سلام.سلام دوستان.با 800 تومن میشه یک سیستم مناسب برای گیم پیشنهاد بدبد؟(سیستمی که بتونه بازی کرایسیس رو به خوبی اجرا کنه.)
اگه فقط کیس میخوای :سلام دوستان.با 800 تومن میشه یک سیستم مناسب برای گیم پیشنهاد بدبد؟(سیستمی که بتونه بازی کرایسیس رو به خوبی اجرا کنه.)
در هر صورت ممنون.باكسا از 17 18 تومن هست تا 50 تومن بسته به خروجي ، ضد ضربه بودن و....
در كل بستگي به خودت داره.![]()
بنظر من نمیارزه،بهتر هارد اکسترنال واقعی خریداری کنی و قیمتش هم خیلی بیشتر نیست.ممنون...
ببینم میارزه هاردو با اون باکس ها وصل کنم؟
یعنی قیمتش چطوره؟
اگه نمیارزه ردش کنم بره.
سلام دوستان
اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:
که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...
بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست
بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:
و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد
MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g
دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید
با تشکر
اصولا رمهای با باس بالا مثل 1600 , 1866 و 2000 بیشتر برای اورکلاک حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرن ، به همین دلیل از نظر اورکلاک تقاوتی زیادی بین اکثر برند ها نیستسلام دوستان..دنبال یک رم Triple Channel میگردم..3GB 1600
برند خوبی سراغ دارید؟که هم کارایی و هم قابلیت اورکلاک بالا داشته باشه؟قیمتش هم مناسب باشه...(البته با مدرک!! مثل سایت Tomshardware)
خودم برند Corsair و OCZ رو قبول دارم
Team هم میگن خوبه..اما خوب خواستم نظر شما رو بدونم
سوال دوم اینکه مادر بورد P6T Deluxe V2 بهتره و اورکلاک قابل قبولی داره یا Rampage II Gene
میدونم P6T بهتره اما 1جا خوندم که مشکل فنی داره و کرش میکنه
ممنون میشم اگه کمک کنید
اصولا رمهای با باس بالا مثل 1600 , 1866 و 2000 بیشتر برای اورکلاک حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرن ، به همین دلیل از نظر اورکلاک تقاوتی زیادی بین اکثر برند ها نیست
در کل شما میتونی Corsair DOMINTAR 3x1GB DDR3 1600 CL8 رو در نظر بگیری (با قیمت حدود 125 تومن)
Rampage II GENE هم از نظر امکانات و سایر موارد در حد P6T Deluxe نیست
در مورد اون مشکل بهتره بیشتر تحقیق کنید چون من خودم این مادربورد رو چند ماهه که دارم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و حتی با این مادربورد تونستم به فرکانس 4.6GHz هم برسم !
با فن استوک که تا 3 بیشتر نمیشه بالا رفت ! اون فرکانس 4.6GHz رو هم با نیتروژن مایع (LN2) تونستم Stable ش کنم !ببخشید میتونم بپرسم گرافیکتون چیه؟
i7 920 رو رسوندین به 4.6؟ با فن خودش؟؟البته بعید میدونم با فن خودش باشه...میشه 1 بنچمارک از بازی کرایسیس یا فارکرای با سیستم خودتون بزارید؟(Farcry2 بهتره) البته اگه میشه... ممنون میشم میخوام ببینم با چه گرافیکی به اون فریم میرسید با این سخت افزار:smile:
پیشنهاد من DFI X58 T3EH6-Biostar TPOWER X58سلام دوستان..دنبال یک رم Triple Channel میگردم..3GB 1600
برند خوبی سراغ دارید؟که هم کارایی و هم قابلیت اورکلاک بالا داشته باشه؟قیمتش هم مناسب باشه...(البته با مدرک!! مثل سایت Tomshardware)
خودم برند Corsair و OCZ رو قبول دارم
Team هم میگن خوبه..اما خوب خواستم نظر شما رو بدونم
سوال دوم اینکه مادر بورد P6T Deluxe V2 بهتره و اورکلاک قابل قبولی داره یا Rampage II Gene
میدونم P6T بهتره اما 1جا خوندم که مشکل فنی داره و کرش میکنه
ممنون میشم اگه کمک کنید
دوست عزیز شما قبلا تو این تاپیک سوالت رو مطرح کردی که جواب هم داده شد دیگه نیازی نبود یبار دیگه مطرح کنی.سلام دوستان
اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:
که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...
بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست
بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:
و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد
MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g
دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید
با تشکر