SleepyTurtel
کاربر سایت
برای تصویر و کارهای عادی دسکتاپفقط برای تصویر کرفتن میخوای؟
برای تصویر و کارهای عادی دسکتاپفقط برای تصویر کرفتن میخوای؟
8500GT انویدیا الان 100 تومنه برای وبگردی و فیلم فرمت x264 و اچ دی کامل جوابگو هست.9500GT یک گیگ حدود 350 تومن. یکم جدیدتریش 210gt یک گیگ قیمت 400 تومن. اگر قصد ارتقا به ویندوز 11 داری کارت GT 430 یک گیگ گزینه بهتری هست با قیمت بین 500 تا 550 تومن.برای تصویر و کارهای عادی دسکتاپ
سلام. اگر صرفا برای تصویر میخوای کارت های دست دو قدیمی هم کارت رو راه میندازه ولی قدیمی ها dp نداره و رو hdmi 1.4 هم از 1080 60 هرتز بیشتر ساپورت نداره.برای تصویر و کارهای عادی دسکتاپ
کارت گرافیک gt210 رو انتخاب کردمسلام. اگر صرفا برای تصویر میخوای کارت های دست دو قدیمی هم کارت رو راه میندازه ولی قدیمی ها dp نداره و رو hdmi 1.4 هم از 1080 60 هرتز بیشتر ساپورت نداره.
اگر هم میخوای 120 هرتز تا 1440 بگیری و یا 4k 60 باید کارتی بگیری که حداقل hdmi 2.0 داشته باشه. دست دو 760 960 و اینا و یا 1030 و اینا رو میتونی بخری از این ارزونتر هم میشه کارت های 1080p
اگه فول اچ دی می ذاری gt710 بخرید پایین تر از اون منوها و حالت های گرافیکی ویندوز حالت لگی پیدا می کنهکارت گرافیک gt210 رو انتخاب کردم
فکر میکنم برای کارهای عادی اوکی باشه
Hardware Unboxed بنظرم کاردرستترین کانال برای بنچ و ریویو هست. هر بازی جدیدی که بیاد یه تستی با تمام کارتا از 1060 گرفته تا 3090 میکنن. مثلا بازی فارکرای 6 توسط همین کانال تست شد که 3090 تو 4k و آلترا 79 فریم و با ریتریس 68 فریم داده.دوستان معتبرترین بنچمارک بازی ها به صورت فیلم کجاست
تو یوتوب دیدم با rtx3090 و ۱۰۹۰۰k در حالت 4k فقط ۶۵ فریم بازی ویچر سه!!!
درود،سلام
بچه ها یکی از اقوام ما بین بحرین و دبی در حال رفت آمده حالا تا 1 2 هفته دیگه میخواد بیاد ایران. من بهش گفتم که یه کارت سری 3000 برام بیاره ولی مدل خاصیشو نمیدونم انگاری هر کدوم از اینا هم مدل های خاص خودشونو باز دوباره دارن.
حالا نظر شما رو بین مدل های 3070 3080 کدوماش هست؟
راستش برا مصرف خودم نمیخوام بیشتر یه چیزی میخوام که اینجا کم باشه بتونم بفروشم.
حالا نظر شما چیه چی بیاره؟
آقا امروز یه ریویو از کارت asus rtx 3070 noctua edition دیدم که همین چند روز پیش معرفی شده. ناکتوا مشهورترین برند خنک کنندههای بادی برای سیپییو و کیس هست که اولین باره داره رو کارت گرافیک با همکاری ایسوز هم کار میکنه.سلام
بچه ها یکی از اقوام ما بین بحرین و دبی در حال رفت آمده حالا تا 1 2 هفته دیگه میخواد بیاد ایران. من بهش گفتم که یه کارت سری 3000 برام بیاره ولی مدل خاصیشو نمیدونم انگاری هر کدوم از اینا هم مدل های خاص خودشونو باز دوباره دارن.
کلا خوش فروش ترین در ایران Asus هست مخصوصا مدل strix بعدشم تاف هست اما باید قیمتا چک کنی که از ایران بیشتر نباشهسلام
ASUS GeForce RTX 3070 Noctua OC Review - The Quietest Graphics Cardآقا امروز یه ریویو از کارت asus rtx 3070 noctua edition دیدم که همین چند روز پیش معرفی شده. ناکتوا مشهورترین برند خنک کنندههای بادی برای سیپییو و کیس هست که اولین باره داره رو کارت گرافیک با همکاری ایسوز هم کار میکنه.
View attachment 229080
این کارت تونست تا 2200 مگاهرتز اورکلاک بشه که بیشترین اورکلاک برای کارت 3070 هست. جالبه دما با این اورکلاک زیر 50 درجه بود. این عدد تو رنج واترکولر هست نه خنک کننده بادی. بعلاوه فوقالعاده کم صدا بود حتی روی 100 درصد چرخش فن. خلاصه این مورد هم گزینه بسیار جالبیه برای وارد کردن.
درود،سلام ارزون ترین کارت گرافیگ که بازهای روز 30 فریم تنظیم نرمال فول اچ دی ساپورت کنه چی هست برای اینتل.