مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

w

داداش تمپ لیمیت این کارت ۸۸ درجست آخه مشکل اینه بالای ۷۰ درجه که میره هنگ میکنه؟ فکر نکنم خمیر سیلیکون هم تاثیری بزاره البته در افت دما تا ۱۰ درجه دیدم تاثیر گذاشته ولی اگه دمای کارت ایشون از ۸۸ بالاتر میرفت هنگ میکرد درسته علت از خمیر سیلیکون بود ولی دما بالای ۷۰ درجه که میره سریعا هنگ میکنه من علتشو سخت افزاری نمیدونم احتمالا ایراد نرم افزاری داره یا از کرک بازی یا ویندوز یا یه تنظیماتیو تو بایوس دستکاری کردن به هر حال نرم افزاریه
البته شاید هم از کارت گرافیک نباشه همزمان با بالارفتن درجه کارت شاید cpu هم دماش بالا میره شاید از cpu باشه
نادرست نیست ولی یه مشکلی که بعضا هست ما دمای وی رم رو معمولا نداریم و ثانیا ممکنه سنسورا درست کار نکن. اگه رم گرافیک دماش بالا بره خودبخود فریز میده و اینجاست که کاهش دمای کلی کارت مهم میشه.
من اولش گفتم نرم افزاریا رو چک کن دمای همزمان قطعاتو چک کن در نهایت گفتم برو سراغ مشکلات هیت ولی چون، این عزیز بعد یکسال تنها کاری که کرده بستن فریم بوده.میدونستم حوصله این تستها رو نداره. پس اگه دمای اون ناحیه رو کاهش بدی، دمای وی رمها هم کم میشه و اگه عامل اون باشه رفع میشه.میتونستم بگم پدهای وی رمها رو تعویض کنه ولی ایشون به نظرم حوصله اینا رو نداره، بهش گفتم درایور رو clean install کن ویندوز جدید بریز هیچ چیزی رو تست نکرد و تنها debug mode رو فعال کرد. برا همین گفتم ببره گارانتی معتبر.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: tokio_hotel
دوستان بغیر از فیورمارک دیگه چه تست دیگه ای باید روی کارت کرد؟ با چه برنامه ای؟
تست گیم. کارت رو ، رو استرس نندازید به مدت بالا.این اشتباهه.
کارت ماین شده مگه داغون شده باشه که تو 5-6 دقیقه furmark یا 3dmark خودشو نشون بده. تنها تو گیم طولانیه که اگه آسیب دیده باشه آرتیفکت و مشکل تصویر میده.
بزارش رو گیم گرافیک اولترا 4-5 ساعت تست ، به کارت استرس زیاد ندید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SleepyTurtel
F
View attachment 246081
از حالت Active به Passive تغییر بدید.
منظقی ترین کار خنک کردن گرافکیه و اجازه ندین از 70 بالاتر بره.
بسیار ممنون خیلی نزدیک شدم حالا تنها مشکل قفل نشدن فریم تو بازیاس که برا خودش میره بالا صد و دما رو میبره بالا که براتون عکس میزارم پیشاپیش سپاسگذارم
نادرست نیست ولی یه مشکلی که بعضا هست ما دمای وی رم رو معمولا نداریم و ثانیا ممکنه سنسورا درست کار نکن. اگه رم گرافیک دماش بالا بره خودبخود فریز میده و اینجاست که کاهش دمای کلی کارت مهم میشه.
من اولش گفتم نرم افزاریا رو چک کن دمای همزمان قطعاتو چک کن در نهایت گفتم برو سراغ مشکلات هیت ولی چون، این عزیز بعد یکسال تنها کاری که کرده بستن فریم بوده.میدونستم حوصله این تستها رو نداره. پس اگه دمای اون ناحیه رو کاهش بدی، دمای وی رمها هم کم میشه و اگه عامل اون باشه رفع میشه.میتونستم بگم پدهای وی رمها رو تعویض کنه ولی ایشون به نظرم حوصله اینا رو نداره، بهش گفتم درایور رو clean install کن ویندوز جدید بریز هیچ چیزی رو تست نکرد و تنها debug mode رو فعال کرد. برا همین گفتم ببره گارانتی معتبر.
داداش اختیار داری بی حوصله دشمنه :D همه نرم افزارا از فورمارک تا 3D مارک و ابزارهای تست CPU RAM HDD SDD رو تست کردم که تو تست سی دی مارک و همچینین حالت4K فور مارک دمای رفت بالای 75 و هنگ کرد بقیه سخت افزار مشکلی نشون ندادن ویندوز رو هم 11 کردم تفاوتی تو هنگ ایجاد نشد بایوس رو هم کاملا دیفالت گذاشتم یک پاور 500 تومنی زیرش گذاشتم که عملا آجره گارانتی هم بردم درستش شد یارو بهم گفت درجا بفروشش و گرنه هرآن ممکنه خراب بشه که شد سر یک ماه (هارد SSD لبتاب رو کلا عوض کردن)
الان با این برنامه MSIA راهنمایی شما و بقیه مشکلم تقریبا با بازیا حل شده فقط مشکل بازیایی هست که فریم لوک نمیشه مث لیتل نایتمار و هلبلید دچار مشکل هستم خلاصه هر راه کاری بدید به دیده منت! مخصوصا داون کلاک و یا تعویض پد وی رم چیه

