مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

اقا فرشید سلام..... مانیتور بالای 22 اینچ چه مارکی بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد اسپیکر هم اسپیکری هست که چند ورودی صدا داشته باشه؟؟
بالای 22 اینچ اصلا توی بازار کامپیوتر نیست،تک و توک ممکنه باشه اما عمده وارد نمیشه.

در مورد nzxt من شک ندارم که کیفیت خوبی داره چون پیشنهاد حرفه ای ها هستش .
مقاله که نمی شه گفت اما تحلیلشو خوندم . اما ترفند هندونه به شرط چاقو یه چیزه دیگه است فرشید جان:biggrin1: . حالا نمایندگی حرفه ای nzxt کجاست؟ بجز لیون . barin-tech گویا وارد می کنه .
بله،برین میاره اما خیلی نمیشه بهشون اطمینان کرد،قبلا باهاشون کار کردم.

سلام...
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش دیروز یه هارد اینترنال seagate خریدم حالا نمیدونم 32 مگ بافر هستش یا 16
چه جوری اینو میشه فهمید.
ممنون میشم جوابمو بدید.
البته با دیدن شماره سریال گویا 32 هست ولی اطمینان ندارم.
اینم ST31000520AS
از شماره سریال.
یا علی.
آره عزیزر،32 مگ بافر هست،خیالت راحت

سلام

دوستان من میخوام یه دستگاه با حدود 800 تومن بگیرم البته کارت رو 100% میخوام 4890 باشه ولی برای بقیه اگه میشه یه راهنمایی بکنن .

ممنون

CPU:INTEL Q8400
RAM:2*2GB PATTRIOT
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:ATI 4890
HDD:MAXTOR 500GB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:VIERA
POWER:535W GREEN
MODEM:DLINK V92
اینا حدود 890 تومن میشه،اگر بخوای کمتر بشه میتونی بجای این CPU مدل E7300 رو انتخاب کنی که حدود 60 تومن کمتر هست.

سلام...
از همتون ممنونم مخصوصا آقا فرشید.
راستی یه هارد 250 دارم راهی هست اونو به اکسترنال تبدیل کنم؟
البته نمیدونم این سوال جاش اینجاس یا نه.
ممنون میشم جوابمو بدین.

سلام...
از همتون ممنونم مخصوصا آقا فرشید.
راستی یه هارد 250 دارم راهی هست اونو به اکسترنال تبدیل کنم؟
البته نمیدونم این سوال جاش اینجاس یا نه.
ممنون میشم جوابمو بدین.
توی بازار یه سری BOX هارد اکسترنال موجود هست که میتونی هارددیسک رو داخلش قرار بدی و بعد از طریق USB به سیستم وصلش کنی
البته مدلهای بی کیفیت باعث آسیب دیدن کنترلر هارد و خرابی اون میشن،از برندهای اورجینال انتخاب کن

سلام دوستان.با 800 تومن میشه یک سیستم مناسب برای گیم پیشنهاد بدبد؟(سیستمی که بتونه بازی کرایسیس رو به خوبی اجرا کنه.)
سلام.
cpu : e8400
ram:2*2gb/800mhz
vga:gts 250
mb : p5q
hdd:320gb or 500gb 7200rpm 32mb
power : 585w
case : nzxt beta
-------
790 تومنی می شه اینا . cpu رو اگه q6600 أر نظر بگیری 10 تا 15تومنی میاد روش
یا حق

سلام دوستان.با 800 تومن میشه یک سیستم مناسب برای گیم پیشنهاد بدبد؟(سیستمی که بتونه بازی کرایسیس رو به خوبی اجرا کنه.)
اگه فقط کیس میخوای :

CPU : Intel Q9450
MB : ASUS P5Q PRO
RAM : 2x2GB DRR2 1066 TeamGroup , Corsair , G.Skill
VGA : GTS 250 , EVGA , ZOTAC , XFX
PSU : GREEN 585
HDD : Seagate 500GB Baracuda 7200.12
ODD : DVD-RW Samsung or Pioneer

ممنون...
ببینم میارزه هاردو با اون باکس ها وصل کنم؟
یعنی قیمتش چطوره؟
اگه نمیارزه ردش کنم بره.
بنظر من نمیارزه،بهتر هارد اکسترنال واقعی خریداری کنی و قیمتش هم خیلی بیشتر نیست.

سلام دوستان

اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:

که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...

بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست

بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:

و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد

MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g

دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید

با تشکر

سلام دوستان..دنبال یک رم Triple Channel میگردم..3GB 1600
برند خوبی سراغ دارید؟که هم کارایی و هم قابلیت اورکلاک بالا داشته باشه؟قیمتش هم مناسب باشه...(البته با مدرک!! مثل سایت Tomshardware)
خودم برند Corsair و OCZ رو قبول دارم
Team هم میگن خوبه..اما خوب خواستم نظر شما رو بدونم
سوال دوم اینکه مادر بورد P6T Deluxe V2 بهتره و اورکلاک قابل قبولی داره یا Rampage II Gene
میدونم P6T بهتره اما 1جا خوندم که مشکل فنی داره و کرش میکنه
ممنون میشم اگه کمک کنید

سلام دوستان

اگه میشه یه بنده خدایی منو راهنمایی کنه که اطلاعاتم کمه:blushing:

که تو کارت گرافیک 9600 gt برای چه شرکتی بهتره . مثلا برای xfx بهتره یا asus و ...

