مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

خوب چه سی پی یویی به نظرتون مناسب تر هستش ؟
از سری چهارم هم باشه
صبر کن اگه خریدی که صبر کن تا بیاد و بعد ببین تستها رو
اگه نخریدی که قطعا صبر کن تا اومدنش که بازی خاصی نمی یاد اونموقع معلوم میشه از 1070 بجز 6.5 tflops و 8 گیگ رم gddr5 و حافظه 256 بیتی ،هیچ اطلاع دیگه ای ندادن
بزار بیاد بعد میشه به راحتی گفت core i7 باید بگیری یا نه
انویدیا تست 1080 رو با i7 5960x و 16 گیگ رم انجام داده بود
اما صبر کن تا بنچمارکها بیاد

• Like
Reactions: sadegh93
بنچمارک های 1080 هم بتازگی منتشر شدند طبق انتظار.
در کل از Titan X بهتره ولی از 2x 980 SLI به هیچ وجه بهتر نیست!!! بله، همینطوره و همه ی وعده ها مال هایپ قبل عرضه بودش که البته این رو هم فراموش نکنیم که با همین Performance و تو این رنج قیمت واقعا کارت گرافیک خیلی خوبی حساب میشه و صد در صد ارزش خرید رو داره.;)
دوستان یه سوال.
توی این مانیتورهای 21:9 و 25 اینچ با رزولوشن 1080 × 2560 پیکسل و با یه کارت گرافیک GTX 960 یا AMD Radeon R9 380 که سطحشون جوریه که بگیم نه اونقدر بد اند که دورشونو توی این مانیتورها خط بکشیم! و نه اونقدر خوبن که بخوایم با خیال راحت راجع بهشون صحبت کنیم که توی Performance توی این سطح مانیتورها هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد و کم نمیارن! یه مقدار شاید ریسکی به نظر برسه خرید این نوع مانیتورهای Ultra Wide برای این دوتا کارت گرافیک! منم دقیقا سر این موضوع گیر کردم. بین یه مانیتور Full HD و یه مانیتور Ultra Wide. ترسم از اینه که همش توی پردازش توی این سطح از رزولوشن کم بیارن. میل خودم اینه که Ultra Wide بخرم ولی منطقی تره و خیالم از بابت performance توی یه مانیتور Full HD با رزولوشن 1080 خب راحت تره که کم نمیارن!
حالا سوالم اینه که نظر شما دوستان عزیز چیه؟ و اینکه اگر احیانا توی بعضی بازی ها مشکل بوجود اومد میشه رزولوشن رو آورد پایین به 1080 رسوند؟ اونوقت روی کیفیتش چقدر تاثیر میذاره و Black Bars دور صفحه ایجاد میشه یا نه؟
پ.ن: قیمت جفت مانیتورها 500 هزار تومان میباشد و هر دو هم از برند LG هستند.
ببخشید که یه مقدار طولانی شد...
ممنون از همه.

در کل از Titan X بهتره ولی از 2x 980 SLI به هیچ وجه بهتر نیست!!! بله، همینطوره و همه ی وعده ها مال هایپ قبل عرضه بودش که البته این رو هم فراموش نکنیم که با همین Performance و تو این رنج قیمت واقعا کارت گرافیک خیلی خوبی حساب میشه و صد در صد ارزش خرید رو داره.;)
دوستان یه سوال.
توی این مانیتورهای 21:9 و 25 اینچ با رزولوشن 1080 × 2560 پیکسل و با یه کارت گرافیک GTX 960 یا AMD Radeon R9 380 که سطحشون جوریه که بگیم نه اونقدر بد اند که دورشونو توی این مانیتورها خط بکشیم! و نه اونقدر خوبن که بخوایم با خیال راحت راجع بهشون صحبت کنیم که توی Performance توی این سطح مانیتورها هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد و کم نمیارن! یه مقدار شاید ریسکی به نظر برسه خرید این نوع مانیتورهای Ultra Wide برای این دوتا کارت گرافیک! منم دقیقا سر این موضوع گیر کردم. بین یه مانیتور Full HD و یه مانیتور Ultra Wide. ترسم از اینه که همش توی پردازش توی این سطح از رزولوشن کم بیارن. میل خودم اینه که Ultra Wide بخرم ولی منطقی تره و خیالم از بابت performance توی یه مانیتور Full HD با رزولوشن 1080 خب راحت تره که کم نمیارن!
حالا سوالم اینه که نظر شما دوستان عزیز چیه؟ و اینکه اگر احیانا توی بعضی بازی ها مشکل بوجود اومد میشه رزولوشن رو آورد پایین به 1080 رسوند؟ اونوقت روی کیفیتش چقدر تاثیر میذاره و Black Bars دور صفحه ایجاد میشه یا نه؟
ممنون از همه.
سلام.من از همین مانیتور ها دارم! LG 25UM65
برای این مانیتور باید حداقل GTX 970 داشته باشی یا در آینده GTX 1070 بخری!خودم از R9 280X استفاده میکنم.بسیار ازش راضیم و اصلا کم نیاوورده!میخوام 1070 بخرم!
در مورد رزولوشن هم بجز fifa16-15 و Dark Sous3 و MGS V بازیی نبوده که 2560*1080 رو ساپورت نکرده باشه. تو این بازی ها هم راحت میشه رو 1080*1920 بازی کرد و خبری از نوار سیاه و این حرفا نیست!در ضمن در 2560*1080 کات سین ها بصورت 1920*1080 پخش میشن که نوار سیاه عمودی ظاهر میشه

