مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

طبق Review های کاربر ها، کارت های 1080 گیگابایت هر دو سری G1 Gaming و Xtreme مشکل Coil Whine شدید دارن
این مشکل در کارت های MSI Gaming X, EVGA SuperOverclocked, EVGA AC3 هم توسط تعدادی از کاربران گزارش شده

My GTX 1080 Xtreme
BibleThump.png
سلام . لطفا Coil Whine توضیح می دید .

• Like
Reactions: Mprince
این مشکل coil whine برای همه برند ها هست و شانسی هم هست که کارتی که دست شما میرسه این مشکل رو داشته باشه یا نه.
ازونجایی که ما گارانتی درست حسابی هم نداریم باید با اینجور مشکلات کنار بیایم.
این سایت هم اومده روی مدل FE از hybrid kit 980 ti استفاده کرده که نتایج جالبی هم به دست آورده. برای کسایی که نمیتونن تا عرضه رسمی مدلای hybrid صبر کنن گزینه خوب و کم هزینه ای هم هست.

سلام . لطفا Coil Whine توضیح می دید .

Coil Whine به نویزی می گن که توسط قطعات الکترونیکی منتشر می شه و منشا این نویز در ابتدا سلف ها و سیم پیچ ها بودند، اما امروزه کلا به این نوع صدا که از قطعات الکترونیکی متاشر می شه Coil Whine گفته می شه
نویز بسیار رو اعصابی هست و این مشکل روی نسل قبل Nvidia به خصوص 970، به شدت دیده می شه، البته در نسل های قبلش هم بوده
عمدتا این نویز در زمان زیر فشار بودن GPU و فریم دهی بالا به وجود میاد
هیچ راهکاری جز محدود کردن خروجی GPU برای برطرف سازی این نویز نیست، برای مثال روشن کردن VSync برای محدودیت فریم ریت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
کافیه !کلا کسی که 970-980 داره نباید به این زودی ها در فکر ارتقا باشه.بهترین کارت برای FHD هم 1060 هست که اواخر تابستان میاد(خروجی 980 رو میده)

نه من 970 ندارم ، 9600gt دارم ، خواستم بعد از دو قرن ارتقا بدم: دی، میخواستم بدونم خوبه این 1070؟

نه من 970 ندارم ، 9600gt دارم ، خواستم بعد از دو قرن ارتقا بدم: دی، میخواستم بدونم خوبه این 1070؟
چه خاطراتی داشتم با این :دی
قطعا ارزشش رو داره ولی در مقابل اگه بقیه قطعات هم قدیمی باشن ، باید عوض شن و گرنه گلوگاه بی معنی پیش میاد !

• Like
Reactions: .SamueL.
چه خاطراتی داشتم با این :D
قطعا ارزشش رو داره ولی در مقابل اگه بقیه قطعات هم قدیمی باشن ، باید عوض شن و گرنه گلوگاه بی معنی پیش میاد !

آره خب ، بقیه قطعات هم قصد دارم ارتقا بدم اما مانیتورم فول اچ دی نیست ، حالا حیفه با این سیستم جدید مانیتور 1600*900 داشته باشم درسته؟D :

• Like
Reactions: mobile1199
آره خب ، بقیه قطعات هم قصد دارم ارتقا بدم اما مانیتورم فول اچ دی نیست ، حالا حیفه با این سیستم جدید مانیتور 1600*900 داشته باشم درسته؟D :
خب چه کاریه :دی یه 970 هم بگیری اوکیه اگه نمیخوای هزینه اضافی کنی واسه مانیتور .

• Like
Reactions: .SamueL.
خب دارم این همه هزینه میکنم ، دیگه حیفه FHD گیمینگ راه نندازم D :
داداش با 970 میتونی حتی 2K هم بازی کنی.من الان Gta V بازی میکنم 2K و 60 فریم.تنظیمات هم اولترا هست بجز گرافیک چمن که بجای اولترا High هست

من موندم چرا انقدر اسرار دارید به ایشون 970 بدید

از هفته دیگه کارت های کاستوم 1070 وارد بازار می شن، یکمی صبر کنید قیمت ها متعادل می شن
1070 کارتی هست که 980 Ti رو هم گرفته و در اکثر تست ها از Titan X سریعتر، برابر و یا بسیار نزدیک بوده
در ضمن 970 مشکل دیگه ای که داره Vram اه 4 گیگی اشه که همین الان توی بازی هایی مثل GTA و Middle Earth با AA، کم میاره

به نظر من شما کمی صبر کنید، 1070 از برند های مختلف طی چند هفته اینده وارد بازار می شه و قیمت ها شکسته می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or