با 400 تومن میتونی اینا رو بگیری:دوستان اگه میشه یه CPU و MB خیلی خوب کلا 400 تومان بهم معرفی کنین.
و اینکه تو رم ها بهترین برند کدومه؟؟
و ایا PATRIOT بهتره یا OCZ ؟؟؟؟
خیلی ممنون.
رم هم باید DDR3 برداری که الان از DDR2 ارزونتره
خوب شد گفتم گرون شده هاٍمیشه چند مدل رم 4 گیگ (منظورم دو تا 2 گیگه) حدود قیمتش 60 تا 70 تومن در بیاد به من معرفی کنید.(ddr3
ممنون
(قیمت رم نسبت به تابستون بالا رفته؟منظورم هم ddr2 وهم ddr3 هست.)
مادربورد رو asus p7p55d درنظر بگیرین
ممنون
من از اون جمله شما برداشتم این بود که ddr3 خیلی ارزون شده:biggrin1:خوب شد گفتم گرون شده هاٍ
بله،قیمت رم نسبت به تابستان بیشتر از دو برابر شده
ارزونترین ماجولهای 4 گیگ DDR3 1333 از برند معتبر حدود 105 تومن و 4 گیگ DDR2 1066 هم 110 تومن هست.
دلیلش افزایش شدید تقاضای بازار برای تراشه های رم هست،من از اون جمله شما برداشتم این بود که ddr3 خیلی ارزون شده:biggrin1:
دلیل گرون شدن رم چیه؟
(من خودم 4گیگ رم patriot ddr2 800 رو تابستون 48 تومن خریدم)
خب قیمتش فضایی بالا رفتهقیمت روز سی پی یو ، Intel Core 2 quad q9550 . 2.83GHz رو برام میدید ؟؟
خب همین 250 GTS که میگید چه قیمتی هست؟! و به درد بازی میخوره یا نه؟!این کارت فقط برای Media Center PC یا Mini PC ها (پخش فایلهای مدیا و HD) مناسب هست،بدرد بازی هم اصلا نمیخوره
اونا هم این کارت رو با 250GTS اشتباه گرفتن که اون قیمتا رو دادن،قیمت واقعی این کارت باید 70 تا 80 تومن باشه
شما محدوده ای نگفتی که ما پیشنهاد بدیم،ولی حداقل کارت مناسب بازی 9600GT/ATI 4670 به بالا هست.
خواهش عزیزباتشکر supra جان
با مانیتور میخواد

250 از 170 175 تومن هست تا 220 230 تومن ، کاراییش هم در حد 9800gtx plus هستش بنچاشونو ببینی متوجه میشی.خب همین 250 GTS که میگید چه قیمتی هست؟! و به درد بازی میخوره یا نه؟!

بسته به برند و ظرفیت حافظه ،حدود 160 تا 185 تومنخب همین 250 GTS که میگید چه قیمتی هست؟! و به درد بازی میخوره یا نه؟!
من برای داداش از برند Elite بستم ، خیلی هم خوبه به نظرم در رنج قیمت خودش حرف نداره . اما اگه بتونی بودجه ات رو تا 215-220ببری می تونی یه gtx 260/216بگیری که خوب از این هم قوی تره .در کل gts 250/1GB DDR 3بگیری نه مدل دیگه ای .خب همین 250 GTS که میگید چه قیمتی هست؟! و به درد بازی میخوره یا نه؟!
اگه زحمتی نیست بفرمایید که برای چی باید چه پیشنهادی بدیم؟؟!آقا شما برای من چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