مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

فرشید جان یه گوشه چشمی هم به ما داشته باش.
ممنون
عزیز من پست قبلی شما رو دیدم اما راجع به مادربردایی که گفتی نظر خاصی نداشتم که بدم اما توصیه می کنم مادربرد AMD رو فقط از برندای ASUS یا GIGA یا MSI بخر،اونم مدلایی که قبلا بررسی شدن و نتیجه ی خوبی دادن

سلام

یه مادربورد بین 80 -90 ت معرفی کنید.4 تا اسلات رم داشته باشه و p41 و ich 10 و 1066باس رمش.
:cheesygri

مادربردای سطح پایین G41 رو که با ICH 10 رو برد نمیزارن،برا ارزون افتادن از ICH 7/8 استفاده می کنن

فرشید جان چرا وایرلس نخرم موس و کیبرد رو؟
535A کفایت میکنه؟(همون که ارزون تره)
نه،وایرلس تاخیر زمانی یا Input Lag داره و بکار بازی نمیاد.
535 هم کفایت میکنه
(ببین هر سوال رو چن دفه میپرسی!،وقتی میگم تصمیم بگی بیا واسه همینه)

لطفا قیمت ATI 5850 و INTEL 9300 CORE 2(6MB L2SHARED CASH) QUAD رو بگید.
ممنون.
کارت 5850 حدود 330 تومن و Q9300 هم موجود نیست،Q9400 هست که حدود 210 تومن هست.

من میخواستم یه کیس جمع کنم تا سقف 600 - 620 تومن .
طبق گشت و گذاری که کردم این وسایل با این فی قیمت به دستم اومد :
cpu : AMD Althon II X4 6300 قیمت : تقریبا 110
Hdd : samsung spinpoint fs 500 GB قیمت : تقریبا 50
M.B : Gigabyte MA770T-UD3P0 قیمت : تقریبا 100
ram : crosair 2GB 1333 قیمت : تقریبا 40
power : GP535A تقریبا 50
قیمت این ها تقریبا 350 میشه و 250 - 270 تومن برای گرافیک میمونه ..
میخوام بین این 2 تا یکی رو انتخاب کنم : 5850 ATI و GTX260
قیمت این 2 تا رو دقیق ندارم . و نمیدونم کدوم رو بگیرم ( کدوم بهتره ؟ )
اگر میشه نظرتون رو در باره گرافیک و همچنین سیستم بالا بگید ...

ممنون

سیستمت که خوبه ولی بجای X4 630 بهتره پردازنده ی X3 720 رو انتخاب کنی که واسه بازی قویتره و در ضمن میتونی هسته ی چهارمش رو هم باز کنی و یه Phenom II x4 کامل داشته باشی.
واسه گرافیک هم پول شما به 5850 نمیرسه،میتونی با 210 تومن هم یه GTX 260 بخری یا 20 30 تومن اضافه کنی و به 290 تومن یه GTX 275 بخری.

آخرین ویرایش:
میتونی giga-ep41-ud3l رو در نظربگیری.;)
در ضمن p41 هم نداریم اون g41 هستش که sbش ich7ـه.

مادربردای سطح پایین G41 رو که با ICH 10 رو برد نمیزارن،برا ارزون افتادن از ICH 7/8 استفاده می کنن

ببخشیدp43 منظورم بود. شرمنده که اشتباه شد.:sick:
حالا از اینا کدوم بهتره؟
GA-EP43-US3L
GIGABYTE - P43-ES3G

این بهتره یا از ایسوز بگیرم؟:confused:
قیمت اینGA-EP43-US3L چنده؟

آخرین ویرایش:
ببخشیدp43 منظورم بود. شرمنده که اشتباه شد.:sick:
حالا از اینا کدوم بهتره؟
GA-EP43-US3L
GIGABYTE - P43-ES3G

این بهتره یا از ایسوز بگیرم؟:confused:
قیمت اینGA-EP43-US3L چنده؟
من ASUS P5QL/EPU رو پیشنهاد میدم که حدود 100 تومن هست و پل جنوبی ICH10 هم داره
اگر قیمت پایینتر میخوای همون GIGA EP43-US3L هم خوبه.

