مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من giga توصیه نمیکنم 3 تا کارت ازش خریدم
با فاصله زمانی خیلی زیاد
هر 3 تا سوختن ، همه هم گارانتی آواژنگ بودن
برا تعمیر هم آواژنگ منو به خاک سیاه نشوند

👈 یعنی گرافیک sis نامناسب عتیقه که داشتم خیلی شرف داشت به giga
از برند گیگا یه 9800GT دارم که بعد از 12 13 سال هنوزم داره کار میکنه ، فقط یکبار خمیر سیلیکون روی چیپست رو عوض کردم ! :|

پس در مجموع palit رو نخریم بهتره
خودم تا حالا غیر asus برند دیگه ای نخریدم
ممنون بابت راهنمایی دوستان
خوب اشتباهت اینجاست
چرا نخریدی؟
گیگا و msi و ایسوس همرو تجربه کردم
حتی سافایر و xfx
اکثر اینا در خنک کنندگی گرافیک بیشتر باهمدیگه فرق میکنن والا چیپست همون چیپست مادر انویدیا و amd هستش
پالیت هم برند خوبیه چون زیاد جا نیفتاده برا همین نسبت به برندهای مطرح یکم ارزونتره
الان پالیت 3070 رو میتونی 30 31 بخری و باهاش حال کنی
فقط موقع فروشش یکم اذیت میشی و خواهانش کمتره اما فکر نکنم در فریم ریت و خراب شدگی با برندهای مطرح فرقی داشته باشه فقط بحص خنک کنندگیه که شما اورکلاک نکن بازیتو بکن

خوب اشتباهت اینجاست
چرا نخریدی؟
گیگا و msi و ایسوس همرو تجربه کردم
حتی سافایر و xfx
اکثر اینا در خنک کنندگی گرافیک بیشتر باهمدیگه فرق میکنن والا چیپست همون چیپست مادر انویدیا و amd هستش
پالیت هم برند خوبیه چون زیاد جا نیفتاده برا همین نسبت به برندهای مطرح یکم ارزونتره
الان پالیت 3070 رو میتونی 30 31 بخری و باهاش حال کنی
فقط موقع فروشش یکم اذیت میشی و خواهانش کمتره اما فکر نکنم در فریم ریت و خراب شدگی با برندهای مطرح فرقی داشته باشه فقط بحص خنک کنندگیه که شما اورکلاک نکن بازیتو بکن
تو همین تاپیک، یک دوستی گفت گیگا بخرید برای من ده سال کار کرده! یک دوستی گفت گیگا نخرید، توی سه سال سه تا گیگا عوض کردم!!!
همین گفتگو حرف های بنده رو ثابت می کنه! 😃 یعنی سوختگی و خرابی کارت گرافیک، ارتباطی با برند نداره! خرابی کارت گرافیک ممکنه برای هر شرکتی اتفاق بیوفته! اما شما اگر همون موارد که بالا گفتم رو رعایت کنید، هیچ اتفاقی برای قطعات کامپیوتری نمیوفته!
و مجددا عرض می کنم، palit یک شرکت قدیمی و معتبره و سال هاست کارش تولید کارت گرافیکه.

خلاصه مطلب:
دوستان، شما هـــــر کارت گرافیکی که قیمتش مناسبه، بخرید! 😀 هیــــچ تفاوت آنــچـــنـــانـــی در مقاومت و موندگاری ندارن! تفاوت فقط در قیمت نهایی، فرکانس، طراحی، نورپردازی و موارد حاشیه ای دیگه ـست.

تو همین تاپیک، یک دوستی گفت گیگا بخرید برای من ده سال کار کرده! یک دوستی گفت گیگا نخرید، توی سه سال سه تا گیگا عوض کردم!!!
همین گفتگو حرف های بنده رو ثابت می کنه! 😃 یعنی سوختگی و خرابی کارت گرافیک، ارتباطی با برند نداره! خرابی کارت گرافیک ممکنه برای هر شرکتی اتفاق بیوفته! اما شما اگر همون موارد که بالا گفتم رو رعایت کنید، هیچ اتفاقی برای قطعات کامپیوتری نمیوفته!
و مجددا عرض می کنم، palit یک شرکت قدیمی و معتبره و سال هاست کارش تولید کارت گرافیکه.

خلاصه مطلب:
دوستان، شما هـــــر کارت گرافیکی که قیمتش مناسبه، بخرید! 😀 هیــــچ تفاوت آنــچـــنـــانـــی در مقاومت و موندگاری ندارن! تفاوت فقط در قیمت نهایی، فرکانس، طراحی، نورپردازی و موارد حاشیه ای دیگه ـست.

یعنی SAPPHIER چند سال بدون مشکل کار کردم باهاش 😁
ارزونترین کارت کل جهان هستی حساب میشد 😁

من کلا ارادت خاصی به Asus دارم ولی:
کولری که این نسل روی GameRock OC اه Palit سواره از بهترین کولر های ممکنست به نسبت قیمتش.
Review هاشم نگاه کنید می بینید در اکثر مواقع خنک ترین کارت در بین کارت های همرده اش هست چه از لحاظ دمای GPU چه از لحاظ دمای Memory حتی وقتی به صورت دستی Overclock اش می کنید.

از اون ور هم فاجعه کولر سوار بر روی Aorus از Gigabyte رو می بینی که فقط گندست و روش LCD چسبوندن. در عمل کلا تعطیله ولی ملت می خرنش چون اسم Gigabyte روشه.

آخرین ویرایش:
من کلا ارادت خاصی به Asus دارم ولی:
کولری که این نسل روی GameRock OC اه Palit سواره از بهترین کولر های ممکنست به نسبت قیمتش.
Review هاشم نگاه کنید می بینید در اکثر مواقع خنک ترین کارت در بین کارت های همرده اش هست چه از لحاظ دمای GPU چه از لحاظ دمای Memory حتی وقتی به صورت دستی Overclock اش می کنید.

از اون ور هم فاجعه کولر سوار بر روی Aorus از Gigabyte رو می بینی که فقط گندست و روش LCD چسبوندن. در عمل کلا تعطیله ولی ملت می خرنش چون اسم Gigabyte روشه.
از ایسوس که بهتر نیست هم دمای کور هم برد
برد ایسوس که هم تاف هم استریکس از خنک ترین هاست الباقی هم بالای 80 درجه هستن اما بازم بدک نیست
در زمینه صدای فن هم ایسوس باز بهترینه پلیت صداش زیاده توی گیم
گیگابایت که کلا این نسل گند زده کلا هم هیچ وقت با این برند حال نکردم
evga msi هم بد عمل نکردن با اختلاف از ایسوس البته الباقی هم کلا پیشنهاد نمی کنم مخصوصا برای 3080 به بالا

• Like
Reactions: Sega_genesis
من امروز کارتمو رد کردم رفت 1070ti استریکس به قیمت ۱۷ تومن فروختم قیمت درسته؟
و اینکه الان سرچ کردم ۶۹۰۰ بسیار خوش قیمت و جالبه با حدود ۴۵ تومن میشه مدل خود ای ام دی گرفت.ارزش خرید داره؟علت ارزونتر بودن نسبت به هم رده ها چیه؟مشکلی که نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or