مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel i7 920
RAM : tm elite 3*1gb 1333
MAIN : asus p6t-deluxe or p6t
VGA : bfg gtx275
HDD : western or seagate 500gb 32mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw & dvd-rom)
POWER : green gp585b
CASE : green tuniq

حدودا 1300 در میاد میتونی مین رو p6t هم در نظر بگیری یه 80 85 تومنی حدودا کم میشه.;)
مرسی از پاسخ سریع.
من همون هارد رو دارم و یه dvd-rw pioneer poineer هم دارم بجاش یه کیس بهتر چی میتونم انتخاب کنم.آیا پاور کافیه اگه در آینده بخوام sli کنم.لطف کنید قیمت تک تک اجناس رو هم بنویسید

آخرین ویرایش:
بدون مانیتور قیمت 1200 در نظر دارم
در ضمن حداقل دوتا slot pci معمولی هم داشته باشه.و مثلا اگه 3 گیگ رم کافیه نمیخوام بیخودی 6 گیگ رم بزارم.انگاری یه سری از مادربرد توی سایت asus ساپورت windows 7 رو داره اگه میشه ازون مادربرد ها انتخاب کنید.
اول بگم که همه ی مادربردای جدید و قدیم ساپورت Windows 7 رو دارن،اون لوگو بیشتر تبلیغاتیه:

CPU:INTEL CORE I7 920 310T،
RAM:3*1GB G.SKILL DDR3 1333 SERIES 110T
M/B:ASUS P6T 250T
VGA:GEFORCE GTX 275 896MB DDR3 300T
HDD:SEAGATE 500GB 56T
POWER:680W SEASONIC 80 110T
CASE:NZXT Apolo 91T

مادربرد و پردازنده های Core i5 750 هم بالاخره رسیدن و به تعداد محدود موجودن،دوستانی اینجا که منتظر بودن میتونن برای اطلاعات بیشتر PM بدن.

یه هارد اکسترنال 1T میخواستم بگیرم.بهترین مارک و قیمتش چقدره؟
میتونی از برند Seagate و سری Free Agent رو با قیمت 105 تومن انتخاب کنی.

آخرین ویرایش:
چن تا نکته خوب!
1 - وقتی می خواین مادربرد بخرین ، اگر تو سیستمتون دوتا درایو نوری آی دی ای دارین توجه کنین ببینین سوکت این کابل کجای مادربرد هستش! اگر مثل مادربرد الایت P43T-A در قسمت پایین برد طراحی شده باشه، اگر تو سیستمتون کارت گرافیک هم داشته باشین کابل به دوتا درایو نمی رسه! و فقط حداکثر یکی قابل اتصاله! اونم با زحمت و کشیدگی کامل کابل ازین ور به اونور.
2- اگه از کارت گرافیک کبیر و هیکلدار دو اسلاته استفاده میکنین توجه کنین کانکتورهای ساتا از امتداد اسلات PCIE به اندازه کافی پایینتر باشد وگرنه کارت گرافیک میاد روی کانکتورهای ساتا! دوتا مشکلی که گفتم به عنوان مثال در مادربرد الایت G31T-M وجود داره!
3 - اگه میخواین برا CPU کولینگ جدا بخرین ببینین اطراف CPU جای خالی کافی دارین! مثلا هیت سینکتون به خازنهای اطراف CPU گیر نمیکنه یا حتی هیت سینک یا فن روی چیپست مزاحمت نداره.
4 - اساسا خیلی حال میده کانکتورهای ساتا و آی دی ای 90 درجه باشن واقعا تو کار خیلی باعث راحتی میشن و مایه شعف!

imageview.php

آخرین ویرایش:
سلام اقایون یه راهنمایی درمورد کارت گرافیک میخواست
به نظر شما تو قیمت 70-80 چه کارت گرافیکی خوبه

اقایون یکی راهنمایی کنید کارم عجله ای هست:blushing:

Last edited by a moderator:
سلام اقایون یه راهنمایی درمورد کارت گرافیک میخواست
به نظر شما تو قیمت 70-80 چه کارت گرافیکی خوبه

اقایون یکی راهنمایی کنید کارم عجله ای هست:blushing:

با این پول هیچ کارت بدردبخور واسه بازی نمیشه خرید،نهایت یه کارت 9500 یا 4670 میشه گرفت که واسه بازی مناسب نیستند

باید حداقل 100 تومن برا یه کارت 9600GT DDR3 هزینه کنی.

سلام .
میخواستم بدونم فرق INTEL E7400 با INTEL E7500 از نظر کارایی خیلی زیاده یا نه ؟ چون الان اختلاف قیمت این دو تا در حد 5 تا 10 هزار تومن هست و خواستم بدونم که در نهایت کدوم پیشنهاد میشه که خریداری بشه !
ممنون .

