مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

براي چنين سيستمي شما چه پاوري هايي پيشنهاد مي كنيد؟
CPU:INTEL CORE 2QUAD 9400
VGA: FORCE3D ATI HD 4870 1GB GDDR5
MOTHERBOAR: GIGABAYTE EP5 UD3R
RAM: GEIL 2*2GB 800
روي كارت گرافيك خوندم كه نوشته بود حداقل پاور 500 وات نياز دارهى
براي اين سيستم يه 550 كافيه ، من green gp585b رو پيشنهاد ميدم.;)
سلام،من میخوام سیستمم رو ارتقا بدم برای گیم.بودجه حدوده 400 تومان.
این سیستم پیشنهادی خودمه:
mb:GIGA ep31_dsl
cpu:Intel 7400 3 mb cache
VGA:XFX 9600 gso
ram:2x2gig kingmax
شما نظر تون چیه؟
سیستم پیشنهادی شما چیه؟
در مورد اورکلاکینگ و هماهنگی و فرکانس و زمان تاخیر راهنمایییم کنید
پیشاپیش از راهماییهاتون متشکرم.
پس فقط cpu , ram , main , vga ديگه درسته ؟! ميتوني اينو در نظر بگيري :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : zotac 9600gt 512mb

حدودا 420 تومن در مياد.;)

عرض کنم خدمت که ، من منکر کارایی 955 یا 940 نیستم اما باز هم اونها رو به اندازه اینتل یا بهتر بگم I7 قبول ندارم .
شما کل بحث رو در نظر بگیر . همه چیز بازیه؟ شما کار دیگه نمی کنی؟ کمااینکه در بازی هم I7خیلی خوب عمل می کنه. در محاسبات بهتر از فنوم 2.کارایی سیستم وقتی مشخص می شه که در هیچ قسمتی وا نگذاره شما رو .
ضمنا
به عقیده من هر دو خوب هستند.
اما یکی دو جا خونده بودم که I7 بهتر هستش . اکثریت افراد هم اینتل پیشنهاد میدهند .
مقاله پایین که شامل چندین بنچمارک هم هست رو هم شما بخون و هم دیگران . این مقایسه PH II 955 و I7 920. حالا شما با 940 مقایسه می کنی؟
http://www.tomshardware.com/reviews/...i7,2360-2.html
به عقیده من برای کار محاسباتی و گرافیکی به طور توام I7 بهتر هست چون کسی که فقط و فقط بازی می خواد بره کنسول بگیره بهتره (Ps3 یا XBOX 360). اما جایی که قیمت میاد وسط PH II 955.
خوب این نظر شماست !
بیین ما داریم روی یک پردازنده ی 4 هسته ای بحث میکنیم ! قطعا خیلی ها نمیتونن از تمام سرعت q6600 استفاده کنند بنابراین PH II 940 سرعت عالی داره و CI7 یک غول محسوب میشه که اکثر کاربرا نمیتونن از تمام کارایی این CPU بهره بگیرند ! پس چرا هزینه ی اضافی ؟ بله PH II 940 عمرا جایی کسی را وا بزاره مگه یک کاربر حرفه ای چی میخواد ؟ کار با 3DMAX و .... ! خوب همه ی این ها را میتونه با PH II 940 با سرعت عالی انجام بده ! I7 برای همه انتخاب معقولی نیست !(یک مین عالی و سی پی یو I7 حدود 700 میشه ولی یک مین عالی + PH II 940 روی هم 400 میشه ! حالا کدوم عاقلانست؟
من قبلا همه ی این مقاله از اکثر سایت ها را خوندم !
نه برای کسی که قیمت هم براش مهمه ! حتی کسی هم که دستش بازه به نظر من بهتره بقیه ی هزینه را روی قطعات دیگه بکنه !
نه هر کسی که بخواد بازی کنه که کنسول نمیگیره ! من خودم عاشق PC هستم اونم بازی با PC ! و از کنسول متنفرم ! به قول معروف ONLY PC !
داداش قیمت همیشه مهمه !!! حتی کسی که دستش بازه باز باشه !
صحبت اورکلاک رو در جواب صحبت پست قبلی خودت کردم که گفتی PhenomII x4 از لحاظ اورکلاک سرتره
در ضمن AMD PHENOM II X2 550 به هیچ وجه در حد E8400 نیست،من Phenom II X3 رو در حدود E8400 میدونم،دو هسته ای Phenom هیچ وقت در حد و اندازه ی دو هسته ی Core 2 Duo نبوده،مطمئن باش
هر جا هم که میبینی توی نمودارها -مخصوصا تعدادی از بازیها-فاصلشون کم شده یا مساوی هست بدون که اون بازی یا نرم افزار نمیتونه از CPU استفاده ی کامل و بهینه بکنه.
منظور من اور با LN2 بود !
من قبول دارم که I7 920@4.0GHz ON Air بهتر از PH II 940@4.0GHz On Air ه.
خود شما هم داری میگی نبوده :D حالا که هست !این دو هسته ای PH II که با قیمتی کمتر از E7400 اونو لول کرده ! ضمنا منم گفتم نزدیک E8400 ه.
مثل اینه که بچه ای بد بوده ! حالا هم که خوب بشه بگیم مثل اون خوب نیست!(چه مثالی !)
شما هنوز باور ندارید که PH II توانسته CORE 2 و CORE 2 QUAD را کمرنگ کنه.
mb:GIGA ep31_dsl
cpu:Intel 7400 3 mb cache
VGA:XFX 9600 gso
ram:2x2gig kingmax
MoBo:GIGA MA770-UD3
CPU:AMD PH II X3 710
VGA:HD4850
RAM:Patroit 2x2 4GB 800-1066
حدود 420 میشه ولی بهترین سیستم تو این رنج محسوب میشه !
---
موفق باشید

