پس توصیه نمی کنید؟
کلا برند سافایر در قدرت چطوره ؟؟؟
خودتون چه چیزی رو پیشنهاد میکنید ؟ چه مدل و چه برندی؟
ترجیحا خیر
از ایسوس و MSI توصیه میشه، مگر اینکه کارت مذکور از سافایر کاملا تست بشه و مهلت تست خوبی هم داشته باشه.
پس توصیه نمی کنید؟
دوستان از بین R9 270x 4Gig و R9 280 3Gig کدوم رو برای گیمینگ توصیه می کنید؟
در کل این کارتها برای گیمینگ مناسب هستن یا بریم سراغ انویدیا تو این قیمت؟
پس توصیه نمی کنید؟
نه دیگه تا 1200 !!! بهترین نوعش که oc شده هم باشه 1100 هستصد درصد 280 مدل ایسوس تاپ حدود 930 قیمتشه
بله برای گیمینگ مناسب هستند میشه گفت تو این قیمت از انودیا 960 بهتره
مدل 280x هم اگه گیر بیاد گزینه خوبی هست قیمتشم مدلهای مختلف از 960 تا 1200 هست
تو اینکه برند سافایر بهترین و قوی ترین کارتای amd رو میزنه که شکی نیست ولی یه سری از کارتای سافایر ( البته نه همه ) که وارد ایران میشن ریپک شده هستن ( یعنی دست دوم ان ) و تو کارای mining ازشون استفاده شده در حد یکی دو ماه و بعضی هاشون هم ایرادات فنی دارن حالا اگه مارت گارانتی داشته باشه باز اشکال نداره ولی خرید سافایر تو ایران بدون گارانتی ریسکی بالای 70% دارهسافایر یکی از بهترین برندهای کارتهای گرافیکه
من خودم شخصا 7770 رو از این برند دارم خیلی ام راضی ام ازش
حالا نمیدونم جدیدا کارتهاش داستان دار شده یا نه!
من تجربه خودم رو در مورد این برند بهت گفتم
سلام و خسته نباشید
سیستم فعلی من این هستش :
Vga : amd 5570 2gb
Cpu : phenom x6 1055t 3.5 ghz
Ram : 8gb 1600Mhz
بودجم برای کارت گرافیک به gtx 970 4gb میرسه،به نظر شما با سی پی یو bottleneck میشه؟
در مورد مانیتور : ASUS - 28" - PB287Q - 4K
میخواستم بدونم که مانیتور 4k برای بازی توصیه میشه؟
و این کارت گرافیک و cpu جوابگو هست و کلا ارزش خریدو داره؟
اگه نیست یه مانیتور فول اچدی و سایز مناسب بازی(برای تجربه بهتر بازی) بهم معرفی کنین
ممنون
خب این نشون میده که کارت شما داره توی مد GEN 2.0 کار می کنه و نه GEN 3.0!
دلیلش هم حالا مشخص شد، چون پردازنده ی 3210 شما GEN 2.0 هست!! دفعه ی پیش مدل پردازنده رو نگفته بودی.
اگه Core i3 نسل هاسول مثل 4310 داشتی باس گرافیکی مد GEN 3.0 کار می کرد، یا اینکه یه Core i5 3470 روی همین برد فعلی شما هم GEN 3.0 کار می کرد.
سلام از کجا میشه فهمید چه پردازنده ای gen2 هستش و چه پردازنده ای gen3 و تفاوتشون توی گرافیک خیلیه ?
سلام
اقا فرشید نظرت در مورد برند XFX Double Radeon R9 280X 3GB چیه ؟ تو این اشفته بازار خود من که خدماتی دارم واقعاً منگ شدم. ASUS Or XFX Or MSI ?
الان تو بازار Zotac GTX 760 OC 2GB هست حدود 860 تومن که اگه پیدا کردی گزینه خوبیه بهتر از این کارت نو نیست . اگر نه یه رده پایینترش هست MSI R9 270X Gaming OC Twin Frozr IV هست که 780 تومنه و کمی ضعیفتره.سلام دوستان یه کارت تاهشتصد چی پیشنهاد میدید؟و اینکه توی اجرای بازی ها چقدر توانایی داره.
سلام دوستان یه کارت تاهشتصد چی پیشنهاد میدید؟و اینکه توی اجرای بازی ها چقدر توانایی داره.
سعی کن asus هم نگیری چند جا دیدم این مشکلو دارن بعضی 280X هاشسلام
اقا فرشید نظرت در مورد برند XFX Double Radeon R9 280X 3GB چیه ؟ تو این اشفته بازار خود من که خدماتی دارم واقعاً منگ شدم. ASUS Or XFX Or MSI ?
روی کلمه این کلیک کندقیقا کدوم مشکل رو دارن؟!
ایسوس و MSI گیگا الان بهترین کولینگ های بازار برای گرافیک رو تولید می کنن، شما رو چه حسابی اینو گفتی؟؟
چه نتیجه گیری ؟من جایی گفتم مختص این برنده این مشکل؟امیدوارم بقیه ی نتیجه گیریهای شما اینجوری نباشه!
این مشکل ربطی به برند نداره و از تراشه هست که ساخت AMD هست و می تونه روی هر کارتی از هر مدلی رخ بده و کارت باید عوض بشه
،شما سرچ بزنی از هر برندی می تونی پیدا کنی! اما چیزی که موضوع بحث ما بود اصلا این نبود.
موضوع کیفیت خنک کننده و انتخاب بین مدلهای موجود بود، وگرنه کسی تضمین نداده که برندی وجود داشته باشه که درصد خراب شدن تراشه ی اصلی اون صفر باشه! گارانتی رو واسه همین گذاشتن.
شما احساس میکنی وقت گرانبهات تلف شده چرا نقل و قول میزنید؟قرار نیست با اجازه شما پست بزاریم.پس با کمک ویدیوهای یوتیوب درصد گرفتید ، درسته؟!
بهتره توی هر موردی صریح و با اطمینان قضاوت نکنیم تا باعث بحثهای بیهوده و وقت تلف کن هم نشیم، وادارمون نکردن بی جهت پست بزنیم که!
چه نتیجه گیری ؟من جایی گفتم مختص این برنده این مشکل؟
منظور من این بود درصد خرابی ها ایسوس تو این مورد کارت و این مشکل بالا بوده به نسبت باقی برند ها.