انویدیا بر روی mainboard : K9a2 Platinum

دوستان عزیز سلام....یک سوال تخصصی داشتم....من مینبرد k9a2 platinum دارم ...که ساپرت crossfirex داره...میخواستم بدونم من میتونم ...بدون مشکل احتمالی یا افت فریم از کارتهای انویدیا استفاده کنم....چون احتمال میره سری GT300 انویدیا بهتر از 5800 ATI عمل کنه...میخوام انویدیا بگیرم...آیا به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد؟

دوستان عزیز سلام....یک سوال تخصصی داشتم....من مینبرد k9a2 platinum دارم ...که ساپرت crossfirex داره...میخواستم بدونم من میتونم ...بدون مشکل احتمالی یا افت فریم از کارتهای انویدیا استفاده کنم....چون احتمال میره سری GT300 انویدیا بهتر از 5800 ATI عمل کنه...میخوام انویدیا بگیرم...آیا به نظر دوستان مشکلی پیش نمیاد؟
خیر.
سلام .
میخواستم بدونم فرق INTEL E7400 با INTEL E7500 از نظر کارایی خیلی زیاده یا نه ؟ چون الان اختلاف قیمت این دو تا در حد 5 تا 10 هزار تومن هست و خواستم بدونم که در نهایت کدوم پیشنهاد میشه که خریداری بشه !
ممنون .
تفاوتش تو میزان کلاک و توان OC ه.
e7500 برای OC بیشتر توصیه میشه.

سلام .
ممنون .
تفاوت سرعتشون به اندازه ی همون قیمتشون هست،در عمل محسوس نیست.

نه عزیزم،دلیلی نداره مشکل پیش بیاد،شما از کدوم از برندا روی مادربردی بزاری هیچ مشکلی ندارن و طبق استانداردشون کار میکنن.

لیون 5870رو از برند گیگا وارد کرده . قیمتش مناسبه . اما دقیق نمی دونم با چند تا کانفیگ موجوده در بازار جهانی . یعنی آیا کانفیگ خاص دیگه ای داره یا همین بود که با 295مقایسه شده بود . ضمنا حسش نبود دیگه سرچ بزن و مقایسه کنم . خبر از من بود کار مقایسه با شما(از دانشگاه اومدم دارم م میرم:biggrin1: )

لیون 5870رو از برند گیگا وارد کرده . قیمتش مناسبه . اما دقیق نمی دونم با چند تا کانفیگ موجوده در بازار جهانی . یعنی آیا کانفیگ خاص دیگه ای داره یا همین بود که با 295مقایسه شده بود . ضمنا حسش نبود دیگه سرچ بزن و مقایسه کنم . خبر از من بود کار مقایسه با شما(از دانشگاه اومدم دارم م میرم:biggrin1: )
خب همه ی بردا مال خود AMD هستن فعلا و هیچ چیزیشون فرق نداره الا برچسبای روی کارت و لوگوی شرکتا،یه مدل با فن استوک هم بیشتر نداره که راندمانش هم خیلی خوبه
ما هم برند ASUS رو بزودی عرضه میکنیم.البته فک نکنم مثل مدل گیگا 110 تومن بالای قیمت دلاریش باشه.

خب همه ی بردا مال خود AMD هستن فعلا و هیچ چیزیشون فرق نداره الا برچسبای روی کارت و لوگوی شرکتا،یه مدل با فن استوک هم بیشتر نداره که راندمانش هم خیلی خوبه
ما هم برند ASUS رو بزودی عرضه میکنیم.البته فک نکنم مثل مدل گیگا 110 تومن بالای قیمت دلاریش باشه.
ایسوس هم برند عالیی هست .
ایشالا که همینطوری باشه که می گی فرشید جان . شما بده 410تومن دیگه بروبچ مشتری بشن .
در مورد تراشه های 300انویدیا اما خبر ها خیلی جالب نست .
من یه جا خوندم که انویدیا فعلا پشتیبانی از DIR11رو لازم نمی دونه و از لحاظ قیمتی هم این تاشه جدیدش در رنج قیمتی 5870نیست اگه هم چند تا بده فکر نمی کنم در این قیمت باشه .البته اینها رو جایی خوندم و قابل استناد نیست.
چیزی که مشخص بوده اینه که ای تی آی معمولا مشتری مدار تر بوده . انویدیا هم خوب بوده . البته خوب عده ای هستند که شدیدا تعصب خاصی دارند روی یکی از اینها . اما به عقیده من فعلا 5870عالیه .البته عده ای هم می گن که انویدیا با قرار داده هایی که با شرکت های بازی سازی داشته همیشه سعی کرده تا اونها رو وادار کنه تا بازی رو برای کارتهای خودش بهینه کنند . البته من خودم ترجیح می دم فعلا بحث روی این مسائل نکنم . 5870فعلا به عیقده من بالای 400تومن مناسبترین کارته .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or