عزیز من پست قبلی شما رو دیدم اما راجع به مادربردایی که گفتی نظر خاصی نداشتم که بدم اما توصیه می کنم مادربرد AMD رو فقط از برندای ASUS یا GIGA یا MSI بخر،اونم مدلایی که قبلا بررسی شدن و نتیجه ی خوبی دادن
ممنون فرشید جان

خوب من فقط پیشنهاد دادم با توجه به همه ی جوانب ، این سرتر بودن در حد 5 یا 6 درصد هستش. (محسوس نیست)
دیگه این بستگی به خودت داره که اینو انتخاب کنی یا مدل amd رو.
خوب الان بدجوری رفتم توی شک و دودلی که کدوم رو بگیرم؟

اینو
E7400 با ecs p45t-a
یا x3 710 با ecs a780 gma-a
نمیدونم از یه طرف amd 3 هسته ای هست.از یه طرف اینتل کارش درسته.
برای سوکت 775 هم دیگه تولید نداریم اون ور یک انتخاب بهتره.
خلاصه بعد 10 تا review خوندن حسابی داغ کردم/
یه 2 تا دلیل بیارین کدوم بهتره و من برم همونو بگیرم وخلاص.....
اگه یه قیمتم بدین عالی میشه.
خیلی خیلی ممنون.

من ASUS P5QL/EPU رو پیشنهاد میدم که حدود 100 تومن هست و پل جنوبی ICH10 هم داره
اگر قیمت پایینتر میخوای همون GIGA EP43-US3L هم خوبه.

مرسی فرشید جان.بابت راهنمایی ممنون.
یه مغازه ای 2033 sn رو 170 میده(گفت 165)
گارانتی سام سرویس.
نو و آکبند.
خوبه بگیرم؟به چیش توجه کنم؟
:confused:

ممنون فرشید جان

خوب الان بدجوری رفتم توی شک و دودلی که کدوم رو بگیرم؟

اینو
E7400 با ecs p45t-a
یا x3 710 با ecs a780 gma-a
نمیدونم از یه طرف amd 3 هسته ای هست.از یه طرف اینتل کارش درسته.
برای سوکت 775 هم دیگه تولید نداریم اون ور یک انتخاب بهتره.
خلاصه بعد 10 تا review خوندن حسابی داغ کردم/
یه 2 تا دلیل بیارین کدوم بهتره و من برم همونو بگیرم وخلاص.....
اگه یه قیمتم بدین عالی میشه.
خیلی خیلی ممنون.

هیچ وقت دو ات CPU از دوتا برند و ساختار مختلف رو با هم مستقیم مقایسه نکن،خیلی جاها 2 هسته ای های اینتل از سه هسته ای های AMD سریعتر عمل می کنن،عوامل مختلفی توی نتایج دخیله،فقط تعداد هسته ها یا مقدار کش نیست.

مرسی فرشید جان.بابت راهنمایی ممنون.
یه مغازه ای 2033 sn رو 170 میده(گفت 165)
گارانتی سام سرویس.
نو و آکبند.
خوبه بگیرم؟به چیش توجه کنم؟
:confused:

شما بهترین انتخابت SAMSUNG 2050/2070 هست که پانل جدیدتری دارند،به مشخصات فنی مانیتورها بدون بررسی دقیق نمیشه اطمینان کرد.

هیچ وقت دو ات CPU از دوتا برند و ساختار مختلف رو با هم مستقیم مقایسه نکن،خیلی جاها 2 هسته ای های اینتل از سه هسته ای های AMD سریعتر عمل می کنن،عوامل مختلفی توی نتایج دخیله،فقط تعداد هسته ها یا مقدار کش نیست.

