والا به نظر من هم در حال حاظر اینتل جلوتره . اینو من نمی گم همه می گن .سلام.
این cpu های amd مشکلی دارند؟
آخه اینجا هیچکس توصیه نمیکنه؟
دوستان یه cpu amd در حد e 7400 یا e7500 معرفی میکنین.
یه مادربورد هم واسش میخوام تا 120 تومن
مرسی.
واقعا آدم تو این بازارهای خراب شده دیوونه میشه.هرکس از جنس خودش تعریف میکنه!:laughing:
توجه داشته باش که پیشنهاد دوستان بازیسنتری با پیشنهاد فروشنده های اغلب بدون اطلاعات فنی فرق میکنهسلام.
این cpu های amd مشکلی دارند؟
آخه اینجا هیچکس توصیه نمیکنه؟
دوستان یه cpu amd در حد e 7400 یا e7500 معرفی میکنین.
یه مادربورد هم واسش میخوام تا 120 تومن
مرسی.
واقعا آدم تو این بازارهای خراب شده دیوونه میشه.هرکس از جنس خودش تعریف میکنه!:laughing:
در این رابطه باید بگم که ، پردازنده های اینتل از نظر سرعت محاسباتی قدرت بالاتری دارند و این می تونه به این دلیل باشه که معماری آنها نسبت به ای ام دی برتری داره . هسته ها با هم بهتر در ارتباط هستند ، بار پردازش به خوبی تقسیم می شه و در نهایت راندمان پردازنده بالا میره . با این مواردی که گفتم سی پی یو های اینتل نسبت به یک سی پی یو از ای ام دی که با هم برابر بودند(از لحاظ مشخصات فنی) خیلی سرتر بوده و هست (اینو بنچمارک ها هم می گن) .شما به موارد گفته شده دما رو هم اضافه کن که فاکتور مهمی هست در کارایی پردازنده .خوب طبیعی هست که ای ام دی دست به کاهش قیمت بزنه تا سهمی از بازار رو داشته باشه . این روند با ورود C2D از اینتل خیلی تشدید شد .اینو که فروشنده ها هیچی نمیفهمن و می خوان اجناس خودشونو غالب کنن می دونم و واسه همین تو بازیسنتر میپرسم ولی حالا ما گفتیم این phenom x3 و x4 هسته هاشون با فرکانساشون
از core2duo بیشتره و قیمتاشون کمتره .چرا کسی پیشنهاد نمی کنه؟:confused:
حالا شما لطف کنید یه توضیحات بدین.شرمنده اطلاعاتمون تو این زمینه کمه:blushing:
نه داداشه من بهتره از طرف خودت صحبت کنی نه از طرف همه !والا به نظر من هم در حال حاظر اینتل جلوتره . اینو من نمی گم همه می گن .
با این حل شما چرا روی ای ام دی نظر داری؟
به نظرم همون اینتل رو بردار چون جلوتره . کلا بازار بیشتر به سمت اینتل گرایش داره .برای پیدا کردن مدل هم ترازش بنچمارک ها رو نگاه کن .
ببینید CPU های PHENOM به دلیل میزان کش پایین و همینطور فناوری ساخت 65 نانومتری و مصرف بالا و همینطور دمای بالا زیاد توصیه نمیشند (مخصوصا اورکلاک) و همینطور مین های High End اش زیاد تو بازار نبودند که البته تو این 6 ماهه اوضاع خیلی بهتر شده ولی من PH X4 9850 را ترجیح میدم به Intel E7400 !اینو که فروشنده ها هیچی نمیفهمن و می خوان اجناس خودشونو غالب کنن می دونم و واسه همین تو بازیسنتر میپرسم ولی حالا ما گفتیم این phenom x3 و x4 هسته هاشون با فرکانساشون
باید بگم که اصلا سبقت Intel از AMD تو نسل CORE 2 خودشو نشون داد و الا تو سری ATHLON 64 و Smapron سی پی یو های AMD بهتر از Intel Pentium و Celeron عمل کردند.در این رابطه باید بگم که ، پردازنده های اینتل از نظر سرعت محاسباتی قدرت بالاتری دارند و این می تونه به این دلیل باشه که معماری آنها نسبت به ای ام دی برتری داره . هسته ها با هم بهتر در ارتباط هستند ، بار پردازش به خوبی تقسیم می شه و در نهایت راندمان پردازنده بالا میره . با این مواردی که گفتم سی پی یو های اینتل نسبت به یک سی پی یو از ای ام دی که با هم برابر بودند(از لحاظ مشخصات فنی) خیلی سرتر بوده و هست (اینو بنچمارک ها هم می گن) .شما به موارد گفته شده دما رو هم اضافه کن که فاکتور مهمی هست در کارایی پردازنده .خوب طبیعی هست که ای ام دی دست به کاهش قیمت بزنه تا سهمی از بازار رو داشته باشه . این روند با ورود C2D از اینتل خیلی تشدید شد .
امیدوارم جواب گرفته باشی .