بعد دوستان کارت گرافیک 9600 ( 1.5 g ) بهتره یا 9600 ( 1 g ) چون میگن 9600 ( 1.5 g ) تقلبی هست

بعد دوستان ما اخر سر نفهمدیم که amd برای بازی بهتره یا intel :confused::confused::confused::confused::confused:

و میخواستم ببینم که با این سیستم میشه کرایسس تو چه درجه ای بازی کرد

MB : GIGA AY78
CPU : 7750 = 2
RAM : 4 GIGE
VGA : 9600 gt 1 g

دوستان اگه این سیستم جالب نیست یه زحمتی بکشید و بگین چه سیستمی در حد 500 هزار تومان معرفی کنید

با تشکر

سلام دوست من..این سوال رو باید تو قسمت گرافیک بپرسی اما من کمی راهنماییت میکنم اما تکرار نشه!!!:smile: شوخی کردم..به ترتیب جواب میدم
1.من نظر شخصیم ASUS..اما در اصل فرق زیادی با هم ندارن..نهایت فرقشون توی خنک کننده و اوکلاک میتونه باشه..

9600.2کارت متوسطیه و اصلا 1GB رم به دردش نمیخوره و اصلا فرقی با 512 نداره..1.5GB هم من نشنیدم داشته باشه..همون 512ش رو بگیری خیلی بهتره چون ارزونتره و پولتو دور نمیریزی اگه بتونی 30تومن دیگه بذاری رو پول 9600 که 110 20تومنه میتونی 4850 از برند MSI بخری که 512 هم هست و کاراییش بیشتر از 9600 و 9800

3.اینتل بهتره

*4. Medium

5. منظورتون رو نفهمیدم یک کیس کامل بوده یا 4تا قطعه ی اصلی...من 4تا قطعه رو میگم حالا
CPU: Intel E7400 125
Ram: Corsair 2GB 800 60
Main: Asus P5Q SE 120
VGA: MSI 4850 512MB 145
اگه به قیمت ها دقت کنی میبینی که 50 میمونه واسه Power..که میتونی Green 535Watt بگیری که الان همین حدود 55 60 میتونی بخری
با این سیستم میتونی کرایسیس رو روی High و نهایتا با 2x Anti Aliasing به راحتی بازی کنی

سلام دوستان..دنبال یک رم Triple Channel میگردم..3GB 1600
برند خوبی سراغ دارید؟که هم کارایی و هم قابلیت اورکلاک بالا داشته باشه؟قیمتش هم مناسب باشه...(البته با مدرک!! مثل سایت Tomshardware)
خودم برند Corsair و OCZ رو قبول دارم
Team هم میگن خوبه..اما خوب خواستم نظر شما رو بدونم
سوال دوم اینکه مادر بورد P6T Deluxe V2 بهتره و اورکلاک قابل قبولی داره یا Rampage II Gene
میدونم P6T بهتره اما 1جا خوندم که مشکل فنی داره و کرش میکنه
ممنون میشم اگه کمک کنید
اصولا رمهای با باس بالا مثل 1600 , 1866 و 2000 بیشتر برای اورکلاک حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرن ، به همین دلیل از نظر اورکلاک تقاوتی زیادی بین اکثر برند ها نیست
در کل شما میتونی Corsair DOMINTAR 3x1GB DDR3 1600 CL8 رو در نظر بگیری (با قیمت حدود 125 تومن)
Rampage II GENE هم از نظر امکانات و سایر موارد در حد P6T Deluxe نیست
در مورد اون مشکل بهتره بیشتر تحقیق کنید چون من خودم این مادربورد رو چند ماهه که دارم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و حتی با این مادربورد تونستم به فرکانس 4.6GHz هم برسم !

اصولا رمهای با باس بالا مثل 1600 , 1866 و 2000 بیشتر برای اورکلاک حرفه ای مورد استفاده قرار میگیرن ، به همین دلیل از نظر اورکلاک تقاوتی زیادی بین اکثر برند ها نیست
در کل شما میتونی Corsair DOMINTAR 3x1GB DDR3 1600 CL8 رو در نظر بگیری (با قیمت حدود 125 تومن)
Rampage II GENE هم از نظر امکانات و سایر موارد در حد P6T Deluxe نیست
در مورد اون مشکل بهتره بیشتر تحقیق کنید چون من خودم این مادربورد رو چند ماهه که دارم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و حتی با این مادربورد تونستم به فرکانس 4.6GHz هم برسم !

ببخشید میتونم بپرسم گرافیکتون چیه؟
i7 920 رو رسوندین به 4.6؟ با فن خودش؟؟البته بعید میدونم با فن خودش باشه...میشه 1 بنچمارک از بازی کرایسیس یا فارکرای با سیستم خودتون بزارید؟(Farcry2 بهتره) البته اگه میشه... ممنون میشم میخوام ببینم با چه گرافیکی به اون فریم میرسید با این سخت افزار:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or