Polotonyum
کاربر سایت
دوستان یه cpu i5 هست برای یه بنده خدایی می خواد بدونه دمای نرمالش چنده و تا چه حدی اگه بالا بره براش مشکلی پیش نمیاد ممنون
می خوام یه tv-card همراه با قابلیت capture بگیرم تا حدود 80 ترجیحا اکسترنال
پیشنهاد شما چیه؟؟؟
سلام بچه ها یکی از دوستام قصد خرید یک سیستم جدید داره برای بازی و این سیستم مد نظرش هست و منم حدودا این سیستم قبول دارم. حالا سیستم مینویسم ببینید نظرتون چیه :
Main: Asus Rampage 2 Extreme
CPU : Intel i7 920 2.66 GHz 8MB L3 Cache
VGA : XFX N-Vidia GeForce GTX 295 1.8GB
RAM : 4GB DDR3 2000 OCZ
HARD : 1TB 64MB B
این سیستم حدودا ۲ میلیون تومان قیمتش در میاد.
حدود ۵۰۰ هزار تومان هم برای مانیتور میخواد هزینه کنه که ممنون میشم یک مانیتور توپ هم معرفی کنید.
کل سستمی که آقا فرشید بهت پیشنهاد داد عالیه . اون سیستمی که خودت گفتی یه سری چیزاش جالب نبود . اما پست دادم تا بهت بگم نظرم روی این مادربرد باهات یکی نیست . به نظرم مدل زیر رو بخر که کارایی و امکانات خیلی خوبی داره :سلام بچه ها یکی از دوستام قصد خرید یک سیستم جدید داره برای بازی و این سیستم مد نظرش هست و منم حدودا این سیستم قبول دارم. حالا سیستم مینویسم ببینید نظرتون چیه :
Main: Asus Rampage 2 Extreme
CPU : Intel i7 920 2.66 GHz 8MB L3 Cache
VGA : XFX N-Vidia GeForce GTX 295 1.8GB
RAM : 4GB DDR3 2000 OCZ
HARD : 1TB 64MB B
این سیستم حدودا ۲ میلیون تومان قیمتش در میاد.
حدود ۵۰۰ هزار تومان هم برای مانیتور میخواد هزینه کنه که ممنون میشم یک مانیتور توپ هم معرفی کنید.
قیمت رسمی XL2370 تا روز آخر کاری همون 340 تومن مونده بود که البته تعداد موجودیش کم بود و احتمالا از سال آینده مدلای مونتاژ سام سرویس جایگزین مدلای وارداتی میشه.کل سستمی که آقا فرشید بهت پیشنهاد داد عالیه . اون سیستمی که خودت گفتی یه سری چیزاش جالب نبود . اما پست دادم تا بهت بگم نظرم روی این مادربرد باهات یکی نیست . به نظرم مدل زیر رو بخر که کارایی و امکانات خیلی خوبی داره :
gigabyte x58A-ud3r
حدود 320قیمت داره و امکانات بروز تری داره . یعنی نگاه به آینده درش صورت گرفته . این باعث می شه تا قیمت نهایی برات نرمالتر بشه .دقت کن پردازنده رو با ریورژن D0 بخری.
اگه خیلی پولت زیاده گرافیک رو 5970بردار .مانیتوری که فرشید معرفی کرد شاهکاره
راستی فرشید جان این مانیتور الان چند قیمته؟ اوایل 350بود منتها من 2/3هفته است که وقت نکردم سرمو بخارونم چه برسه به قیمت گرفتن جنس:biggrin1:. یه 23700معمولی هست (2هفته کار کرده)که می خوایم ردش کنیم بره و اینو بخریم (بعد تعطیلات)
خوب در مورد استپینگ که حرف برای گفتن زیاد هست .از دوستای گلم Farshidstar2012 و bluray کمال تشکر رو دارم برای راهنمایی فقط یک سوال در پست قبلی عنوان کردید که پردازنده رو با ریورژن D0 بخرم میشه بیشتر توضیح بدید که این مورد اصلا یعنی چی و چه کاربردی داره ؟ و اینکه چگونه میشه تشخیصش داد ؟
باز هم بابت تمام کمکهاتون تشکر میکنم.
