مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

کمی اگر صبر کنید درست می شه نهایت تا اخر مرداد در ایران باید درست بشه چرا که طبق شرایط باید تا 20 مرداد تولیدات به حالت عادی بگرده شایدم زودتر اما اگه دستان لطف کنن زمانی که می بینن قیمت بالا هست نخرن به خودشون و بقیه لطف بزرگی کردن تا اینجور قیمت ها رو کمتر شاهد باشیم.

این قیمت ها هم بهانه هست الان ps4 off خورده دارن 290 دلار می دنش بعد در ایران 1.450 می دنش هم به قیمت جهانیش ربط داره؟ اونا off می نن ما اینجا on می زنیم.

• Like
Reactions: zeus1 and sadegh93
GTX 1080 اه Asus هفته دیگه توی بازار ایران عرضه می شه
RX 480 هم با برند Sapphire طی 2 هفته آینده احتمالا وارد بشه
من شنیدم برند Sapphire واسه کارتای AMD از بقیه بهتره و توی سری 300 عالی بوده،این قضیه درسته!؟من تو فروم های دیگه خوندم‌ نمیدونم جرییان چیه

من شنیدم برند Sapphire واسه کارتای AMD از بقیه بهتره و توی سری 300 عالی بوده،این قضیه درسته!؟من تو فروم های دیگه خوندم‌ نمیدونم جرییان چیه

خیلی ها معتقدند که Sapphire درواقع Rebrand شده AMD اه، اما از این که بگذریم...

Sapphire فقط و فقط روی محصولات AMD کار می کنه و خودش رو به عنوان همکار مورد تایید AMD عنوان می کنه
VGA هاش کلا قیمت پایین تری به نسبت برند های دیگه دارن و کارایی خوبی هم دارن، نسل پیش هم کولر نیترو این شرکت که روی کارت های سری 300 قرار گرفت کارایی خیلی خوبی به نمایش گزاشت و شد جزو انتخاب اول خیلی از خریداران، کولر های نسل های قبلی این شرکت هم خوب عمل کردن
در کل اینطور نیست که بشه گفت یک برند برتری صددرصدی داره در ساخت کارت گرافیک، هر نسل ممکنه جای برند ها عوض بشه اما Sapphire کلا روند خوبی داشته، قیمت پایین تر در کنار کارایی و کیفیت مناسب

بنده به طور اکید توصیه می کنم اصلا کارت AMD با کولر رفرنس نگیرید، جدا از ظاهر زشتش مشکل شنوایی پیدا می کنید، کارتتون هم به عنوان هیتر عمل می کنه توی کیس

اولین بنچمارکهای RX 480 با کولینگ استوک منتشر شد:
0f19a53d-0de9-410d-aae3-43d1db03885c.png

با این همه هایپی که ایجاد شد کارت گرافیک جدید AMD همرده ی GTX 970 هست و قیمتی 220 دلاری داره، احتمال زیاد انویدیا به زودی قیمت GTX 970 رو کاهش بده و این یه پیروزی بزرگ برای خریداران خواهد بود!

سلام دوستان من کارت MSI GTX 1080 Gaming X رو خریدم و الان سی پی یو I5 4690 K رو دارم. به نظرتون سی پی یوم گلو گاه میشه؟ میخواستم اونم اپگرید کنم I7 4790k بگیرم ولی تو باری اختلاف فرم فقط 3-5 هست . واسه همین دو دلم. به نظرتون همین سی پی یو خوبه؟ یا اپگرید کنم؟

دوستان حدود دو هفته صبر کنن، کارت های Custom و Founders اه 1070 و 1080 از چند برند توی بازار موجودیشون به تعداد قابل توجهی افزایش پیدا می کنه

با توجه به زیاد شدنشون، می شه انتظار کاهش قیمت رو هم داشت

• Like
Reactions: |PREDATOR|
من موجودی فعلی بازار ایران رو می گم:

GTX1 080:
Asus GTX 1080 Founders Edition
MSI GTX 1080 Founders Edition
Zotac GTX 1080 Founders Edition
Gigabyte GTX 1080 Founders Edition (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)
Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)

