مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

تشكر بابت پاسخگويي و راهنمايي.
ولي نگفتيد سيستم من را همراه با كيس با برداشتن رايتر-كپچر و مودم از روش دست كم چند مي خرن؟اصلا" مي خرن؟
فک نکنم کسی بخره،اگر بردارن نهایت 50 تومن!

یه مودم اکسترنال ( دیال آپ ) می خوام که به لپ تاپ وصل کنم خودم تو نت گشتم انگار قیمت ها بالاست شما یکی سراغ ندارید با قیمت مناسب
مودمهای اکسترنال USB موجود یکی مودم برند Dell هست که حدود 17 18 تومن هست و یکی که برند MicroNet هست و کیفیت بالاتری داره حدود 28 تومن.

يه سوال ديگه اينكه آيا ميشه همزمان دو تا مودم دايل آپ و اي دي اس ال را با هم روي يك مادربورد بست كه هر وقت از هر كدوم خواستم به اينترنت متصل بشم؟
برای لب تاپ یا PC? اینجا بحث اینترنال و اکسترنال بودن مطرح می شه .
برای اتصال مودم های دیال آپ روی مادربرد ها به صورت اکسترنال پورت رایج Usb هست . برای ADSL هم شما باز مدمهایی هستند که با Lan , Usb کار می کنند . مهم نیست و تداخلی نداره اصلا.فقط لازمه که کابل تلفن رو بینشون سوئیچ کنی(در زمان نیاز بین مودم ها).
امیدوارم گرفته باشی مطلب رو .چون هرچی خواستم ساده بگم خرابتر شد:biggrin1:

دوستان من یه سیستم خریداری کردم از بازار ایران (هایپر سیستم) ولی به پیشنهاد فروشنده پاوری خریدم که بر اساس جدولی که GREEN داده چیزی حدود 43 وات توانش کمتر از توان مورد نیاز برای سیستم منه. الان پاورم 535A هست در صورتی که جدوله گرین میگه من 578 وات نیاز دارم. میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد یوقت؟ چه مشکلی ممکنه پیش بیاد در آینده؟ ممکنه سر این موضوع تمام کامپیوتر بسوزه؟؟

سیستمم هم اینه:
CPU AMD AM3 965
MB Asus M4A78-E
RAM Giel D 2G 1066
VGA Asus ATi 4870 1G
HDD 500 MAX SATA
CASE Green Magnum II
CD Drive Combo

دوستان من یه سیستم خریداری کردم از بازار ایران (هایپر سیستم) ولی به پیشنهاد فروشنده پاوری خریدم که بر اساس جدولی که GREEN داده چیزی حدود 43 وات توانش کمتر از توان مورد نیاز برای سیستم منه. الان پاورم 535A هست در صورتی که جدوله گرین میگه من 578 وات نیاز دارم. میخواستم بدونم مشکلی پیش نیاد یوقت؟ چه مشکلی ممکنه پیش بیاد در آینده؟ ممکنه سر این موضوع تمام کامپیوتر بسوزه؟؟

سیستمم هم اینه:
CPU AMD AM3 965
MB Asus M4A78-E
RAM Giel D 2G 1066
VGA Asus ATi 4870 1G
HDD 500 MAX SATA
CASE Green Magnum II
CD Drive Combo
سلام دوست عزیز
هیچ مشکلی پیش نمیاد و پاور مناسب رو خریدین.

بنظر من هم 920 با وجود سرعت یکسان با 860 انتخاب بهتریه،بجز حافظه ی 3 کاناله که عرض باند بیشتری رو فرآهم میکنه،فقط قیمت مادربردهاش بالاتره که در صورت نداشتن محدودیت بودجه انتخاب ارجح هست.
مادربرد هم P6T انتخاب بهتریه نسبت به P6T-SE هست،P7P هم مختص پردازنده های Core i5/i7 هست،نه Core i7 920
رم 6 گیگ هم فقط با 920 کار میکنه،برای 860 باید پک های 4 یا 8 گیگ رو خریداری کنی.
پاور هم یه مدل 750 هم کفایت میکنه،البته 885 وات دیگه زیادش هم هست،که از 170 تومن به بالا هستند
آقا ممنون!
الان مشکل من اینه که بهیچوجه نمیتونم P6T پیدا کنم! کسی سراغ داره؟؟
P6T SE هم قیمت گرفتم 280 از بازار رضا. اگر P6T یافت نمیشه برای مدل SE قیمت پایینتری سراغ دارین؟
گرافیک رو هم Gigabyte Radeon HD 5850 رو بهم قیمت دادن 340. سوال اول اینکه با این بورد قیمت پایینتری هست؟ و سوال دوم اینکه اصلا این بورد خوبیه توی این رنج قیمت؟؟
...
برای همه ی اینها یه جایی...چیزی هم میشه معرفی کنید؟
نکته 1. خیلی از نظر مالی تحت فشارم واسه همین خیلی رو ریز قیمت ها تاکید دارم!
نکته 2. اگر واسه هرکدوم از سوالای بالا محدودیت قانونی هست اگه پخ بزنید یه عمر دعاتون میکنم!!

