مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

دوستان لطف کنید در مورد هارد یه توضیحی بدید! بهترین برند تو هارد چیه الان که کارایی خوبی داشته باشه!
میخوام برام بمونه! قیمتش زیاد مهم نیست!;)
تشکر!

خوب در مورد سوال اول من دقیق متوجه نشدم یعنی 1 رم با باس 533 داریم و بیایم یه رم دیگه با باس بیشتر یعنی 667 یا 800 بندازیم تکلیف چیه ، منظورت اینه ؟
یعنی اولش رم 533 داشته باشیم بعد بخوایم 800 بزاریم.الان تغییر میکنه یا دیگه باس 533 شده واسه رم.

اما در مورد سوال دوم نه نمیشه ، واسه dual هر دو ماژول باید هم حجم و هم باس باشن در غیر اینصورت به حالت dual در نمیان
گر ماجولهای متفاوت بزاری ممکنه حتی سیستم درست کار نکنه و BSOD بگیری ، اما در بهترین حالت کار میکنه اما با سرعت کندترین ماجول بین اونها!
منظورم این نبود که 4تا رم مختلف باشن.
من الان 2 تا رم 1 گیگ دارم dual هستن بگید خب.
حالا 2 تا رم 1 گیگ دیگه با باس 800 میخرم که اونا هم dual هستن.
حالا اینا 2 تا 2تا dual میشن یا نه.

دوستان لطف کنید در مورد هارد یه توضیحی بدید! بهترین برند تو هارد چیه الان که کارایی خوبی داشته باشه!
تشکر!
برندهای هارددیسک زیاد نیستن،سرعت و کیفیتشون هم خیلی تفاوت نداره،انتخابت بستگی به این داره که بخوای چه ظرفیتی بگیری
اگر پول زیادی داری میتونی SSD هم بگیری که هارد دیسک فوق سریع هست، اگر نه که همین هاردای معمولی کفایت میکنه

یعنی اولش رم 533 داشته باشیم بعد بخوایم 800 بزاریم.الان تغییر میکنه یا دیگه باس 533 شده واسه رم.
یه بار گفتم که تغییر میکنه
شما اگه دو به دو رمهای یجور بزاری هم باز ممکنه درس کار نکنن،باید از یه برند و یه مدل باشن.

سلام آقا رامین عزیز داداش مدل گرافیکم 4870 forc3d 1gig هست ویخوام به 2033 وصلش کنم حالا یا با hdmi یا dvi باید چی کار کنم خواهش می کنم کمکم کنید اگه تبدیل می خواد عکسشو برام بی زحمت اگه لطف کنید بزارید مرسی
خوب این کارت که dual dvi هستش ، پس مشکلت چیه ؟
شما یه تبدیل dvi to d-sub بگیر و براحتی به مانیتورت وصل کن.;)
تشکر!
توضیح خاصی نداره اکثرا هم جزو برندای معروف و با کیفیت به حساب میان مثل western , maxtor , seagate , samsung و....
بستگی داره که شما چقدر بخوای خرج کنی.;)
پهنای باند میاد رو کمترین باس ، یعنی 533 .
ببین دو تا بانک رم هست (منظور از بانک اسلات های دوتایی همرنگ) شما میتونی رو این بانکه ها دو سری رم مختلف ببندی مثلا رو دو تا زرد 2*1gb با ، باس 800 (یا هر باسی) و رو دو تا آبی 2*1gb با باس 800 (یا هر باسی) هر چهار اسلات به حالت dual در میان یعنی دو به دو dual هستن.;)

پیشنهاد من Asus

بستگی داره چقدر بخوای خرج کنی ولی من pioneer fx sata یا samsung 22x رو پیشنهاد میکنم.;)

سامسونگ ساتا نگیر فقط ، من گرفتم بعد از یک ماه به شدت ضعیف شد...

ممنون از همگی.. من خودم Liteon داشتم ولی ازش راضی نبودم الان هم که نابود شده...

رامین جان اون PIONEER که گفتی این مدل ( PIONEER - DVR-A12FX ) هست؟

نظرتون راجع به مانیتور های AOC (مخصوصا 931 fwz ) چیه؟ واین جمله که تو تبلیغاتش به کار می بره درسته:"بزرگترین سازنده مانیتور در دنیا"

با سلام
ضمن تشکر از دوست گرامی سپورا که سوال قبلی مارو جواب داد
میشه با 350 یه کیس برای گیم بست؟(میدونم خیلی کمه)
اگه 400 باشه میشه یه کارایی کرد :cheesygri :

CPU : intel e7200 or e5200
RAM : patriot 2gb 2*1gb 800
MAIN : asus p5kpl-1600 or ecs p35t-a
VGA : xfx 9600gso ddr3 384mb or club hd4670
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
ODD : samsung or pioneer
POWER : green gp485a

حدودا 425 تومن در میاد میتونی cpu رو 5200 هم در نظر بگیری یه 32 33 تومنی کم میشه.;)

