jetalpha
کاربر سایت
الان کارتای 1070 حدود 12 میلیون تومن خرید و فروش میشن. تازه رد کردنش کمی هم سخته. پس بنظرم کارت رو خیلی خوب فروختی.من امروز کارتمو رد کردم رفت 1070ti استریکس به قیمت ۱۷ تومن فروختم قیمت درسته؟
و اینکه الان سرچ کردم ۶۹۰۰ بسیار خوش قیمت و جالبه با حدود ۴۵ تومن میشه مدل خود ای ام دی گرفت.ارزش خرید داره؟علت ارزونتر بودن نسبت به هم رده ها چیه؟مشکلی که نداره؟
6900 رفرنس 45 تومن داخل ایران؟!؟ من از یه سایت معتبر چک کردم مدل ایکس اف ایکس merc رو 48 تومن گذاشته بود، اونم بدون گارانتی که ارزونترین مدل هست فک کنم.
بستگی به پردازنده و رمی داره که روی ماردبرد انداختی ببین اگر پردازنده ضعیف مثل پنتیوم روش انداختی با رم سرعت پایین مثل 2133 مگاهرتز، آره قدرت گرافیکت خیلی کم میشه ولی اگر پردازنده خوب مثل 10100 یا 10400 انداختی با رم 2666 کارت گرافیکت تا 90 درصد قدرتش ازش استفاده میشه. اون 10 درصد هم فقط بخاطر رم هست که متاسفانه مادربرد h410 از سرعت 2666 بیشتر ساپورت نمیکنه.دوستان مادربورد h410 دارم و یه rtx 2060 rog strix روش سواره.آیا درسته تنها ۷۰ درصد قدرت کارت گرافیک رو میشه ازش استفاده کرد؟
و اینکه آیا پاور ۴۸۰ وات برنز گرین کافیه براش؟
والا مصرف 2060 مشابه کارت 1060 هست. پاور حداقل 500 وات توصیه شده ولی چون پاورت 80plus هست هیچ مشکلی پیش نمیاد. فقط نباید کارت گرافیک رو اورکلاک کنی همین.