r0ss0neri
کاربر سایت
فقط قدرت مقایسه نمیشه ! قیمت در برابر مقایسه میشه ! 940 هم در بازی بعضی جاها بهتر از I7 965 عمل کرده !(کار گرافیکی)یه مقداری باهات موافقم . خودمم گفتم که PH II 955 از لحاظ قیمت مناسب تره هر چند در حد I7 نیست . جایی که قیمت مطرح هست فنوم . اما حالا شما می گی 940 . خوب من مخالفم که 940 با I7 920مقایسه بشه . چون در حدش نیست . 955 اما می تونه انتخاب معقولی باشه . کارایی رو باید در آِینده هم سنجید . مسلما کسی 250تومن پول سی پی یو نمی ده که 1سال دیگه عوضش کنه .اینو به این دلیل می گنم که نرم افزار ها و بار عملیاتی اونها روز به روز بیشتر می شه و کیفیت خروجی های مد نظر افراد هم روز به روز افزایش پیدا می کنه
شما خودت در حال حاظر برای کار گرافیکی و محاسباتی به طور حرفه ای تا سقف 1500چه سیستمی پیشنهاد می دی ؟(کامل )
البته باید یه نیم نگاهی هم به 32NM های اینتل که در راه داشته باشیم که شنیدم کارایی در حد I7 ها(کمتر) دارند و قیمتی در حد 2هسته ای های این شرکت . با ورود اونها فکر کنم بازار باز دوباره تغییر کنه. سوکت هم که باز تغییر می کنه و مادربورد های جدید وارد بازار می شه .
چه شود وضع بازار خدا می دونه . فکر کنم افت قیمت در هر دو پردازنده فنوم 2 و I7 ایجاد بشه و دو هسته ای های فعلی کنار بروند .
کسی از این ورود این سری جدید که فکر کنم CI9 نام داره در ایران خبر داره؟
250 نه ! 210 ! نه 1 سال دیگه عوضش نمیکنه ! فوقش اگه خیلی شاخ و حرفه ای باشه 3 سال را بهش حال میده ! بعدم اگه حس کرد ضعیفه میتونه تا 4 اور کنه 1 سال دیگه هم روش ! پس شد 3-4 سال !
ببین دو هسته ای های اینتل 3 سال پیش وارد شدند اما هنوز هم خواهان دارند !همین E2200 اگه کسی الان بخره قشنگ 1 سال یا با اور 2 سال را بهش جواب میده !
CPU:AMD PH II X4 940
CPUC:TR ULTRA EX 120
MoBo
Ram:Patroit 2x2 4GB 1066
VGA:HD4890-GTX275 or 2XHD4770
H.D.D:Samsung or WD 500GB 32MB
Case:NZXT TEMPSET-LEXA BLACKLINE
Power:Corsair HX620-750W OR GREEN 785-885B
Monitor:T200
Mouse:XL-740K
KB:G800
حدود 1450 میشه که میتونه بقیشو روی مانیتور یا موس یا کیبورد هزینه کنه.
اون ها هم تا وارد ایران بشند فکر نمیکنم قیمتی کمتر از این ها داشته باشند ! از اون جایی هم که مین های خاصی میخواند (سوکت LGA 1356) تا بیان وارد بازار بشند قیمت بالایی دارند و باید نیم سال یا 1 سالی آب بخورند که میشه 2011 ! تا اون موقع هم AMD بی جواب نمیزارتشون !
ضمنا خوبی AMD اینه CPU هاش رو 3 نسل از سوکت هاش سوار میشند !فعلا هم AM3 اومده و تا یک سال دیگه جا میفته !اما شایدم یک تغییری تو سوکتش بده ! اما بهتره حال را بچسبیم تا آینده خودش بیاد اون موقع در موردش صحبت میکنیم !
سری CI9 هم 6 هسته ای هست و باید منتظر جواب AMD ماند !
موفق باشید