Attachments

• Screenshot (15).png
    Screenshot (15).png
    1.3 MB · مشاهده: 10
  • Screenshot (14).png
    Screenshot (14).png
    681.1 KB · مشاهده: 10
  • Screenshot (20).png
    Screenshot (20).png
    2.1 MB · مشاهده: 12
F

بسیار ممنون خیلی نزدیک شدم حالا تنها مشکل قفل نشدن فریم تو بازیاس که برا خودش میره بالا صد و دما رو میبره بالا که براتون عکس میزارم پیشاپیش سپاسگذارم

داداش اختیار داری بی حوصله دشمنه :D همه نرم افزارا از فورمارک تا 3D مارک و ابزارهای تست CPU RAM HDD SDD رو تست کردم که تو تست سی دی مارک و همچینین حالت4K فور مارک دمای رفت بالای 75 و هنگ کرد بقیه سخت افزار مشکلی نشون ندادن ویندوز رو هم 11 کردم تفاوتی تو هنگ ایجاد نشد بایوس رو هم کاملا دیفالت گذاشتم یک پاور 500 تومنی زیرش گذاشتم که عملا آجره گارانتی هم بردم درستش شد یارو بهم گفت درجا بفروشش و گرنه هرآن ممکنه خراب بشه که شد سر یک ماه (هارد SSD لبتاب رو کلا عوض کردن)
الان با این برنامه MSIA راهنمایی شما و بقیه مشکلم تقریبا با بازیا حل شده فقط مشکل بازیایی هست که فریم لوک نمیشه مث لیتل نایتمار و هلبلید دچار مشکل هستم خلاصه هر راه کاری بدید به دیده منت! مخصوصا داون کلاک و یا تعویض پد وی رم چیه
دمای سی پی یوت چرا بالاست رو چه مصرفی اینه، زمان کرش اونو دیدی.
بعد چرا ssd و هاردو عوض کردی و چرا پاور گرفتی و وقتی درست شد نگفتی عاملش چیه و گارانتی کجا بردی.بیا اینسری هم به msi afterburner بده مصرف سی پی یو و جی پی یو و حتی رم رو نشون میده
یه نرم افزار گذاشتم nvidia inspector
باهاش فریم ریتتو ببند و بیا جلو تا دماها زیاد بشه و ببینی کجا فریزو میگیری .
رو 22 درصد مصرف 62 درجه بالاست

Attachments

آخرین ویرایش:
دمای سی پی یوت چرا بالاست رو چه مصرفی اینه، زمان کرش اونو دیدی.
بعد چرا ssd و هاردو عوض کردی و چرا پاور گرفتی و وقتی درست شد نگفتی عاملش چیه و گارانتی کجا بردی.بیا اینسری هم به msi afterburner بده مصرف سی پی یو و جی پی یو و حتی رم رو نشون میده
یه نرم افزار گذاشتم nvidia inspector
باهاش فریم ریتتو ببند و بیا جلو تا دماها زیاد بشه و ببینی کجا فریزو میگیری .
رو 22 درصد مصرف 62 درجه بالاست
والا نمیدونم چرا سی پی یو بالاست اکثرا بالای 60 هست
من فرستادم لبتاب رو واسه نمایندگی ایسوس تو تهران اونا عوض کردن (6 تومن گرفتن) یارو گفت سیلکون کاری هم کردیم
دقیقا تو دمای 74 هنگ کرد .... والا وقتی لبتاب وقتی فقط تو بازی سنگین هنگ میکنه ظنم میره پیش گرافیک اگه هارد خراب بود باید جاهای مختلف خودشو نشون میداد ... این پد رم تعمیراتی های معمولی هم میتونن؟

