TEK ZXEN
کاربر سایت
با این کارت گرافیک باید زندگی کردالان ما با 1080tiیمون چی کنیم پس
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
با این کارت گرافیک باید زندگی کردالان ما با 1080tiیمون چی کنیم پس
1080ti همین الانشم سرورهالان ما با 1080tiیمون چی کنیم پس
مبارک باشه فامیل ما داره واقعا غولی هستآقا بالاخره قسمت شد و ما کارت گرافیک رو گرفتیم!
می خواستم RX 6800XT بگیرم، اما به دلیل اختلاف قیمت کَم (به دلایل نامعلوم) یه RX 6900XT گرفتم. مدل Powercolor Red Devil.
یه پاور 850 وات سفارش دادم و متاسفانه هنوز دستم نرسیده کارت رو تست کنم.اما نکته پشم ریزونی که باهاش مواجه شدم این بود که این کارت سه تا کابل 8 پین می خوره!!!!
اگر اشتباه نکنم، مدل های دیگه RX 6900XT دو تا هشت پین می خوردن، اما این مدل سه تائیه!!!
خلاصه اینکه، فعلا فقط می تونم نگاش کنم تا پاور برسه!
View attachment 211007
مبارک باشه فامیل ما داره واقعا غولی هست
پ.ن: تصور اینکه گیمی بجز ژنرال بازی کنی حقیقتا برام از تصور ارزونی هم سخت تره![]()
داداش مبارکت باشه کارت تمام عیاری گرفتی واقعا ارزششو داره نسبت به قیمت هم رده هاشآقا بالاخره قسمت شد و ما کارت گرافیک رو گرفتیم!
می خواستم RX 6800XT بگیرم، اما به دلیل اختلاف قیمت کَم (به دلایل نامعلوم) یه RX 6900XT گرفتم. مدل Powercolor Red Devil.
یه پاور 850 وات سفارش دادم و متاسفانه هنوز دستم نرسیده کارت رو تست کنم.اما نکته پشم ریزونی که باهاش مواجه شدم این بود که این کارت سه تا کابل 8 پین می خوره!!!!
اگر اشتباه نکنم، مدل های دیگه RX 6900XT دو تا هشت پین می خوردن، اما این مدل سه تائیه!!!
خلاصه اینکه، فعلا فقط می تونم نگاش کنم تا پاور برسه!
View attachment 211007
فدا مداداداش مبارکت باشه کارت تمام عیاری گرفتی واقعا ارزششو داره نسبت به قیمت هم رده هاش
از طرف من کارتو بو کنعاشق بوی آکی کارت گرافیکم
پاور خوبی گرفتی واتش خوبه برندش چیه؟
فقط داداش تو که هزینه کردی cpu بالا باشه ها یا اورکلاکش کن خدایی نزار گلوگاه برا این کارت ایجاد بشه
من که با 6700xt خیلی راضیم خدا میدونه ۶۹۰۰xt چیه
فکر نکنم تو یه بازی 4k زیر ۶۰ بگیری
مانیتورت چیه؟
داداش 2k برا این کارت توهینهفدا مدا
چــشــم، همین الآن می رم استشمام می کنم برات!
مدل پاور DeepCool DQ850-M-V2L ـه. سرچ کردم در موردش، پاور خوبیه.
سی پی یو Ryzen 5 3600 ـه. فکر می کنم جوابه برای کارت گرافیک. مانیتور هم 1080 144hz ـه. مدل Samsung C27FG70.
حالا ایشالله پول مول دستم اومد، یه مانیتور 2K می گیرم بعدا
فعلا با همینا می سازیم!![]()
من همیشه فریم رو به رزولوشن ترجیح می دم. برای همین، مانیتور 2K با فریم بیشتر می تونه برام بهتر از 4K با فریم کمتر باشه. چون 4K فریم سوزیش زیاده!داداش 2k برا این کارت توهینه
حتما به فکر 4k باش 2k برا این کارت گلوگاه میشه
1080p بزن البته الان اکثر بازیها توشون resolation scale دارن تا خرتناق بالا ببر فقط اول برو red dead redmp 2 بزن ببین رزولیشن اسکیل رو با تنظیمات بالا تا چه حد میتونی بالا ببری مال من بیشتر از ۱.۵ دیگه زیر ۵۰ فریم میاد
دقیقا همین مشکل من هم هست 3060ti گرفتم ولی چون پردازنده i5 7400 هست گلوگاه شده بازی واچ داکز افت فرم میخوره خیلی زیاد بخاطر پردازندهداداش مبارکت باشه کارت تمام عیاری گرفتی واقعا ارزششو داره نسبت به قیمت هم رده هاش
از طرف من کارتو بو کنعاشق بوی آکی کارت گرافیکم
پاور خوبی گرفتی واتش خوبه برندش چیه؟
فقط داداش تو که هزینه کردی cpu بالا باشه ها یا اورکلاکش کن خدایی نزار گلوگاه برا این کارت ایجاد بشه
من که با 6700xt خیلی راضیم خدا میدونه ۶۹۰۰xt چیه
فکر نکنم تو یه بازی 4k زیر ۶۰ بگیری
مانیتورت چیه؟
داداش این cpu کلا برا ۲۰۶۰ هم گلوگاه میشه چه برسه به ۳۰۶۰ تی آیدقیقا همین مشکل من هم هست 3060ti گرفتم ولی چون پردازنده i5 7400 هست گلوگاه شده بازی واچ داکز افت فرم میخوره خیلی زیاد بخاطر پردازنده
درسته 4k فریمو نابود میکنهمن همیشه فریم رو به رزولوشن ترجیح می دم. برای همین، مانیتور 2K با فریم بیشتر می تونه برام بهتر از 4K با فریم کمتر باشه. چون 4K فریم سوزیش زیاده!(نظر شخصی)
من هنوز پاور دستم نرسیده. پاور رو بگیرم، یَک یَک بازی ها رو می مالم!![]()
دلیلش احتمالا ریزش بیت کوین و خوابیدن بازار کریپتو توی یه ماه اخیر هستدوستانی که قصد خرید کارت گرافیک دارن یکم قیمتها افت کرده بخاطر کسادی شدید بازار و قبل انتخاباته
میخایین بخرین الان وقتشه بعدشو معلوم نیست ارزون بشه یا نشه
3070 مدل msi trix رو 39 تو کانال تلگرام میفروشنش آکبند بدون گارانتی
3060 22 تومن مدل گالاگس
6700xt مدل پالس سافایر 27.5
3070ti مدل راگ ایسوس رو 33 تومن تحویل 30 الی 45 روزه میفروشن تو کانال تلگرام
کارتهای دست دوم هم سری 2080 سوپر قیمتش 28 تومنه msi trixo
قیمتها کاهشیه حالا معلوم نیست تا کی