GTX 1070:
Asus GTX 1070 Founders Edition
Gigabyte GTX 1070 Founders Edition (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)

بر طبق گفته های شرکت های وارد کننده:

کارت های زیر در هفته آینده توی بازار برای خرید موجودند:

GTX 1080:
Asus ROG Strix GTX 1080
Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming

GTX 1070:
Asus ROG Strix GTX 1070
Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming
MSI GTX 1070 Gaming X

RX 480:
Sapphire RX 480

کارت های زیر در دو هفته آینده توی بازار برای خرید موجودند:

GTX 1080:
Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming

GTX 1070:
Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming

این ها رو شرکت های وارد کننده اعلام کردن، حالا این که چه قدر به تحقق می پیونده رو باید صبر کرد دید
البته خود من فکر می کنم در مورد ورود کارت های Xtreme Gaming به بازار، یکمی زیاده روی کردن، فکر نکنم 2 هفته دیگه این کارت ها توی ایران باشن، شایدم بودن :-??
@|PREDATOR|

آخرین ویرایش:
من موجودی فعلی بازار ایران رو می گم:

GTX1 080:
Asus GTX 1080 Founders Edition
MSI GTX 1080 Founders Edition
Zotac GTX 1080 Founders Edition
Gigabyte GTX 1080 Founders Edition (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)
Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)

GTX 1070:
Asus GTX 1070 Founders Edition
Gigabyte GTX 1070 Founders Edition (تقریبا موجودی تموم شده، فقط دست مغازه دار هست)

بر طبق گفته های شرکت های وارد کننده:

کارت های زیر در هفته آینده توی بازار برای خرید موجودند:

GTX 1080:
Asus ROG Strix GTX 1080
Gigabyte GTX 1080 G1 Gaming

GTX 1070:
Asus ROG Strix GTX 1070
Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming
MSI GTX 1070 Gaming X

RX 480:
Sapphire RX 480

کارت های زیر در دو هفته آینده توی بازار برای خرید موجودند:

GTX 1080:
Gigabyte GTX 1080 Xtreme Gaming

GTX 1070:
Gigabyte GTX 1070 Xtreme Gaming

این ها رو شرکت های وارد کننده اعلام کردن، حالا این که چه قدر به تحقق می پیونده رو باید صبر کرد دید
البته خود من فکر می کنم در مورد ورود کارت های Xtreme Gaming به بازار، یکمی زیاده روی کردن، فکر نکنم 2 هفته دیگه این کارت ها توی ایران باشن، شایدم بودن :-??
@|PREDATOR|

بله تمام موارد احتمالا محقق میشه، فقط این که مدلهای Founders Edition کپی همن و هیچ فرق با هم ندارن، سفارش انویدیا هستن و ساخت یه کارخونه، اسم برند رو ی جعبشون فرق داره

مورد دوم این که موجودی جهانی این تراشه کم هست و تعداد کارتها محدود

به نظر دوستان برای سی پی یو core i5 4440 مثلا gtx 1060 یا rx 480 مناسبه ؟ یا 970 ؟
مناسب که کافیه، اما برای بازی همیشه مدلهای فرکانس بالا رو توی هر نسل بخرید راندمان بیشتری خواهید گرفت، مثل 4690 , 4690K یا 6600K

• Like
Reactions: sadegh93
دوستان گرافیک های انویدیا دو مدل داشتند، یکی Founders Edition و یکی هم معمولی. Founders Edition ها قیمتشون یادمه بیشتر بود، چه زمانی مدل های معمولی با قیمت پایین تر تو ایران عرضه می شند؟

دوستان گرافیک های انویدیا دو مدل داشتند، یکی Founders Edition و یکی هم معمولی. Founders Edition ها قیمتشون یادمه بیشتر بود، چه زمانی مدل های معمولی با قیمت پایین تر تو ایران عرضه می شند؟
هر زمان که قیمت جهانیش پایین بیاد!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or