مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام .
میخواستم بدونم فرق INTEL E7400 با INTEL E7500 از نظر کارایی خیلی زیاده یا نه ؟ چون الان اختلاف قیمت این دو تا در حد 5 تا 10 هزار تومن هست و خواستم بدونم که در نهایت کدوم پیشنهاد میشه که خریداری بشه !
ممنون .
تفاوت سرعتشون به اندازه ی همون قیمتشون هست،در عمل محسوس نیست.

دوستان عزیز سلام....یک سوال تخصصی داشتم....من مینبرد k9a2 platinum دارم ...که ساپرت crossfirex داره...میخواستم بدونم من میتونم ...بدون مشکل احتمالی یا افت فریم از کارتهای انویدیا استفاده کنم....چون احتمال میره سری GT300 انویدیا بهتر از 5800 ATI عمل کنه...میخوام انویدیا بگیرم...آیا به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد؟
نه عزیزم،دلیلی نداره مشکل پیش بیاد،شما از کدوم از برندا روی مادربردی بزاری هیچ مشکلی ندارن و طبق استانداردشون کار میکنن.

لیون 5870رو از برند گیگا وارد کرده . قیمتش مناسبه . اما دقیق نمی دونم با چند تا کانفیگ موجوده در بازار جهانی . یعنی آیا کانفیگ خاص دیگه ای داره یا همین بود که با 295مقایسه شده بود . ضمنا حسش نبود دیگه سرچ بزن و مقایسه کنم . خبر از من بود کار مقایسه با شما(از دانشگاه اومدم دارم م میرم:biggrin1: )

لیون 5870رو از برند گیگا وارد کرده . قیمتش مناسبه . اما دقیق نمی دونم با چند تا کانفیگ موجوده در بازار جهانی . یعنی آیا کانفیگ خاص دیگه ای داره یا همین بود که با 295مقایسه شده بود . ضمنا حسش نبود دیگه سرچ بزن و مقایسه کنم . خبر از من بود کار مقایسه با شما(از دانشگاه اومدم دارم م میرم:biggrin1: )
خب همه ی بردا مال خود AMD هستن فعلا و هیچ چیزیشون فرق نداره الا برچسبای روی کارت و لوگوی شرکتا،یه مدل با فن استوک هم بیشتر نداره که راندمانش هم خیلی خوبه
ما هم برند ASUS رو بزودی عرضه میکنیم.البته فک نکنم مثل مدل گیگا 110 تومن بالای قیمت دلاریش باشه.

خب همه ی بردا مال خود AMD هستن فعلا و هیچ چیزیشون فرق نداره الا برچسبای روی کارت و لوگوی شرکتا،یه مدل با فن استوک هم بیشتر نداره که راندمانش هم خیلی خوبه
ما هم برند ASUS رو بزودی عرضه میکنیم.البته فک نکنم مثل مدل گیگا 110 تومن بالای قیمت دلاریش باشه.
ایسوس هم برند عالیی هست .
ایشالا که همینطوری باشه که می گی فرشید جان . شما بده 410تومن دیگه بروبچ مشتری بشن .
در مورد تراشه های 300انویدیا اما خبر ها خیلی جالب نست .
من یه جا خوندم که انویدیا فعلا پشتیبانی از DIR11رو لازم نمی دونه و از لحاظ قیمتی هم این تاشه جدیدش در رنج قیمتی 5870نیست اگه هم چند تا بده فکر نمی کنم در این قیمت باشه .البته اینها رو جایی خوندم و قابل استناد نیست.
چیزی که مشخص بوده اینه که ای تی آی معمولا مشتری مدار تر بوده . انویدیا هم خوب بوده . البته خوب عده ای هستند که شدیدا تعصب خاصی دارند روی یکی از اینها . اما به عقیده من فعلا 5870عالیه .البته عده ای هم می گن که انویدیا با قرار داده هایی که با شرکت های بازی سازی داشته همیشه سعی کرده تا اونها رو وادار کنه تا بازی رو برای کارتهای خودش بهینه کنند . البته من خودم ترجیح می دم فعلا بحث روی این مسائل نکنم . 5870فعلا به عیقده من بالای 400تومن مناسبترین کارته .

