مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

195
vga ربطی به نوع سیستم نداره میتونه هر چی باشه ، با سیستم شما هم مشکلی نداره ، 8600 هم سالهاس که به تاریخ پیوسته.:biggrin1:
cpu دو هسته ایه مهم نیست ، گفتم ربطی به قطعات نداره تا چقدر میخوای واسه vga خرج کنی ؟!
e2200 رو هم ساپورت میکنه البته با آپدیت بایوس.;)
به نظر من رو این سیستم خرج اضافی نکن جمع کن کلی ارتقاء بده.;)

خوب من یه 360 می خوام بگیرم با یه کارت گرافیک که بازی های pc رو هم حالا رو مدیوم بتونم اجرا کنم.
حالا باز شما متخصصی و بهتر می دونی .من می خوام بدون تعویض کل قطعات سیستم فعلی خودم یه کارت در حد 80-90 بگیرم.:biggrin1:
میشه؟راهنمایی کنید.؟;)

آخرین ویرایش:
CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P6T-D v2
VGA:INNO3D GTX 275 DDR3
HDD:SEAGATE 7200.12 1 TB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:NZXT APPOLO
POWER:OCZ 700W GOLD
MONITOR:SAMSUNG T220P
همه ی قطعات بجز مانیتور موجود هست و جمع کل حدود 1850 تومن میشه.
خیلی ممنون.
فقط این جمله ی آخر یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی این مانیتور هنوز نیومده یا در بازار ایران نیومده؟؟؟

خیلی ممنون.
فقط این جمله ی آخر یعنی چی؟؟؟؟؟ یعنی این مانیتور هنوز نیومده یا در بازار ایران نیومده؟؟؟
نه دوست من سیستمی که آقا فرشید بهت گفت خیلی خوبه . اما منظورش این بود که مانیتورش رو خودش نداره . این مدل تو بازار کم یاب شده . ینی اصلا گیر نمیاد

خیلی ممنون.
همونطور که Bluray گفت این مدل یه مدته که دیگه به بازار نرسیده و نایاب شده ،از طرفی بخاطر کیفیت بالایی که داره تقاضا برای خریدش زیاد هست.

CPU:INTEL CORE I7 920
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333
M/B:ASUS P6T-D v2
VGA:INNO3D GTX 275 DDR3
HDD:SEAGATE 7200.12 1 TB
DVD:LITEON 24X SATA
CASE:NZXT APPOLO
POWER:OCZ 700W GOLD
MONITOR:SAMSUNG T220P
میشه لطف کنید قیمت این ها رو هم جدا جدا بگید؟؟؟؟ خیلی ببخشید ولی برای کسی دارم این اطلاعات رو جمع می کنم نمیخوام ناقص باشه.
ممنون

میشه لطف کنید قیمت این ها رو هم جدا جدا بگید؟؟؟؟ خیلی ببخشید ولی برای کسی دارم این اطلاعات رو جمع می کنم نمیخوام ناقص باشه.
ممنون
با اجازه آقا فرشید که این سیستم رو پیشنهاد داده.
CPU:INTEL CORE I7 920=>308
RAM:3*2GB G.SKILL DDR3 1333=>135
M/B:ASUS P6T-D v2=>335
VGA:INNO3D GTX 275 DDR3=>400
HDD:SEAGATE 7200.12 1 TB=>90
DVD:LITEON 24X SATA=>29
CASE:NZXT APPOLO=>94
POWER:OCZ 700W GOLD=>155
MONITOR:SAMSUNG T220P=>330
قیمت ها یک مقداری بالا پایین هستش اما خیلی کم . مانیتور رو مطمئن نیستم اما فکر نمی کنم اگه گیر بیاد زیر این قیمت باشه.کارت گرافیک رو من قیمت برند club رو نوشتم .اما در انتها باید خود آقا فرشید بگه و این قیمت ها حدودی بود که من دادم . چون من تو بازار نیستم
یا حق

