مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

با سلام خدمت دوستان من اين سيستم رو ميخوام بگيرم برا گيم نت giga main cor2duo 8400 hard 320 samsung power green 535 graphic 9800 gt gainward ram 4 gb ddr1066 ocz lcd aoc 19 wide خواهش ميكنم از اساتيد كه نظرات خودشون رو بدن من ميخوام برم سر خريد قطعات 1} ابتدا اين قطعات مخصوصا گرافيك برند جين وارد خوب هست ؟ برند بهتر رو پيشنهاد كنيد با مشخصات؟ 2}من ميخوام ويستا نصب كنم به نظر شما خوب هست يا نه؟ 3}به نظر شما نظر شما سي پي يو چي باشه آيا مقدار كش تاثيري دارد يا نه؟ با تشكر
شما بودجه کلی+قطعاتی رو که میخوای بگو تا بشه نظر داد ، اینجوری به نتیجه نمیرسی.;)
سلام یک سیستم کامل زیر 550 می خواستم برای بازی نمی خوام فقط برای اینترنت و کارای معمولی میخوام باشه با یک مانیتور ال سی دی خوب 19 یا 22 مثلا LG W2261V یا 19 اش چون می خوام HDMI داشته باشه.
دی وی دی رایتر خوبی هم داشته باشه تا حالا یک 5-4 تا دی وی دی رایتر بدر نخور خریدم که یکی دو ماه بیشتر وردار نکرده:(
با تشکر
خوب w2261v که به تنهایی 255 260 تا از بودجتو میگیره بقیه رو چیکار میکنی ؟ :cheesygri
پس من 300 واسه کیس در نظر میگیرم :

CPU : intel e5200 or e2200
RAM : patriot or kingstone 2gb 2*1gb 800
MAIN : ecs p43t-a or p33t-a
VGA : zotac or inno3d 8600gt 256mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp485a

حدودا 317 318 تومن در میاد میتونی cpu رو 2200 هم در نظر بگیری یه 8 9 تومنی کم میشه.(ولی پیشنهاد میکنم کمتر از 5200 برنداری:cheesygri)

آخرین ویرایش:
ممنون
فقط اگه میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید
این مانیتوره 19 اش چند قیمته و بغییر از سایزش تفاوت دیگه ای نداره با 22 ش چون برای ایکس باکس می خواستم
با تشکر:love:

این هم کیسی هست برای خودش. ناقابل 730 هزارتومان! فک کنم گرونترین کیس تو ایرانه. با اینکه آلمینیومی هستش 20 کیلو وزنشه!!!

Thermaltake SwordM

thermaltake-swordm.JPG

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/swordM/index.html

ممنون
فقط اگه میشه یک دی وی دی رایتر خوب هم معرفی کنید
این مانیتوره 19 اش چند قیمته و بغییر از سایزش تفاوت دیگه ای نداره با 22 ش چون برای ایکس باکس می خواستم
با تشکر:love:
میتونی pioneer fx sata یا samsung 22x رو در نظر بگیری.;)
منظورت از 19ش چیه ؟ :confused:
این کيسه از کارخونه liquid cooling system روشه
يا يارو خودش اضافه کرده:eek:
بصورت فابریک روش watercool نصبه.;)

با سلام آقا من یه سوال دارم من می خوام مانیتور 2033 سامسونگ رو که پروت vga داره رو به pc که گرافیکم hdmi داره وصل کنم یه تبدیل از vga to dvi و یکی دیگه dvi to htmi و همین تبدیل هم واسه گرافیک می خوام ببنینم این کار شدنی هست یا دارم الکی پول می دم ؟؟ خواهش می کنم راهنمیی کنید مرسی رامین جان خواهش می کنم کمکم کن!!!!:(

با سلام آقا من یه سوال دارم من می خوام مانیتور 2033 سامسونگ رو که پروت vga داره رو به pc که گرافیکم hdmi داره وصل کنم یه تبدیل از vga to dvi و یکی دیگه dvi to htmi و همین تبدیل هم واسه گرافیک می خوام ببنینم این کار شدنی هست یا دارم الکی پول می دم ؟؟ خواهش می کنم راهنمیی کنید مرسی رامین جان خواهش می کنم کمکم کن!!!!:(
خب بجای این کارا میتونی از تبدیل VGA>HDMI هم استفاده بکنی که خودش یه BOX تبدیل دیجیتال به آنالوگ داره و کابل مانیتور رو مستقیم بهش وصل بکنی، اما از اون راهی که شما میگی مطمئن نیستم بشه تصویر گرفت.
اونایی که PS3 یا Wii دارن احتمالا با این تبدیلا آشنایی دارن.

یعنی کارت گرافیک شما فقط خروجیه hdmi داره ؟

حدودای 400 تومن ...
Mainboard+CPU+VGA+Ram
خواهشا بالاتر از 400 نشه !:دی
بودجه محدود ـه !:دی
=-=-=-=
هارد الان چه قیمت هایی هست ؟
مثلا 500 یا بالاتر ؟

هارد 320 در رنج 42 تا 44 هست 500 هم در رنج قیمت 60 اینا باید باشه با این پول میتونی با تخمینی که زدم این سیستم رو بگیری البته AMD هست عشق خودم :biggrin1:
CPU PHENOM چهار هسته ای 9550 در رنج 115 هزار
MAIN GIGA میتونی در رنج 85
VGA 9600 512 DDR3 XFX در رنج 100
RAM دو تا یک گیگ یا دو تا دو گیگ میتونی ببنیدی که دوتا باشه بهتر از یک دونه است چون DUAL BIOS میشه;)

Last edited by a moderator:
آقا من پاور رو یادم رفت !:دی
یه پاور هم میخوام !:دی
الان حساب کنید !:دی
ممنون !
=-=-=-=-=
ویرایش :
اینا رو چه قدر ـی میبرن حدودا ؟
اصلا میبرن ؟!:دی
MB :GiGa 945PLS-3
Ram :2*512 که نمیدونم مارک و ایناشو !:دی
VGA :7100Gs
Power :250
CPU :Pentium 4 3.2Ghz

آخرین ویرایش:
RAM دو تا یک گیگ یا دو تا دو گیگ میتونی ببنیدی که دوتا باشه بهتر از یک دونه است چون DUAL BIOS میشه;)
منظور شما Dual Channel بوددیگه:cheesygri
میشه لطف کنید بگید توانایی مادربوردهای asus p5Q-se یاasusp5ql-pro یا asusp5ql در overclock چطوره؟ممنون.

Last edited by a moderator:
خب بجای این کارا میتونی از تبدیل VGA>HDMI هم استفاده بکنی که خودش یه BOX تبدیل دیجیتال به آنالوگ داره و کابل مانیتور رو مستقیم بهش وصل بکنی، اما از اون راهی که شما میگی مطمئن نیستم بشه تصویر گرفت.
اونایی که PS3 یا Wii دارن احتمالا با این تبدیلا آشنایی دارن.

سلام آقا مرسی میشه یه لطفی کنی قیمتشو با عکسشو برام بزاری من تو اصفهانم این جا گیر میاد؟؟ مرسی :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or