آخرین ویرایش:
درمورد گارانتی ماتریکس که مادربردهای MSI رو چند وقته انجام میده اطلاعی هست؟ از قابل اطمینان بودنش و ...

خوب این گارانتی قدیمه ولی زیاد تعریفی ازش نمی کنن حالا اگه مادربرد داری فکر کنم سه سال باشه اگه نبود دیگه مطمئن باش دوسالو دیگه هست

خیلی جالبه! از فروشنده ها گاهی حرف هایی میشنوم که با خونده ها و دونسته هام که عمدتا از تو اینترنت حاصل شده فرق داره. مثلا تو مشهد مادربردهای ازراک منفور هستن! چرا؟ خدا عالمه! فروشنده ها میگن آشغاله! درصورتیکه تو review ها نشون دادن معمولا مادربردهای جالبی هستن. یا MSI تو مشهد خیلی خیلی کم بود ( اخیرا یه نمه زیاد شده ). وقتی میپرسی میگن مادربردهاش مشکل داره! آخه چه مشکلی؟ این حرفها اینقد زیاد شنیده میشه که با خودم میگم نکنه مشکل تو مادربردهای وارد شده به ایرانه! حالا مثلا تو شیراز مادربردهای MSI زیاده! و درمقابل ASUS کمه!!!...:laughing:

آخرین ویرایش:
ایسوس هم برند عالیی هست .
ایشالا که همینطوری باشه که می گی فرشید جان . شما بده 410تومن دیگه بروبچ مشتری بشن .
در مورد تراشه های 300انویدیا اما خبر ها خیلی جالب نست .
من یه جا خوندم که انویدیا فعلا پشتیبانی از DIR11رو لازم نمی دونه و از لحاظ قیمتی هم این تاشه جدیدش در رنج قیمتی 5870نیست اگه هم چند تا بده فکر نمی کنم در این قیمت باشه .البته اینها رو جایی خوندم و قابل استناد نیست.
چیزی که مشخص بوده اینه که ای تی آی معمولا مشتری مدار تر بوده . انویدیا هم خوب بوده . البته خوب عده ای هستند که شدیدا تعصب خاصی دارند روی یکی از اینها . اما به عقیده من فعلا 5870عالیه .البته عده ای هم می گن که انویدیا با قرار داده هایی که با شرکت های بازی سازی داشته همیشه سعی کرده تا اونها رو وادار کنه تا بازی رو برای کارتهای خودش بهینه کنند . البته من خودم ترجیح می دم فعلا بحث روی این مسائل نکنم . 5870فعلا به عیقده من بالای 400تومن مناسبترین کارته .
خب شما اخباری که شنیدی قدیمی و کاملا غلط هست.اونی هم که خوندی دقیقا منظورش این بوده که پشتیبانی از DX11 بتنهایی امتیاز برتری یک کارت نیست بلکه فاکتورهای دیگه ای هم برای مقایسه ی کارتها مهم هست.
کارتهای G300 و یا Fermi میشه بصورت خلاصه گفت مشخصات اینا هستن:

1-پشتیبانی کامل از DX 11 و DX Compute
2-تعداد 512 واحد پردازشی(در مقابل 240 واحد کارت GTX 285) با استفاده از حدود 3 میلیارد ترانزیستور
3-حافظه ی کش Level1 به میزان 16KB به ازای هر کلاستر و حافظه ی کش Level2 ی مشترک به میزان 768KB
4-عرض باند حافظه ی 384 بیتی(در مقابل 256 بیت کارت 5870) و رم DDR5
5-اجرای کامل کدهای برنامه نویسی تخت C++
.....