شاید گذشته اما نه الان !با این مواردی که گفتم سی پی یو های اینتل نسبت به یک سی پی یو از ای ام دی که با هم برابر بودند(از لحاظ مشخصات فنی) خیلی سرتر بوده و هست (اینو بنچمارک ها هم می گن
اینو که فروشنده ها هیچی نمیفهمن و می خوان اجناس خودشونو غالب کنن می دونم و واسه همین تو بازیسنتر میپرسم ولی حالا ما گفتیم این phenom x3 و x4 هسته هاشون با فرکانساشون
CPU:INTEL E7300
RAM:2*2GB PATTRIOT
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:EVGA GTS 250
HDD:MAXTOR 500 GB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:VIERA BLACK
POWER:GREEN 535W
MODEM:V92 DLINK
اینا بدون مانیتور حدود 700 تومن میشن
شما با حدود 770 تومن میتونی اینا رو بگیری:سلام! یک سیستم کامل می خواستم، نهایتا 750 تومان... فقط لطف کنید سیستم رو به صورت کامل معرفی کنید(مانیتور، هارد، موس، کییورد...)!
دوستان خواهشا جواب من رو هم بدید
CPU:INTEL E5300مرسی از راهنماییت فرشید جان .... .
فقط این اقا با مانیتور میخواد 700 تومن بشه .
من اسپانسر اینتل نیستم که . از کنارش چیزی هم بهم نمی رسه چون فروشنده هم نیستم . ما واگذار می کنیم به خریداران که معمولا اینتل رو قبول می کنند(گفتم معمولا نه حتما توجه داشته باش).آقا فرشید هم در این رابطه توضیح دادند پس من وارد نمی شم دیگه(اون پست رو بخون شما و به دقت هم بخون ، من با اون پست موافقم) .نه داداشه من بهتره از طرف خودت صحبت کنی نه از طرف همه !
کی همچین حرفی زده؟ما چیزی به اسم جلوتر بودن نداریم ! توی هر رنج قیمت ما یک سیستمی پیشنهاد میدیم !
تو بازار CPU های AMD هم خوب پیدا میشه اما به خاطر PHENOM که کمی بد عمل کرد خیلی اسمش بد جا اُفتاده !
ببینید CPU های PHENOM به دلیل میزان کش پایین و همینطور فناوری ساخت 65 نانومتری و مصرف بالا و همینطور دمای بالا زیاد توصیه نمیشند (مخصوصا اورکلاک) و همینطور مین های High End اش زیاد تو بازار نبودند که البته تو این 6 ماهه اوضاع خیلی بهتر شده ولی من PH X4 9850 را ترجیح میدم به Intel E7400 !
باید بگم که اصلا سبقت Intel از AMD تو نسل CORE 2 خودشو نشون داد و الا تو سری ATHLON 64 و Smapron سی پی یو های AMD بهتر از Intel Pentium و Celeron عمل کردند.
ضمنا اینم باید بگم که هدف AMD عرضه ی CPU ی ارزان قیمت در مقابل کارایی خوب بود که اگه اینو در نظر بگیریم AMD تو PHENOM هم شکست خورده تلقی نمیشه اما خوب عمل نکرد !
شاید گذشته اما نه الان !
الان AMD PHENOM II X2 550 را عرضه کرده که نسبت به قیمتش گزینه ی خوبی در برابر E8400 ه.
اینو باید بدونید که PH II تقریبا CORE 2 و همینطور CORE 2 QUAD را از رده خارج کرده !(هم سرعت و هم گیم)
ضمنا سری CI7 هم در صورتی که برای کارهای گرافیکی بخواهید استفاده کنید توصیه نمیشه ! یک سیستم AMD PH II 940 را با مین خوبش میشه حدود 380 تهیه کرد اما یک I7 و همینطور یک مین ASUS P6T SE را باید حدود 550 تومان هزینه کنید که تو گیم بعضی AMD سرتره اما سرعت CPU هاي AMD PH II نسبت به I7 كمتره ولي نسبت به CORE 2 و Core 2 Quadبهتره.
موفق باشید
البته اين مورد در Phenom II اصلاً صدق نمي كنه و در عمليات اوركلاكينگ بيشترين كارايي رو داره و از i7 هم خيلي خيلي بهتره البته براي كساني كه اهل اوركلاك هستند و اين را هم بدانيد كه i7 اصلاً در اوركلاك حرفي براي گفتن نداره و دو هسته اي هاي سري 8 اينتل و چهار هسته اي هاي سري 9 هستند كه اينتل رو در اين عرصه نگه داشتند.ببینید CPU های PHENOM به دلیل میزان کش پایین و همینطور فناوری ساخت 65 نانومتری و مصرف بالا و همینطور دمای بالا زیاد توصیه نمیشند (مخصوصا اورکلاک) و همینطور مین های High End اش زیاد تو بازار نبودند که البته تو این 6 ماهه اوضاع خیلی بهتر شده ولی من PH X4 9850 را ترجیح میدم به Intel E7400 !
كلاً قطعاتي كه Razer توليد مي كنه در دسته ي حرفه اي قرار دارند و اصولاً براي گيمر ها مي باشند.به نظر شما پد موس Razer eXactMat Performance چیز خوبیه؟
برای کارهای گرافیکی و همچنین گیم.