مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اقا چه جوریه؟؟؟؟‌:o
تو یکی از سایت های معروف فروش سخت افزار تو ایران gtx970 قیمتش 1790 هست و gtx780ti قیمتش 2 و خرده ای هست‌ !!! :دی
یکی توضیح بده قاطی کردم :|

خب چه ربطی داره؟!
مدل 780Ti از قدیم بوده و قیمتش هم تازه 2800 بوده که الان ارزون شده، کارت 970 هم تازه اومده و با اینکه برخی جاها از 780Ti هم قویتره ولی در کل از اون ضعیفتره ولی قیمتش خیلی مناسبتر هست و ارزش خریدش خیلی بیشتره.

فرشید جان سلام
خدا قوت

مدتی هستش که بازی های جدید و 100% نسل هشتمی وارد بازار شدند
این چند تا بازی اخیر که اومدن مشکلات فنی زیادی دارند
الان سوال من اینه که من با سیستم فعلی خودم Call OF Duty AW رو خیلی راحت با تنضیمات بالا فریم خوبی گرفتم ولی اساسین یونیتی رو بسیار بد
سوال من اینه که نظرتون چیه در رابطه با ارتقاء کارت گرافیک

چون اکثرا به 3 یل 4 گیگ VRAM نیاز دارند در صورتیکه کارت من 2 GB هستش

در ضمن قصد خرید PS4 هم دارم
مشخصات سیستمم اینه
Processor Value : Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
Motherboard Value : MSI B75A-G41
Memory Value : 20GB DDR3 1600MHz
Graphic Card Value : ATI R7870 TWIN FROZR 2GB DDR5 O/C Edition
Hard Drive Value : 256GB SSD & 5TB HDD 7200RPM
Monitor Value : LG : W2261VP
Sound Card Value : REALTEK HD
Speakers/Headphones Value : Panasonic STERTEO SYSTEM
Keyboard Value : POWER MASTER
Mouse Value : MEVA GAMING MOUSE
Mouse Surface Value : GIGABYTE
Gaming Device Value : XBOX 360 GAME PAD WITH RECEVER XBOX360
Power Supply Value : Green OC Series GP750B-OC
Case Value : GREEN DRAGON PRO GAMING
Operating System Value : WINDOWS 8.1 64Bit

ممنون

فرشید جان سلام
خدا قوت

مدتی هستش که بازی های جدید و 100% نسل هشتمی وارد بازار شدند
این چند تا بازی اخیر که اومدن مشکلات فنی زیادی دارند
الان سوال من اینه که من با سیستم فعلی خودم Call OF Duty AW رو خیلی راحت با تنضیمات بالا فریم خوبی گرفتم ولی اساسین یونیتی رو بسیار بد
سوال من اینه که نظرتون چیه در رابطه با ارتقاء کارت گرافیک

چون اکثرا به 3 یل 4 گیگ VRAM نیاز دارند در صورتیکه کارت من 2 GB هستش

در ضمن قصد خرید PS4 هم دارم
مشخصات سیستمم اینه
Processor Value : Intel Core i7-3770 3.40GHz , 8MB Cache
Motherboard Value : MSI B75A-G41
Memory Value : 20GB DDR3 1600MHz
Graphic Card Value : ATI R7870 TWIN FROZR 2GB DDR5 O/C Edition
Hard Drive Value : 256GB SSD & 5TB HDD 7200RPM
Monitor Value : LG : W2261VP
Sound Card Value : REALTEK HD
Speakers/Headphones Value : Panasonic STERTEO SYSTEM
Keyboard Value : POWER MASTER
Mouse Value : MEVA GAMING MOUSE
Mouse Surface Value : GIGABYTE
Gaming Device Value : XBOX 360 GAME PAD WITH RECEVER XBOX360
Power Supply Value : Green OC Series GP750B-OC
Case Value : GREEN DRAGON PRO GAMING
Operating System Value : WINDOWS 8.1 64Bit

ممنون

شما سیستم خوبی داری و مشکل بازیهای جدید بخشی بخاطر بهینه نبودن بازیها هست( مثل AC:UNITY که با پجچ های آینده بهتر میشه) و بخشی هم بخاطر این واقعیت که بازیهای جدید با کنسولهای نسل جدید مقاربت زیادی دارن و چون کنسولها 8 گیگ حافظه ی سریع اشتراکی دارن بازیهای پورت شده روی PC هم بعضا به همون شیوه 3 یا 4 گیگ رم گرافیکی مصرف می کنن( DEAD RISING, SHADOW of MORDOR , AC: UNITY, COD: AW....)