نظرتون راجع به مانیتور های AOC (مخصوصا 931 fwz ) چیه؟ واین جمله که تو تبلیغاتش به کار می بره درسته:"بزرگترین سازنده مانیتور در دنیا"
خب شعارای تبلیغاتی هیچ وقت نمیشه حساب کرد،تا چند ماه پیش هیچ کس اسمی هم از این برند نشنیده بود تا وقتی مادیران مانیتورهاشو وارد و گارانتی کرد.
اونچه که مهم هست اینه که بررسی معتبر و قابل استنادی نمیشه از محصولات این برند پیدا کرد که بشه روی کیفیتش نظر داد،با دیدن تصویر و بدون ابزار تست دقیق و آزمایشگاهی هم که نمیشه آزمایششون کرد و فقط قیمت مناسبش قابل توجه هست و نه بیشتر

گیج شدم

دوستان 2 تا سیستم براتون میزارم کار به قیمتش ندارم آخه بد جوری گیج شدم بگید کدوم بهتره چرا بهتره این سرعتش خوب تره یا کمتره از این حرفا :biggrin1: لطفا
سیستم اول :smile:
intel Core 2 duo E8500 - 3.16ghz - 45 nm
Asus p5q-c
Ram 2ta 2 gig king(به نظرم کینگ چرته)
VGA 9400 gt
سیستم دوم :smile:
ASUS 790 fx
AMD pnenom 2 9460
4870 ATI
Ram pacj 2 gb Geil
ممنون از وقتی که به من دادید:love:

خوب دومی که بهتره اصلا قابل مقایسه نیستن :cheesygri (کلی میگم)
در کل من اولی رو پیشنهاد میکنم (با یسری تغییرات) cpu رو بکن 8400 مین رو هم p5q در نظر بگیر جمعا 42 43 تومن کم میشه با این اختلاف یه vga بهتر مثل 9600gso یا یکم بالاتر evga 9600gt در نظر بگیر.;)
ram هم patriot بردار.;)
راسی اینارو چجوری حساب کردی ؟! :biggrin1:

با تشکر که این لیست رو به من پیشنهاد دادین.لطفا اگه میشه قیمت هر قطعه رو بگید تا م بنوم با بازار ساری مقایسه کنم که یه موقع سرم کلا نره در ضمن پرینتر رو فراموش کردم بپرسم اگه امکان داره یه پرینتر تک رنگ لیزری خوب معرفی کنی چون زیاد استفاده خواهدشد(البته با قیمت)
CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : evga 9600gt 512mb or xfx 9600gso ddr3 384mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t1900 or lg w1942s or
نزدیک بود فراموش کنم بپرسم .اگه بخوام کل کارای شرکت رو (بصورت شبکه ویا برای کنترل سیستم برق شرکت ویاکنترل سیستم تهویه و...)با اون انجام بدم جواب میده یا باید جوره دیگه ای ببندیم.درپایان از دوست گرامی سپورا تشکر میکنم که با حوصله ی تمام به سوالات بچه ها پاسخ میدن:love:

دوستان 2 تا سیستم براتون میزارم کار به قیمتش ندارم آخه بد جوری گیج شدم بگید کدوم بهتره چرا بهتره این سرعتش خوب تره یا کمتره از این حرفا :biggrin1: لطفا
سیستم اول :smile:
intel Core 2 duo E8500 - 3.16ghz - 45 nm
Asus p5q-c
Ram 2ta 2 gig king(به نظرم کینگ چرته)
VGA 9400 gt
سیستم دوم :smile:
ASUS 790 fx
AMD pnenom 2 9460
4870 ATI
Ram pacj 2 gb Geil
ممنون از وقتی که به من دادید:love:
سیستم اولی قدرت پردازشی بیشتری داره(CPU ی قویتر)، اما دومی قدرت گرافیکی بیشتر(برای بازی)
ولی خب قیمت این دو تا سیستم هم فک نکنم با هم یکی باشه.

با تشکر که این لیست رو به من پیشنهاد دادین.لطفا اگه میشه قیمت هر قطعه رو بگید تا م بنوم با بازار ساری مقایسه کنم که یه موقع سرم کلا نره در ضمن پرینتر رو فراموش کردم بپرسم اگه امکان داره یه پرینتر تک رنگ لیزری خوب معرفی کنی چون زیاد استفاده خواهدشد(البته با قیمت)
CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : evga 9600gt 512mb or xfx 9600gso ddr3 384mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t1900 or lg w1942s or
نزدیک بود فراموش کنم بپرسم .اگه بخوام کل کارای شرکت رو (بصورت شبکه ویا برای کنترل سیستم برق شرکت ویاکنترل سیستم تهویه و...)با اون انجام بدم جواب میده یا باید جوره دیگه ای ببندیم.درپایان از دوست گرامی سپورا تشکر میکنم که با حوصله ی تمام به سوالات بچه ها پاسخ میدن:love:
قیمتا حدودا همینه که میذارم :

CPU : intel e7400 or e7300 (e7400=115-118_e7300=112-115)
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800 (47-50)
MAIN : asus p5q or p5q-se (p5q=128-130_p5q-se=108-112)
VGA : evga 9600gt 512mb or xfx 9600gso ddr3 384mb (evga=120-122_xfx=100-105)
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb (samsung=59-63_maxtor=59-65)
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw) (22-27)
POWER : green gp485a (43-45)
CASE : green tolip plus (38-41)
MONITOR : samsung t1900 or lg w1942s or (samsung=210-215_lg=196-200

خوب والا من نمیدونم که برای اون کارا از چه نرم افزارها و کلا چه سطح سخت افزاری استفاده میشه ولی این سیستم براحتی از پس هر نرم افزار سنگینی بر میاد.;)
خواهش دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or