تست گیم. کارت رو ، رو استرس نندازید به مدت بالا.این اشتباهه.
کارت ماین شده مگه داغون شده باشه که تو 5-6 دقیقه furmark یا 3dmark خودشو نشون بده. تنها تو گیم طولانیه که اگه آسیب دیده باشه آرتیفکت و مشکل تصویر میده.
بزارش رو گیم گرافیک اولترا 4-5 ساعت تست ، به کارت استرس زیاد ندید.
اگه کارت داغون باشه تو furmark تو سه چهار دقیقه ماکزیموم دما باید چقدر بشه؟

اگه کارت داغون باشه تو furmark تو سه چهار دقیقه ماکزیموم دما باید چقدر بشه؟
داغون بودن کارت یعنی آرتیفکت یعنی تصویر مشکل پیدا کنه یعنی فریز و هنگ رخ بده.
این ویدیو رو ببین

اینم هست cinebench blender رو هم تست دما کرده

نتایج تست 3dmark تو با این مقایسه کن. با اختلاف چند درصد بالا پایین موردی نیست

والا نمیدونم چرا سی پی یو بالاست اکثرا بالای 60 هست
من فرستادم لبتاب رو واسه نمایندگی ایسوس تو تهران اونا عوض کردن (6 تومن گرفتن) یارو گفت سیلکون کاری هم کردیم
دقیقا تو دمای 74 هنگ کرد .... والا وقتی لبتاب وقتی فقط تو بازی سنگین هنگ میکنه ظنم میره پیش گرافیک اگه هارد خراب بود باید جاهای مختلف خودشو نشون میداد ... این پد رم تعمیراتی های معمولی هم میتونن؟
مطمئنی عوض کردن و برا چی عوض کردن و فرستادی درست بشه، میگی گفتن زود بفروش. خوب این چجور درست کردنه که یه ماهه هست و 6 تومن پول بدی.
اگه ظنت میره سمت گرافیک، چرا پول دادی وقتی اونا هاردو ssd عوض کردن.بعد این نرم افزارو تست کردی.فریم رو بستی باهاش.
تونستن میتونن اگه داشته باشن ولی جدا عجیب غریبه. اولا اگه گارانتی داشتی و خرابی قطعه رخ داده باید تعویض میکردن پول نمیگررفتن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Reza779
خب خب خب ...
میبینم که گرافیک ها توی کشورها زیاد شدن ارز هم ریخته دلارم ریخته قیمت ها نیلی اومدن پایین
من که ماه پیش گرافیک خودمو فروختم و دست نگه داشتم یک ماه
لامصب این 6900xt قیمتش زیاد پایین نیومد که نیومد کلا ۴ تومن ارزون شده 🤣
ولی از اونور 3080ti قیمتش خیلی خوب شده و توی بعضی از مدل ها تا ۴۹ تومن هم میشه تهیه کرد
از اونور rtx 3080 بشدت اومده پایین و مدل تاف رو تا ۴۱ هم میشه تهیه کرد ققط بدیش ۱۰ گیگ بودن مموریش هست که اگر نسخه ۱۲ گیگ همین قیمت بود عالی میشد
این هفته امید بخدا میرم تو کارش حالا یا همون 6900xt رو میگیرم یا 3080
palit game rock خیلی قشنگه ولی لامصب این گرافیک رو بخری سخت میشه بعدا فروخت
ولی ایسوس رو ، رو هوا میزنن
امید بخدا ببینیم چی میشه