گذینه های فعلی کارتهای R9 280X 3GB یا بالاتر و GTX 780 یا بالاتر می تونه باشه که این مشکلات گفته شده رو کمتر خواهند داشت

گزینه های مطلوب فعلی هم کارتهای GTX 970/980 4GB و R9 290/290X با قیمت کمتر خواهند بود .

سلام دوستان گرافیک r9 280x چطوره ؟تو اجرای بازی ها خوب جواب می ده؟ممنون

آره الان تو قیمت حدود 1 میلیون خیلی عالیه اکثر بازی ها رو با بالاترین جزیات فول اچ دی حدود 60 فریم جواب میده فقط اگه خواستی بگیری ماینینگ نگیری که خیلی ها به این موضوع اشاره کرده بودن

سلام
آقا فرشید در مورد این موضوع Mining میشه یه توضیح مختصری بدید ؟

Mining یعنی استخراج پول مجازی از معادن ذخیره ی پول دیجیتال مثل Bitcoin که با الگوریتمهای بسیار سنگینی رمزگذاری شده اند. از اونجایی که این کار مستلزم پردازشهای بسیار سنگین موازی و وقت گیر هست کارتهای گرافیکی با استفاده از ابزار GP GPU بهترین گزینه برای اینکار بودند و چون کارتهای نسل جدید AMD در پردازشهای مبتنی بر GPGPU بسیار سریعتر از کارتهای NVIDIA بودند لذا این کارتها بیشتر برای اینکار مورد استفاده قرار گرفتند.

آقا من بدجور بین 260X , 750ti گیر کردم
روی کاغد 260 بهتره چون هم سریعتره تو اکثر بنچمارکا هم ارزونتره ولی الان اکثر بازیهای PC برای کارتهای Nvidia بهینه شدن. نمونشم AC Unity , FC3 که اصلا روی AMD خوب اجرا نمیشن.
نمیدونم چیکار کنم :|
بنچمارکی از FC3 , AC Unity هست ببینیم چقدر اختلاف عملکرد هست بین AMD ها با Geforce ?

آخرین ویرایش:
روی کاغد 260 بهتره چون هم سریعتره تو اکثر بنچمارکا هم ارزونتره ولی الان اکثر بازیهای PC برای کارتهای Nvidia بهینه شدن. نمونشم AC Unity , FC3 که اصلا روی AMD خوب اجرا نمیشن.

همیشه هم حق با nVidia نیست !
یک موقع هایی هم هستن بازی هایی که Havok AMD رو بهتر ساپورت کنن ، اما من باشم nVIDIA میخرم ! به Cuda Core خیلی اعتقاد دارم :دی

بنچمارکی از FC3 , AC Unity هست ببینیم چقدر اختلاف عملکرد هست بین AMD ها با Geforce ?

تو رده های پایین خیلی هم نمیشه بین برندها و بهینه شدن برای بازیهای خاص تفاوت قائل شد، چون در هر صورت راندمان پایین هست!

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Assassins_Creed_Unity-test-new-ac_1920.jpg

در مورد بازی UNITY همونطور که می بینید راندمان 750Ti اینبار کمی بهتر هست! اما در مورد FAR CRY 4 وضعیت عکس هست:

http--www.gamegpu.ru-images-stories-Test_GPU-Action-Far_Cry_4-nv-test-FarCry4_1920.jpg

کیفیت کارتهای zotak چطورند؟ اصلاتا برای کدام کشور هست؟

کارتهای خوبی هستن اما کیفیتت خنک کننده ها و بردشون در حد معمولی هست.

بین این دو تا صد درصد 750ti
مدل GIGABYTE GTX 750 Ti TOC WF 2X 2GB GDDR5 قیمت 585 کارت بسیار عالی در رده متوسط ولی خوب قیمتش بیشتر از 260 هست رقیبش میشه گفت 265 سافاییر با قیمت 620 هست

بین این دو تا صد درصد 750ti
مدل GIGABYTE GTX 750 Ti TOC WF 2X 2GB GDDR5 قیمت 585 کارت بسیار عالی در رده متوسط ولی خوب قیمتش بیشتر از 260 هست رقیبش میشه گفت 265 سافاییر با قیمت 620 هست
این مدل اورکلاک شدس ؟ چرا قیمتش انقدر پایینه من قیمت مدل معمولی برند ارزونش رو تا 640 دارم گیگا معمولا باید گرونتر باشه !

این مدل اورکلاک شدس ؟ چرا قیمتش انقدر پایینه من قیمت مدل معمولی برند ارزونش رو تا 640 دارم گیگا معمولا باید گرونتر باشه !

قیمتش همینه دوست عزیز بیشتر از این نمیرزه اونا احتمالا گرونفروشی میکنن گیگا هم که همه میدونن کیفیت کارتها و مینهاش بالاست گارانتی هم آوازنگ هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or