خوب این نظر شماست !
بیین ما داریم روی یک پردازنده ی 4 هسته ای بحث میکنیم ! قطعا خیلی ها نمیتونن از تمام سرعت q6600 استفاده کنند بنابراین PH II 940 سرعت عالی داره و CI7 یک غول محسوب میشه که اکثر کاربرا نمیتونن از تمام کارایی این CPU بهره بگیرند ! پس چرا هزینه ی اضافی ؟ بله PH II 940 عمرا جایی کسی را وا بزاره مگه یک کاربر حرفه ای چی میخواد ؟ کار با 3DMAX و .... ! خوب همه ی این ها را میتونه با PH II 940 با سرعت عالی انجام بده ! I7 برای همه انتخاب معقولی نیست !(یک مین عالی و سی پی یو I7 حدود 700 میشه ولی یک مین عالی + PH II 940 روی هم 400 میشه ! حالا کدوم عاقلانست؟
من قبلا همه ی این مقاله از اکثر سایت ها را خوندم !
نه برای کسی که قیمت هم براش مهمه ! حتی کسی هم که دستش بازه به نظر من بهتره بقیه ی هزینه را روی قطعات دیگه بکنه !
نه هر کسی که بخواد بازی کنه که کنسول نمیگیره ! من خودم عاشق PC هستم اونم بازی با PC ! و از کنسول متنفرم ! به قول معروف ONLY PC !
داداش قیمت همیشه مهمه !!! حتی کسی که دستش بازه باز باشه !

---
موفق باشید
یه مقداری باهات موافقم . خودمم گفتم که PH II 955 از لحاظ قیمت مناسب تره هر چند در حد I7 نیست . جایی که قیمت مطرح هست فنوم . اما حالا شما می گی 940 . خوب من مخالفم که 940 با I7 920مقایسه بشه . چون در حدش نیست . 955 اما می تونه انتخاب معقولی باشه . کارایی رو باید در آِینده هم سنجید . مسلما کسی 250تومن پول سی پی یو نمی ده که 1سال دیگه عوضش کنه .اینو به این دلیل می گنم که نرم افزار ها و بار عملیاتی اونها روز به روز بیشتر می شه و کیفیت خروجی های مد نظر افراد هم روز به روز افزایش پیدا می کنه