خوب من یه 360 می خوام بگیرم با یه کارت گرافیک که بازی های pc رو هم حالا رو مدیوم بتونم اجرا کنم.
حالا باز شما متخصصی و بهتر می دونی .من می خوام بدون تعویض کل قطعات سیستم فعلی خودم یه کارت در حد 80-90 بگیرم.:biggrin1:
میشه؟راهنمایی کنید.؟;)
والا این قیمت و بودجه می دونی که چه نقش اساسی داره ؟ خوب با این بودجه فکر نکنم که بیشتر از 9400gt بتونی بخری که خوب اون هم زیاد تعریفی نداره .به نظر به حرف supra گوش کنی بهتره.9400 هم ارزون تر بود . یکی از دوستان گرفته بود چند وقت پیش 65تومان البته آشنا داشت .
یا حق

راستی دوستان کسی می دونه کیس های nzxt رو از کجا می شه تهیه کرد ؟ این رفیق ما کل پاساژ رضا رو گشت پیدا نکرد . خودم پاساژ ایرانو گشتم اما نبود . خرید از سایت ها پیشنهاد بدی نیست اما من که تا خودم کیس رو از نزدیک نبینم و جنس بدنه و ساختارشو در حالت طبیعی نبینم گول این عکس های قشنگ توی نت رو نمی خورم . عکس با اصلش کلی فرق داره :biggrin1:
یا حق

Last edited by a moderator:
راستی دوستان کسی می دونه کیس های nzxt رو از کجا می شه تهیه کرد ؟ این رفیق ما کل پاساژ رضا رو گشت پیدا نکرد . خودم پاساژ ایرانو گشتم اما نبود . خرید از سایت ها پیشنهاد بدی نیست اما من که تا خودم کیس رو از نزدیک نبینم و جنس بدنه و ساختارشو در حالت طبیعی نبینم گول این عکس های قشنگ توی نت رو نمی خورم . عکس با اصلش کلی فرق داره :biggrin1:
یا حق

لیون داره !! میدونی که کجاست ؟ (این لینکشه .ادرسش هم توش هست ==> www.lioncomputer.com ) ;)

یا حق
شما همچین قطعاتی رو نمیتونی توی پاساژ پیدا کنی،باید از نمایندگی ها بگیری
برای دیدن و بررسی کیفیت کیس هم باید مقاله ها و بررسی های آنلاین رو ببینی،این که هندوانه بشرط چاقو نیست که بخوای از نزدیک لمسش کنی. :smile:

شما همچین قطعاتی رو نمیتونی توی پاساژ پیدا کنی،باید از نمایندگی ها بگیری
برای دیدن و بررسی کیفیت کیس هم باید مقاله ها و بررسی های آنلاین رو ببینی،این که هندوانه بشرط چاقو نیست که بخوای از نزدیک لمسش کنی. :smile:
در مورد nzxt من شک ندارم که کیفیت خوبی داره چون پیشنهاد حرفه ای ها هستش .
مقاله که نمی شه گفت اما تحلیلشو خوندم . اما ترفند هندونه به شرط چاقو یه چیزه دیگه است فرشید جان:biggrin1: . حالا نمایندگی حرفه ای nzxt کجاست؟ بجز لیون . barin-tech گویا وارد می کنه .

سلام...
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش دیروز یه هارد اینترنال seagate خریدم حالا نمیدونم 32 مگ بافر هستش یا 16
چه جوری اینو میشه فهمید.
ممنون میشم جوابمو بدید.
البته با دیدن شماره سریال گویا 32 هست ولی اطمینان ندارم.
اینم ST31000520AS
از شماره سریال.
یا علی.

سلام

دوستان من میخوام یه دستگاه با حدود 800 تومن بگیرم البته کارت رو 100% میخوام 4890 باشه ولی برای بقیه اگه میشه یه راهنمایی بکنن .

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or