سلام دوست عزيزبا سلام سال نوی همگی مبارک.دوستان یه راهنمایی لطفا یه
ram 2gig 1066 میخوام اما نمیدونم چه مدل و مارکی بگیرم خیلی تحقیق کردم نظرا متفاوته یکی میگه patriot یکی corsair یکی geil چون مینم دوال نیست لطفا دوال معرفی نکنید.یدونه 2 میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
برندای معتبر زیادنبا سلام سال نوی همگی مبارک.دوستان یه راهنمایی لطفا یه
ram 2gig 1066 میخوام اما نمیدونم چه مدل و مارکی بگیرم خیلی تحقیق کردم نظرا متفاوته یکی میگه patriot یکی corsair یکی geil چون مینم دوال نیست لطفا دوال معرفی نکنید.یدونه 2 میخوام ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان من می خواهم یک مانیتور بگیرم ولی چند تا مسئله در حین خوندن تایپک ها باهاش مواجه شدم. اگر کسی کمکم کنه ممنون می شم
من 250 هزار تومن بودجه دارم حالا چند مسئله در مورد lcd که می خواهم بخرم
1) مانیتور های سامسونگ رو برسی کردم دیدم hdmi ندارند مثل مدل p2270. مانیتور های dvi از نظر کیفیت تصویر فرقی با hdmi ها دارند یا نه؟ یعنی به جز انتقال صدا از طریق hdmi فرق دیگه دارند یا نه؟ چون اگر Hdmi بهتر باشه مجبور می شم LG بردارم
2) با توجه با اندازه مانیتور های 22 اینچ.من با کامپیوتر علاوه بر بازی خیلی کار می کنم. یعنی اینترنت گردی و ...., حالا سوالم اینه این اندازه مانیتور چشم هامو اذیت می کنه یا نه؟ یا تاثیر به خصوصی نداره. من الان یک مانیتور FLATRON F700B دارم اون چشم هامو بعد از مدت زیاد ممکنه خسته کنه ولی مشکل سوزش چشم این ها رو ندارم حالا می خواستم ببینم این ها هم این جوری هستند؟ چون اگر مشکل ساز قرار بشه یک 19 اینچ بردارم
3) LED با LCD به جز برق مصرفی شون تفاوت محسوس دیگه ای هم دارند یا نه؟
4) کارت گرافیکم ATI 4870 512 GDDR5 هستش از نظر رزولوشن روی 1920X1080 بذارم اذیت می کنه یا نه؟ من روی تلویزین پلاسما تست کردم چند تا بازی مثل CALL OF DUTY کم نیاورد خیلی تست نکردم. به نظرتون در کل کم میاره یا نه؟
سلام
یکی از دوستای من میخواد یه کیسی در حدود 400-500 تومن جمع کنه.فقط برای WoW میخواد و زیاد با بازی های روز کاری نداره. پیشنهاد شما چیه بهش؟
در ضمن خودم هم یه مانبتور W2261VP LG به قیمن 223 تومن گرفتم؟ قیمتش مناسب بوده یا نه؟
با تشکر
با بودجه شما سری P از سامسونگ پیشنهاد می شه . 22700یا 23700 در DVI , HDMI در نگاه اول فرقی به نظر خیلی ها نمیاد اما باید گفت کدوم DVI . منظور DVI-D هست یا DVI-I . اینها با هم فرق دارند و کلا ما چند نوع DVI داریم . مقاله اش رو قبلا خونده بودم اما الان دقیق خاطرم نیست و بهت پیشنهاد می کنم سرچ کنی . چراکه سامسونگ اعلام می کنه DVID اما DVII هست مانیتورهاش . اما دقتی که HDMI پشتیبانی می کنه رو پشتیبانی می کنه و از نظر کیفیت تصویر خیالت راحت باشه . از سامسونگ اگر HDMI »ی خوای باید XL2370 بخری که 100تومنی بیشتر از بودجه ات قیمت داره .سلام دوستان من می خواهم یک مانیتور بگیرم ولی چند تا مسئله در حین خوندن تایپک ها باهاش مواجه شدم. اگر کسی کمکم کنه ممنون می شم
من 250 هزار تومن بودجه دارم حالا چند مسئله در مورد lcd که می خواهم بخرم
1) مانیتور های سامسونگ رو برسی کردم دیدم hdmi ندارند مثل مدل p2270. مانیتور های dvi از نظر کیفیت تصویر فرقی با hdmi ها دارند یا نه؟ یعنی به جز انتقال صدا از طریق hdmi فرق دیگه دارند یا نه؟ چون اگر Hdmi بهتر باشه مجبور می شم LG بردارم
2) با توجه با اندازه مانیتور های 22 اینچ.من با کامپیوتر علاوه بر بازی خیلی کار می کنم. یعنی اینترنت گردی و ...., حالا سوالم اینه این اندازه مانیتور چشم هامو اذیت می کنه یا نه؟ یا تاثیر به خصوصی نداره. من الان یک مانیتور FLATRON F700B دارم اون چشم هامو بعد از مدت زیاد ممکنه خسته کنه ولی مشکل سوزش چشم این ها رو ندارم حالا می خواستم ببینم این ها هم این جوری هستند؟ چون اگر مشکل ساز قرار بشه یک 19 اینچ بردارم
3) LED با LCD به جز برق مصرفی شون تفاوت محسوس دیگه ای هم دارند یا نه؟
4) کارت گرافیکم ATI 4870 512 GDDR5 هستش از نظر رزولوشن روی 1920X1080 بذارم اذیت می کنه یا نه؟ من روی تلویزین پلاسما تست کردم چند تا بازی مثل CALL OF DUTY کم نیاورد خیلی تست نکردم. به نظرتون در کل کم میاره یا نه؟
توی این محدوده بهترین کارت ATI 4890 هست که حدود 250 تا 270 تومن بسته به مدل هست،من کارت MSI 4890 Cyclone SOC رو با قیمت 255 تومن پیشنهاد می دمتو رنج قیمت 250 تا 300 بهترین کارت گرافیک موجود چه مارکی و گارانتی خوبه؟
بهترین کار اینه که رمهاتو بفروشی وبجاش یه پک 4 گیگ(دوتا 2 گیگ) بخریسلام دوستان.من میخواستم یه رم برا کامپیوترم بخرم.سیستمم هم یه 1 سالی میشه که خریدم.مشخصات سیتم من:cpu8000 و گرافیک9500 1gb و مادربود هم گیگابایت دینامیک و رمم هم دوتا 1 هست مارکش هم gell من سیستممو برای بازی میخوام خودتون میدونید که بازی های جدید همه باید رم بالا باشه.حالا نظر شما چیه این دوتا رم هامو بفروشم یکی دیگه بخرم یا دوتا مثل همین بخرم(رمم هم ddr2هست و میخوام تا 4 گیگ برسونمش):cheesygri
خب کارت 9500 شما رو شاید 40 تا 50 تومن بردارن،بستگی داره DDR2 باشه یا DDR3سلام.راستش موقعي كه من سيستم خريدم به نظرم گرون در اومد حولوهش 900 حالا هم اگه به بابام بگم گرافيكو عوض كنه سرمو ميكنه:cheesygri.شايدم بهش گفتم اين گرافيكو بفروشه.اگه بخرن چند ميخرن:confused: راستي cpu هم 8000 كور تو دو هست(درست گفتم):confused: