U n i t e d
کاربر سایت
کارت خوبیه ولی حدودا با ۲۰.۵ میشه 3060ti خوب خرید.دوستان من ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC Edition 8GB GDDR6ََ رو سفارش دادم ولی تحقیق نکردم راجبش به نظرتون انتخاب درستی بود؟
کارت خوبیه ولی حدودا با ۲۰.۵ میشه 3060ti خوب خرید.دوستان من ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 3060 Ti V2 OC Edition 8GB GDDR6ََ رو سفارش دادم ولی تحقیق نکردم راجبش به نظرتون انتخاب درستی بود؟
سیستم پیشنهادی گرفتی از فرشید.خب کارت 3080 12 gb رو سفارش دادم امروز ،در مورد پاور ،خودم پاور ۷۰۰ گرین دارم ،دوستم میگه کفایت میکنه ولی خو نگرانم خودم ،دو تا مدل مد نظر دارم :
MSI mpg a850gf
DQ 850-M-V2L
هر دو تا ۸۵۰ وات هستند ،بنظرتون کدوم مناسب تره؟
آره عزیز،از کمک تو هم ممنونم ،الان سوالم راجب این دو تا پاور بود که کدومش بهتره چون تفاوت قیمتشون ۱۰۰ تومنهسیستم پیشنهادی گرفتی از فرشید.
هیچ موقع این مدلی پاور نمیگیرن اول قطعاتتو میسنجن و مصرف بعد میرن سراغ پاور.آره عزیز،از کمک تو هم ممنونم ،الان سوالم راجب این دو تا پاور بود که کدومش بهتره چون تفاوت قیمتشون ۱۰۰ تومنه
درسته ممنون ،اگه اشتباه نکنم اسمت محمده قبلا تو گروه تلگرامی باهات زیاد چت میکردم در مورد قطعات دارم کم کم جمع میکنم و سری k نمیگیرم چون کلا اهل اورکلاک نیستم،cpu رو ۱۲۶۰۰ معمولی میگیرم ،و مادربورد z690 ،البته تو سایت گرین یه حالت ماشین حساب دارن محاسبه میکنه ،اونجا نگاه میندازمهیچ موقع این مدلی پاور نمیگیرن اول قطعاتتو میسنجن و مصرف بعد میرن سراغ پاور.
مارکهای معتبر که گواهینامه 80 پلاس هم دارن هم اوکیه بقیش هم باید بری سراغ نقدهاشون که ببینی کویل واین داره نداره و ...
ولی مهمترینش قطعاتی هست که گرفتی.اگه خیلی کار نکرده گرینت جواب میده ولی اگه بیش از 2 سال رفته از عمرش و سراغ سری k رفتی عوض کن.
budget ؟ چقد ؟آقا سال آینده چه گرافیک های budget ای لانچ میشن؟؟؟
2 سال الی 3 سال (سری 3000 تا 4000 میشه 3 سال )اصولا کارت گرافیک ها چندسال یکبار معرفی میشه نسخه جدیدشون؟
آیا نیازه انقد تند به تند نسلشون تغییر بکنه؟
پس اونایی که نسل های قبلی رو خریدم چی؟
مثلا یادمه تو معرفی ۳۰۷۰ گفتن این کارت قیمتش کمتر از پرچمدار نسل قبلی هست ولی قدرتش از اون بیشتر
خب این وسط تکلیف اونایی که پرچمدار نسل قبل رو خریدن چی؟
کی از آینده خبر داره، صبر کن بیاد معلوم میشه.آقا سال آینده چه گرافیک های budget ای لانچ میشن؟؟؟
هر نسل تقریبا 2 سال عوض میشه تو گرافیک بین 1.5 تا 2.5 سالاصولا کارت گرافیک ها چندسال یکبار معرفی میشه نسخه جدیدشون؟
آیا نیازه انقد تند به تند نسلشون تغییر بکنه؟
پس اونایی که نسل های قبلی رو خریدم چی؟
مثلا یادمه تو معرفی ۳۰۷۰ گفتن این کارت قیمتش کمتر از پرچمدار نسل قبلی هست ولی قدرتش از اون بیشتر
خب این وسط تکلیف اونایی که پرچمدار نسل قبل رو خریدن چی؟
نه بابا صد دلار که اصلا فکر کنم هیچ وقت نبودهbudget ؟ چقد ؟
100 دلار ؟ هیچی
AMD RDNA 2 Impresses As Radeon 600M's Integrated GPU For Ryzen 6000 APUs, Offers Near GTX 1060 Performance In Cyberpunk 2077
200 دلار ARC A550 اینتل و rtx 3050
300 دلار RTX 3060 و ARC A580 اینتل
RTX 4050TI در حد 3060TI و بعید پایین تر از 300 دلار باشه
4050 با وجود 3060 و 3060TI دست دوم ارزش خرید نداره
RDNA 3 هم احتمالا از 350 دلار RX 7700 شروع می شه تا 1500 تا 2000 دلار RX 7950XT / RX 7970XT
نه بابا صد دلار که اصلا فکر کنم هیچ وقت نبوده
این gpu های اینتل جریانشون چیه دقیق؟
باید صبر کرد دید با شبیه سازها چطورین
چون من نصف استفاده م همین شبیه سازاس
apu رو amd میتونه خیلی قویتر از اینا تولید کنه