خیلی جالبه! از فروشنده ها گاهی حرف هایی میشنوم که با خونده ها و دونسته هام که عمدتا از تو اینترنت حاصل شده فرق داره. مثلا تو مشهد مادربردهای ازراک منفور هستن! چرا؟ خدا عالمه! فروشنده ها میگن آشغاله! درصورتیکه تو review ها نشون دادن معمولا مادربردهای جالبی هستن. یا MSI تو مشهد خیلی خیلی کم بود ( اخیرا یه نمه زیاد شده ). وقتی میپرسی میگن مادربردهاش مشکل داره! آخه چه مشکلی؟ این حرفها اینقد زیاد شنیده میشه که با خودم میگم نکنه مشکل تو مادربردهای وارد شده به ایرانه! حالا مثلا تو شیراز مادربردهای MSI زیاده! و درمقابل ASUS کمه!!!...:laughing:
فروشنده ها که مطالعات علمی ندارن که اطلاعاتشون بر اساس دلایل علمی باشه،هر چی که از زبان اطرافیانشون میشنون به مشتری منتقل می کنن
کافیه یه فروشنده به چن تا فروشگاه سربزنه و یه جنس رو خراب کنه،از فرداش همه اون برند یا جنس رو Deport میکنن!

انتخاب مادربورد

سلام.
بین مین های GIGABYTE - EP45-UD3R و GIGABYTE - EP45-UD3L چه فرقی دارند و چقدر اختلاف قیمت دارن و بنظر شما یکی از این دو را بگیرم یا ASUS - P5Q PRO و همینطور نظرتون در مورد cpu اینتل C2D E7400 و ای ام دی Phenom X4 9650 چیه. کدوم بهتره لطفا زودتر راهنمایی کنید چون تا چند روز دیگه باید سیستم ببندم. متشکرم.

سلام.
بین مین های GIGABYTE - EP45-UD3R و GIGABYTE - EP45-UD3L چه فرقی دارند و چقدر اختلاف قیمت دارن و بنظر شما یکی از این دو را بگیرم یا ASUS - P5Q PRO و همینطور نظرتون در مورد cpu اینتل C2D E7400 و ای ام دی Phenom X4 9650 چیه. کدوم بهتره لطفا زودتر راهنمایی کنید چون تا چند روز دیگه باید سیستم ببندم. متشکرم.
بین اون دو مدل از گیگابایت، مدل GIGABYTE - EP45-UD3R امکان Raid کردن هارد رو داره اما مدل دیگه نداره
اینا و ASUS P5Q-PRO هر سه از مدلای خیلی خوبن،اما مدل GIGABYTE - EP45-UD3R یه سری برتریهای جزیی نسبت به بقیه داره
خرید هیچ مدلی از Phenom های قدیمی هم توصیه نمیشه،

در مورد قیمت چیزی نگفتید؟
به نظرتون این config جطوره :
main : GIGABYTE - EP45-UD3L
cpu : core 2 duo E7400
Ram : 2gig patriod or exebit
VGA : ati 3870 HD
HDD : 1TB
شما اول بگو بودجت چقدره تا بیشتر راهنماییتون کنیم مین بورد gigabyte ep45-ud3r من
دیروز ایرانیان پرسیدم 145 تومان GIGABYTE - EP45-UD3L 120-125
asus p5qpro 145-50 قیمت دارم اون کارت گرافیک که نوشتید اصلا پیشنهاد نمیشه تازه تو بازارم نیست مطمئن نیستم ولی فکر کنم دیگه تولید نمیشه تو رنج 110 تا 120 geforce 9600 gt 1gig بهترین انتخابه تا 140 تومان هم ati hd 4770 512mb عالیه بین 90 تا 100 هم ati hd 4670 سی پی یو intel e7400 هم 120 تومان در مورد رم هم یا patriot بگیر یا ocz البته dual channel باشه بازدهیش بیشتره هارد رو هم مارک western digital بگیر حالا یا 500 gb یا 1terabyte مین بورد GIGABYTE - EP45-UD3L تو اون محدوده قیمت جزء بهترین هاست در کل شما بگو بودجت چقدره اقا فرشید و بقیه دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن

اقا من یه Main میخوام . قیمت حدود 100 تومن برای AMD CPU

ممنون.

یه سوال دیگه من 1 ماه پیش یه کارت 4890 گرفتم 330 الان بفروشم و به فکر 5850 باشم چطوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or