سلاموقتی جنسای جدید رسید میتونید توی Coolingsys سفارش بزارید و خرید کنید یا به من PM بدید

سلام
از کجا قیمت ها رو گیر بیارم
سایت هم بخش فروش نداره
من یا antec 3 hundred یا apollo nzxt می خوام کدوم بهتره؟
این کیس ها که گفتی چنده و از کجا گیر میاد:blushing:؟بی زحمت از isoloمدل three hundred کیس بسیار ساده ایه و toolless نیست نسبتا کوچیکه و فن هاش صداشون زیاده در کل مالی نیست فقط جذابیتش قیمتشه ( تو خارج البته ). درکل NZXT Apollo امتیازات بسیار خوبی تو سایتا گرفته، عیب اصلیش جنسشه که Steel هستش. تو این رده از کیس های گیگابایت نباید غافل بود چون پنل جلوشون آلمینیوم brush شده هستش و طراحی بسیارخوب و صدای کمی دارن مثل Poseidon و iSolo.![]()
عزیزم میتونی با ایمیل باهاشون در تماس باشی یا به من PM بدی ،وقتی اومد قیمتها رو بهت اعلام میکنم،خودشون هم معمولا قیمتها رو توی فروم اعلام می کنن.سلام
از کجا قیمت ها رو گیر بیارم
سایت هم بخش فروش نداره
من یا antec 3 hundred یا apollo nzxt می خوام کدوم بهتره؟
مشکلی نیستاول به خاطر ارسال اشتباهم معذرت میخوام
به نظرتون E8400/E8500 بگیرم بهتر نیست؟ممنون

این کیس ها که گفتی چنده و از کجا گیر میاد:blushing:؟بی زحمت از isolo
هم عکس بزار.
ببین من بهت هشدار میدم! من دو هفته هستش هرچی review هست راجع به کیس زیرو رو کردم، شبا خواب کیس میبینم واز طرفی هم میخوام تاپ باشه مثلا تمام آلمینیومی هم ارزون! برا همین موندم، مرض کیس گرفتم. خلاصه یکی دو روزه تصمیم بگیر ببین تو جیبت چقد پول داری، ببین تو کیس چی برات مهمه؟ تیپ، فن زیاد، گندگی یا شاید حتی کوچیکی، جنس متریال کیس که مثلا آلمینیوم باشه یا SECC باشه (Steel, Electrogalvanized, ColdRolled, Coil) یا (Steel, Electrically Chromate Coated) که تو سقف خونه ها بکارمیره! یا SGCC یا SPCC ... خلاصه دست دست نکن، یا علی کن بخر بره پی کارش.این کیس ها که گفتی چنده و از کجا گیر میاد:blushing:؟...
من 370$ ندارمببین من بهت هشدار میدم! من دو هفته هستش هرچی review هست راجع به کیس زیرو رو کردم، شبا خواب کیس میبینم واز طرفی هم میخوام تاپ باشه مثلا تمام آلمینیومی هم ارزون! برا همین موندم، مرض کیس گرفتم. خلاصه یکی دو روزه تصمیم بگیر ببین تو جیبت چقد پول داری، ببین تو کیس چی برات مهمه؟ تیپ، فن زیاد، گندگی یا شاید حتی کوچیکی، جنس متریال کیس که مثلا آلمینیوم باشه یا SECC باشه (Steel, Electrogalvanized, ColdRolled, Coil) یا (Steel, Electrically Chromate Coated) که تو سقف خونه ها بکارمیره! یا SGCC یا SPCC ... خلاصه دست دست نکن، یا علی کن بخر بره پی کارش.
اگه کیس کوچیک میخوای، از معروفتریناش تو دنیا رو همین دوستان عزیزمون تو coolingsys با مارک icute دارن که پاورش پایین و جلوی کیس میخوره، فن 25 سانتی هم داره کنارش! خیلی هم ارزون و خوب هستش.
![]()
ولی من اینو میخوام! چه کنم که گنده تراز دهنمه! پس هیچی دیگه عملا!
![]()
NZXT KHAOS
شایدم کیس عجیب غریب بخوای مثلا این مدل که شکل برج العرب دبی هستش!!! فقط موندم چطور به بغل نمی افته با این ارتفاع
![]()

منم ندارم!!! منم بودجم همینقدره نهایتا.من 370$ ندارم
نهایتش 90 تا فکر کنم باید apollo بگیرم
قیمت این 150 پونده! یعنی تقریبا 225000 تومنننننن!!!
منم ندارم!!! منم بودجم همینقدره نهایتا.
Poseidon هم هست 100 تومن. Apollo هم عالیه. ضمنا این مدل Farassoo هم هست 74 تومنه. از نزدیک ندیدم ولی جالبه:
http://www.farassoo.com/product/case/fch-8822.htm
http://www.rosewill.com/products/s_782/productDetail.htm
http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=673&page=5
بخر اگه خوب بود منم بخرم:cheesygri
![]()
همونطور که می بینید اونی که فراسو داره میفروشه پانل جلوش عوض شده که خیلی از قیافه انداختتش، در ضمن فراسو روی Case هاش فن های بی کیفیتی میزاره که کل محیط رو با صداشون بلرزه درمیارن و هر وقت برای مشتری خریدم مجبور شده کل فن ها رو عوض کنه
حالا باز محصولات فراسو رو میشه کپی یه سری محصولات برندای خارجی دونست که شاید همون کیفیت رو هم نداشته باشن اما اوضاع در مورد Green که از این هم بدتره و بجز Case های مدل وارداتیشون که حتی لوگوی برند هم روشون هست محصولات دیگشون از نظر زیبایی و تهویه نقطه ی قوتی ندارن و فقط ارزونتر از مدلای خارجین.
در مقوله ی پاورهای Green که با توجه به Feedback هایی که از مشتریها داشتم به هیچ وجه خرید پاورهای مدل 530 و 580 رو توصیه نمیکنم چون ظرف 3 ماه گذشته خیلی از کاربرایی که این مدلا رو روی سیستمشون داشتن به مشکلات که مربوط به خرابیهای ناشی از تغذیه ی ناپایدار و نامطمئن بوده برخورد کردن، راجع به بقیه ی مدلها و اینکه کدوم شماره سریالها مشکل دارن کسی بدرستی نمیتونه نظر بده،چون خود سازنده اطلاع رسانی نمیکنه و در واقع حقوق مشتری مدنظر نیست اما بهرحال خریدشون رو توصیه نمی کنم.