مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

حدودای 400 تومن ...
Mainboard+CPU+VGA+Ram
خواهشا بالاتر از 400 نشه !:biggrin1:
بودجه محدود ـه !:biggrin1:
=-=-=-=
هارد الان چه قیمت هایی هست ؟
مثلا 500 یا بالاتر ؟
میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : evga 9600gt 512mb or xfx 9600gso ddr3 384mb
POWER : green gp485a

حدودا 450 455 تومن در میاد میتونی main و cpu رو به ترتیب p5q-se و e7300 در نظر بگیری حدودا 16 17 تومن کم میشه.;)
hdd 500 هم از 57 58 تومن هست تا 60 65 تومن فرقشون تو برند و بافرشون هست.;)
آره يه تبديل داره حالا مي شه يه نه؟؟؟؟؟
نه منظورم تبدیل نبود خروجیه خود کارتو میگم ، مدل vga شما چیه ؟
RAM دو تا یک گیگ یا دو تا دو گیگ میتونی ببنیدی که دوتا باشه بهتر از یک دونه است چون DUAL BIOS میشه;)
dual channel دیگه منظورت این بود ؟

میشه بگید قدرت اینCPU در چه حدیه ؟ (تقریبا برابر با چه cpu ای ازintelهست؟):
amd athlon x2 7850
و اگه میشه چد تا مادربورد am3 support بین 100تا 130 معرفی کنید(یه بار پرسیده بودم ولی فکر کنم ندیدین:()
راستی تو بازی E8400 قویتره یا Amd x3 720 ؟

سلام به دوستان خوب و گل ......
دو سوال داشتم.اگه یه مین جدید بخری و رمی با باس بطور مثال 533 بندازی روش ایا این باس بعد از عوض کردن رم ها تغییر نمیکنه یه جورایی میشه نهایت باس اون مین؟
-----------------------
دوم هم این که میشه توی مین که 4 تا اسلات برا رم داره توی اونا رم هایی با باس مختلف گذاشت و dual channel داشت.
ممنون*

با سلام خدمت دوستان واساتید گرامی
یکی از دوستان میخوادسیستم ببنده با بوجه ای درحدود750 هزار.ایشون این سیستمه برای یه شرکت کوچیک میخوادبرای همین کیفیت قطعات براش خیلی مهمهتر از قدرت اوناست در ضمن یه سیتم کامل میخواد(کیس+مانیتور ال سی دی)
باتشکر.:love:

میشه بگید قدرت اینCPU در چه حدیه ؟ (تقریبا برابر با چه cpu ای ازintelهست؟):
amd athlon x2 7850
و اگه میشه چد تا مادربورد am3 support بین 100تا 130 معرفی کنید(یه بار پرسیده بودم ولی فکر کنم ندیدین:()
راستی تو بازی E8400 قویتره یا Amd x3 720 ؟
حدودا در حد e6600 و e5200 هستش.;)
تو بازی بطور میانگین در یه حد عمل میکنن شاید یجا 720 سریعتر باشه و یجای دیگه 8400.;)
دو سوال داشتم.اگه یه مین جدید بخری و رمی با باس بطور مثال 533 بندازی روش ایا این باس بعد از عوض کردن رم ها تغییر نمیکنه یه جورایی میشه نهایت باس اون مین؟دوم هم این که میشه توی مین که 4 تا اسلات برا رم داره توی اونا رم هایی با باس مختلف گذاشت و dual channel داشت.
ممنون*
خوب در مورد سوال اول من دقیق متوجه نشدم یعنی 1 رم با باس 533 داریم و بیایم یه رم دیگه با باس بیشتر یعنی 667 یا 800 بندازیم تکلیف چیه ، منظورت اینه ؟
اما در مورد سوال دوم نه نمیشه ، واسه dual هر دو ماژول باید هم حجم و هم باس باشن در غیر اینصورت به حالت dual در نمیان.;)
با سلام خدمت دوستان واساتید گرامی
یکی از دوستان میخوادسیستم ببنده با بوجه ای درحدود750 هزار.ایشون این سیستمه برای یه شرکت کوچیک میخوادبرای همین کیفیت قطعات براش خیلی مهمهتر از قدرت اوناست در ضمن یه سیتم کامل میخواد(کیس+مانیتور ال سی دی)
باتشکر.:love:
میتونه اینو در نظر بگیره :

CPU : intel e7400 or e7300
RAM : patriot 4gb 2*2gb 800
MAIN : asus p5q or p5q-se
VGA : evga 9600gt 512mb or xfx 9600gso ddr3 384mb
HDD : samsung or maxtor 500gb 16mb
ODD : samsung or pioneer (dvd-rw)
POWER : green gp485a
CASE : green tolip plus
MONITOR : samsung t1900 or lg w1942s or

حدودا 785 790 تومن در میاد.;)

