|PREDATOR|
کاربر سایت
آهان!!فعلا که وارد بازار نشدن!شما میتونی یه سرچ در وب سایت های ناشر های مختلف بکنی ببینی همچین کارتی زدن یا نه!!اگه زدن قیمتش چنده!!مثلا EVGA قیمت کارتاشو تو سایتش زده
سلام دوستان من کارت MSI GTX 1080 Gaming X رو خریدم و الان سی پی یو I5 4690 K رو دارم. به نظرتون سی پی یوم گلو گاه میشه؟ میخواستم اونم اپگرید کنم I7 4790k بگیرم ولی تو باری اختلاف فرم فقط 3-5 هست . واسه همین دو دلم. به نظرتون همین سی پی یو خوبه؟ یا اپگرید کنم؟
سلام مبارک باشه اما این مدل هنوز به ایران نرسیده؟ cpu ok هست اما می تونید بعدا kabylake با رم باس بالا بردارید که لگ یا افت فریم کمتر بشه به هر حال تاثیرش بعضی جاها به خوبی حس می شه
ممنون. امروز کارتا رسید. کلا چون استقبال خوبی شده زود فروش میره . من هلند زندگی میکنم از یه سایت اینترنتی گرفتم. من از روز ریلیز میخواستم بگیرم ولی اصلا پیدا نمیشد ولی میبینم ایران هم این کارت کم هستش. فعلا پس با همین سی پی یو یو باری میکنم تا skylake بگیرم. ممنون از راهنماییت.
میریم واسه sli
View attachment 61825
C650M برای SLI اه 2 تا 1080 توصیه نمی شه، ممکنه باعث صدمه زدن به کارت ها، پاور و مادربوردتون بشه
اگر هم مانیتورتون رزولوشن بالاتر از 2K یا رزولوشن 2K با رفرش ریت 120hz به بالا داره، باید از HB SLI Bridge استفاده کنید
البته در حال حاضر 1080 توی SLI افتضاح ظاهر شده، در خیلی از موارد تک کارت 1080 به مراتب فریم ریت بالاتری نسبت به SLI می ده
ممنون. امروز کارتا رسید. کلا چون استقبال خوبی شده زود فروش میره . من هلند زندگی میکنم از یه سایت اینترنتی گرفتم. من از روز ریلیز میخواستم بگیرم ولی اصلا پیدا نمیشد ولی میبینم ایران هم این کارت کم هستش. فعلا پس با همین سی پی یو یو باری میکنم تا skylake بگیرم. ممنون از راهنماییت.
میریم واسه sli
View attachment 61825
asus چند هفته پیش که کارت های جدید رو رونمایی کرد گفتن که از هفته بعد تو بازار موجود میشه. این هفته بعد گفتن هاشون الان چند هفتس ادامه داره و خودشونم دقیق نمیدونن کی وارد میشه.امروز یکی دیگه از شرکت های وارد کننده Asus آمار متفاوتی به من داد
گفت Order اه Strix GTX 1080 و Strix GTX 1070 رو گزاشتن، منتها گفتن تحویل بین 2 هفته تا 1 ماه دیگه هست
در ضمن گمرک هم این روز ها هم جنس بسیار دیر ترخیض می کنه، هم تعرفه های عجیب غریب می کشه روش
سری MSI از نظر نویز و حرارت توی این سری بعد از ایسوس و گیگا هست، ترجیحا از اون برندا بخرید.
طبق Review های کاربر ها، کارت های 1080 گیگابایت هر دو سری G1 Gaming و Xtreme مشکل Coil Whine شدید دارن
My GTX 1080 Xtreme
![]()
من توی بررسی مدل G1 روی این مورد که خیلی هم حساس هستم تمرکز داشتم، اصلا مشکلی نداشت در این مورد.
G1 Gaming:
watch?v=PJ2If0jxhio
Xtreme:
watch?v=_BzoUmbQKVM
حتی یک سری Coil Whine از FE هم گزارش شده
اگه ملاک به ویدیوهای کاربران باشه که شما برای بهترین کارتهای دنیا هم می تونی گزارش یا ویدیوی خرابی و ایراد رو توی گوگل پیدا کنی.
بررسیهای رسمی و سایتای معتبر هم این موارد رو رصد می کنن، مگر این که کارتای Sample با نمونه های بازاری تفاوت داشته باشن.