• Like
Reactions: jetalpha
خب خب خب ...
میبینم که گرافیک ها توی کشورها زیاد شدن ارز هم ریخته دلارم ریخته قیمت ها نیلی اومدن پایین
ولی از اونور 3080ti قیمتش خیلی خوب شده و توی بعضی از مدل ها تا ۴۹ تومن هم میشه تهیه کرد
از اونور rtx 3080 بشدت اومده پایین و مدل تاف رو تا ۴۱ هم میشه تهیه کرد ققط بدیش ۱۰ گیگ بودن مموریش هست که اگر نسخه ۱۲ گیگ همین قیمت بود عالی میشد
امید بخدا ببینیم چی میشه
البته این کاهش قیمتها یه دلیل دیگه هم به غیر از دلار داره،که اونم بیشتر به خاطر پیش خور شدن خبر توقف ماین اتریوم توی 4 تا 5 ماه آیندست(گفتن یه چیزی بین تیر و مرداد سال دیگه).....به نظر من تا اون موقع قیمت گرافیک در بازار جهانی حداقل 50-40 درصد افت خواهد داشت،چون همین الانشم به خاطر اتریوم قیمت گرافیک در بازار جهانی حداقل دو برابر قیمت واقعی خودش هست!!
اصلا من به شخصه اصلی ترین دلیل افت قیمت گرافیک رو توی این یکی دو ماهه(البته دلار هم بی تاثیر نبوده) کاهش فشار خرید توسط ماینرها میدونم!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Augustus
خب خب خب ...
امید بخدا ببینیم چی میشه
اره شانسیه دیگه اگر جنگ نمی شد این اتفاقا نمی افتاد زیاد بودن گرافیک که همیشه بوده همین ماه پیش می گفتی 100 تا گرافیکم می خوام یک روزه برات جور می کردن :D
ایسوس یا msi بگیر که گارانتی جهانی دارن به علاوه از 3070 تی ای به بالا استریکس هم که بگیری دمای مموری تا 90 بالا می ره حتی بسته به چیپ تا 100 هم ممکنه بره الباقی مدل ها که بالای 100 هستن
همین تاف استریکس یا gaming x tro suprim x بخری عالیه
3080 تی ای بخری خیلی بهتره همون 2 گیگ بالاترش خیلی بازی ها دیدم که استفاده می کنن 10 کم میاری
البته این کاهش قیمتها یه دلیل دیگه هم به غیر از دلار داره،که اونم بیشتر به خاطر پیش خور شدن خبر توقف ماین اتریوم توی 4 تا 5 ماه آیندست(گفتن یه چیزی بین تیر و مرداد سال دیگه).....به نظر من تا اون موقع قیمت گرافیک در بازار جهانی حداقل 50-40 درصد افت خواهد داشت،چون همین الانشم به خاطر اتریوم قیمت گرافیک در بازار جهانی حداقل دو برابر قیمت واقعی خودش هست!!
اصلا من به شخصه اصلی ترین دلیل افت قیمت گرافیک رو توی این یکی دو ماهه(البته دلار هم بی تاثیر نبوده) کاهش فشار خرید توسط ماینرها میدونم!!
نه ربطی نداره تا الان صد بار گفتن فلان موقع باز دمش که رسیده گفتن حالا بعدا همین قبل از سال میلادی جدید گفته بودن تا فب دیگه اتریوم جمع می شه که بازم نشد و البته می گم این بار اولشونم نیست
اینا ماین جمع کنن اتریوم با کله سقوط می کنه اکثر اتریوم دارها ماینرها هستن
بازم حرف اخرتونم درست نیست چون ریزش قیمت ها دقیقا همزمان با ریزش اتریوم رخ داد قبلا هم همین بوده بر فرض سال پیش هم یکبار این شکلی ریخت کارت گرافیم 3080 حتی تا 20 میلیون تومن کاهش قیمت پیدا کرد بعد با افزایشش تا 30 میلیون گرون شد
اما نکته ای که هست کارت های lhr دیگه انچنان متصل به اتریوم نیستن برای همینم هست کاهش های این دفعه خیلیم کمتر شده یعنی عین ps5 که باهاش نمی شه ماین کرد ولی الان قیمت کفش 800 دلاره برای 3060 تی ای هم همینه مدل پایه 400 دلاریش الان 825 ایناس توی اوجشم 950 تا بود یعنی کلا 125 تا ارزون شده

اینکه اتریوم بره بهتر شرایط بهتر می شه؟ مشخص نیست چون ممکنه کوین بهتری جاش بگیره ممکنه هم رده ش بیاد ممکنه کمترش بیاد اما همچنان به صرفه برای ماین باشه
اما اتریوم اخرین الگوریتمی هست که می شد با lhr یا کارهایی جلوش گرفت ارزهای دیگه gpu base هستن کلا کاریش نمی شه کرد یعنی اگر اونا با ارزش بشن که همین الانم هستن دیگه از دست انویدیا هم کاری بر نمیاد اما خوب خوبیش اینکه دیگه به مموری کارت ها هم فشار زیادی نمیاد از گیم هم به مراتب فشارشون کمتره برای همین خرابی کارت ها هم کم می شه هر چند الانم اگر کسی gddr6x نداشته باشه نهایت دمای مموریش زیر 70 هست توی ماین اونجوری که من توی تست های یوتیوب دیدم

