3060 نسخه محدود شده برای ماین 22دوستان کارت گرافیک مناسب گیم بین 20 تا 25 میلیون چی پیشنهاد میدین ؟
من خودم مایل به انویدیا هستم در کلشما نظرتون رو کدوم هست من خودم
به نظرتون اوکی هست؟TUF RTX 3060
گویا تولید بیشتر شده، قیمتا هم داره یواش میاد پایین اگه اسکلپرا پارمون نکننموجودی سایت های خارجی نسبت به قبل افزایش چشم گیری داشته. قبلا یادمه توی این استریم شاید در روی 2 بار موجود میشد. ولی امروز چک کردم بست بای پشت سر هم موجود میکرد. تا این حد که چک هم میکردم موجودی داشت.
منم همینجورم ولی اگ بخوام برم رو amd کلا سیستم عوض میشه و نمیدونم دوباره چی کار کنممن خودم مایل به انویدیا هستم در کل
ولی 6700xt هم خیلی خوبه. 2 3 تومن از 3060 گرونتره ولی نزدیک 3070 فریم میده
میتونی صبر کنی بلکه 3070 بیاد رو 25. الان 30 هستش.منم همینجورم ولی اگ بخوام برم رو amd کلا سیستم عوض میشه و نمیدونم دوباره چی کار کنم
الان عرضه ها داره زیاد میشه. دست اسکپلرا هم پر شده یا باید خرید های قبلشون رو با قیمت کمتر بدن تا دوباره توان خرید داشته باشن و یا دیگه خرید نکنن. به هرحال اوضاع داره برای مصرف کننده بهتر میشه.گویا تولید بیشتر شده، قیمتا هم داره یواش میاد پایین اگه اسکلپرا پارمون نکنن
ولی خب تا موقعی که 3060ti به 400 نرسه قابل قبول نیست وضعیت![]()
![]()
البته 6700xt مدل سافایر پالس هستش ( مزخرفترین مدل) باز از ۳۰۶۰ خیلی خیلی بهتره ۳۰۶۰ آشغاله برندهای خوبش بالای ۳۲ هستن3060 نسخه محدود شده برای ماین 22
3060 معمولی 25
6700xt هم 26
تحویل 2 ماهه
عمرا دیگه این قیمتهارو ببینیم الانم بهترین وقت خریده احتمال زیاده باز بالا بکشهمیتونی صبر کنی بلکه 3070 بیاد رو 25. الان 30 هستش.
یکم ریسکه فقط
دیروز برند معتبر موجود بود یه سایتی.نسخه lhrعمرا دیگه این قیمتهارو ببینیم الانم بهترین وقت خریده احتمال زیاده باز بالا بکشه
3070 رو کجا ۳۰ تومن میدن؟ هیچ جایی این قیمت نیستا
کمترین قیمتی که دیدم ۳۵ کانال تلگرامی بود مدل gainword تحویل ۵ روزه (چرت ترین مدل) اونم خیلی ریسکه پولتو گرفت تحویل نداد الانم خیلی کلاهبرداری زیاد شده مدلهای اصلی بالای ۳۹ تومنه
همه چی بستگی به بیت کوین داره بالا بره کارتها هم بالا میکشن
نمیتونم پیش بینی و یا نظری بدم ولی موجودی سایت های خارجی خیلی زیاد بوده از اول این هفته. یه لینک یوتیوب گذاشتم صفحه قبل. دیشب چک میکردم مثلا 3080ti که تو آمازون میفروختن 3200 دلار موجود شده بود به 1999 و برای ساعت ها موجود بود. و یا چندین بار ایسوس 6800xt tuf به قیمت 889 دلار موجود شد. همین استریم 24 ساعته رو که الان نزدیک 6 ماهه داره موجودی ها رو نشون میده رو دو هفته قبل نگاه میکردی در روز شاید دوبار کلا موجودی رندوم داشت. ولی دیشب هر 5 دقیقه یکی از سری 3000 و یا سری های amd 5 6 موجود میشد.عمرا دیگه این قیمتهارو ببینیم الانم بهترین وقت خریده احتمال زیاده باز بالا بکشه
3070 رو کجا ۳۰ تومن میدن؟ هیچ جایی این قیمت نیستا
کمترین قیمتی که دیدم ۳۵ کانال تلگرامی بود مدل gainword تحویل ۵ روزه (چرت ترین مدل) اونم خیلی ریسکه پولتو گرفت تحویل نداد الانم خیلی کلاهبرداری زیاد شده مدلهای اصلی بالای ۳۹ تومنه
همه چی بستگی به بیت کوین داره بالا بره کارتها هم بالا میکشن
خدا کنه اینطوری باشه و قیمتها کاهشی بشه خیلیا واقعا تو ارتقا گرافیکی موندن من خودم واقعا دلم میخاست امسال حداقل ۳۰۸۰ یا ۶۹۰۰xt بخرم دیگه نهایت بودجه ۳۰ تومن هزینه کنم ولی قیمتهای فضایی اجازه ندادن ۳۰۷۰ti و 3080ti هشریت پایینی دارن قیمتشون هم بخاطر علاقه کمتر ماینرها هستشنمیتونم پیش بینی و یا نظری بدم ولی موجودی سایت های خارجی خیلی زیاد بوده از اول این هفته. یه لینک یوتیوب گذاشتم صفحه قبل. دیشب چک میکردم مثلا 3080ti که تو آمازون میفروختن 3200 دلار موجود شده بود به 1999 و برای ساعت ها موجود بود. و یا چندین بار ایسوس 6800xt tuf به قیمت 889 دلار موجود شد. همین استریم 24 ساعته رو که الان نزدیک 6 ماهه داره موجودی ها رو نشون میده رو دو هفته قبل نگاه میکردی در روز شاید دوبار کلا موجودی رندوم داشت. ولی دیشب هر 5 دقیقه یکی از سری 3000 و یا سری های amd 5 6 موجود میشد.