خب پس e7400 رو میگیرم.این از این.فقط اگه قیمت تهران رو بهم بدی ممنون میشم که یوقت نره توی پاچمون.
فقط یه سوال اینکه بنظرتون میشه یه 1 سال و خرده ایی به این cpu اتکا کرد یا نه؟

سلام
این یه تهدیده :دی درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:دی!!!!
من میخوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 1ترابایت بگیرم(ترجیحا 1ترا !! ) میخوام بدونم چه مدلی تو بازار خوبه ؟!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :دی کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:دی یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :دی

خب پس e7400 رو میگیرم.این از این.فقط اگه قیمت تهران رو بهم بدی ممنون میشم که یوقت نره توی پاچمون.
فقط یه سوال اینکه بنظرتون میشه یه 1 سال و خرده ایی به این cpu اتکا کرد یا نه؟

اینجا که حدود 120 تومن هست،فعلا هم بخوبی جواب میده و مشکلی نداره،ولی بهتره از الان یه چهار هسته ای بگیری که تا چن سال راحت باشی،یه چیزی مثل Q8200/Q8400

سلام
این یه تهدیده :دی درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:دی!!!!
من میخوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ یا 1ترابایت بگیرم(ترجیحا 1ترا !! ) میخوام بدونم چه مدلی تو بازار خوبه ؟!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :دی کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:دی یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :دی

نه فقط هاردا بلکه تمام قطعات کامپیوتر توی چین دارن تولید میشن،اما توی ایران که کیس پیت حلبی هم هنوز تولید نمیشه واسه کامپیوتر،بعد از اینهمه سال
اما این دلیل بی کیفیتی نیست،چون جنسای اورجینال هیچ مشکلی ندارن،مخصوصا هاردای اکسترنال که از دو سه تا برند معتبر هستن و همه جای دنیا هم استفاده میشن،به حرف عوام توجه نکن.

سلام دوستان
ميخوام يك سيستم بخرم (فقط cpu-motherboard-ram-graghic-hard-power) بقيشو دارم(كيس و موسو كيبردو دي وي دي رايتر). مانيتورمم 17 اينچه و تا 1280*1024 را ساپورت ميكنه.
با نرم هافزارهاي سنگيني مثل ansys و catia و fluent كار ميكنم به همين خاطر سرعت و cpu برام خيلي مهمه. نظر خودم در مورد CPU بيشتر intel E8400 يا Q8300 هستش( ميخوام اينتل باشه). رم هم ميخوام DDR3 باشه.
بعضي وقتام بازي هم ميكنم (هنوز پير نشدم:))
بودجه ام 500 تا 600 هستش. دوستان و متخصصان محترم لطفا كمكم كنن
ممنون.

اینجا که حدود 120 تومن هست،فعلا هم بخوبی جواب میده و مشکلی نداره،ولی بهتره از الان یه چهار هسته ای بگیری که تا چن سال راحت باشی،یه چیزی مثل Q8200/Q8400

خودم خیلی دوست داشتم که 4 هسته ای بگیرم اما واقعا low budget شدم اساسی.
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتی.