سیستمم هم اینه:
CPU AMD AM3 965
MB Asus M4A78-E
RAM Giel D 2G 1066
VGA Asus ATi 4870 1G
HDD 500 MAX SATA
CASE Green Magnum II
CD Drive Combo
خب اون پاور کفایت میکنه اما اون 2 گیگ رم این وسط کمه،باید 2 تا ماجول دو گیگ میگرفتی

آقا ممنون!
الان مشکل من اینه که بهیچوجه نمیتونم P6T پیدا کنم! کسی سراغ داره؟؟
P6T SE هم قیمت گرفتم 280 از بازار رضا. اگر P6T یافت نمیشه برای مدل SE قیمت پایینتری سراغ دارین؟
گرافیک رو هم Gigabyte Radeon HD 5850 رو بهم قیمت دادن 340. سوال اول اینکه با این بورد قیمت پایینتری هست؟ و سوال دوم اینکه اصلا این بورد خوبیه توی این رنج قیمت؟؟
...
برای همه ی اینها یه جایی...چیزی هم میشه معرفی کنید؟
نکته 1. خیلی از نظر مالی تحت فشارم واسه همین خیلی رو ریز قیمت ها تاکید دارم!
نکته 2. اگر واسه هرکدوم از سوالای بالا محدودیت قانونی هست اگه پخ بزنید یه عمر دعاتون میکنم!!

مادربردای سوکت 1366 مدتیه که توی بازار خیلی کم شدن،اگرم باشن قیمتشون غیر طبیعی هست،بردای ASUS توی این رده بهترینها هستن
برای اطلاعات بیشتر میتونی PM بدی.

ارزونترین مادر برد p55 چی هست ؟
من مدل ASUS P7P55D- LE رو با قیمت حدود 185 تومن پیشنهاد میدم.

راستی یه مدل هم خود اینتل داره به اسم DP55WB که حدود 165 تومن هست اما از لحاظ سخت افزاری به مدل ASUS نمیرسه.

آخرین ویرایش:
دوستان اگه میشه یه کارت گرافیک خوب 350 تومان بهم معرفی کنید چیری تو این قیمت پرقدرت ترین باشه.
با سپاس فراوان....:smile:
کارت 5850 از ATI که از GTX 285 هم سریعتر هست یا اگر از Nvidia میخوای میتونی مدل GTX 275 رو با قیمت کمتر و سرعت پایینتر از اون برداری.

سلام

یه فن ازرون و خنک برای cpu درحد 20 هزار تومان چی خوبه؟
فن برای خود کیس هم هست که خوب خنک کنه؟در حد 5 یا 10 ت.
ولتاژ فن های کیس رو چه جوری ببریم بالا؟

آخرین ویرایش:
تا اونجایی که من اطلاع دارم p55h-a از ecs پایینترین قیمت رو بین بقیه برندا داره ، بعدش هم میشه p55-ud3l از giga.;)
چه قیمته ؟

من مدل ASUS P7P55D- LE رو با قیمت حدود 185 تومن پیشنهاد میدم.

راستی یه مدل هم خود اینتل داره به اسم DP55WB که حدود 165 تومن هست اما از لحاظ سخت افزاری به مدل ASUS نمیرسه.
ASUS - P7P55 LX چطوره ؟
FOXCONN - P55MX چی قیمتش حدود 135 هست .

سلام

یه فن ازرون و خنک برای cpu درحد 20 هزار تومان چی خوبه؟
فن برای خود کیس هم هست که خوب خنک کنه؟در حد 5 یا 10 ت.
ولتاژ فن های کیس رو چه جوری ببریم بالا؟

با 20 تومن که چیز بدرد بخورتر از فن استوک نمیشه پیدا کرد،همون کفایت میکنه
فن کیس هم میشه از فن های Deep Cool یا ThermalTake استفاده کرد که بسته به مدل و رنگ و LED قیمتشون متفاوت هست.

اقا ما با 500 میخوایم یه سیستم کامل برا شرکت بگیریم میشه راهنمایی بکنید!

CPU:INTEL E2200
RAM:2GB PATRIOT
M/B:ASUS P5QPL-AM
VGA:9400GS
HDD:MAXTOR 320 GB
ODD:SAMSUNG 24X SATA
POWER:535W GREEN
CASE:GREEN MAGNUM
MONITOR:SAMSUNG 1933
اینا حدود 550 تومن میشن و فقط برای کار اداری مناسبن،کمتر از اینم بدرد نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or