شما خودت در حال حاظر برای کار گرافیکی و محاسباتی به طور حرفه ای تا سقف 1500چه سیستمی پیشنهاد می دی ؟(کامل )
البته باید یه نیم نگاهی هم به 32NM های اینتل که در راه داشته باشیم که شنیدم کارایی در حد I7 ها(کمتر) دارند و قیمتی در حد 2هسته ای های این شرکت . با ورود اونها فکر کنم بازار باز دوباره تغییر کنه. سوکت هم که باز تغییر می کنه و مادربورد های جدید وارد بازار می شه .
چه شود وضع بازار خدا می دونه . فکر کنم افت قیمت در هر دو پردازنده فنوم 2 و I7 ایجاد بشه و دو هسته ای های فعلی کنار بروند .
کسی از این ورود این سری جدید که فکر کنم CI9 نام داره در ایران خبر داره؟

یه مقداری باهات موافقم . خودمم گفتم که PH II 955 از لحاظ قیمت مناسب تره هر چند در حد I7 نیست . جایی که قیمت مطرح هست فنوم . اما حالا شما می گی 940 . خوب من مخالفم که 940 با I7 920مقایسه بشه . چون در حدش نیست . 955 اما می تونه انتخاب معقولی باشه . کارایی رو باید در آِینده هم سنجید . مسلما کسی 250تومن پول سی پی یو نمی ده که 1سال دیگه عوضش کنه .اینو به این دلیل می گنم که نرم افزار ها و بار عملیاتی اونها روز به روز بیشتر می شه و کیفیت خروجی های مد نظر افراد هم روز به روز افزایش پیدا می کنه

شما خودت در حال حاظر برای کار گرافیکی و محاسباتی به طور حرفه ای تا سقف 1500چه سیستمی پیشنهاد می دی ؟(کامل )
البته باید یه نیم نگاهی هم به 32NM های اینتل که در راه داشته باشیم که شنیدم کارایی در حد I7 ها(کمتر) دارند و قیمتی در حد 2هسته ای های این شرکت . با ورود اونها فکر کنم بازار باز دوباره تغییر کنه. سوکت هم که باز تغییر می کنه و مادربورد های جدید وارد بازار می شه .
چه شود وضع بازار خدا می دونه . فکر کنم افت قیمت در هر دو پردازنده فنوم 2 و I7 ایجاد بشه و دو هسته ای های فعلی کنار بروند .
کسی از این ورود این سری جدید که فکر کنم CI9 نام داره در ایران خبر داره؟
فقط قدرت مقایسه نمیشه ! قیمت در برابر مقایسه میشه ! 940 هم در بازی بعضی جاها بهتر از I7 965 عمل کرده !(کار گرافیکی)
250 نه ! 210 ! نه 1 سال دیگه عوضش نمیکنه ! فوقش اگه خیلی شاخ و حرفه ای باشه 3 سال را بهش حال میده ! بعدم اگه حس کرد ضعیفه میتونه تا 4 اور کنه 1 سال دیگه هم روش ! پس شد 3-4 سال !
ببین دو هسته ای های اینتل 3 سال پیش وارد شدند اما هنوز هم خواهان دارند !همین E2200 اگه کسی الان بخره قشنگ 1 سال یا با اور 2 سال را بهش جواب میده !
CPU:AMD PH II X4 940
CPUC:TR ULTRA EX 120
MoBo:DFI DK 790FXB-M2RS
Ram:Patroit 2x2 4GB 1066
VGA:HD4890-GTX275 or 2XHD4770
H.D.D:Samsung or WD 500GB 32MB
Case:NZXT TEMPSET-LEXA BLACKLINE
Power:Corsair HX620-750W OR GREEN 785-885B
Monitor:T200
Mouse:XL-740K
KB:G800
حدود 1450 میشه که میتونه بقیشو روی مانیتور یا موس یا کیبورد هزینه کنه.
اون ها هم تا وارد ایران بشند فکر نمیکنم قیمتی کمتر از این ها داشته باشند ! از اون جایی هم که مین های خاصی میخواند (سوکت LGA 1356) تا بیان وارد بازار بشند قیمت بالایی دارند و باید نیم سال یا 1 سالی آب بخورند که میشه 2011 ! تا اون موقع هم AMD بی جواب نمیزارتشون !
ضمنا خوبی AMD اینه CPU هاش رو 3 نسل از سوکت هاش سوار میشند !فعلا هم AM3 اومده و تا یک سال دیگه جا میفته !اما شایدم یک تغییری تو سوکتش بده ! اما بهتره حال را بچسبیم تا آینده خودش بیاد اون موقع در موردش صحبت میکنیم !
سری CI9 هم 6 هسته ای هست و باید منتظر جواب AMD ماند !
موفق باشید