سلام
این یه تهدیده :biggrin1: درست حسابی جوابم رو ندین یه تاپیک میزنم:biggrin1:!!!!
این طور که متوجه شدم هاردها همگی چینی شدن ! این مشکلی رو بوجود نمیاره؟ خب من بیام فیلم دانلود کنم بریزم توش اخر سر یهو بسوزه و به فنا برم!! :biggrin1: کلا کسی اماری چیزی داره بگه...
راسته میگن 1 ترا زودتر میسوزه یا شایعه ی کثیفیه؟:biggrin1: یکی از مغازه دارهای شهرمون به داداشم گفت که شک دارم اون فروشنده ی گلابی چیزی بارش باشه :biggrin1:
اِ ، امین تهدید کردی ؟! :cheesygri این کارا بَده آخر و عاقبت نداره.:cheesygri
نه یه شایعه تمیزه ! :biggrin1: آدرسشو بده میگم بچه ها رو سرش خراب شن.:biggrin1:
خوب اگه سایز و اندازه برات مهمه بیشتر از 500gb تو بازار نداریم (در حال حاضر تو 2.5 اینچ بالاتر از 500 نداریم یعنی وجود خارجی نداره:cheesygri) اما اگه سایز و اندازه برات مهم نیست تا 2gb هم میتونی در نظر بگیری.
در کل من hitachi simpletech 500gb رو پیشنهاد میدم بسیار زیبا ، جادار ، مطمئن و.... :biggrin1:
تو مایه های 88 89 تومن در میاد.(تهران)
سلام دوستان
ميخوام يك سيستم بخرم (فقط cpu-motherboard-ram-graghic-hard-power) بقيشو دارم(كيس و موسو كيبردو دي وي دي رايتر). مانيتورمم 17 اينچه و تا 1280*1024 را ساپورت ميكنه.
با نرم هافزارهاي سنگيني مثل ansys و catia و fluent كار ميكنم به همين خاطر سرعت و cpu برام خيلي مهمه. نظر خودم در مورد CPU بيشتر intel E8400 يا Q8300 هستش( ميخوام اينتل باشه). رم هم ميخوام DDR3 باشه.
ممنون.
با 600 میخوای این همه کار کنی ؟! :cheesygri
من اینو پیشنهاد میدم :

CPU : intel q9400 or q9300
RAM : patriot black 2*1gb 1066
MAIN : giga ga-ep45-ud3r or asus p5q
VGA : asus or inno3d 9600gt ddr3 512mb
HDD : samsung or seagate 500gb 16mb
POWER : green gp535a

حدودا 600 605 تومن در میاد.

آخرین ویرایش:
ممنون فرشید جان
حالا این مدل هایی که تو بازار هست کدوم رو پیشنهاد میکنین؟!
خیلی تفاوت ندارن،اما Seagate Free Agent و WD MyPassport گزینه های خوبین،البته گارانتی برند WD بیشتره.
البته اینا مدلای قابل حمل هست،مدلای رومیزی بزرگترن و یه آداپتور برق هم لازم دارن.

سلام دوستان
ممنون.

CPU:INTEL Q8300
RAM:2*2GB DDR2 G.SKILL
M/B:P5Q
VGA:9600GT 512MB
HDD:500 GB SEAGATE 7200.12
POWER:GREEN 535W
اینا حدود 600 تومن میشن،با این بودجه DDR3 هم نمیشه برداری چون مادربردای P45 DDR3 گرون هستن،اگر تا 700 تومن میشد هزینه کنی میتونستی CORE I5 750 برداری که خیلی خیلی سریعتر هست.

خودم خیلی دوست داشتم که 4 هسته ای بگیرم اما واقعا low budget شدم اساسی.
ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گزاشتی.

میتونی Q8300 رو بگیری که حدود 150 تومن هست.

CPU:INTEL Q8300
RAM:2*2GB DDR2 G.SKILL
M/B:P5Q
VGA:9600GT 512MB
HDD:500 GB SEAGATE 7200.12
POWER:GREEN 535W
اینا حدود 600 تومن میشن،با این بودجه DDR3 هم نمیشه برداری چون مادربردای P45 DDR3 گرون هستن،اگر تا 700 تومن میشد هزینه کنی میتونستی CORE I5 750 برداری که خیلی خیلی سریعتر هست.

نميتونم مادربرداي giga ep43t-ud3l و يا asus p5p41 t le بخرم كه DDR3 رو هم ساپورت ميكنه؟ قيمتشون هم فكر كنم زير 120 باشه!
بين E8400 و Q8300 موندم كدومو انتخاب كنم شنيدم كه E8400 پرفرمنسش بالاتره! درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• a2010
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or