مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

داداش من کارت من صفره شاید یه کارتی بعد چن سال دور فنش بالا بره ولی نه برای کارت نو بعد مدل کارت شما چیه چند وقت کار کرده
کارت من شهریور خریداری شده و بیشتر از این که کار کنه کار نکرده چون یا سفر بودم یا درگیر مسائل دیگه و نمی تونستم بازی کنم.

داداش من کارت من صفره شاید یه کارتی بعد چن سال دور فنش بالا بره ولی نه برای کارت نو بعد مدل کارت شما چیه چند وقت کار کرده
برادر شاید کیس شما تهویه خوبی نداره. یک بار با درب کیس باز تست کن ببین دما چطوری میشه.

• Like
Reactions: Reza779
داداش این اصلا الکیه من چند بار امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد کلا نمیدونم مشکل از کجاست شاید درایور ای ام دی گند زده باشه صبر کنم درایور whql بیاد شاید درست بشه تا بعد عید نگه میدارم میفروشم بره من اصلا حوصله صدای فن رو ندارم خوشم هم نمیاد با هدفون بازی کنم باید حتما با اسپیکر بازی کنم صدای اسپیکر بلن کنم صدای اهالی خونه در میاد صدای اسپیکر کم کنم صدای گرافیک در میاد اصلا یه وضعی خخخ
نرم افزار خود ایسوس رو تست کردی؟ ببین کارتت رو چه پروفایلی هست

داداش من تا حالا حداقل پنج مدل استریکس داشتم ولی به هیچ عنوان این دور فن تجربه نکردم شاید تو گرمای مرداد ماه مثلا یه موقعی فنش ۱۸۰۰ بوده باشه ولی همه ۱۵۰۰ بودن تازه هیچکس اینجا تا حالا بعد اینهمه پستی که من دادم تا حالا نیامده نگفته مال منم ۲۰۰۰ هست فنش یعنی میدونم کلی ادم اینجا استریکس دارن پس معلومه یه جای این کارت میلنگه وگرنه مورد مشابه اگه بود یه نفر میگفت یعنی کسی اینجا این پستها رو نمیخونه
خوب داداش با گارانتی حرف زدی؟

برادر شاید کیس شما تهویه خوبی نداره. یک بار با درب کیس باز تست کن ببین دما چطوری میشه.
در کیس بازه

به گارانتی چی بگم اونا چند تا چرت تحویل ادم میدن

نرم افزار خود ایسوس رو تست کردی؟ ببین کارتت رو چه پروفایلی هست
نرم افزار ایسوس همون gpu towik را میگید نه تست نکردم شاید رو حالت اورکلاک باشه امشب نصب میکنم ببینم چه خبره احتمالا اورکلاک میکنه که دور فن بالاست نشد صبح زنگ میزنم گارانتی ببینم مشکلی نداره

پسردایی من این مدل رو سفارش داده،۱ تومن بیعانه داده از یه فروشگاه تو دیوار تا فردا براش بفرستن،پرداخت درب محل داره،خرید حضوری هم داشته ولی نرفته،نمیدونم حالا معتبره یا نه!

Attachments

• IMG_20220222_200908.jpg
    IMG_20220222_200908.jpg
    433 KB · مشاهده: 67
لطفا یک کول پد خوب بدون توجه به قیمت معرفی کنید یک چیزی که بتونه حین بازی دمای لبتاب رو 5 درجه حداقل بیاره پایین . ممنون.
رو کول پد مانور نده زیاد . سعی کن چیزی بگیری که فقط فاصله از زمین ایجاد کنه. من دنبال تست مدلهای مختلف رفتم. مدلهایی که تو ایران موجود بود نهایت 2-3 درجه و ارزشش رو هم نداره. هر چی خاکه میکشه تو لپ تاپ.
یه ساده گرفتم 140 تومنی فنشم کاری ندارم. لپ تاپم خنکه حتی تو گیم asus tuf 706 با 3050ti.
سلام مانیتور من ایسوس مدل vp228HE لطفا یک کارت گرافیک با بودجه 15 تا 20 میلیون معرفی کنید که به مانیتور من بخوره
View attachment 245805View attachment 245806
3050 جواب 1080 رو کامل میده
پسردایی من این مدل رو سفارش داده،۱ تومن بیعانه داده از یه فروشگاه تو دیوار تا فردا براش بفرستن،پرداخت درب محل داره،خرید حضوری هم داشته ولی نرفته،نمیدونم حالا معتبره یا نه!
قیمت خوبی خریده ولی اگه مطمئن نیستی چرا پول ریختی. برا گرفتن اون یه تومن اگه بالا بکشه باید کلی هزینه کنی تا تو دادگاه بتونی بگیری. که نمیارزه
حضوری داشت میرفتی.

آخرین ویرایش:
الان یه چن تا ویدیو تو یوتوب دیدم همین 6600xt تو رزولشن فور کی و تو کی فنشون همین 2000 بود شاید به خاطر اینکه من رزولشن فور کی و تو کی بازی میکنم اینطوری باشه تو فول اچ دی کلا هیچ صدایی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or