بسته به پول داره، من خودم فققط Nvidia پیشنهاد میکنم. و سری 800 GTX به بالا.
دوستان ASUS GTX 760 OC با مادربورد P8H61 سازگاره یا باید مادربورد رو هم ارتقا داد؟
دوستان ASUS GTX 760 OC با مادربورد Asus P8H61 سازگاره یا باید مادربورد رو هم ارتقا داد؟
میتونی 280x بگیری یا بهتر از اون ورژنه 4 گیگابایتیه gtx 770 که یکمی از بودجت بالاتره. ولی خیلی با کارته فعلیت فرقی ندارنا ... من جات باشم کمی صبر و بودجمو تا 1.7 افزایش میدادم و 970 میگرفتم چون بشدت ارزششو دارهسلام دوستان من کارت 760 دارم به نظرم رم 2 گیگ دیگه جوابگو نباشه البته تا حالا مشکلی به جز افت خیلی کم فرم تو تنظیمات بالا نداشتم ولی میخوام کارتمو عوض کنم تا رنج 1300 چی بخرم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان من کارت 760 دارم به نظرم رم 2 گیگ دیگه جوابگو نباشه البته تا حالا مشکلی به جز افت خیلی کم فرم تو تنظیمات بالا نداشتم ولی میخوام کارتمو عوض کنم تا رنج 1300 چی بخرم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان من کارت 760 دارم به نظرم رم 2 گیگ دیگه جوابگو نباشه البته تا حالا مشکلی به جز افت خیلی کم فرم تو تنظیمات بالا نداشتم ولی میخوام کارتمو عوض کنم تا رنج 1300 چی بخرم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
دو تا GTX 980 ... بسته به برندش دوروبره 5.3 تا 5.5 تومن میشه که چه بهتر که ASUS GTX 980 DCII OC STRIX رو بگیری که الان 2.750 هستدوستان با 6 تومن قویترین کارتی که میشه گرفت چی هست ؟
دوتا SLI?Cross هم اشکال نداره
R9 295X2 بگیر اگه میخوای فعلا قوی ترین کارته و از titanz هم قوی ترهدوستان با 6 تومن قویترین کارتی که میشه گرفت چی هست ؟
دوتا SLI?Cross هم اشکال نداره
نهایت یه GTX 750 TI یا XR9 260.سی پی یوت ضعیفه.من میخواستم گرافیکمو ارتقا بدم
cpu: G620 @ 2.60GHz
gpu: AMD Radeon HD 6450-2G
RAM : 4G
بنظر اهل فن کدام حداکثر گرافیک با این سیستم هماهنگ میشه ؟ قیمتش چنده و آیا این گرافیک که دارم کسی میخره ؟!