• Like
Reactions: ADU_Tank
دوستان یه سوال.
ممنون از همه.

پیشنهاد من فقط نسبت 16:9 برای گیم هست استاندارد واقعی برای فیلم یا گیم می خواید همینه پشتیبانیش هم بهترینه

نکته بعدی اصلا سمت lg نرید فقط زمانی سمت lg برید که قصد خرید oled هاش رو دارید که خیلی هم کم به ایران می یاد متاسفانه در غیر اینصورت lg بذارید اخرین گزینه(البته در برندهای مطرح)

پیشنهاد من فقط نسبت 16:9 برای گیم هست استاندارد واقعی برای فیلم یا گیم می خواید همینه پشتیبانیش هم بهترینه

نکته بعدی اصلا سمت lg نرید فقط زمانی سمت lg برید که قصد خرید oled هاش رو دارید که خیلی هم کم به ایران می یاد متاسفانه در غیر اینصورت lg بذارید اخرین گزینه(البته در برندهای مطرح)
بله، فعلا ظاهرا 16:9 بهترین گزینه هست.
من خودم خیلی ساله که از مانیتور LCD ال جی استفاده میکنم. مدل Flatron. مشکلی تا الان نداشتم! مشکلشون چیه؟ از چه نظر میگید سمتشون نرم؟

بله، فعلا ظاهرا 16:9 بهترین گزینه هست.
من خودم خیلی ساله که از مانیتور LCD ال جی استفاده میکنم. مدل Flatron. مشکلی تا الان نداشتم! مشکلشون چیه؟ از چه نظر میگید سمتشون نرم؟

مشکلش زمانی مشخص می شه که کنار برند هایی دیگه قرار می گیره طبق نقدهای کلی این برند lg در زمینه lcd یا حالا به اشتباه led حرفی برای گفتن نداره.

• Like
مشکلش زمانی مشخص می شه که کنار برند هایی دیگه قرار می گیره طبق نقدهای کلی این برند lg در زمینه lcd یا حالا به اشتباه led حرفی برای گفتن نداره.
پس با گرافیک GTX 960 کدوم برند مانیتور تو رنج قیمت 500 تومن پرفورمنس 1080 رو داره؟

نه منظورم اینه که توی مانیتور ها کدوم برندها خوب اند؟

اگر بتونید برای TV هزینه کنید که خیلی بهتره اما اگر هزینه محدوده

به ترتیب
ASUS
SAMSUNG
BENQ

البته این 100 درصد نیست مدل تا مدل برتری ها فرق می کنه شما اگر مبلغ بگید من می تونم بهتر راهنمایی کنم.

پنل های LCD به 3 دسته TN-IPS-VA تقسیم می شن که هر کدوم مزیت خاص خودش رو داره

بله ممنون.
از 400 تا 600 هزار تومان.
فرق این 3 دسته رو هم میگید؟

S24D395HP SAMSUNG

پنلش PLS هست قیمتش 600 اما ASUS تا 800 تومن هم در این سایز داره که خوب هم کیفیت ساخت هم کیفیت تصویرش بهتره اما این هم گزینه ی مناسبی هست

• Like
  • Like
Reactions: |PREDATOR|
بله میشه

بهتره هر دو با کلاکِ یکسان و یا بهتر از اون با یک بایوس (برای تایمینگِ مموری) کار کنن که Stuttering به حداقل برسه
امکان اپدیت بایوس برام مقدور نیست!!اگه کلاک GPU و Mem رو یکسان کنم ok میشه؟؟بعد بریج CF چنتا بگیرم؟؟؟چون دوتا جا داره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or