سلام آقا رامین عزیز داداش مدل گرافیکم 4870 forc3d 1gig هست ویخوام به 2033 وصلش کنم حالا یا با hdmi یا dvi باید چی کار کنم خواهش می کنم کمکم کنید اگه تبدیل می خواد عکسشو برام بی زحمت اگه لطف کنید بزارید مرسی

دو سوال داشتم.اگه یه مین جدید بخری و رمی با باس بطور مثال 533 بندازی روش ایا این باس بعد از عوض کردن رم ها تغییر نمیکنه یه جورایی میشه نهایت باس اون مین؟
-----------------------
دوم هم این که میشه توی مین که 4 تا اسلات برا رم داره توی اونا رم هایی با باس مختلف گذاشت و dual channel داشت.
ممنون*
بله ، اگر RAM جدیدتر با BUS بالاتر بندازی بطور اتوماتیک تنظیمات و سرعت جدید اعمال میشه ، این اطلاعات-یعنی شرکت سازنده ، مدل ، فرکانس و Timing حافظه- توی یک Flash کوچک بنام SPD روی ماجول ذخیره میشه و توسط بایوس مادربردها قابل شناسایی هست.
اگر ماجولهای متفاوت بزاری ممکنه حتی سیستم درست کار نکنه و BSOD بگیری ، اما در بهترین حالت کار میکنه اما با سرعت کندترین ماجول بین اونها!

دوستان لطف کنید در مورد هارد یه توضیحی بدید! بهترین برند تو هارد چیه الان که کارایی خوبی داشته باشه!
میخوام برام بمونه! قیمتش زیاد مهم نیست!;)
تشکر!

خوب در مورد سوال اول من دقیق متوجه نشدم یعنی 1 رم با باس 533 داریم و بیایم یه رم دیگه با باس بیشتر یعنی 667 یا 800 بندازیم تکلیف چیه ، منظورت اینه ؟
یعنی اولش رم 533 داشته باشیم بعد بخوایم 800 بزاریم.الان تغییر میکنه یا دیگه باس 533 شده واسه رم.

اما در مورد سوال دوم نه نمیشه ، واسه dual هر دو ماژول باید هم حجم و هم باس باشن در غیر اینصورت به حالت dual در نمیان
گر ماجولهای متفاوت بزاری ممکنه حتی سیستم درست کار نکنه و BSOD بگیری ، اما در بهترین حالت کار میکنه اما با سرعت کندترین ماجول بین اونها!
منظورم این نبود که 4تا رم مختلف باشن.
من الان 2 تا رم 1 گیگ دارم dual هستن بگید خب.
حالا 2 تا رم 1 گیگ دیگه با باس 800 میخرم که اونا هم dual هستن.
حالا اینا 2 تا 2تا dual میشن یا نه.

دوستان لطف کنید در مورد هارد یه توضیحی بدید! بهترین برند تو هارد چیه الان که کارایی خوبی داشته باشه!
تشکر!
برندهای هارددیسک زیاد نیستن،سرعت و کیفیتشون هم خیلی تفاوت نداره،انتخابت بستگی به این داره که بخوای چه ظرفیتی بگیری
اگر پول زیادی داری میتونی SSD هم بگیری که هارد دیسک فوق سریع هست، اگر نه که همین هاردای معمولی کفایت میکنه

یعنی اولش رم 533 داشته باشیم بعد بخوایم 800 بزاریم.الان تغییر میکنه یا دیگه باس 533 شده واسه رم.
یه بار گفتم که تغییر میکنه
شما اگه دو به دو رمهای یجور بزاری هم باز ممکنه درس کار نکنن،باید از یه برند و یه مدل باشن.

سلام آقا رامین عزیز داداش مدل گرافیکم 4870 forc3d 1gig هست ویخوام به 2033 وصلش کنم حالا یا با hdmi یا dvi باید چی کار کنم خواهش می کنم کمکم کنید اگه تبدیل می خواد عکسشو برام بی زحمت اگه لطف کنید بزارید مرسی
خوب این کارت که dual dvi هستش ، پس مشکلت چیه ؟
شما یه تبدیل dvi to d-sub بگیر و براحتی به مانیتورت وصل کن.;)
تشکر!
توضیح خاصی نداره اکثرا هم جزو برندای معروف و با کیفیت به حساب میان مثل western , maxtor , seagate , samsung و....
بستگی داره که شما چقدر بخوای خرج کنی.;)
پهنای باند میاد رو کمترین باس ، یعنی 533 .
ببین دو تا بانک رم هست (منظور از بانک اسلات های دوتایی همرنگ) شما میتونی رو این بانکه ها دو سری رم مختلف ببندی مثلا رو دو تا زرد 2*1gb با ، باس 800 (یا هر باسی) و رو دو تا آبی 2*1gb با باس 800 (یا هر باسی) هر چهار اسلات به حالت dual در میان یعنی دو به دو dual هستن.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or