من که خودم توی اوج قبلی(نه سقف البته) کارتم دادم lhr خریدم چون گیمر هستم راضیم هستم از کارم
یک کارت دیگه هم برای کار دیگه ای گرفتم که به سرانجام نرسید عملا تست کردم فقط کلیم از قیمتش افتاد
برای همین خرید حال حاضر کلا شانسیه اینده قیمت ها اصلا قابل پیشبینی نیست

• Like
Reactions: jetalpha
نه عزیز ایندفعه دیگه قطیعه و حتی فازهای آمازیشیش رو هم پشت سر گذاشته...تقریبا به اطمینان میشه گفت تا قبل از پایان 2022 ماین اتریوم تموم شدست...
حتی من توی یکی دو تا مقاله خوندم که به مردم توصیه کرده بود به هیچ وجه سمت خرید گرافیک و بستن ریگ نرند چون قبل از اینکه به سود دهی برسند احتمالا ماین متوقف میشه و با توجه به افت شدید قطعاتشون مطمئنا ضرر میکنند...
البته کاهش قیمت گرافیک در مقطع کنونی چندین دلیل داره یکیش همین دلاره و جوی که توافق احتمالی پیش رو ایجاد کرده و هم اینکه بسیاری اعتقاد دارند با پایان دوره کرونا احتمالا بهار ارز رمزها هم رو به پایانه(همین کاهش قیمتی که شما میگین) و سومیش هم همین طور که کفتم کاهش فشار خرید گرافیک از سمت ماینرهاست و احتمالا از چند ماه دیگه فشار فروش اونها!
ارزهای دیکه هم خیالت راحت اگه فقط 10 درصد ماینرهای اتریوم سراغ هر ارز دیگه ای برند سختی شبکه اون رو چنان بالا میبره که عملا ماین اون ارز رمز رو هم از سوددهی خارج میکنه!
نمی دونم اما من خیلی خوشبین نیستم که شرکت های بزرگ بذارن که بعد از این سختی که قطعات گرون کردن حالا بیان باز ارزونش کنن شاید بهتر بشه اما نه محسوس
اون داستان سختی شبکه برای اتریوم هم بود سختی شبکه پله پله اتفاق می افته و اگر 10 درصد ماینرها بیان سمتش قیمت اون ارز یکدفعه جهشی زیاد می شه یهنی یک نسبتی بین اینا هست اگر سختی بالا بره چون ماینر زیاد شده قطعا قیمت هم افزایش خیلی محسوسی خواهد داشت که بازم ماینش رو به صرفه نگه می داره اما ایندفعه شرایطم فرق داره قبلا فقط اتریوم بود که اگر قیمتش می ریخت ماینرها باید یا صبر می کردن یا بیخیال می شدن الان اما کلی ارز قابل ماین کردن هست یعنی نهایت درامدشون کمتر می شه متوقف نمی شه همین الانش که اتریوم ریخته داره اکثرا دوال ماین می کنن یعنی ارز دیگه ای هم کنارش استخراج می کنن که بین 25 تا 30 درصد می بره روی بازدهیشون

من یک کلیپی ساختم برای همین ارزها که باید بگم این بازار خیلی غیر قابل پیشبینی هست اصلا هیچ کسی نمی دونه اینده ش چی می شه چندین تا سناریو وجود داره اما یکدفعه می بینید هیچ کدومشم درست از در نمیاد اتفاق جدیدی می افته
اینا رو نمی گم که بگم نظریه شما اشتباهه یا نمی شه بلکه می خوام بگم مثال نقض براش زیاده ممکنه بشه ممکنه نشه

نمونه ش کارت گرافیک های جدید همه فکر می کردن با اومدن سری 3000 قیمت سری 2000 با این اختلاف کارایی خیلی کم می شه کم که نشد هیچی به شدت گرون ترم شد تازه بازار ایران برای خودش دنیایی هست علت کاهش درخواست خرید و کاهش بیشتر قیمت ها در ایران به نسبت جهان داستان مذاکراتش هست