براي اين سيستم يه 550 كافيه ، من green gp585b رو پيشنهاد ميدم.;)
ممنون از راهنمايي
من با فروشگاه هاي زيادي توي شيراز تماس گرفتم گفتن كه پاور با اين قدرت تموم شده تا 10 روز ديگه مياد كه البته من هم اينقدر صبر ندارم!
شما فروشگاه هاي اينترنتي مي شناسيد كه بتونم از اونجا خريد كنم؟

من يك سايتي پيدا كردم و تونستم تعدادي مدل پيدا كنم اما چند مدل هست كه قيمتشون يكي هست شما مي گيد كدوم رو بگيرم؟ نظرتون در مورد قيمتش چطور هست؟
Power Green GP535AB
Power Green GP 535A

قيمت هر دو مدل 56 هزار تومان

در ضمن كارت كپچري هم دارم كه اون هم بالاخره مقداري انر‍ژي مصرف مي كنه! اين پاورها كفايت مي كنند؟
مانيتور من كابلي داره كه به پاور متصل ميشه و از پاور تغذيه ميكنه! براي اين چكار كنم چون همين مدل ها فقط يك فيش براي برق كيس دارند و براي مانيتور خروجي ندارند؟ كابلي جداگانه بايد تهيه كنم؟

ممنون از راهنمايي
من با فروشگاه هاي زيادي توي شيراز تماس گرفتم گفتن كه پاور با اين قدرت تموم شده تا 10 روز ديگه مياد كه البته من هم اينقدر صبر ندارم!
شما فروشگاه هاي اينترنتي مي شناسيد كه بتونم از اونجا خريد كنم؟

من يك سايتي پيدا كردم و تونستم تعدادي مدل پيدا كنم اما چند مدل هست كه قيمتشون يكي هست شما مي گيد كدوم رو بگيرم؟ نظرتون در مورد قيمتش چطور هست؟
Power Green GP535AB
Power Green GP 535A

قيمت هر دو مدل 56 هزار تومان

در ضمن كارت كپچري هم دارم كه اون هم بالاخره مقداري انر‍ژي مصرف مي كنه! اين پاورها كفايت مي كنند؟
مانيتور من كابلي داره كه به پاور متصل ميشه و از پاور تغذيه ميكنه! براي اين چكار كنم چون همين مدل ها فقط يك فيش براي برق كيس دارند و براي مانيتور خروجي ندارند؟ كابلي جداگانه بايد تهيه كنم؟
پاور یه عنصر مهم هست و نمی شه هم عوضش کرد هر روز . شما چرا یه 585 بر نمی داری؟
فکر می کنم که در آینده هم برات مناسب باشه .با قیمت 90تومن .

من میخواستم چندتا قطعه مناسب برای بازی بخرم که قیمتش نهایتا 260 بالاتر نره، یه نفر لیست زیر رو بهم داد:

Mainboard : MSI - K9VGM-V
CPU : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
RAM : Patriot - 1GBx2 - 800
HDD : MAXTOR-SATA 2 - 250 GB
VGA : CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB

+ یه power مناسب

که چندجا اینارو قیمت گرفتم همین حدود 260 تومن در میاد...
میخواستم ببینم بنظرتون این قطعات خوبه؟ و اگه میشه سیستمی بهتر از این، با کمتر از 260 تومن بست لطفا بگید.

salam
pishapish mazerat ke englisi type mikonam jay ke hastam farsi nadare!

ye soal, to renj gheymate 4870 ati, aya modeli ham az nvidia darim ke raghibe ham bashand
va kodemeshon be nazareton behtare
خوب 4870 الان از 235 تومن هست تا 300 تومن ، تا 240 يه زموني gtx260 از zotac بود الان ديگه فقط خودشه خودش.:cheesygri
من میخواستم چندتا قطعه مناسب برای بازی بخرم که قیمتش نهایتا 260 بالاتر نره، یه نفر لیست زیر رو بهم داد:

Mainboard : MSI - K9VGM-V
CPU : AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5000+
RAM : Patriot - 1GBx2 - 800
HDD : MAXTOR-SATA 2 - 250 GB
VGA : CLUB - ATI RADEON HD 3650 512MB

+ یه power مناسب

که چندجا اینارو قیمت گرفتم همین حدود 260 تومن در میاد...
میخواستم ببینم بنظرتون این قطعات خوبه؟ و اگه میشه سیستمی بهتر از این، با کمتر از 260 تومن بست لطفا بگید.
نميشه 300 در نظر بگيريم ؟! :biggrin1:
من اينو پيشنهاد ميدم :

CPU : intel e5200
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-1600
VGA : zotac 9500gt 512mb
HDD : samsung or seagate 250gb
POWER : green gp485a

حدودا 320 در مياد.;)

دوستان جايي توي شيراز، تهران، شماره تماس، آدرس سايتي سراغ نداريد كه من بتونم پاور gp585b برند گرين رو بگيرم؟ چون من هر جايي كه به ذهنم ميرسه مي گند نداريم!!

salam
pishapish mazerat ke englisi type mikonam jay ke hastam farsi nadare!

ye soal, to renj gheymate 4870 ati, aya modeli ham az nvidia darim ke raghibe ham bashand
va kodemeshon be nazareton behtare
gts 250هم کارت خوبی هست 190تا 200هم پیدا میشه . در حدود همون4870هستش . اما اگه می تونی 40-230خرج کنی Gtx260بردار که از هر دوی اینها بهتره .
دوستان جايي توي شيراز، تهران، شماره تماس، آدرس سايتي سراغ نداريد كه من بتونم پاور gp585b برند گرين رو بگيرم؟ چون من هر جايي كه به ذهنم ميرسه مي گند نداريم!!
http://lioncomputer.ir داره به قیمت 93تومن .آقا فرشید هم شاید داشته باشه .

gts 250هم کارت خوبی هست 190تا 200هم پیدا میشه . در حدود همون4870هستش . اما اگه می تونی 40-230خرج کنی Gtx260بردار که از هر دوی اینها بهتره .
GTS 250 اصلا در حد 4870 نیست.GTX260 در حد HD4870 ه که با 240 یکم بیشتر 270 میتونی GTX 260 /216 برداری که سریعتره یا با 280-300 تومان میتونی HD4890 برداری که از همه بهتره !
طفا مشخصات يه سيستمي رو بدين كه كيسش تا 750 , 800 تومن بيشتر نشه .....

بيشتر واسه بازي ميخوام ! .... ممنون .
CPU:AMD PH II X4 940
MoBo:DFI DK 790FXB-M2RS
VGA:HD4890-GTX 260/216
RAM:PATROIT 2X2 4GB 1066
POWER:GREEN 585B
حدود 830 میشه اما بهترین انتخابه !اگه خواستی کمتر بشه اینو در نظر بگیر
CPU:AMD PH II X4 810
MoBo:GIGABYTE MA770-UD3
VGA:HD4890
RAM:PATROIT 2X2 4GB 1066
POWER:GREEN 585B
حدود 720 تومان میشه اینم بعد از اون بهترین انتخابه.
موفق باشید

dostan mamnon az javabeton
faghat ye soal kheili amatori...
4870 ati benchmark haye kheili behtari nesbat be GTX 260 dare
mikham bedonam age 4870 ro bekham ba cpu q9400 estefade konam momkene conflict ijad beshe
ya inke hatman bayad az cpu haye amd estefade konam?

dostan mamnon az javabeton
faghat ye soal kheili amatori...
4870 ati benchmark haye kheili behtari nesbat be GTX 260 dare
mikham bedonam age 4870 ro bekham ba cpu q9400 estefade konam momkene conflict ijad beshe
ya inke hatman bayad az cpu haye amd estefade konam?
عرض کنم که شما شک نکن که 260 از 4870سره .
در مورد کانفیلیکت هم هیچ مشگلی رخ نمی ده

ضمنا به عقیده من gts 250هم تو رنج زیر 200عالیه . اما بالای 200تومن اگه می خوای هزینه کنی 260 بردار .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or