خوب در مورد استپینگ که حرف برای گفتن زیاد هست .
در مود استپینگ باید بدونیم که:
با ورود هر قطعه ای به بازار سخت ازار بعد از گذشت یه مدتی ، شرکت تولید کننده اون یه سری تغییرات رو جهت بهینه کردن اون روش اعمال می کنه . این تغییرات معنیش این نیست که ایراداتی موجوده که رفع می شه . نه . ین یعنی اینکه بهینه تر می شه . مثلا از لحاظ حرارت ، پایداری در اورکلاک و... .
اگه تغییر جزئی باشه مثلا C0 به C1 تبدیل می شه و اگه یه مقداری بیش از جزئی باشه کاراکتر عوض می شه و مثلا می شه D0 (یه مثال) .
این ریورژن نشون می ده که این سی پی یو از لحاظ اورکلاک و حرارت و ... یه مقداری بهینه تر از C0 ,C1هست .
راه شناخت:
روی جعبه برچسبی وجود داره که در قسمتی از آن نوشته S-Spec , اگه این ویژگی مقدار SLBEJرو داشته باشه D0 هست . و اگه SLBCH باشه از سری C هست . روی بدنه سی پی یو هم مشخصه(از اون یه تیکه تلقی که می شه سی پی یو رو توی جعبه دید که نگاه کنی ، روی بدنه خود پردازنده هم نوشته .)
ضمنا قیمتش هیچ فرقی نداره . بپا که گرون بهت نندازند

عزیز به این مانیتور 24 گیر نده،حالا با یک اینچ چی عوض میشه که این مدلای 23 اینچ جدید رو ندیده می گیری و همه جا از 24 اینچ سوال می کنی.به خاطر راهنماییت بسیار ممنون هستم و حتما به این نکته دقت میکنم.
راستی راجب مانیتور یک مدل LG در بازار هست به نام LG 24" W2452v با قیمت ۴۵۰۰۰۰ تومان نظرتون راجب این چیه ؟ سامسونگ بهتر یا این ال جی ؟
عزیز به این مانیتور 24 گیر نده،حالا با یک اینچ چی عوض میشه که این مدلای 23 اینچ جدید رو ندیده می گیری و همه جا از 24 اینچ سوال می کنی.
بهترین گزینه همون XL2370 هست،
کنتراست 1000000000000:1 و اینا همه تبلیغاتیه (Dynamic Contrast) ! اصل کار کنتراست Static هستشفرشید جان حالا چرا میزنی ؟! :cheesygri
من فقط به خاطر ۱ اینچش نگفتم دوست عزیز ! XL2370 کنتراست تصویرش ۱۰۰۰:۱ هست اما W2452v کنتراستش ۱۰۰۰۰:۱ هست !
آیا تفاوت توی کنتراست خیلی چیز پر اهمیتی هست ؟
شرمنده زیاد سوال میکنم چون در خرید مانیتور اصلا سر رشته ای ندارم.
فرشید جان حالا چرا میزنی ؟! :cheesygri
من فقط به خاطر ۱ اینچش نگفتم دوست عزیز ! XL2370 کنتراست تصویرش ۱۰۰۰:۱ هست اما W2452v کنتراستش ۱۰۰۰۰:۱ هست !
کنتراست 1000000000000:1 و اینا همه تبلیغاتیه (Dynamic Contrast) ! اصل کار کنتراست Static هستش
کنتراست عموما در تفکیک و شفافیت و توان مانیتور در نمایش رنگ سیاه خلاصه می شه . بعضی ها هم واسه خودشون تز های جدیدی می دهند و تعریف برایتنس رو برای کنتراست تحویل مشتری می دن .فرشید جان حالا چرا میزنی ؟! :cheesygri