بعدشم من خودم به شخصه عذابی که بدون سیستم بودن و گیم نزدن بهم می ده بیشتر از چند میلیون پول می ارزه چون عملا چندین ماه از عمر با ارزش ادم تباه می شه اینکه پولش نداشته باشید یک بحثه اینکه باشه اما برای اینده گنگ برای نجات چند میلیون پول نگهش داری بحث دیگه ای هست به نظرم به استرسش نمی ارزه

نمی دونم اما من خیلی خوشبین نیستم که شرکت های بزرگ بذارن که بعد از این سختی که قطعات گرون کردن حالا بیان باز ارزونش کنن شاید بهتر بشه اما نه محسوس
اون داستان سختی شبکه برای اتریوم هم بود سختی شبکه پله پله اتفاق می افته و اگر 10 درصد ماینرها بیان سمتش قیمت اون ارز یکدفعه جهشی زیاد می شه یهنی یک نسبتی بین اینا هست اگر سختی بالا بره چون ماینر زیاد شده قطعا قیمت هم افزایش خیلی محسوسی خواهد داشت که بازم ماینش رو به صرفه نگه می داره اما ایندفعه شرایطم فرق داره قبلا فقط اتریوم بود که اگر قیمتش می ریخت ماینرها باید یا صبر می کردن یا بیخیال می شدن الان اما کلی ارز قابل ماین کردن هست یعنی نهایت درامدشون کمتر می شه متوقف نمی شه همین الانش که اتریوم ریخته داره اکثرا دوال ماین می کنن یعنی ارز دیگه ای هم کنارش استخراج می کنن که بین 25 تا 30 درصد می بره روی بازدهیشون

من یک کلیپی ساختم برای همین ارزها که باید بگم این بازار خیلی غیر قابل پیشبینی هست اصلا هیچ کسی نمی دونه اینده ش چی می شه چندین تا سناریو وجود داره اما یکدفعه می بینید هیچ کدومشم درست از در نمیاد اتفاق جدیدی می افته
اینا رو نمی گم که بگم نظریه شما اشتباهه یا نمی شه بلکه می خوام بگم مثال نقض براش زیاده ممکنه بشه ممکنه نشه

نمونه ش کارت گرافیک های جدید همه فکر می کردن با اومدن سری 3000 قیمت سری 2000 با این اختلاف کارایی خیلی کم می شه کم که نشد هیچی به شدت گرون ترم شد تازه بازار ایران برای خودش دنیایی هست علت کاهش درخواست خرید و کاهش بیشتر قیمت ها در ایران به نسبت جهان داستان مذاکراتش هست

بعدشم من خودم به شخصه عذابی که بدون سیستم بودن و گیم نزدن بهم می ده بیشتر از چند میلیون پول می ارزه چون عملا چندین ماه از عمر با ارزش ادم تباه می شه اینکه پولش نداشته باشید یک بحثه اینکه باشه اما برای اینده گنگ برای نجات چند میلیون پول نگهش داری بحث دیگه ای هست به نظرم به استرسش نمی ارزه
من پستم رو پاک کردم چون حوصله بحث نداشتم و گفتم نکنه یه نفر روی حساب حرف من شما گرافیک بخره یا اصلا پشیمون شه و نخره و بعد از بالا پایین شدنش بیاد فحشش رو به من و شما بده:Dولی شما پست نیومده نقل قول کردی😆
ولی خوب حرفهای شما هم قابل تامله ولی به نظر شخص من هنوز هم فکرمیکنم دلیل اصلی ارزونی گرافیک در حال حاضر فراوونی اون هست(کاهش فشار خرید توسط ماینرها)چون اصلا میزان فراوونی گرافیک رو الان نمیشه با دو ماه پیش مقایسه کرد(دقیقا اگه به سایتهایی مثل ترب یا ایمالز بری متوجه میشی)..ضمن اینکه اگه به صفحات دیوار یا سایتهای فروش دست دوم هم سر بزنی میبینی که کم کم گرافیکهای ماین شده هم داره سر و کله شون پیدا میشه!!
در مورد حرف آخر شما هم منم موافقم آدم باید در لحظه زندگی کنه،مخصوصا توی این مملکت که هیچ چیز حساب وکتاب نداره!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or