارت رو ضبط کردن(دست دو خریده بودم و کارت گارانتی نداشت) ،به همین راحتی و مسخرگی ،منظورم اینه یه مدرکی باشه دال بر قاچاق نبودن تا یه وقت این داستان برام تکرار نشه ،البته خودم فردا یه تماس میگیرم با آترین کالادر مورد پیشنهادت هم ممنون ،خودم بیشتر 4k میزنم حالا برا 2k هم باس پیش بینی کرد که زیاد گلوگاه نکنه
کارت های بدون گارانتی همه قاچاق هستن.

قانونی بودن ،منظورم بحث قاچاقه ،همین دو ماه پیش یکی از رو دشمنی گزارش داده بود ماینر دارم و اومدن کارت منو ضبط کردن ،تبرئه شدم ولی کارت رو ضبط کردن(دست دو خریده بودم و کارت گارانتی نداشت) ،به همین راحتی و مسخرگی ،منظورم اینه یه مدرکی باشه دال بر قاچاق نبودن تا یه وقت این داستان برام تکرار نشه ،البته خودم فردا یه تماس میگیرم با آترین کالادر مورد پیشنهادت هم ممنون ،خودم بیشتر 4k میزنم حالا برا 2k هم باس پیش بینی کرد که زیاد گلوگاه نکنه

ماده قانونی داریم که کالاهای مجاز الورود اگر قاچاق شود و فرد قاچاق کننده کالا را بفروشد، فرد خریدار در صورت اثبات که در قاچاق نقشی نداشته، از هر گونه جرمی مبری و نیاز به رد مال ندارد
اینو با یه وکیل مشورت بگیر، چون سی پی یو تو ایران اصلا گارانتی نداره، به چند تا از وکلای کارخونه گرفتم، این ماده بند رو برام گفتن.
چون یادم بود بند ب ماده 2 قاچاق کالا، ماده بندشه. تنها حالتی که میتونن کارتو ازت بگیرن، اینه که یا تو رو قاچاقچی بگیرن یا عنوان کنن که کارت در مالکیتت نیست.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان با برنامه های که مخصوص استخراج اتریوم هست مشخصات کارت رو نشون داد کنار اسم کارت نوشته LHR یعنی کارت من محدود شده هست ؟

Attachments

• 20220310_214559.jpg
    20220310_214559.jpg
    497.2 KB · مشاهده: 27
سلام 22 تومن فروختم
ایسوس رو خریدم 20600000

عالی فروختی و خوش موقع، یعنی بدون خرج اضافه آپگرید کردی آفرین. منم همین سیستم رو خواستم پیاده کنم ولی شکست سختی خوردم :D
ایشالاه برای شما هم دوباره همچین موقعیتی فراهم میشه. ولی خیلی سریع بایداقدام کنی. من ایسوس رو 20150000 میتونستم بخرم. یه تعلل یه روزه باعث شد دلار بره بالا.
امروز همین کارتو 20600000 خریدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or